ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Ένα θα σου πω διάβασε λίγο τον τίτλο του τοπικ και μην πετάς κι εσύ ότι να ναι γιατί έχει φτάσει το αίμα στο κεφάλι σου. Επίσης διάβασε λίγο τι είπε ο empire_1924 περί hardcore kinect games. O τιτλος του τοπικ ειναι λαθος εδω και πανω απο ενα χρονο. Η δικαιολογια του οτι το τοπικ γραφει Χ360 vs PS3 ηταν γιατι αυτες οι 2 κονσολες ηταν "αδερφια" ως προς το τι προσφερουν και ποιο ειναι το κοινο που απευθυνονται. Ειδικα τωρα που υπαρχει στο παιχνιδι και το Move και το Kinect δεν υπαρχει λογος να μην υπαρχει και ενα Wii στον τιτλο. Εχω κανει παρακληση στον topic starter να αλλαξει το ονομα του thread και αν υπαρχει ακομα active ο χρηστης ειναι θεμα χρονου μεχρι να το κανει. Απο εκει και περα μην μου γυρνας την συζητηση οπως σε συμφερει. Εσενα ρωταω και απο εσενα περιμενω απαντηση. Δεν με νοιαζει ουτε τι λεει ο καθενας ουτε τιποτα. Ρωταω συγκεκριμενα πραγματα και περιμενω συγκεκριμενες απαντησεις απο εσενα.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλά αν θελεις να βάλουμε και το wii στην εξίσωση τότε το wii μαμησε λόγο πρωτοπορίας με τα sensor χειριστήρια και τιμή εκκίνησης(Φτηνότερη κονσόλα) σε σχέση πάντα με τις άλλες δυο κονσόλες αφού μόνο αυτά έχει καλύτερα από τις άλλες δυο κονσόλες και τίποτα άλλο(Π.χ. γραφικά). Τώρα αν για εσενα είναι ισάξιο να συγκρίνεις ps3 vs xbox360 vs wii σε όλους τους τομείς τότε τι να κάτσω να σου εξηγήσω.
skanjos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 just-gamer μαρέσει που στο wii vs ps3/360 λες οτι ένας απο τους 2 πιο σημαντικούς λόγους που πούλησε το wii παραπάνω απο 360/ps3 είναι η τιμή εκκίνησης και απο την άλλη το ίδιο δεν το παραδέχεσαι για το ps3vs360 που είχε μεγαλύτερη διαφορά τότε απότι το wiivs360, αν θυμάμαι καλά 250ε το wii ,350ε το 360, 600ε το ps3.... double standards ftw.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Είπαμε να συγκρίνουμε παρόμοια πραγματα οχι ανόμοια. Το wii δεν έχει απολύτως καμία σχέση με xbox360 & ps3 στο θέμα γραφικών και όχι μόνο(Γι' αυτό και δεν περιέχεται στο τίτλο του τοπικ) γι' αυτό και δεν συγκρίνω τις τιμές εκκίνησης των xbox360 & ps3. Και στο κάτω - κάτω τις γραφής όλοι το ξέρουμε ότι η sony όχι απλά υπέρ κοστολογεί τις κονσόλες τις με το που βγούνε αλλά τους δίνει και καταλαβαίνουν αλλά και έτσι να είναι πιστεύεις ότι ακόμα και στην ίδια ημερομηνία και με ίδια τιμή να έβγαιναν xbox360 - ps3 θα πούλαγε περισσοτερο το ps3 ειδικά χωρίς αντίγραφα? Όσο και να θέλετε να το αρνείστε το θέμα αντίγραφα σε μια κονσόλα της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στις πωλήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Y.Γ: Κάπου πιο πάνω διάβασα περι Killzone 3. Το παιχνίδι απάτη της γενιάς. 4 ώρες με το ζόρι το SP, μέχρι και το Black στο PS2 μεγαλύτερο ήταν. Απατη της γενιας(γιατι σε αυτη την γενια γινεται κυριως αυτο) ειναι το να διαβαζεις οτι σου πασαρουν 2-3 haters στο ιντερνετ και να το θεωρεις ως fact. 7-8 ωρες το εκανα στην μεγαλυτερη δυσκολια. Τωρα αν βαζοντας το παιχνιδι(στο super easy) στο drive εχω ως στοχο να τρεχω αντι να παιζω,μπορω να το τελειωσω και σε 3 ωρες φανταζομαι. Τωρα στο οτι ειναι κακη γενια αυτη ,επισης διαφωνω.Οσον αφορα τους Ιαπωνες devs ναι δεν διαφωνω οτι υπαρχει πτωση.Αλλα γενικα εχουμε δει πολυ καλα παιχνιδια.
