Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Έχω παίξει και τα δύο, αλλά προφανώς το να θές ντε και καλά να μείωσεις ένα αντίστοιχο 360 exclusive, αντι να παραδεχθείς τη μικρή διάρκεια του KZ3 σε κάνει εξίσου το ίδιο fanboy με εκείνους που "τη λες"
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Έχω παίξει και τα δύο, αλλά προφανώς το να θές ντε και καλά να μείωσεις ένα αντίστοιχο 360 exclusive, αντι να παραδεχθείς τη μικρή διάρκεια του KZ3 σε κάνει εξίσου το ίδιο fanboy με εκείνους που "τη λες" Είδες να θέλω να μειώσω κάτι; Για τη διάρκεια δεν μπορώ να πω κάτι αφού ακόμα δεν έχω παίξει το 3 αλλά και τόσο να είναι αν είναι καλό παιχνίδι δε θα με πειράξει όπως δε με πειραξε και για το Gears. Δεν αγοράζω τέτοια παιχνίδια για τη μεγάλη διάρκειά τους. Εσένα ρωτάω και το λογικό είναι αφού το πιστεύεις για το Κillzone να πιστεύεις το ίδιο και για το Gears. Τελικά δε μου απάντησες ακόμα σε 2 απλές ερωτήσεις. Είναι το Gears of War με αντίστοιχη διάρκεια απάτη ή όχι; Έχεις τελειώσει το Killzone 3 σε 4 ώρες; Είμαι τόσο fanboy που έχω το Gears of War 1 2 φορές και έχω και τα 2 στην Collector's.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Εντάξει, καληνύχτα "περήφανε/αντικειμενικέ κάτοχε PS3, 360, Genesis, Amiga κτλ"...
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τελικά δεν απάντησες στις ερωτήσεις. Να πω ότι δεν το περίμενα... ΥΓ. Πολύ κόμπλεξ με την υπογραφή μου.
empire_1924 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τι λέτε...εγώ απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής το Crysis 2(multiplatform),το Killzone 3(ps3 exclusive) το 'χει αφήσει στα γραφικά πολύ πίσω...μα πολύ πίσω και έτσι καταρίπτεται και ο μύθος ότι στα exclusives πέφτει περισσότερη δουλειά άρα και καλύτερα γραφικά και έχουν καλύτερο performance γενικότερα....και όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις-Crysis 2!!! Τα σχόλια δικά σας!! http://www.youtube.com/watch?v=kF67XFXq_ys http://www.youtube.com/watch?v=DyPuESB8udo&hd=1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω τι λέτε...εγώ απ'ότι βλέπω μέχρι στιγμής το Crysis 2(multiplatform),το Killzone 3(ps3 exclusive)το 'χει αφήσει στα γραφικά πολύ πίσω...μα πολύ πίσω και έτσι καταρίπτεται και ο μύθος ότι στα exclusive πέφτει περισσότερη δουλειά άρα και καλύτερα γραφικά και έχουν καλύτερο performance γενικότερα....και όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις-Crysis 2!!! Τα σχόλια δικά σας!! Πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει killzone3. Θα ηταν ετσι και αλλιως υπερβολικο να πεις οτι το εχει αφησει πισω,oποτε το ''πολυ μα πολυ πισω'' δεν το σχολιαζω. Σιγουρα ισως προκειται για τον καλυτερο multiplatform τιτλο σε γραφικα και βλεπουμε οτι μπορουν να παρουν πολυ περισσοτερα απο αυτες τις κονσολες,αν θελουν.
empire_1924 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πως φαινεται οτι δεν εχεις παιξει killzone3. Θα ηταν ετσι και αλλιως υπερβολικο να πεις οτι το εχει αφησει πισω,το ''πολυ μα πολυ πισω'' δεν το σχολιαζω. Σιγουρα ισως προκειται για τον καλυτερο multiplatform τιτλο σε γραφικα. Εννοείται δεν το 'χω παίξει,όπως δεν έχω παίξει και το Crysis 2,άλλωστε το 'χω αναφέρει ότι δεν τρελαίνομαι για τα first person shooters αλλά videos ένα σωρό κυκλοφορούν οπότε μια γνώμη/άποψη προφανώς μπορείς να την έχεις.Σ'ότι αφορά το Crysis 2 σε ξένα forums(και όχι μόνο) πολλοί γράφουν για τα καλύτερα γραφικά που έχουν δει μέχρι στιγμής σε κονσόλες(και αναφέρομαι σε κατόχους 360 και ps3)!!! Υ.Γ.1 Το "πολύ πίσω...μα πολύ πίσω" το έγραψα για να δώσω έμφαση στο ότι το ένα(Crysis 2) είναι multiplatform και το άλλο(Killzone 3) είναι exclusive με ότι αυτό σημαίνει/συνεπάγεται(βάσει και όσων έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τα exclusives στο topic)...όπως προανέφερα στο προηγούμενο μου post!!! Υ.Γ.2 Και ένα τελευταίο....έτσι για την απόθεωση: http://www.youtube.com/watch?v=cslwzllOERU&feature=player_embedded
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 με λιγα λογια η sony δεν βγαζει παιχνιδια για ενα κοινο αλλα βγαζει για ολους,δεν βγαζει ολο halo για να ικανοποιησει ενα μεγαλο του περισσοτερους fans του 360 κ τους αλλους τους αφηνει. orly? ξαναγράφω κάποια μόνο exclusives που μου' ρχονται στο μυαλό Lost Odyssey, Viva Pinata, Blue Dragon, Forza, Alan Wake, Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, DOA 4, PGR, Infinite Undiscovery, ΚΑΜΕΟ, Eternal Sonata, Tales of Vesperia, Star Ocean 4 (τα 3 τελευταία ήταν exclusive για μεγάλο χρονικό διάστημα) damn you Microsoft που μας δίνεις μόνο HALO για να ικανοποιείς του FPS fans
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 empire_1924 προκειται για πολυ δυνατα γραφικα σιγουρα.Το ντεμο το αδικει το παιχνιδι.Μακαρι να δουμε κι αλλες τετοιες προσπαθειες.
RedPanda Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 damn you Microsoft που μας δίνεις μόνο HALO για να ικανοποιείς του FPS fans Μα ετοιμάζεται η συνέχεια κανενός από τα παιχνίδια που ανέφερες για το Xbox τώρα ? Όχι το καινούργιο Halo ετοιμάζεται. Είναι κάποιο από αυτά έστω σχετικά πρόσφατο ? Αυτά τα 3 RPG που μεταφέρθηκαν στο PS3 είχαν καμία σοβαρή επιτυχία στο xbox ? Crysis 2(multiplatform),το Killzone 3(ps3 exclusive) Ότι νά'ναι σύγκριση. Το επίπεδο της δουλειάς της Crytek είναι αναμενόμενο, δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από το κορυφαίο studio σε γραφικά αυτή τη στιγμή. Δεν θα είχε αναλάβει να το κάνει multiplatform αν δεν μπορούσε να βγάλει εφάμιλλα γραφικά και στις δύο κονσόλες ειδικά αν η μεγαλύτερη αγορά σε shooter βρίσκεται στο Xbox.
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ακόμα πιστέυω οτι το uncharted 2 έχει τα καλύτερα γραφικά στις κονσόλες, και έχω παίξει και crysis2/gow3/k3.
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μα ετοιμάζεται η συνέχεια κανενός από τα παιχνίδια που ανέφερες για το Xbox τώρα ? ε και? εγώ απάντησα στο statement ότι όλα τα exclusives αφορούν τους FPS fans Όχι το καινούργιο Halo ετοιμάζεται. Είναι κάποιο από αυτά έστω σχετικά πρόσφατο ? ε και? εγώ απάντησα στο statement ότι όλα τα exclusives αφορούν τους FPS fans Αυτά τα 3 RPG που μεταφέρθηκαν στο PS3 είχαν καμία σοβαρή επιτυχία στο xbox ? ε και? εγώ απάντησα στο statement ότι όλα τα exclusives αφορούν τους FPS fans παρόλα αυτά Lost Odyssey έχει αναφερθεί ότι θα βγει δεύτερο Viva Pinata έχουν βγει ήδη 3 Alan Wake θα έχει συνέχεια όπως έχει πει η Remedy Forza υπάρχουν 3 PGR υπάρχουν 4 DOA, Star Ocean, Banjo Kazooie δεν είναι τα πρώτα ούτε τα τελευταία μελέτησε καλύτερα
king2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 ακόμα πιστέυω οτι το uncharted 2 έχει τα καλύτερα γραφικά στις κονσόλες, και έχω παίξει και crysis2/gow3/k3. Το gow 3 σε κάποια σημεία έχει πολύ καλύτερα γραφικά και απο uncharted 2 και απο crysis 2 και απο killzone 3.Στο overall όμως σαν το uncharted 2 δεν υπάρχει(και όχι μόνο τα γραφικά αλλά σενάριο gameplay είναι άψογα).Εν αναμονή του uncharted 3...
empire_1924 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ότι νά'ναι σύγκριση. Το επίπεδο της δουλειάς της Crytek είναι αναμενόμενο, δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από το κορυφαίο studio σε γραφικά αυτή τη στιγμή. Δεν θα είχε αναλάβει να το κάνει multiplatform αν δεν μπορούσε να βγάλει εφάμιλλα γραφικά και στις δύο κονσόλες ειδικά αν η μεγαλύτερη αγορά σε shooter βρίσκεται στο Xbox. Τι γράφεις παλικάρι μου,τι ότι να 'ναι σύγκριση και άλλες μπαρούφες...το Killzone 3(ps3 exclusive) δεν είναι first person shooter;;Το crysis 2 που είναι multiplatform δεν είναι πάλι first person shooter;;Προς τι λοιπόν το "ότι να 'ναι σύγκριση";Δηλαδή τώρα θα το πάμε σε επίπεδο studios το θέμα και ξεχάστηκε το exclusive και το multiplatform που μας(τα) ζαλίσατε ορισμένοι πόσες φορές σ'αυτό το topic;;;Κ-α-τ-α-λ-α-β-α-ί-ν-ε-ι-ς το νόημα των όσων γράφω/της σύγκρισης;;Ξ-α-ν-α-δ-ι-ά-β-α-σ-ε προσεκτικά τι γράφω....μου φαίνεται σωστα έγραψε κάποιος σε παλιότερο post ότι άλλα γράφονται στο topic και μετά παραποιούνται και οι απαντήσεις είναι ότι να 'ναι,αλλά τουλάχιστον καλό είναι να καταλαβαίνουμε την ελληνική...ΕΛΕΟΣ με ορισμένα fanboys...η απαλεψιά σε όλο της το μεγαλείο !!!
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 o Redpanda είναι γενικώς αυτό που λένε: Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις