Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@king2009

To Alan Wake δεν βγηκε στο pc, ηταν να βγει αλλα το ακυρωσαν (ποιος αραγε..?).

Δεν ξερω αν ειναι μουφα ή οχι (εξαλλου γουστα ειναι αυτα :rolleyes: ), παντως μου ψιλο-αρεσε που το ειδα σε εναν φιλο μου, και λογικα θα το παιξω κι εγω καποια στιγμη.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@king2009

To Alan Wake δεν βγηκε στο pc, ηταν να βγει αλλα το ακυρωσαν (ποιος αραγε..?).

Δεν ξερω αν ειναι μουφα ή οχι (εξαλλου γουστα ειναι αυτα :rolleyes: ), παντως μου ψιλο-αρεσε που το ειδα σε εναν φιλο μου, και λογικα θα το παιξω κι εγω καποια στιγμη.

Κοίτα εγώ διάβαζα ότι θα εχει τέλεια γραφικά και άλλα τέτοια.Για σενάριο δεν διάβαζα και τίποτα της προκοπής.Πρώτα ήταν να βγει στο pc και μετά σε xbox αλλά φαίνεται η Ms έβαλε τα χεράκια της και εδώ μόνο και μόνο για να είναι exclusive στο xbox.

Δημοσ.

Κοιτα, για παιχνιδι Χ360, ναι, εχει πολυ καλα γραφικα (δεν θελω να το παω σε συγκριση το ολο θεμα, μην αρχησετε τα quote κλπ...).

Οσο για το ποιος εβαλε το χερακι και ακυρωθηκε στο pc, το βρηκες..

Δημοσ.

Just-gamer ΔΕΝ θα βγουν Hardcore παιχνιδια για το kinect. Να σου πω γιατι? Για τον ιδιο λογο που δεν βγαινουν hardcore παιχνιδια για το balance board. Τα "hardcore" παιχνιδια που θα το υποστηριξουν μερικως δεν θα ειναι παρα μικρα gimmicks και τιποτε παραπανω. Κοινως οχι σοβαρη εναλλακτικη για σοβαρο gaming σε αντιθεση με move(wii-mote κτλ). Ολα αυτα εξ' αιτιας της φυσης του kinect ακριβως οπως και του balance board.

Μου φενεται εξαιρετικα αστειο το γεγονος οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια οταν προκειται για μηχανακι απο τη μερια της εταιριας που -και καλα- αγαπας. Μου θυμιζει καταστασεις Virtual Boy απο την Nintendo που ολα τα fanboys ειχαν αυταπατες οτι το μηχανημα αυτο θα τσακισει κοκκαλα στο hardcore gaming.

Μια φορά σε πωλήσεις έχει σκίσει το κάθε ps move όσο και να λες ότι δεν είναι για hardcore gamers και ιστορίες για αγρίους.

Είπα εγώ ποτέ ότι το κινεκτ βγήκε για hardcore gamers ή απλά είπα ότι μπορεί να βγουν και μερικά hardcore kinect games? Μην λες πράγματα που δεν εχω πει μόνο και μόνο γιατί έτσι σε συμφέρει για να στηρίξεις την άποψη σου.

Αλλά ακόμα και για casual gamers να βγήκε(Κατά τι γνώμη μου) το κινεκτ πάλι έχει σπάσει όχι μόνο ταμεία αλλά και ρεκόρ που το ps move ούτε στα όνειρα του δεν μπορεί να δει για να μην μιλήσω στο τι και τι υλοποιήσεις θα έχει σε θέματα υπολογιστών έτσι.

Δημοσ.

Και που το εσκησε σε πωλησεις, εσυ τι οφελος εχεις και το υπερασπιζεσαι σαν μανιακος?

Μηπως παιρνεις ποσοστο απο το καθε kinect και 360 που πουλιεται..?

Αμφιβαλλω.. Οπως και ολοι μας οι υπολοιποι, κι εσυ (υποθετω) τα ΙΙΙ παιρνεις απο την εταιρια.

Τι σκ@τ@ extremισμος ειναι αυτος.. :confused:

Δημοσ.

Είναι ακριβώς ο ίδιος extremismos που έχουν όλα τα fanboys εδώ μέσα όπως κι εσύ από τη μεριά σου(Βλέπε παλιότερα ποστ σου).

Οπότε μην λες για εμένα πριν κοιταχτείς στον καθρέφτη πρώτα. :whistle:

Δημοσ.

Παιδάκια,σε λίγο καιρό που θα βγει το Star Wars Kinect ελάτε μετά να μου πείτε για εμπειρία kinect...απο τώρα το γράφω ότι θα γίνει Ο χαμός με το συγκεκριμένο τίτλο...επίσης θ'αναφέρω και το Rise of Nightmares,έτσι για αρχή για να μυρίσει και λίγο hardcorila made in Kinect.Μην ξεχνάτε το Kinect έχει 4 μόλις μήνες που κυκλοφόρησε και έχει πολύ μέλλον ακόμα σε games και όσο και να μην το θέλουμε τα 10 εκατομμύρια που πούλησε τους 3 πρώτους μήνες(ρεκόρ γκίνες) δείχνουν και πως θα πάει και τι περιμένει ο κόσμος απο αυτό.

Και κάτι άσχετο,είδατε γραφικά στο Crysis 2;;Όλος ο κόσμος έχει πάθει πλάκα που το ξεκίνησε ήδη και μερικά videos που είδα έμεινα μαλ..ας κυριολεκτικά...μάλιστα πολλοί κάνουν λόγο για τα καλύτερα γραφικά που έχουν βγει μέχρι τώρα σε κονσόλες....υπενθυμίζω το παιχνίδι είναι multiplatform....καλά εκεί στην Crytek τα άτομα είναι respect!!!

Πάρτε και μια γεύση απο το game σε xbox 360(Για ακόμα καλύτερη ανάλυση δείτε τα video σε 720p):

http://www.youtube.com/watch?v=W1GBsx4mDto

http://www.youtube.com/watch?v=JdJVr_q2MVM&feature=channel_video_title

Δημοσ.

Μια φορά σε πωλήσεις έχει σκίσει το κάθε ps move όσο και να λες ότι δεν είναι για hardcore gamers και ιστορίες για αγρίους.

Μη πετας τη λεξη "πωλησεις" και "σκισει" στην ιδια προταση για kinect γιατι απλα εγω λεω ενα σκετο "nintendo" και τελειωνει εδω το θεμα.

Είπα εγώ ποτέ ότι το κινεκτ βγήκε για hardcore gamers ή απλά είπα ότι μπορεί να βγουν και μερικά hardcore kinect games? Μην λες πράγματα που δεν εχω πει μόνο και μόνο γιατί έτσι σε συμφέρει για να στηρίξεις την άποψη σου.

Ειπα εγω ποτε οτι ειπες οτι βγηκε για τους hardcore? Για διαβασε λιγο καλα τι ειπα. Εχει φτασει το αιμα στο κεφαλι σου και πετας μπαρμουτσαλιες τη μια πισω απο την αλλη. Χαλαρωσε λιγο και διαβαζε λιγο καλυτερα τι σε ρωταω και τι λεω.

Αλλά ακόμα και για casual gamers να βγήκε(Κατά τι γνώμη μου) το κινεκτ πάλι έχει σπάσει όχι μόνο ταμεία αλλά και ρεκόρ που το ps move ούτε στα όνειρα του δεν μπορεί να δει για να μην μιλήσω στο τι και τι υλοποιήσεις θα έχει σε θέματα υπολογιστών έτσι.

Δεν μας νοιαζει αν εσπασε οποιαδηποτε ταμεια. Στο ειπα και ποιο πανω οτι απο αποψη "πωλησεων" καλυτερα να κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο τοσο MS οσο και Sony. Το ζητημα μας ειναι ΠΟΥ μας βοηθαει εμας αυτο?

PS. Μην ξανακουσω για πωλησεις. Καθε φορα που θα πας να μιλησεις για πωλησεις να σκεφτεσαι την Nintendo και να το κρατας μεσα σου.

Δημοσ.

Εγω φιλε μου δεν κανω σαν μανιακος, λεω την αποψη μου και σε οποιον αρεσει, εχοντας ασχοληθει και με τις 2 κονσολες.

Τις ζω καθημερινα και γι' αυτο μιλαω, δεν κανω σαν 10χρονο κατηγορωντας συνεχεια την "αντιπαλλη" κονσολα και βρησκοντας (κατα την αποψη μου) ηλιθια αιτια για να αποδειξω οτι "η κονσολα που εχω ειναι καλυτερη απο την δικια σου".

Αν με θεωρεις ps3 fanboy, σε επιβεβαιωνω πως δεν ειμαι, πιο πολυ Nintendo θα ελεγα πως ειμαι..

Σε αντθεση με εσενα, οπως προανεφερα και παραπανω, εγω λεω την αποψη μου, δεν καθομαι να σκασω για το αν αρεσει εσενα ή στον οποιοδηποτε, και δεν καθομαι να βρησκω δικαιολογιες για να την στηριξω. Αυτη ειναι, αυτη θα ειναι και δεν προκειται να αλλαξει επειδη τις ζω (ναι ξερω, το ειπα και παραπανω), ειδικα απο κατι extra π@π@ριες που εβγαλαν μονο και μονο για να πανε κοντρα στο Wii (εδω βλεπουμε το οτι ειμαι nintendo fanboy και ποσο αθλιες ειναι sony/ms, που αρχικα ειχαν δηλωσει οτι δεν θα χρειαστουν επιπλεον περιεφεριακα για να πανε κοντρα στο wii).

Με αλλα λογια, τις εχω, παιζω, παιρνω "ευχαριστα" την ωρα μου, αλλα σε δυναμη, το 360 δεν μπορει να φτασει το ps3.

-------------------------------------------------------------------------

Τωρα που το Crysis ειναι Multi, respect στην crytek.. Οταν ομως ηταν pc exclusive... Boooo!!! :mrgreen:

υγ : δεν θελω να σε παρεξηγησω φιλε empire, πιο πολυ για πλακα το ειπα :-)

υγ2 : οταν το δεις στο pc στο τερμα, θα ξεχασεις τι σημαινει 360 και ps3 :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά είδατε φέτος τι παιχνιδάρες θα βγάλει το ps3?Απο την άλλη το xbox δεν έχει τίποτα αξιόλογο για exclusive.Για τα multiplatform παιχνίδια δεν το κάνω θέμα γιατί εκεί ΤΡΩΩ ΣΚΟΝΗ.Αλλά τα exclusives κάνουν την κονσόλα ξεχωριστή.Σε αυτό το ps3 υπερέχει άνετα και απο xbox και απο pc.+ότι τα γραφικά με μια απλή κάρτα 7800 και ενα cell επεξεργαστή είναι απίστευτα.God of war 3 το τερμάτισα σήμερα και το παιχνίδι δεν παίζεται απο όλες τις απόψεις.Το ίδιο και το killzone 2,3,infamous και άλλα πολλά exclusives.To xbox απο την άλλη έχει ένα gears of war και ένα forza τίποτα άλλο.Το Alan Wake υπάρχει και σε pc νομίζω αλλά και πάλι μούφα είναι χωρίς να το έχω δει βεβαίως βεβαίως, αλλά έτσι διάβασα στο sony defense force.

fixed

γράφω ελληνικά

Δημοσ.