JohnVani18 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Όσο και να θέλετε να το αρνείστε το θέμα αντίγραφα σε μια κονσόλα της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στις πωλήσεις. Μα εννοειται αυτο! Γιατι αραγε το PSP, NDS, Wii, X360 εκαναν τρελλες πωλησεις? Ο κοσμος ηξερε πως μπορει να παιζει τζαμπε, το μονο που θα πληρωνε ηταν η κονσολα. Απο εκει και περα, τα εξοδα για δισκακια δεν τα υπολογιζεις γιατι σε σχεση με τα λεφτα που θα εδινες για εναν αυθεντικο τιτλο αγοραζεις ποσα αδεια δισκακια.. υγ : οσο για τη τιμη του ps3, αν σκεφτεις πως κατι bluray player εκεινη την εποχη εκαναν σχεδον 1000€, τα 600-700 που εκανε το ps3, για αυτα που προσεφερε (τοτε), κατα ενα ποσοστο τα αξιζε (δεν διαφωνω πως ειναι υπερβολικο ποσο, αλλα για το τι ειχε απο τεχνολογικη αποψη, η τιμη παλευεται)
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλά αν θελεις να βάλουμε και το wii στην εξίσωση τότε το wii μαμησε λόγο πρωτοπορίας με τα sensor χειριστήρια και τιμή εκκίνησης(Φτηνότερη κονσόλα) σε σχέση πάντα με τις άλλες δυο κονσόλες αφού μόνο αυτά έχει καλύτερα από τις άλλες δυο κονσόλες και τίποτα άλλο(Π.χ. γραφικά). Αν ηταν ετσι τοτε η κονσολα μετα τον πρωτο χρονο θα ειχε πιασει πατο. Οπως βλεπεις ακομα και σημερα ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο. Σκεψου μονος σου γιατι συμβαινει αυτο. Τώρα αν για εσενα είναι ισάξιο να συγκρίνεις ps3 vs xbox360 vs wii σε όλους τους τομείς τότε τι να κάτσω να σου εξηγήσω. Γιατι τι εχουν να προσφερουν -πλεον- το PS3 και Χ360 εναντι του Wii? Να σου θυμησω οτι το Wii βγηκε μηχανημα της χρονιας τοσο για HARDCORE οσο και CASUAL gamers το 2010? Για ποια γραφικα μου λες τωρα στο Χ360 και PS3? Πλην -ελαχιστων- εξαιρεσεων τι να κανω τις υψηλες αναλυσεις οταν τα παιχνιδια τρεχουν με πανω-κατω 30 frames ενω στο Wii η πλοιπηφια τρεχει σχεδον παντα σε συνεχομενα 60 frames? Πες μου εσυ ποσο μεγαλη πτωση των γραφικων χρειαζεται τοσο το PS3 οσο και το Χ360 για να εχουν καποιο παιχνιδι να τρεχει σε -συνεχομενα- 60 frames. Και σε παρακαλω, αλλαξε το nick σου γιατι το ντροπιαζεις. Just-gamer που να διαχωριζει τα παιχνιδια βαση γραφικων δεν ειναι just-gamer, ειναι just-graphics-whore.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν το συνεχίζω άλλο περί wii γιατί από τι στιγμή που μου συγκρίνεις τα γραφικά του wii με αυτά των ps3 & xbox360 και μου λες και για τα fps τότε φαίνεται κατά πόσο γνωρίζεις από γραφικά και πόσο δύσκολο είναι να απεικονιστούν σωστά και με σωστή ταχύτητα(Fps) στην όποια κονσόλα. Οπότε πίστεψε ότι θες για το wii αν και είδη σου είπα για ποιο λόγο πούλησε και ακόμα πουλάει(Τιμή και πρωτοπορία). Όσο για το νικ μου δεν θα μου πεις εσύ τι να βάλω(Δεν εχεις κανένα δικαίωμα) και ναι ένα παιχνίδι κρίνετε απ' όλα του τα στοιχεία και όχι μόνο από γραφικά, fps, ήχο, story, περιβάλλον, διάρκεια στο χρόνο & στο single campaign, multi κομμάτι του κ.τ.λ. Θα σ' άρεσε να σου έλεγα κι εγώ από τη μεριά μου άλλαξε το νικ σου γιατί μόνο για το παιχνίδι ikaruga δεν σε βλέπω να μιλάς αλλά για οτιδήποτε άλλο άσχετο με αυτό. Μην με ξαναρωτήσεις κάτι δεν πρόκειται να σου απαντήσω για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν πρόκειται ούτε να με καταλάβεις, άλλα ούτε και να αλλάξεις τις απόψεις σου όπως δεν πρόκειται να το κάνω κι εγώ.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν το συνεχίζω άλλο περί wii γιατί από τι στιγμή που μου συγκρίνεις τα γραφικά του wii με αυτά των ps3 & xbox360 και μου λες και για τα fps τότε φαίνεται κατά πόσο γνωρίζεις από γραφικά και πόσο δύσκολο είναι να απεικονιστούν σωστά και με σωστή ταχύτητα(Fps) στην όποια κονσόλα. Εγω ξερω πολυ καλα. Εσυ μαλλον δεν ξερεις τι εστι framerate και τι χρειαζεται για παραμεινει στα συνεχομενα 60 FPS. Ποσα παιχνιδια ξερεις στο X360 - PS3 που τρεχουν στα 60 fps? Πριν πεις οποιαδηποτε μπαρμπουτσαλια περι σωστες ταχυτητες και απεικονισης σκεψου οτι το PC τρεχει τα παιχνιδια του ανετα σε πολυ περισσοτερο απο 60 frames και μην που απαντησεις με ενα ξερο "αυτο ειναι thread για Χ360-PS3, δεν με νοιαζει τι κανει το PC" γιατι θα αρχισεις να μου προκαλεις γελια με τις "γνωσεις" σου περι τεχνικο τομεα. Οπότε πίστεψε ότι θες για το wii αν και είδη σου είπα για ποιο λόγο πούλησε και ακόμα πουλάει(Τιμή και πρωτοπορία). Τι μας λες? Εδω και αρκετο καιρο ενα Χ360 ειναι φθηνοτερο απο ενα Wii. Ακυρο το παραδειγμα σου. Σκεψου καλυτερα. Όσο για το νικ μου δεν θα μου πεις εσύ τι να βάλω(Δεν εχεις κανένα δικαίωμα) και ναι ένα παιχνίδι κρίνετε απ' όλα του τα στοιχεία και όχι μόνο από γραφικά, fps, ήχο, story, περιβάλλον, διάρκεια στο χρόνο & στο single campaign, multi κομμάτι του κ.τ.λ. Μην με ξαναρωτήσεις κάτι δεν πρόκειται να σου απαντήσω για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν πρόκειται ούτε να με καταλάβεις, άλλα ούτε και να αλλάξεις τις απόψεις σου όπως δεν πρόκειται να το κάνω κι εγώ. Να βαλεις οτι θελεις αλλα και εγω εχω καθε δικαιωμα να το κρινω αφου το εχεις βαλει σε δημοσια θεα. Με βαση το nick σου εγω προσπαθησα να κανω μια συζητηση και να ανοιξω θεμα με καποιον που (ξαναλεω με βαση το nick) δειχνει να ξερει που πανε τα 4. Εκανα λαθος γιατι κατ΄ επαναληψη ειτε απεφευγες ερωτησεις, ειτε δεν καταλαβαινες τι σε ρωτουσα, ειτε απλα γυρνουσες τη συζητηση αλλου για αλλου (αφου ΔΕΝ ξερεις τι να απαντησεις). Με βαση τα παραπανω στοιχεια λοιπον αποψη μου ειναι να το αλλαξεις γιατι μπορει να παρεις και αλλους στο λαιμο σου και να χαραμισουν χρονο και grey matter για να μιλησουν με καποιον που απλα δεν ξερει.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εκτός του ότι και αν σου πω κάτι θα βρεις να το διαστρεβλώσεις δεν πρόκειται με τι καμία να αλλάξεις τις απόψεις σου περί κονσολών όπως δεν πρόκειται να το κάνω κι εγώ. Και όσο για τα fps που λες ένα θα σου πω έχουν το ίδιο δυνατά hardware τα pc με τις κονσόλες που πλέον κλείνουν κοντά 4-5 χρόνια? Δεν νομίζω. Αυτό πιστεύω σου απαντάει στο ερώτημα σου περί fps και πως κρατιούνται υψηλά στα pc games. Από εδώ και πέρα ότι και να με ρωτήσεις δεν πρόκειται να σου απαντήσω για το λόγο που λέω ποιο πάνω. Γιατί πολύ απλά εσύ δεν ξέρεις να συζητάς και εκτός αυτού προσβάλλεις και τον συνομιλητή σου κάτι που εγώ έως τώρα δεν νομίζω(Τουλάχιστον χωρίς να με προσβάλει ο άλλος πρώτα) να εχω κάνει στη συνομιλία μου μαζί σου.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου γιατί εκτός του ότι και αν σου πω κάτι θα βρεις να το διαστρεβλώσεις δεν πρόκειται με τι καμία να αλλάξεις τις απόψεις σου περί κονσολών όπως δεν πρόκειται να το κάνω κι εγώ. Δεν διαστρεβλωσα τιποτα. Πως ειναι δυνατον να διαστρεβλωσω τις ιδιες μου τις ερωτησεις για τις οποιες ΑΚΟΜΑ δεν εχω παρει απαντηση απο μερους σου? Και όσο για τα fps που λες ένα θα σου πω έχουν το ίδιο δυνατά hardware τα pc με τις κονσόλες που πλέον κλείνουν κοντά 4-5 χρόνια? Δεν νομίζω. Αυτό πιστεύω σου απαντάει στο ερώτημα σου περί fps και πως κρατιούνται υψηλά στα pc games. Και το Wii που τρεχει τα περισσοτερα παιχνιδια του στα 60 FPS τι ειναι? Θα μου πεις ναι αλλα δεν εχει την ιδια οπτικη ποιοτητα με το PS3 k X360 και στο οποιο θα συμφωνησω αλλα και θα σε ρωτησω και κατι αλλο. Τι πτωση ποιοτητας χρειαζεται το PS3 k X360 για να βγαλει ενα παιχνιδι που να τρεχει στα 60 FPS? Από εδώ και πέρα ότι και να με ρωτήσεις δεν πρόκειται να σου απαντήσω για το λόγο που λέω ποιο πάνω. Γιατί πολύ απλά εσύ δεν ξέρεις να συζητάς και εκτός αυτού προσβάλλεις και τον συνομιλητή σου κάτι που εγώ έως τώρα δεν νομίζω(Τουλάχιστον χωρίς να με προσβάλει ο άλλος πρώτα) να εχω κάνει στη συνομιλία μου μαζί σου. Δεν σε προσεβαλα καθολου. Την απολυτα ειλικρινη παρατηρηση μου εκανα και σου ειπα και την αποψη μου επι του θεματος. Εγω σου κανω μερικες ερωτησεις και εσυ αντι να μου απαντησεις μου το φερνεις απο εδω και απο εκει, μου μιλας για πωλησεις, μου μιλας για οτι το thread ειναι για "PS3 k X360" και αλλα τετοια ομορφα χωρις καμια απαντηση σε καμια απο τις ερωτησεις μου. Δεν αισθανεσαι προσβεβλημενος, απλα ξεμπροστιασμενος. Θα σου περασει.
NickTG Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Καλά αν θελεις να βάλουμε και το wii στην εξίσωση τότε το wii μαμησε λόγο πρωτοπορίας με τα sensor χειριστήρια και τιμή εκκίνησης(Φτηνότερη κονσόλα) σε σχέση πάντα με τις άλλες δυο κονσόλες αφού μόνο αυτά έχει καλύτερα από τις άλλες δυο κονσόλες και τίποτα άλλο(Π.χ. γραφικά). Δηλαδή καλά παιχνίδια δεν έχει το Wii;
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Πως δεν έχει. Για το είδος & το στυλ του μια χαρά παιχνιδια έχει. Είπα εγώ πουθενά κάτι το αντίθετο ότι δηλαδη δεν έχει ωραία παιχνίδια το wii. Απλά δεν συγκρίνονται ισάξια τα παιχνιδια του wii με τα παιχνιδια των ps3 & xbox360 όχι μόνο σε γραφικά αλλά σε πολλούς τομείς.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δηλαδή καλά παιχνίδια δεν έχει το Wii; Φυσικα και οχι, μα καλα τι να λεμε τωρα? Η κονσολα εχει τη μιση δυναμη σε σχεση με το PS3 k X360. Πως ειναι δυνατον να εχει καλα παιχνιδια? Ακομα δεν λετε να το καταλαβετε ορισμενοι οτι τα γραφικα ειναι το Α και το Ω για ενα παιχνιδι και συνεπως το Wii δεν αξιζει να υπαρχει στη λιστα με τις συγχρονες παιχνιδομηχανες. Πως δεν έχει. Για το είδος & το στυλ του μια χαρά παιχνιδια έχει. Είπα εγώ πουθενά κάτι το αντίθετο ότι δηλαδη δεν έχει ωραία παιχνίδια το wii. Απλά δεν συγκρίνονται ισάξια τα παιχνιδια του wii με τα παιχνιδια των ps3 & xbox360 όχι μόνο σε γραφικά αλλά σε πολλούς τομείς. Ποιο ειδος και ποιο στυλ ειναι αυτο? Ξεχασα, δεν θα μου απαντησεις εμενα. Ας τον ρωτησει καποιος αλλος να δουμε αν θα μπορεσει να απαντησει.
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Όταν εγώ λέω ότι δεν είσαι άτομο για συζήτηση κάτι ξέρω και μόλις αποδείχτηκε αυτό. Άρχισε τις ειρωνείες τώρα γι' αυτά που έλεγα. Οκ συνέχισε το εγώ δεν θα μπω στο τρυπάκι σου για να σου δώσω αξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις