JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Οταν το X360 & PS3 φτασουν σε διασκεδαση (με παρεα) το επιπεδο του Wii (ακομα και το GameCube), η Nintendo θα κλεισει, κατι το οποιο δεν προκειται να γινει ποτε. Οσο για ισαξια, οταν καποιοι ελιωναν τα Metroid Prime/Conduit/Red Steel κλπ, καποιοι δεν εβλεπαν παραπερα απο το Halo..
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Just-gamer θα μπορουσες καλιστα να μου κλεισεις το στομα με λιγες απαντησεις στις ερωτησεις μου αλλα δεν μπορεις να απαντησεις σε κατι που δεν ξερεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Όχι δεν μπορώ αλλά δεν θέλω(Αν και σε μερικές ερωτήσεις σου απάντησα είδη αλλά μάλλον δεν θελεις να το παραδεχτείς/δεις για τους λόγους που ανάφερα ποιο πριν) για τον απλούστατο λόγο του ότι πω θα το διαστρεβλώσεις προς όφελος σου κάτι που δεν θέλω γι' αυτό και απλά απαξιώ να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Πίστευε ότι θες ποσώς με ενδιαφέρει. Και αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Με τον εαυτο σου ασχοληθηκες οχι μαζι μου μιας και οι ερωτησεις μου περιμενουν αναπαντητες. Η μοναδικη ερωτηση που απαντησες αλλα ηταν ακυρη ηταν για το οτι το Wii ειναι φθηνοτερο απο τις αλλες 2 κονσολες οπου και εγω σου απαντησα οτι εδω και αρκετο καιρο το Χ360 ειναι φθηνοτερο απο ενα Wii. Αφου λοιπον τουλαχιστον δεν ξερεις τι να απαντησεις θα σε παρακαλουσα να μην μιλας κιολας μονο και μονο για να μιλας. Θελεις να κανεις συζητηση? Εδω ειμαστε, εγω ρωτναω εσυ απαντνας (και το αντιστροφο) και φυσικα στα πλαισια του οτι ξερεις καποια πραγματα γι αυτο το οποιο μιλας.
kamasoutra Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 καλα αν πιστευετε οτι αυτη η γενια δεν εχει προσφερει κατι απο τιτλους λογικα δεν πρεπει να ξερετε τι παιχνιδια εχουν βγει κ οταν λεω καλους τιτλους δεν μιλαω μονο για τους exclusive τιτλους αλλα κ για τα multiplatforms.μπορει να μην βγαινουν νεες βγαινουν νεες ιδεες οπως παλια αλλα τωρα αυτο που κανουν πιο πολυ ειναι να βγαζουν sequels που εγω κατα μια αποψη δεν το θεωρω κακο γιατι εχουμε δει οτι τα παιχνιδια βελτωνονται σε μεγαλο βαθμο αλλα προτιμω κ νεα παιχνιδια οπως το heavy rain που ηταν κατι καινουριο,ακομα αν ψαξετε στο xbox live arcade θα βρειτε πολλα φοβερα κ νεα παιχνιδια για να ασχοληθειτε. δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο ομως που η sony αν κ τριτη σε πωλησεις αυτην την γενια ειναι η μονη κονσολα απο τις τρεις που δινει πολλα λεφτα κ βγαζει τα περισσοτερα exclusive παιχνιδια.θα το ηθελα να το δω κ απο την microsoft αυτο καποια στιγμη. god of war 3 heavy rain little big planet 1,2 uncharted 1,2 κ ερχεται το 3 gran turismo 5 κ πολλα αλλα ακομα που θα με παρει πολυ για να τα γραψω. με λιγα λογια η sony δεν βγαζει παιχνιδια για ενα κοινο αλλα βγαζει για ολους,δεν βγαζει ολο halo για να ικανοποιησει ενα μεγαλο του περισσοτερους fans του 360 κ τους αλλους τους αφηνει.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Με τον εαυτο σου ασχοληθηκες οχι μαζι μου μιας και οι ερωτησεις μου περιμενουν αναπαντητες. Η μοναδικη ερωτηση που απαντησες αλλα ηταν ακυρη ηταν για το οτι το Wii ειναι φθηνοτερο απο τις αλλες 2 κονσολες οπου και εγω σου απαντησα οτι εδω και αρκετο καιρο το Χ360 ειναι φθηνοτερο απο ενα Wii. Αφου λοιπον τουλαχιστον δεν ξερεις τι να απαντησεις θα σε παρακαλουσα να μην μιλας κιολας μονο και μονο για να μιλας. Θελεις να κανεις συζητηση? Εδω ειμαστε, εγω ρωτναω εσυ απαντνας (και το αντιστροφο) και φυσικα στα πλαισια του οτι ξερεις καποια πραγματα γι αυτο το οποιο μιλας. Ναι εεε μόνο σε αυτή την ερώτηση απάντησα εεε. Είδες πως φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν τα ποστ μου ακόμα και αν απαντάνε στις ερωτήσεις σου και απλά θελεις να διαστρεβλώσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Το γιατί τα pc games είναι σταθερά σε υψηλά fps και στις κονσόλες δεν είναι δεν σου απάντησα ποτέ εεε? Ε με αυτό αποδεικνύεις περίτρανα τα όσα εχω πει ποιο πάνω για εσενα περί διαστρέβλωσης κ.τ.λ. Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εκτός του ότι και αν σου πω κάτι θα βρεις να το διαστρεβλώσεις δεν πρόκειται με τι καμία να αλλάξεις τις απόψεις σου περί κονσολών όπως δεν πρόκειται να το κάνω κι εγώ. Και όσο για τα fps που λες ένα θα σου πω έχουν το ίδιο δυνατά hardware τα pc με τις κονσόλες που πλέον κλείνουν κοντά 4-5 χρόνια? Δεν νομίζω. Αυτό πιστεύω σου απαντάει στο ερώτημα σου περί fps και πως κρατιούνται υψηλά στα pc games. Από εδώ και πέρα ότι και να με ρωτήσεις δεν πρόκειται να σου απαντήσω για το λόγο που λέω ποιο πάνω. Γιατί πολύ απλά εσύ δεν ξέρεις να συζητάς και εκτός αυτού προσβάλλεις και τον συνομιλητή σου κάτι που εγώ έως τώρα δεν νομίζω(Τουλάχιστον χωρίς να με προσβάλει ο άλλος πρώτα) να εχω κάνει στη συνομιλία μου μαζί σου.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ναι εεε μόνο σε αυτή την ερώτηση απάντησα εεε. Είδες πως φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν τα ποστ μου ακόμα και αν απαντάνε στις ερωτήσεις σου και απλά θελεις να διαστρεβλώσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Το γιατί τα pc games είναι σταθερά σε υψηλά fps και στις κονσόλες δεν είναι δεν σου απάντησα ποτέ εεε? Ε με αυτό αποδεικνύεις περίτρανα τα όσα εχω πει ποιο πάνω για εσενα περί διαστρεβλώσεις κ.τ.λ. Ειδες που βιαζεσαι? Ειδες που τελικα διαβαζεις οτι θελεις εσυ? Δεν σε ρωτησα γιατι το PS3 και το Χ360 βγαζουν 25-30 FPS στα παιχνιδια τους, δεν περιμενω να μου απαντησεις με το obvious οτι τα PC εχουν ισχυροτερο hardware. Σε ρωτησα ΓΙΑΤΙ δεν βγαζουν παιχνιδια με 60 FPS και αν βγαλουν ΠΟΣΗ πτωση ποιοτητας γραφικων θα εχουμε για να βγουν αυτα τα 60 FPS? Αυτο στο ρωτησα γιατι ειπες -εσυ- οτι το Wii δεν συγκρινεται στα γραφικα με τις 2 κονσολες και εγω σου λεω οτι τουλαχιστον το Wii τρεχει παντα και παντου σταθερα 480p και οτι τα περισσοτερα παιχνιδια του τρεχουν ακατεβατα 60 fps. Δεν απεδειξες τιποτε περιτρανα παρα μονο οτι απλα διαβαζεις οτι θελεις.
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πως δεν έχει. Για το είδος & το στυλ του μια χαρά παιχνιδια έχει. Είπα εγώ πουθενά κάτι το αντίθετο ότι δηλαδη δεν έχει ωραία παιχνίδια το wii. Απλά δεν συγκρίνονται ισάξια τα παιχνιδια του wii με τα παιχνιδια των ps3 & xbox360 όχι μόνο σε γραφικά αλλά σε πολλούς τομείς. Ποιο είδος και στυλ; Αλήθεια έχεις Wii; Ξέρεις τι παιχνίδια έχει; Σε ποιους τομείς; Που υστερούν τα Mario Galaxy; Το Metroid Prime; To Super Smash Bros. Brawl; To New Super Mario Bros. Wii; To Sin and Punishment: Successor of the Skies; To Donkey Kong Country Returns; Και αρκετά ακόμα που βαριέμαι να γράψω.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ειδες που βιαζεσαι? Ειδες που τελικα διαβαζεις οτι θελεις εσυ? Δεν σε ρωτησα γιατι το PS3 και το Χ360 βγαζουν 25-30 FPS στα παιχνιδια τους, δεν περιμενω να μου απαντησεις με το obvious οτι τα PC εχουν ισχυροτερο hardware. Σε ρωτησα ΓΙΑΤΙ δεν βγαζουν παιχνιδια με 60 FPS και αν βγαλουν ΠΟΣΗ πτωση ποιοτητας γραφικων θα εχουμε για να βγουν αυτα τα 60 FPS? Αυτο στο ρωτησα γιατι ειπες -εσυ- οτι το Wii δεν συγκρινεται στα γραφικα με τις 2 κονσολες και εγω σου λεω οτι τουλαχιστον το Wii τρεχει παντα και παντου σταθερα 480p και οτι τα περισσοτερα παιχνιδια του τρεχουν ακατεβατα 60 fps. Δεν απεδειξες τιποτε περιτρανα παρα μονο οτι απλα διαβαζεις οτι θελεις. Καλά άστο δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εχεις είδη αποδείξει περίτρανα ότι ψάχνεις να διαστρεβλώσεις ότι πω όποτε είναι ακυρο να ασχοληθώ να σου απαντήσω καν αφού θα διαστρεβλώσεις την απάντηση μου προς όφελος σου. Και στα ps3 & xbox360 αν τα παιχνιδια έβγαιναν σε 480p μια χαρά κλειδωμένα όχι σε 60fps θα ήταν αλλά σε 120fps. Ποιο είδος και στυλ; Αλήθεια έχεις Wii; Ξέρεις τι παιχνίδια έχει; Σε ποιους τομείς; Που υστερούν τα Mario Galaxy; Το Metroid Prime; To Super Smash Bros. Brawl; To New Super Mario Bros. Wii; To Sin and Punishment: Successor of the Skies; To Donkey Kong Country Returns; Και αρκετά ακόμα που βαριέμαι να γράψω. Στο στυλ του sensor gaming μιας και σε αυτό ήταν πρωτοπόρο όταν βγήκε η κονσόλα και αυτό μαζί με τη τιμή της την έκανε και πούλησε/πουλάει τρελά. Δεν εννοούσα το στυλ του κάθε παιχνιδιού αλλά το στυλ της κονσόλας γενικότερα.
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τι σχέση έχει ο τρόπος χειρισμού; Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι απλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεις τις πωλήσεις. Δε ρώτησα κάτι σχετικό με αυτές. Που υστερούν τα παραπάνω δε μου είπες.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλά άστο δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εχεις είδη αποδείξει περίτρανα ότι ψάχνεις να διαστρεβλώσεις ότι πω όποτε είναι ακυρο να ασχοληθώ να σου απαντήσω καν αφού θα διαστρεβλώσεις την απάντηση μου προς όφελος σου. Μην ασχολεισαι, θα ασχοληθουν αλλοι μαζι σου. Φροντησε τοτε να μην ασχοληθεις και με αυτους γιατι η παντελης ελλειψη γνωσης που εχεις δεν βοηθαει και πολυ στην οποιαδηποτε συζητηση. Και στα ps3 & xbox360 αν τα παιχνιδια έβγαιναν σε 480p μια χαρά κλειδωμένα όχι σε 60fps θα ήταν αλλά σε 120. Αφου το PS3 και X360 εχουν υπερδιπλασια δυναμη απο αυτη του Wii! ΩΧ! Τωρα τι? Στο στυλ του sensor gaming. Δεν εννοούσα το στυλ του κάθε παιχνιδιού αλλά το στυλ της κονσόλας γενικότερα. Και ξαναρωταω, ποιο ειναι το στυλ της κονσολας γενικοτερα?
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ενώ το Gears of War 1 με τις 4.30 ώρες είναι τεράστιο. Τώρα για το χάος λέω να μη σχολιάσω. Προφανώς και υπάρχουν πολλά ακόμα καλά παιχνίδια πέρα από αυτά που αναφέρεις. Προφανώς, αλλά το Gears 2 ήταν σχεδόν το διπλάσιο, οπότε πήγε άπατο το επιχείρημα σου, ντε κι καλά για να μου την πείς
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Προφανώς, αλλά το Gears 2 ήταν σχεδόν το διπλάσιο, οπότε πήγε άπατο το επιχείρημα σου Τι σχέση έχει το 2ο; Πως πήγε άπατο το επιχείρημα; Εγώ για το πρώτο μίλησα. Ήταν απάτη λόγω διάρκειας; Ναι ή όχι; Αλήθεια έπαιξες το Killzone 3 και σου πήρε 4 ώρες; Ναι ήταν η έννοια μου να σου την πω.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Τι σχέση έχει το 2ο; Πως πήγε άπατο το επιχείρημα; Εγώ για το πρώτο μίλησα. Είναι σαν να συγκρίνεις τη διάρκεια που Black Ops με εκείνη με του Mario Galaxy, μόνο για να έχεις να λές. Τώρα τι σχέση έχει το Gears 1 με το KZ3 ένας θεός ξέρει.
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είναι σαν να συγκρίνεις τη διάρκεια που Black Ops με εκείνη με του Mario Galaxy, μόνο για να έχεις να λές. Τώρα τι σχέση έχει το Gears 1 με το KZ3 ένας θεός ξέρει. Αντίθετα με το Black Ops και το Galaxy που δεν έχουν σχέση το Killzone και το Gears of War είναι και τα 2 action-shooters απλά το 1 είναι 1ου προσώπου και το άλλο 3ου. Τελικά το Gears of War 1 είναι απάτη ή όχι; Ή εκεί δε μας νοιάζει η διάρκεια για κάποιο μαγικό λόγο που θα πρέπει να μάθουμε; Τελικά τελείωσες το Killzone 3 σε 4 ώρες ή όχι; Έχει παίξει ποτέ κάποιο από τα Killzone 2/3;
Προτεινόμενες αναρτήσεις