Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος fix έκανες.Έπρεπε να βάλεις το ps3 >>>xbox360<<<<pc σε multi και exclusives εννοειται.Όσο για το Alan Wake σε όλα τα reviews το λένε ότι είναι δεν λέει το παιχνίδι οπότε πάλι λάθος είσαι.

τσέκαρα λίγο τα reviews από metacritic αφού μετράνε τόσο για σένα....Killzone 3 και Infamous μέσο όρο 85, Alan Wake μέσο όρο 83...όντως είναι "μούφα" το παιχνίδι όπως λες

είμαι hater και ps3 fanboy

εδώ συμφωνώ

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη πετας τη λεξη "πωλησεις" και "σκισει" στην ιδια προταση για kinect γιατι απλα εγω λεω ενα σκετο "nintendo" και τελειωνει εδω το θεμα.

Ειπα εγω ποτε οτι ειπες οτι βγηκε για τους hardcore? Για διαβασε λιγο καλα τι ειπα. Εχει φτασει το αιμα στο κεφαλι σου και πετας μπαρμουτσαλιες τη μια πισω απο την αλλη. Χαλαρωσε λιγο και διαβαζε λιγο καλυτερα τι σε ρωταω και τι λεω.

Δεν μας νοιαζει αν εσπασε οποιαδηποτε ταμεια. Στο ειπα και ποιο πανω οτι απο αποψη "πωλησεων" καλυτερα να κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο τοσο MS οσο και Sony. Το ζητημα μας ειναι ΠΟΥ μας βοηθαει εμας αυτο?

PS. Μην ξανακουσω για πωλησεις. Καθε φορα που θα πας να μιλησεις για πωλησεις να σκεφτεσαι την Nintendo και να το κρατας μεσα σου.

Ένα θα σου πω διάβασε λίγο τον τίτλο του τοπικ και μην πετάς κι εσύ ότι να ναι γιατί έχει φτάσει το αίμα στο κεφάλι σου.

Επίσης διάβασε λίγο τι είπε ο empire_1924 περί hardcore kinect games.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να διαφωνειται τοσο πολυ για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη αφου κ οι δυο κονσολες ειναι σχεδον τελειες.το ps3 εχει τα δικα του καλα κ το ιδιο συμβαινει για το 360,το ενα πχ εχει blu ray το αλλο εχει καλυτερη online υπηρεσια ομως αυτο δεν παει να πει οτι στο 360 δεν απολαμβανεις τις ταινιες κ οτι στο ps3 το online δεν ειναι καλο. :D

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να διαφωνειται τοσο πολυ για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη αφου κ οι δυο κονσολες ειναι σχεδον τελειες.το ps3 εχει τα δικα του καλα κ το ιδιο συμβαινει για το 360,το ενα πχ εχει blu ray το αλλο εχει καλυτερη online υπηρεσια ομως αυτο δεν παει να πει οτι στο 360 δεν απολαμβανεις τις ταινιες κ οτι στο ps3 το online δεν ειναι καλο. :D

μάλλον είσαι καινούριος στο σπορ... σχεδόν τέλειες δεν είναι ,ούτε καν μέτριες, ξεπερασμένες ήταν απόταν βγήκαν στον τεχνικό τομέα και λόγο του υψηλού κόστους πετσοκομένα παιχνίδια,λίγα genres(fps/tps),και πολύ λίγο περιθόριο για innovation, μπορώ να πω οτι αυτή η γενιά είναι η χειρότερη που έχω ζήσει σαν gamer,με λίγα αξιόλογα παιχνίδια και με όλες τις εταιρίες πλεον να κυνηγάνε το εύκολο χρήμα ,πάλι καλά που υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν βλέπε bayonetta/assasins creed1(το χάλασαν πλέον)/uncharted/gears/valkyria chronicles/demons souls/red dead redemption/alan wake/lost odyssey μετρημένα στα δάχτυλα απο τα χέρια τα παιχνίδια που προσπάθησαν να γίνουν αυτό που περιμένουμε...

Δημοσ.

για αυτον τον λογο περιμενω κ εγω τις κονσολες της νεας γενια ομως μεχρι τοτε ειναι μια χαρα αυτες κ δεν εχουν φτασει ολες οι εταιρειες τα ορια τους παρα μονο καποιες απο αυτες που ανεφερες.

Δημοσ.

τσέκαρα λίγο τα reviews από metacritic αφού μετράνε τόσο για σένα....Killzone 3 και Infamous μέσο όρο 85, Alan Wake μέσο όρο 83...όντως είναι "μούφα" το παιχνίδι όπως λες

εδώ συμφωνώ

Τσέκαρε το metal gear solid 4 και μετά τα λέμε.όπως και god of war 3,uncharted 2 και ας το το Alan Wake να κοιμάται.Ε ναι ρε συ fan boy δεν θα ήμουν πρώτη φορά πέρνω playstation και πρώτη φορά ευχαριστιέμαι παιχνίδι.Επίσης 1 μήνα το έχω οπότε το fanboy δεν κολάει.Τώρα εσύ που έχεις xbox λογικό να λες αυτά που λες αλλά τι να κάνεις.

Πριν λίγο έπαιζα crysis 2 και τα γραφικά ξεπερνάνε ακόμα και το killzone 3.

Δημοσ.

μπορώ να πω οτι αυτή η γενιά είναι η χειρότερη που έχω ζήσει σαν gamer

Αυτό είναι γεγονός. Το 80% των νέων κυκλοφοριών είναι πολύ κακά παιχνίδια, στην καλύτερη μετριότητες.

Δημοσ.

εγω το αντιθετο θα ελεγα οτι αυτη η γενια ειναι φοβερη,για σκεφτειτε τι παιχνιδια εχει βγαλει η rockstar games,καποιες αλλες εταιρειες κ τι παιχνιδια ακομα ερχονται το 2011.ακομα το ps3 βγαζει παιχνιδια κ πολυ καλα,καποια ειναι φοβερα καποια αλλα απλα καλα.το xbox360 τι βγαζει?μονο halo κ το εχει ξεζουμισει,εμενα δεν μου αρεσει το παιχνιδι αυτο κ θα ηθελα κατι καινουριο κ καλο.

Δημοσ.

ρε φιλε kamasoutra για ποιά παιχνιδια μιλάς για το infamous2/resistance3 Και socom23214 ,ένα uncharted 3 και 2 αγνοούμενα το last guardian και το ffvxiii (και για μένα το disgaea4),αυτά είναι τα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τον κόσμο και αξίζουν .όσο για το 360 έχει το project kingdoms και το gears 3 και λογικά καινούρια κονσόλα στην ε3... μικρή η διαφορά φέτος στις 2 κονσόλες,καμία σχέση με πέρισυ.

Δημοσ.

Τσέκαρε το metal gear solid 4 και μετά τα λέμε.όπως και god of war 3,uncharted 2 και ας το το Alan Wake να κοιμάται.Ε ναι ρε συ fan boy δεν θα ήμουν πρώτη φορά πέρνω playstation και πρώτη φορά ευχαριστιέμαι παιχνίδι.Επίσης 1 μήνα το έχω οπότε το fanboy δεν κολάει.Τώρα εσύ που έχεις xbox λογικό να λες αυτά που λες αλλά τι να κάνεις.

στην χαλάω λίγο αλλά έχω ΚΑΙ PS3 οπότε ότι λέω είναι αποτέλεσμα αυτών που έχω δει και όχι ότι έχω διαβάσει από διάφορους στο internet...πρώτη φορά παίρνεις playstation το έχεις έναν μήνα μόνο αλλά έχεις γίνει MS hater ήδη :mrgreen:

Τώρα εσύ που έχεις xbox λογικό να λες αυτά που λες αλλά τι να κάνεις.

Τώρα εσύ που έχεις ΜΟΝΟ PS3 λογικό να λες αυτά που λες αλλά τι να κάνεις.

Δημοσ.
σχεδόν τέλειες δεν είναι ,ούτε καν μέτριες, ξεπερασμένες ήταν απόταν βγήκαν στον τεχνικό τομέα και λόγο του υψηλού κόστους πετσοκομένα παιχνίδια,λίγα genres(fps/tps)

υπερβολές. έχει λίγα gernes ειδικά το PS3 ? οεο ?!

μπορώ να πω οτι αυτή η γενιά είναι η χειρότερη που έχω ζήσει σαν gamer,

υπερβολές. τι τρομερή ηττοπάθεια είναι αυτή ? δηλαδή τα παιχνίδια που εσύ ο ίδιος αναφέρεις λίγα είναι ? και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν καν οι στάνταρντ μεγάλοι τίτλοι όπως GoW, GTA, uncharted...

Δημοσ.

Αν συγκρίνουμε με τα αριστουργήματα της προηγούμενης γενιάς, η τωρινή υστερεί σημαντικά σε φαντασία και φρέσκους τίτλους. Αν πάρουμε δύο απο τις παλιές σειρές θα δούμε οτι τα DMC4-RE5 υστερούσαν σε σχέση με τα προηγούμενα.

Τα δύο κορυφαία νέα IP της τωρινής γενιάς Uncharted-Gears, έσωσαν κάπως την παρτίδα κατα την γνώμη μου.

Και φυσικά μην ξεχνάμε τα εξαιρετικά GTAIV-MGS4. Απο εκεί και πέρα το χάος.

Y.Γ: Κάπου πιο πάνω διάβασα περι Killzone 3. Το παιχνίδι απάτη της γενιάς. 4 ώρες με το ζόρι το SP, μέχρι και το Black στο PS2 μεγαλύτερο ήταν.

Δημοσ.

Αυτό το τρομερό επιχείρημα πως το παιχνίδι έπεσε επειδή κάποιος καμένος (ή κάποιος με οδηγό ή κάποιος στο εύκολο) το έβγαλε σε λίγες ώρες είναι αξεπέραστο !

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω για μερικούς μεγάλους τίτλους, DMC 4 & RE 5 άσχημα δεν είναι αλλά DMC 3 & RE 4 είναι κορυφή, μην μιλήσω για Silent Hill. Τώρα DmC 5 αιωνία του η μνήμη. Μην βγάζουμε το Gears απέξω όμως, μην ξεχνάμε πως η Epic έβγαζε τα Unreal, που χάριν της συμφωνίας με την microsoft και αυτά αιωνία τους η μνήμη. (οκ για pc είναι η απώλεια οπότε ποιος νοιάζεται θα μου πεις)

To Tekken κρατάει παραδώσεις από την άλλη. Το μόνο που με πείραξε είναι πως βγάλανε τον Jinpachi για να βάλουνε τον Azazel !

Δημοσ.

Y.Γ: Κάπου πιο πάνω διάβασα περι Killzone 3. Το παιχνίδι απάτη της γενιάς. 4 ώρες με το ζόρι το SP, μέχρι και το Black στο PS2 μεγαλύτερο ήταν.

Ενώ το Gears of War 1 με τις 4.30 ώρες είναι τεράστιο. :rolleyes:

Τώρα για το χάος λέω να μη σχολιάσω. Προφανώς και υπάρχουν πολλά ακόμα καλά παιχνίδια πέρα από αυτά που αναφέρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...