Τωρα που το Crysis ειναι Multi, respect στην crytek.. Οταν ομως ηταν pc exclusive... Boooo!!! :mrgreen:

υγ : δεν θελω να σε παρεξηγησω φιλε empire, πιο πολυ για πλακα το ειπα :-)

υγ2 : οταν το δεις στο pc στο τερμα, θα ξεχασεις τι σημαινει 360 και ps3 :-D

Καμία παρεξήγηση αδερφέ...εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι και πολύ fan των first person shooters,απλά δεν μπορώ να να μην αποθεώσω τέτοια γραφικά για κονσόλες,πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για multiplatform game!!!Καλά στο pc σίγουρα θα είναι ακόμα ανώτερο,απλά πιστεύω είναι η πρώτη φορά που η κονσόλα έχει πλησιάσει τόσο πολύ το pc μ'αυτό το game...προσωπική γνώμη πάντα!!! :)

Δημοσ.

Το ξεκαθαρισα οτι μιλαω για 'μενα. Που να δεις και τη συλογη του PS3 μου που εχω. Θα νομισεις οτι ειναι συλογη απο αλλη κονσολα (πλην ελαχιστων περιπτωσεων οπως Uncharted 2). Ουτε God of War 3 ουτε Killzone ουτε Infamous προκειται να δεις στη συλογη μου.

Ουτε biased ειμαι ουτε κομπλεξικος, απλα ξερω πολυ καλα τι θελω και τι ζηταω απο τα παιχνιδια μου και δυστυχως ή ευτυχως το Χ360 εχει να μου προσφερει μονο αυτα τα 2. Halo και λοιπα περνανε και δεν ακουμπανε. Εδω περα δεν ακουμπησαν οταν επρεπε, τωρα?

Δεν σου επέβαλλε κανείς να ασχοληθείς με Halo. Ούτε εγώ συμπαθώ την συγκεκριμένη σειρά, και μετά το Halo 3 δεν ξανασχοληθηκα.

Εγώ σου τόνισα το bias που έχεις ακόμα και απέναντι σε παιχνίδια σαν το Gears of War που έχουν πάρει εκατοντάδες βραβεία και είναι στην χειρότερη τρελά system sellers, και εσύ τα χαρακτηρίζεις αδιάφορα. Συγνώμη, όσο αδιάφορο και αμερικανιά απο αποψη παρουσίασης είναι το Gears, τόσο είναι και το Uncharted. Δεν μιλούμε τώρα περι γραφικών/gameplay, και τα 2 είναι κορυφαία.

Υ.Γ: Όταν μιλάω για bias απο μεριά σου, για να μην παρεξηγηθώ, ρίξε μια ματιά τι έλεγες σε αυτό το thread ενάμιση χρόνο πρίν.

Δημοσ.

Καμία παρεξήγηση αδερφέ...εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι και πολύ fan των first person shooters,απλά δεν μπορώ να να μην αποθεώσω τέτοια γραφικά για κονσόλες,πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για multiplatform game!!!Καλά στο pc σίγουρα θα είναι ακόμα ανώτερο,απλά πιστεύω είναι η πρώτη φορά που η κονσόλα έχει πλησιάσει τόσο πολύ το pc μ'αυτό το game...προσωπική γνώμη πάντα!!! :)

Σε αυτο δεν μπορω παρα μονο να συμφωνησω. :-)

Ανυπομονω κι εγω παντως να δω το τελικο προϊον στο pc! :-D

Αλλα μαλλον δεν θα το ευχαριστηθω (λογω hardware), οποτε κι εγω στο 360 θα παω. Επλιζω να με ικανοποιησει παντως. :rolleyes:

Δημοσ.

λίγα λόγια για το gears, μόνο για το 3 θα αναβαθμίσω το ixtreme όταν βγει για να το παίξει η κονσόλα μου χεχε,μέχρι τότε όμως another one bites the dust.κάποτε καποιοι λέγανε για το ps3 οτι μαζέυει σκόνη και δεν έχει παιχνίδια ,ε ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

Δημοσ.

fixed

γράφω ελληνικά

Λάθος fix έκανες.Έπρεπε να βάλεις το ps3 >>>xbox360<<<<pc σε multi και exclusives εννοειται.Όσο για το Alan Wake σε όλα τα reviews το λένε ότι είναι δεν λέει το παιχνίδι οπότε πάλι λάθος είσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...