*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 pera ap ola ayta me nevriazei k i diafimisi p trwei to ps3,eleos dld...pantou se filladia apo katastimata mono ps3...ti na pei kaneic mexri kai ta video clubs snobaroun to 360 fernontas mono games gia ps3 k ka8olou (i estw liga) gia xbox mallon prospa8oun na proo8isoun (dn nomizw na ta kataferoun) ligo tin konsola...
lak10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 παιδα εχετε σκεφτει οτι εκτος απο την μαχη sony εναντιο microsoft. μια αλλη μαχη ειναι αυτη της NVIDIA με την ATI. Οποιος απο τους δυο κερδισει σιγουρα θα εχει παρει μια μεγαλη νικη. μιλαω και για SONY VS MICROSOFT και για NVIDIA VS ATI
klainmaingr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα έπαιξα το assasins creed στο ps3... το είχα τερματίσει την προηγούμενη εβδομάδα σε 360 και μόλις το είδα στο electroworld είπα να το συγκρίνω.... Εντάξει.... Όσο και να γουστάρω την sony και το ps3... το παιχνίδι ήταν η βούρτσα με την φούτσα... Καμία επαφή με το ΤΕΛΕΙΟ παιχνίδι που έπαιξα στο 360... Ελπίζω πως ήταν θέμα καλωδίου/τηλεόρασης και όχι noobias...
mythbuster Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 File ontws to ps3 sucks kata polles apopseis.... Tha to deis kai se polla alla games poy vgainoyn kai stis dyo konsoles...
dimkar2405 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Eνοψει Χριστουγεννων σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις δυο κονσολες. Αν δεν υπηρχε το προβλημα της υπερθερμανσης σιγουρα θα επαιρνα το 360. Τωρα αμφιταλαντευομαι ομως. Παιρνω πτυχιο το Φλεβαρη, το Σεπτεμβρη ξεκιναω μεταπτυχιακο και ο χρονος που εχω για να παιζω ειναι συγκεκριμενος και ας φερω ενα παραδειγμα: Αν παρω το 360 και μου χαλασει(RRod) στις μερες των Χριστουγεννων που θα εχω χρονο, τι θα κανω? Ή καποια αλλη στιγμη που θα ειναι play time για μενα? Το ps3 δεν εχει τετοιο θεμα! Hardcore gamer δεν ειμαι, πορωνομαι ομως με οτι παιζω! Περα απο τα classic sports game που παιζω(ποδοσφαιρακια, μπασκετακια) δεν θα με χαλαγε να δοκιμασω και την μαγεια αλλων παιχνιδιων του 360 που ηδη κυκλοφορουν και του ps3 που θα βγουν αργοτερα!Σκεφτομαι να παρω ενα ps3 τωρα και οταν με το καλο διορθωθει το προβλημα υπερθερμανσης του 360(να αντικατασταθει το τσιπακι της gpu με ενα μικροτερο στα 65nm ή οσο και οτι τελοσπαντων χρειαζεται) που το βλεπω να γινεται κοντα στο καλοκαιρι, τοτε να το τσιμπησω! Ακομη και τελευταιας κατασκευης 360 εχουν προβλημα, ετσι δεν ειναι? Αν δεν υπηρχε το θεμα αυτο με το 360 με κλειστα ματια θα το επαιρνα ή αν καποιος μου πιστοποιουσε οτι δεν προκειται να χαλασει...Πολλα ζηταω ομως ε?!Αυτα απο μενα!!!
mythbuster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Lypon gia na stamatisoyme tin pipila tis yperthermanseis twn xbox360. Oi palies konsoles eixane provlima oi 3 stis 5 twra oi kainoyrgies me tis nees psiktres kai ta benq drives exoyn provlima 1 stis 5 ara to provlima miwthike ikanopoiitika pistevw etsi. Twra apo ekei kai pera o kathenas kanei oti nomizei...
Slay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Lypon gia na stamatisoyme tin pipila tis yperthermanseis twn xbox360. Oi palies konsoles eixane provlima oi 3 stis 5 twra oi kainoyrgies me tis nees psiktres kai ta benq drives exoyn provlima 1 stis 5 ara to provlima miwthike ikanopoiitika pistevw etsi. Twra apo ekei kai pera o kathenas kanei oti nomizei... milas gia "pipila" kai mas les oti MONO to 20% einai problhmatikes? otan ftasei to 1-2% poy einai kai ena fysiologiko failure rate, ta xanaleme.
dimkar2405 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Lypon gia na stamatisoyme tin pipila tis yperthermanseis twn xbox360. Oi palies konsoles eixane provlima oi 3 stis 5 twra oi kainoyrgies me tis nees psiktres kai ta benq drives exoyn provlima 1 stis 5 ara to provlima miwthike ikanopoiitika pistevw etsi. Twra apo ekei kai pera o kathenas kanei oti nomizei... Συγνωμη βρε φιλε αλλα απο την στιγμη που δεν εχω ξαναπει κατι τετοιο εγω εδω γιατι κανεις λογο για πιπιλα?Εκτος κι αν δεν αναφερεσαι σε μενα. Το μονο που εκανα ηταν να παραθεσω τον προβληματισμο μου για την επικειμενη επιλογη μου και γενικοτερα της ανησυχιες μου. Δεν γραφω εδω για να δημιουργω διαξιφισμους.
mythbuster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Oxi fisika kai den milaw gia esena dimkar2405 alla gia oloys osoys exoyn vrei ti sigekrimeni pipila kai to lene sinexeia. Me to idio skeptiko - logiki tha mporoysame na leme ki emeis(toy xbox360) gia kapoia kolimata poy exei to ps3 se kapoia paixnidia toy(P.x. pes 2008) alla opws vlepete den leme giati poly apla den pipilame sinexeia mia karamela epeidi mas volevei... Opoios katalave katalave...
klainmaingr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν υπηρχε το θεμα αυτο με το 360 με κλειστα ματια θα το επαιρνα ή αν καποιος μου πιστοποιουσε οτι δεν προκειται να χαλασει...Πολλα ζηταω ομως ε?!Αυτα απο μενα!!! Όντως... γιατί να σου κάνουν την ΤΙΜΗ ένα προιόν το οποίο χρυσοπληρώνεις να μην σου βγαίνει φριτέζα μετά απο 1h εώς 10 μήνες... Τι σε έχουνε για να σου κάνουν τέτοια χάρη! Α ρε που μας καταντήσανε... στα διάλα... Γαμωm$ με τα προβλήματα σου.. Και για να απαντήσω και σε κάτι άλλο... Δεν υπάρχει εμείς και εσείς στα παιχνίδια... δεν είναι ο άρης και ο πάοκ... άσχετα αμα πολλοί θέλουν να επιμένουν βλακωδώς πως η κονσόλα τους είναι η καλύτερη και να παραβλέπουν τα όποια τεράστια προβλήματα... βλέπε frame drop στο ps3 η ρροδ sto 360 και 1002 ακόμα... και όποιος είναι αυτης της άποψης είναι (αντικειμενικά) ηλίθιος... Υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ οι gamers-καταναλωτές και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... Όποιος δημιουργεί παραπάνω διαχωρισμούς ας κοιτάξει παραπάνω... Δεν στρέφομαι αρνητικά και πόσο μάλλον προσωπικά απέναντι σε κανέναν... απλα θίγω ένα φαινόμενο που με ενοχλέι.
modecris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Και για να απαντήσω και σε κάτι άλλο... Δεν υπάρχει εμείς και εσείς στα παιχνίδια... δεν είναι ο άρης και ο πάοκ... άσχετα αμα πολλοί θέλουν να επιμένουν βλακωδώς πως η κονσόλα τους είναι η καλύτερη και να παραβλέπουν τα όποια τεράστια προβλήματα... βλέπε frame drop στο ps3 η ρροδ sto 360 και 1002 ακόμα... και όποιος είναι αυτης της άποψης είναι (αντικειμενικά) ηλίθιος... Υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ οι gamers-καταναλωτές και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... Όποιος δημιουργεί παραπάνω διαχωρισμούς ας κοιτάξει παραπάνω... Τά`χουμε πει ουκ ολίγες φορές φιλαράκι,αλλά δεν...
dimkar2405 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Όντως... γιατί να σου κάνουν την ΤΙΜΗ ένα προιόν το οποίο χρυσοπληρώνεις να μην σου βγαίνει φριτέζα μετά απο 1h εώς 10 μήνες... Τι σε έχουνε για να σου κάνουν τέτοια χάρη! Α ρε που μας καταντήσανε... στα διάλα... Γαμωm$ με τα προβλήματα σου.. Και για να απαντήσω και σε κάτι άλλο... Δεν υπάρχει εμείς και εσείς στα παιχνίδια... δεν είναι ο άρης και ο πάοκ... άσχετα αμα πολλοί θέλουν να επιμένουν βλακωδώς πως η κονσόλα τους είναι η καλύτερη και να παραβλέπουν τα όποια τεράστια προβλήματα... βλέπε frame drop στο ps3 η ρροδ sto 360 και 1002 ακόμα... και όποιος είναι αυτης της άποψης είναι (αντικειμενικά) ηλίθιος... Υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ οι gamers-καταναλωτές και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... Όποιος δημιουργεί παραπάνω διαχωρισμούς ας κοιτάξει παραπάνω... Δεν στρέφομαι αρνητικά και πόσο μάλλον προσωπικά απέναντι σε κανέναν... απλα θίγω ένα φαινόμενο που με ενοχλέι. Σωστότατη η τοποθέτησή σου φίλε μου!!Γενικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν προβλήματα σε καμμία κονσόλα. Εμείς πρέπει με την αγοραστική συμπεριφορά μας να στρέψουμε τα πράγματα εκεί που θέλουμε, σε καλύτερα προιόντα και υπηρεσίες!!!
triou10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 kalimera eimai kenourgios sto forum skopeuo na agoraso to ps3 i to xbox 360 diavasa sto forun diafores ala den katafera na vgalo akri exo mperdefti. loipon thelo ena mixanima na douleyei asirmata na vlepo h-264 (kai divx an iparxei kalo tha einai ) na pezo ta mp3 mou kai games fisika.ta xrimata den me apasxoloun pou tha doso. tha ithela sas parakalo poli tin voithia sas pio na paro??
Slay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 loipon thelo ena mixanima na douleyei asirmata na vlepo h-264 (kai divx an iparxei kalo tha einai ) na pezo ta mp3 mou kai games fisika. to problhma den einai to codec alla o container, ti arxeia theleis na paizeis mhpos mkv? an nai mporeis me mia mikrh metatroph (xoris re-encoding) na ta paixeis sto ps3, kai to divx support erxetai kai native syntoma sto ps3, pros to paron paizoyn trancoded on the fly apo tversity poy trexeis se ena pc.
scrat007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Η πικρα ειναι ομως με τις ταινιες. Παντου υπαρχουν Blue Ray στην Ελλαδα, αλλα HD πουθενα. Ακομα και στο εξωτερικο οι διαφορες σε αριθμο τιτλων είναι δραματικες υπερ του PS3. Επισης, ελληνικοι υποτιτλοι σε HD ουτε για δειγμα... Εγω εχω κολλησει εξαιτιας αυτου στην αγορα του ενος ή του αλλου. Εχει αποψη κανεις ??? Thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις