Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ακόμα πιστέυω οτι το uncharted 2 έχει τα καλύτερα γραφικά στις κονσόλες, και έχω παίξει και crysis2/gow3/k3. Όντως μέχρι στιγμής, μέχρι να βγεί φυσικά το Gears 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ενταξει παιιδια μην μαλωνεται αλλο ξερουμε πολυ καλα ποια ειναι η καλυτερη κονσολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamasoutra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Όντως μέχρι στιγμής, μέχρι να βγεί φυσικά το Gears 3 μεχρι να ερθει παλι το νεο uncharted 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ε και? εγώ απάντησα στο statement ότι όλα τα exclusives αφορούν τους FPS fans όλοι οι μεγάλοι exclusive τίτλοι από ένα σημείο μέχρι σήμερα άρχισαν να γίνονται για shooter gamers. Ναι, στην αρχή δοκίμασαν πχ Tales of Vesperia & ocean, αλλά οι πωλήσεις τους δεν ήταν αυτό που περίμεναν δείχνοντας το κοινό του xbox. Το εγχείρημα για μεγάλα exclusive εκτός από shooter εγκαταλείφθηκε. Τώρα παιδιακίστικα Banjo Kazooie και Viva Pinata, φήμες τύπου Lost Odyssey 2, Team Ninja που ΚΑΙ αυτή δεν δεν είναι πια exclusive, μένει το Alan wake που καλό είναι αλλά πολύ μόνο έχει μείνει.. αν επιμένεις πως με 3 pinata απάντησες στο statement και εγώ θα πω πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται edit και αν θέλεις να το ακούσεις από κάποιον που δεν σπέρνει κουκιά: We asked a few of the prominent games industry analysts that very question. DFC Intelligence's David Cole noted that Xbox 360 simply lacks diversity - it focuses almost too much on shooters - and Microsoft probably should have targeted the European market a bit more heavily. Τι γράφεις παλικάρι μου,τι ότι να 'ναι σύγκριση και άλλες μπαρούφες... Λόγια... επιμένει κάποιος που όπως έχει πει δεν έπαιξε καν τα παιχνίδια, βασισμένος σε βιντεάκια για να κάνει θόρυβο, που προσπαθεί να βγάλει σοβαρό επιχείρημα για κάτι που είναι στην καλήτερη υποκειμενικό και έχει αυθαίρετα πάρει σαν αξίωμα πως το το Killzone είναι πολύ "μα πολύ πίσω". Από τα λίγα multiplatform shooter που δεν έχουν Unreal engine και επειδή η συνήθης κλάψα "μα δεν έχει καλές σκιές" δεν παίζει τα βάλαμε με το Killzone. Έριξες άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire_1924 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Λόγια... επιμένει κάποιος που όπως έχει πει δεν έπαιξε καν τα παιχνίδια, βασισμένος σε βιντεάκια για να κάνει θόρυβο, που προσπαθεί να βγάλει σοβαρό επιχείρημα για κάτι που είναι στην καλήτερη υποκειμενικό και έχει αυθαίρετα πάρει σαν αξίωμα πως το το Killzone είναι πολύ "μα πολύ πίσω". Από τα λίγα multiplatform shooter που δεν έχουν Unreal engine και επειδή η συνήθης κλάψα "μα δεν έχει καλές σκιές" δεν παίζει τα βάλαμε με το Killzone. Έριξες άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Ειλικρινά δεν θ'ασχοληθώ περαιτέρω...ενημερωτικά πάντως τα post του καθένα μας έχουν μια αρχή και μια συνέχεια για κάθε διαφορετικό θέμα που ανοίγει ή εξελίσσεται στο topic οπότε δεν είμαι διατεθειμένος να τα ξαναγράψω όλα απο την αρχή,μπορείς να διαβάσεις σε προηγουμένες σελίδες τι έγραφα και τι απαντήσεις έδινα για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου και να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου....καλή συνέχεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εννοείται δεν το 'χω παίξει,όπως δεν έχω παίξει και το Crysis 2,άλλωστε το 'χω αναφέρει ότι δεν τρελαίνομαι για τα first person shooters αλλά... Ειλικρινά δεν θ'ασχοληθώ περαιτέρω... Δεν ξεκίνησες καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 όλοι οι μεγάλοι exclusive τίτλοι από ένα σημείο μέχρι σήμερα άρχισαν να γίνονται για shooter gamers. Ναι, στην αρχή δοκίμασαν πχ Tales of Vesperia & ocean, αλλά οι πωλήσεις τους δεν ήταν αυτό που περίμεναν δείχνοντας το κοινό του xbox. Το εγχείρημα για μεγάλα exclusive εκτός από shooter εγκαταλείφθηκε. με ρώτησες αν θα βγουν συνέχειες στα exclusive και σου ανέφερα πως σχεδόν όλα έχουν sequels ή prequels... Τώρα παιδιακίστικα Banjo Kazooie και Viva Pinata, φήμες τύπου Lost Odyssey 2, Team Ninja που ΚΑΙ αυτή δεν δεν είναι πια exclusive, μένει το Alan wake που καλό είναι αλλά πολύ μόνο έχει μείνει.. το ένα σου ξινίζει (shooters) τα άλλα σου βρωμάνε και τα λες παιδιακίστικα (LOL)...πες μας πως μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε αν επιμένεις πως με 3 pinata απάντησες στο statement και εγώ θα πω πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και εγώ θα πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 empire_1924 προκειται για πολυ δυνατα γραφικα σιγουρα.Το ντεμο το αδικει το παιχνιδι.Μακαρι να δουμε κι αλλες τετοιες προσπαθειες. PDS13 Ο τελικός κωδικας αφηνει πολυ πίσω το ντέμο...και ηδη καποιοι ισχυρίζονται πως στο 360 αποδίδει καλυτερα από ο.τι στο ps3, αλλά θέλω να περιμένω κάποια σοβαρη ανάλυση είτε από το digital foundry είτε από το lens of truth προτου καταληξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Κοίταξε επίσης και αυτά τα 2 videos: http://www.lensoftruth.com/news/xbox360-news/microsoft-shows-off-new-graphics-tech-for-mighty-xbox-360/ θυμάσαι που συζητουσαμε για τον περιορισμό του directX api στο 360 και για custom code στο ps3; Σε αυτά τα 2 videos, η microsoft σε συνεργασία με την lionhead studios παρουσιάζει μία νέα custom-coded engine, όπου χρησιμοποιείται το tesselation unit και επίσης στο 2ο video μία νέα τεχνικη φωτισμου. Αν και άργησε, επιτέλους δείχνει η MS (από πείσμα θες, από θέμα υποστηριξης του hardcore) πως θέλει να αποδείξει ότι το 360 δεν υπολείπεται σε δυνατότητες γραφικης απεικόνισης απο το ps3. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει η όχι, πάντως το αποτέλεσμα στα tech demos είναι για μένα εντυπωσιακό - για μια κονσόλα 6ετίας όπως το 360. Τελικά μάλλον έχουμε πολλά ακόμα να δουμε σε αυτη τη γενιά και ίσως είναι η πιο ενδιαφέρουσα μέχρι τωρα. orly? ξαναγράφω κάποια μόνο exclusives που μου' ρχονται στο μυαλό Lost Odyssey, Viva Pinata, Blue Dragon, Forza, Alan Wake, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, DOA 4, PGR, Infinite Undiscovery, ΚΑΜΕΟ, Eternal Sonata, Tales of Vesperia, Star Ocean 4 (τα 3 τελευταία ήταν exclusive για μεγάλο χρονικό διάστημα) damn you Microsoft που μας δίνεις μόνο HALO για να ικανοποιείς του FPS fans Να σε βοηθησω λίγο; Fable II, Fable III (timed exlusive στο 360 - βγαίνει και για PC, μηχανη γραφικων της lionhead), Mass Effect 1 (timed exclusive, και στο pc), Mass Effect II (timed exclusive στο 360 για 1 χρόνο), Magna Carta II (πολυ καλό rpg - μην κοιτάς χαμηλές βαθμολογίες αλά ign -, unreal engine), Ace Combat 6, Amped, Halo wars - strategy game βασισμένο στο halo -, Limbo, Shadow Complex (xbox live arcade), Ninja Blade (timed exclusive στο 360, υπάρχει και στο pc), Gears of War 1, 2, 3 (το 1 timed exclusive, υπάρχει και για pc), grand theft auto IV - liberty city stories (timed exclusive για 1 χρόνο στο 360), Dead Rising 2 - case zero exclusive dlc, Pro evolution Soccer 6 (δε βγηκε ποτέ για ps3), ridge racer 6 (αντίστοιχα είναι το 7 στο ps3), lips, perfect dark zero (από τη rare, παιχνιδάρα, τεχνικη γραφικων parallex mapping στα textures - πραγματικά είναι εντυπωσιακό για launch game, και αυτό και το Kameo αντίστοιχα), κτλ... Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα kinect games, που ηδη συγκεντρωνουν καμιά δεκαριά παιχνίδια και θα βγουν επίσης Codename Kingdoms, Project Drako, Steel Batallion, από τα ηδη announced και τέλος υπάρχει και τοεπαναστατικό project Milo της lionhead - που είναι κάτι ανάμεσα σε tech demo και παιχνίδι αυτη τη στιγμη. Να προσθέσω εδω πως μερικοί ξεχνάνε πως το 360 είναι στην αγορά από το Νοέμβριο του 2005 - σε αντίθεση με το ps3 που ηρθε Ελλάδα τον Μάρτιο του 2007 - και είναι λογικό να έχει και πιο παλιά exclusive games - προ ps3 εποχης - που παραμένουν όμως exclusive. Και αλλά παραδείγματα που δείχνουν πόσο άσχημα ξεκίνησε το ps3, π.χ. όλο το 2007 το ps3 δεν είχε κάποιο PES. Οι κάτοχοι PS3 έπρεπε να περιμένουν μέχρι τον Νοέμβριο του 2007 για να βγει το PES2008 που βγηκε και στις 2 κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 PDS13 Ο τελικός κωδικας αφηνει πολυ πίσω το ντέμο...και ηδη καποιοι ισχυρίζονται πως στο 360 αποδίδει καλυτερα από ο.τι στο ps3. Kαλα αυτο δεν ειναι και εκπληξη αν ισχυει. Το ξεραμε απο πριν.Βεβαια οι διαφορες ειναι μικρες οπως στα περισσοτερα multiplatform.Στα ντεμο παντως ηταν σε καποια θεμτα ανωτερη η ps3 εκδοση και αλλου κατωτερη. Κοίταξε επίσης και αυτά τα 2 videos:http://www.lensoftruth.com/news/xbox360-news/microsoft-shows-off-new-graphics-tech-for-mighty-xbox-360/ θυμάσαι που συζητουσαμε για τον περιορισμό του directX api στο 360 και για custom code στο ps3; Σε αυτά τα 2 videos, η microsoft σε συνεργασία με την lionhead studios παρουσιάζει μία νέα custom-coded engine, όπου χρησιμοποιείται το tesselation unit και επίσης στο 2ο video μία νέα τεχνικη φωτισμου. Αν και άργησε, επιτέλους δείχνει η MS (από πείσμα θες, από θέμα υποστηριξης του hardcore) πως θέλει να αποδείξει ότι το 360 δεν υπολείπεται σε δυνατότητες γραφικης απεικόνισης απο το ps3. Τα εχω δει ηδη. Προσωπικα δεν μου λενε και πολλα τα tech demos.Ξερουμε οτι δεν προκειται να τα φτασει καποιο παιχνιδι,καθως μπαινουν και αλλα πραγματα στη μεση (ΑΙ) κτλ. Aλλωστε το frame rate δεν ειναι καλο ακομα και στο tech demo.Eπισης τα φυτα αν προσεξεις δεν εχουν πολυγωνα... Kαλο δειχνει φυσικα,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν δειχνει κατ'εμε τοσο καλο οσο θα επρεπε για να υπαρχει αισιοδοξια. Πιστευω οτι μπορουμε να δουμε καλυτερα γραφικα απο το 360 απο μια τετοια μηχανη,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα φτασουμε σε επιπεδα ps3(μιλαω για τα τοπ παιχνιδια). Αλλωστε δεν βλεπω να προλαβαινει να βγαλει κατι που θα εκμεταλευεται αυτη τη μηχανη.Θα προλαβουν να βγουν 1-2 παιχνιδια?Εκτος αν τα βγαλει αρπα κολλα σε 1 χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Kαλα αυτο δεν ειναι και εκπληξη αν ισχυει. Το ξεραμε απο πριν.Βεβαια οι διαφορες ειναι μικρες οπως στα περισσοτερα multiplatform.Στα ντεμο παντως ηταν σε καποια θεμτα ανωτερη η ps3 εκδοση και αλλου κατωτερη. Τα εχω δει ηδη. Προσωπικα δεν μου λενε και πολλα τα tech demos.Ξερουμε οτι δεν προκειται να τα φτασει καποιο παιχνιδι,καθως μπαινουν και αλλα πραγματα στη μεση (ΑΙ) κτλ. Aλλωστε το frame ειναι δεν ειναι καλο ακομα και στο tech demo.Eπισης τα φυτα αν προσεξεις δεν εχουν πολυγωνα. Πιστευω οτι μπορουμε να δουμε καλυτερα γραφικα απο το 360 απο μια τετοια,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα φτασουμε σε επιπεδα ps3(μιλαω για τα τοπ παιχνιδια). Αλλωστε δεν βλεπω να προλαβαινει να βγαλει κατι που θα εκμεταλευεται αυτη τη μηχανη.Θα προλαβουν να βγουν 1-2 παιχνιδια?Εκτος αν τα βγαλει αρπα κολλα σε 1 χρονο. Τα φυτά νομίζω έχουν cel-shaded normal mapping, αλλά anyway, απλως παραθέτω τα videos για γενικότερη συζητηση. Π.χ. το tesselation unit και πως έπρεπε η MS να φτιάξει custom-code για να το χρησιμοποιησει μετά απο 5-6 χρόνια. Θέλω να πω δλδ πως ουτε το 360 χρησιμοποιείται στο 100% όπως πιστευουν κάποιοι. Δε νομίζω να βγάλει η MS νέα κονσόλα τουλάχιστον μέχρι το 2014, οπότε καιρός υπάρχει (λεφτά υπάρχουν που λέει και ο γιωργάκης, χαχά!), οπότε παιχνίδια όπως το επόμενο Alan Wake μπορουν να χρησιμοποιησουν αυτές τις τεχνικές (όπως και ηδη υπάρχουσες, όπως η μηχανη lightning στο Alan Wake - Αληθεια το έπαιξες το Alan Wake που έλεγες; - εγω το ξεκίνησα 2η φορά στο ανωτατο επίπεδο δυσκολίας, μιλάμε για έπος το παιχνίδι, κάτι σαν Alone in the Dark χωρίς όμως τα τεχνικά προβληματα του 1ου και πολυ ανωτερο σε γραφικά/σενάριο). Για το Crysis 2 και περί απόδοσης 360/ps3 μου κάνει εντυπωση επειδη όντως το C2 είναι πολυ κοντά στο να χαρακτηριστεί εν γένει το καλυτερο γραφικά παιχνίδι σε κονσόλα, τωρα το αν όντως είναι η όχι δεν αλλάζει πολλά. Εμμένω στο γεγονός πως για να φτάσει σετέτοια επίπεδα απεικόνισης, θα περίμενε κανείς πως στο ps3 θα απέδιδε καλυτερα (αφου εκεί στην crytek κάνουν παπάδες όπως φαίνεται). Και όμως στο 360 κρατιέται πολυ καλά και δίνει και 3D. Είμαι περίεργος να δω τι μπορεί να καταφέρει η crytek στο επερχόμενο exclusive Codename Kingdoms, δεδομένου του τι κατάφερε στο C2 όντας multiplatform τίτλος το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Τα φυτά νομίζω έχουν cel-shaded normal mapping, αλλά anyway, απλως παραθέτω τα videos για γενικότερη συζητηση. Δεν ξερω πως λεγεται η τεχνικη(αν θεωρειται τεχνικη) να σου πω την αληθεια.Αλλα υπαρχει και στο GeoW στα δεντρα.Mε λιγα λογια ειναι σαν sprites,δεν ειναι 3d δεντρα δλδ αλλα 2d να στο πω ετσι.Οπου και να στριψεις βλεπεις το ιδιο πραγμα Αυτο γινεται και στο συγκεκριμενο tech demo,απλα δεν κανει μπαμ γιατι εχουν βαλει πολλα τετοια 2d φυτα,αλλα και δεν στριβει αποτομα η καμερα. Για την ιστορια το God of War 3 για παραδειγμα εχει 3d δεντρα και γενικα φυτα(οχι παντα). Θέλω να πω δλδ πως ουτε το 360 χρησιμοποιείται στο 100% όπως πιστευουν κάποιοι. Δε νομίζω να βγάλει η MS νέα κονσόλα τουλάχιστον μέχρι το 2014, οπότε καιρός υπάρχει (λεφτά υπάρχουν που λέει και ο γιωργάκης, χαχά!), Kαλα σιγουρα δεν εχει φτασει στο 100%.Ουτε και το ps3 φυσικα ακομα και αν μιλαμε για παιχνιδια οπως GoW3 και U2 και killzone. Αλλωστε το GoW3 κανει χρηση των 3 spus αν δεν κανω λαθος και για πολλους θεωρειται το κορυφαιο σε γραφικα παιχνιδι του ps3.Οποτε εχουμε δρομο ακομα. To Αlan wake οχι δεν το εχω παιξει ,αλλα σιγουρα θα ηθελα. Τωρα για το crysis 2,θεωρω αδυνατον να ειναι το καλυτερο console game σε γραφικα.Ωραια τα βιντεο αλλα οσο και βελτιωμενο να ειναι απο το demo,οποιος εχει παιξει το ντεμο και εχει μια Α εμπειρια(αυτη που εχουμε ολοι μας δλδ) μπορει να παρει μια γευση γιατι πραγμα μιλαμε.Εκτος αν παρουσιασαν τελικα αλλο παιχνιδι απο αυτο που ειδα στο ντεμο(δυσκολο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι, οι θάμνοι για ακόμη μια φορά είναι sprites με καλή ενδυμασία (textures) ώστε να μην έχει μεγάλο φόρτο το tech demo (αν και πάλι τον πίνει το framerate). Φαίνεται ξεκάθαρα στο 1:29. Ωραία γραφικά αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί το καψερό το Χ360 να τα σηκώσει. Και που να τα βάλουν και σε κανονικό παιχνίδι όπου θα υπάρχει extra φόρτος εργασίας για την GPU με χαρακτήρες, δυναμικές σκιές και όλα τα φρου φρου... εκεί κι αν φάει ήττα. Εκτός κι αν κάνουν το κλασικό κόλπο να κόψουν από εδώ κι από εκεί που κάνουν συνήθως (aggresive LOD, χαμηλότερης ανάλυσης υφές, ακόμα λιγότερα αντικείμενα, pre-baked σκιές, πηγές φωτισμού που δεν δημιουργούν σκιές και τα σχετικά). Επίσης και στο Dragon Age 2 έχουμε την εντυπωσιακή επιστροφή των sprites στις εκρήξεις (σε όλες τις πλατφόρμες). Ρε κάθε πέρσι και καλύτερα λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ναι, οι θάμνοι για ακόμη μια φορά είναι sprites με καλή ενδυμασία (textures) ώστε να μην έχει μεγάλο φόρτο το tech demo (αν και πάλι τον πίνει το framerate).Φαίνεται ξεκάθαρα στο 1:29. Oποτε ειναι απλα sprites και οχι ''σαν sprites'' οπως εγραψα παραπανω. Βσκ εκαναν καλη δουλεια γιατι την πρωτη φορα που το ειδα βιαστικα ,δεν τα προσεξα.Την δευτερη φορα ηθελα να παρατηρησω ακριβως αυτο το σημειο και ειδα τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ότι είχαν να δώσουν οι κονσόλες απο άποψη γραφικών, το έχουν ήδη δώσει. Ήδη τα PC games έχουν αρχίσει να προσπερνούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Ότι είχαν να δώσουν οι κονσόλες απο άποψη γραφικών, το έχουν ήδη δώσει. Ήδη τα PC games έχουν αρχίσει να προσπερνούν... Γιατι ποτε ειχαν μεινει πισω τα pc games? Δοκιμασα το Crysis 2 στο ps3 και μπορω να πω οτι δεν περιμενα να εχει τοσο καλα γραφικα.Θετικη εκπληξη για εμενα.Στον τομεα γραφικων στο ps3 τα παιχνιδια που ξεχωριζουν ειναι κατα τη γνωμη μου τα εξης: Πρωτο ειναι το MLB 11 The Show.Τα γραφικα του ειναι σχεδον φωτορεαλιστικα και αν βαλεις διπλα και το εκπληκτικο animation ειναι το κορυφαιο παιχνιδι αυτη τη στιγμη στην συγκεκριμενη κονσολα. Δευτερο ειναι το Uncharted 2.Ειδικα η αισθηση του βαθους ειναι απιστευτη. Τριτο ειναι το Crysis 2.Σαφως ομως θα μπορουσε να πουσαρει και αλλο την κονσολα.Υπηρχαν περιθωρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις