Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Το god of war collection έπαιζε σε 60fps 1080p και το god of war 3 σε 720p και 30fps.Στην κίνηση δεν υπάρχει καμία διαφορά οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά σε 30 και 60.Και στην ανάλυση το gow 3 δείχνει 10000 καλύτερο απο τα προηγούμενα 2. Και το wipeout hd είναι στα 60fps και 1080p αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά με τα άλλα games ούτε και τα φιλαράκια μου.

To motorstorm είτε native είναι είτε upscale δείχνει απίστευτο.Αλλά αν ήταν upscale δεν θα μου έδειχνε όλα τα games σε 1080p?Στο GOW Collection που είναι 1080 το δείχνει 1080 στην τηλεόραση.Κάποια άλλα 720p.

Δεν ξερω τι παιζει με την tv να σου πω την αληθεια.Παντως το τι δειχνει η TV δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.

Τωρα για την διαφορα των fps τι να σου πω.Oπως το βλεπει ο καθενας:P

Για μενα ειναι εμφανεστατη.

Απο κει και περα στα 30fps τρεχουν μια χαρα τα παιχνιδια,δεν ειναι οτι θα δεις προβληματικο frame rate(εφοσον ειναι σταθερα 30).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω τι παιζει με την tv να σου πω την αληθεια.Παντως το τι δειχνει η TV δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.

Τωρα για την διαφορα των fps τι να σου πω.Oπως το βλεπει ο καθενας:P

Για μενα ειναι εμφανεστατη.

Απο κει και περα στα 30fps τρεχουν μια χαρα τα παιχνιδια,δεν ειναι οτι θα δεις προβληματικο frame rate(εφοσον ειναι σταθερα 30).

Σίγουρα ο καθένας όπως το βλέπει.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το ότι το hdmi περνάει απο ενισχυτή(που δεν κάνει upscale) και μετά πάει στην panasonic με hdmi πάλι.Πάντα έπαιζα σε 60fps στο pc σε μια viewsonic 17άρα.Τώρα με το ps3 δεν είδα διαφορά.Άλλος μπορεί να βλέπει δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.

¨@ ultralisk

Το internet ας λέει ότι θέλει.Το μάτι μου άλλα λέει οπότε...

Εχετε δει real 120fps ?

Αυτο μονο σε pc σε monitor 120hz...

Θα μαζευεται σαγονια απο το πατωμα!!!

30 -> 60 -> 120 = μεγαλη διαφορα!

Όποιος έχει τα money ας τα δει.Εμένα μου φτάνει και με περισσεύει η 42άρα.

χαχαχα κάποιοι που λένε οτι δεν έχει διαφορά τα 30 με τα 60 fps λολ.παλιά έπαιζα wow/lineage με 10fps μετά άλλαξα κάρτα γραφικών έπαιζα με 30fps και τώρα πλέον στα 70fps ,έχει τερααααααααστια διαφορά,όποιος έχει παίξει το gran turismo 1 και θυμάται το theater mode που ήταν απλά το ίδιο παιχνίδι με 60 fps 2-3 πίστες θα ξέρει την απίστευτη διαφορά,σαν να έπαιζες gt2 ήταν χεχε.

Στις CRT βλέπαμε και 300άρια σε παλιά παιχνίδια :P :lol: :D

PS: Και χωρίς Vsync πάλι πιάνουν οι LCD's 200άρια και βάλε χωρίς tearing :P

Για να τα δεις αποτυπωμένα καθαρά τα fps θες και 120hz monitor...

χαχαχα κάποιοι που λένε οτι δεν έχει διαφορά τα 30 με τα 60 fps λολ.παλιά έπαιζα wow/lineage με 10fps μετά άλλαξα κάρτα γραφικών έπαιζα με 30fps και τώρα πλέον στα 70fps ,έχει τερααααααααστια διαφορά,όποιος έχει παίξει το gran turismo 1 και θυμάται το theater mode που ήταν απλά το ίδιο παιχνίδι με 60 fps 2-3 πίστες θα ξέρει την απίστευτη διαφορά,σαν να έπαιζες gt2 ήταν χεχε.

Ρε φίλε για να σου λέω ότι δεν βλέπω διαφορά πάει να πει ότι δεν μπορώ να την καταλάβω οπότε για μένα δεν υπάρχει τέλος.Όσο για το lineage περισσότερο ρόλο παίζει του lag του κάθε server παρά τα fps.Έπαιζα κανα τετράμηνο σε ένα private και όταν είχε lag δεν έπαιζες καθόλου και ας είχες και 200 fps.

• Super Moderators

Στις CRT βλέπαμε και 300άρια σε παλιά παιχνίδια :P :lol: :D

PS: Και χωρίς Vsync πάλι πιάνουν οι LCD's 200άρια και βάλε χωρίς tearing :P

ανάλογα το game όμως...

Ρε φίλε για να σου λέω ότι δεν βλέπω διαφορά πάει να πει ότι δεν μπορώ να την καταλάβω οπότε για μένα δεν υπάρχει τέλος.Όσο για το lineage περισσότερο ρόλο παίζει του lag του κάθε server παρά τα fps.Έπαιζα κανα τετράμηνο σε ένα private και όταν είχε lag δεν έπαιζες καθόλου και ας είχες και 200 fps.

sorry αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο lag (latency) και στο "graphic lag" (αδύναμη κάρτα γραφικών)

Σίγουρα ο καθένας όπως το βλέπει.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το ότι το hdmi περνάει απο ενισχυτή(που δεν κάνει upscale) και μετά πάει στην panasonic με hdmi πάλι.Πάντα έπαιζα σε 60fps στο pc σε μια viewsonic 17άρα.Τώρα με το ps3 δεν είδα διαφορά.Άλλος μπορεί να βλέπει δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.

¨@ ultralisk

Το internet ας λέει ότι θέλει.Το μάτι μου άλλα λέει οπότε...

Το δικο μου ματι καταλαβαινει τη διαφορα σε χρονο DT. Αλλα βλεπεις παιζω πολλα παιχνιδια που τρεχουν στα 60+ FPS (wii, PC) και ειδικα οταν πεφτω στα 30 η διαφορα για εμενα φενεται σαν να πεφτω απο τα 30 στα 15.

Επι ευκαιρια το God of War 3 τρεχει τοσο 60 οσο και 30 frames με εναλλαγες αναλογα τη σκηνη.

Για να τα δεις αποτυπωμένα καθαρά τα fps θες και 120hz monitor...

Δεν χρειάζεσαι όταν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Vsync. Δεν υπάρχει 'αποτυπωμένα καθαρά' fps. Προφανώς εννοείς χωρίς tearing αλλά το tearing εμφανίζεται κυρίως όταν το framerate πέφτει κάτω από τα 30-40. Σπάνια να δεις tearing σε 80+ fps, εκτός κι αν έχουν κάνει μ@λακία στην game engine. Moreover, υπάρχουν μερικά παιχνίδια όπως το τελευταίο Riddick που εμφανίζουν mouse acceleration όταν ενεργοποιείς το Vsync (και τα οποία είναι ασύμβατα με τον D3D Overrider). Άρα ενίοτε είναι καλύτερο να παίζεις χωρίς Vsync :P

This is the best-looking console game to date. It eschews the dark, hyper-filtered visual style of games like Killzone and Gears of War for beautiful, ubiquitous light. Light isn't directed in Crysis 2, it cascades -- over buildings, through trees and glass, reflecting and bouncing around levels in a way you haven't seen in a game before. It's a stark contrast to the constant, screen-shaking destruction of one of the world's most distinctive centers of popular culture. It's difficult not to get caught up watching the FDR Drive ripple and fall to pieces in a roar of shifting concrete and a cloud of debris, or making your way past other shattered landmarks.

Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game. It's well animated and the effects are great, but light is always the star of the show.

http://uk.xbox360.ign.com/articles/115/1156446p2.html

[gt]712009[/gt]

[gt]712016[/gt]

Επισκέπτης

Tilemaxx το IGN εβαζε στα γραφικα των COD 10αρια.λολ.

Επισης ''εβλεπε'' οτι το GTA4 ετρεχε καλυτερα στο ps3.Οποτε καταλαβαινεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...