Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί εσύ που δεν είπες ούτε ένα σάϊτ μιλάς με αποδείξεις έτσι?

Ωραία για πες μου εσύ ένα άλλο σάϊτ που να παίρνει το gt5 μεγαλύτερο βαθμό απ' ότι το fm3.

Και αν θες μπορώ να σου πω και άλλα σάϊτ που συμφωνούν σε αυτό(Fm3 best of gt5).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω μπορω να σου βρω site που να εχουν βαθμολογησει το GT5 prologue με μεγαλυτερο βαθμο απο το GT5...

Tι να λεει?Σημαινει κατι αυτο?

Το παιχνιδι αντικειμενικα ειχε καποια προβληματα που εκαναν μπαμ,γι αυτο και δεν πηρε 10.Αυττο δεν σημαινει οτι δεν ειναι απολαυστικο (εδικα με τομονιερα)

Απο το να προσπαθεις να μειωσεις το παιχνιδι,θα σου προτεινα να τσιμπησεις μια καλη τιμονιερα και το παιχνιδι,μαζι με ενα ps3.Και μετα ελα πες μου αν σου αρεσει ή οχι.

Εγω το μονο που μπορω να σου πω,ειναι οτι εισαι λαθος.Αν θες το καταλαβαινεις...αν δεν θες κατσε θαψε,τι να σου πω.

Βαρεθηκα.

Δημοσ.

Και εγω μπορω να σου βρω site που να εχουν βαθμολογησει το GT5 prologue με μεγαλυτερο βαθμο απο το GT5...

Tι να λεει?Σημαινει κατι αυτο?

Το παιχνιδι αντικειμενικα ειχε καποια προβληματα που εκαναν μπαμ,γι αυτο και δεν πηρε 10.Αυττο δεν σημαινει οτι δεν ειναι απολαυστικο (εδικα με τομονιερα)

Απο το να προσπαθεις να μειωσεις το παιχνιδι,θα σου προτεινα να τσιμπησεις μια καλη τιμονιερα και το παιχνιδι,μαζι με ενα ps3.Και μετα ελα πες μου αν σου αρεσει ή οχι.

Εγω το μονο που μπορω να σου πω,ειναι οτι εισαι λαθος.Αν θες το καταλαβαινεις...αν δεν θες κατσε θαψε,τι να σου πω.

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο fanboy είσαι αφού παραδέχεσαι ότι είχε προβλήματα σαν παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό κατά τα λεγόμενα σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο fanboy είσαι αφού παραδέχεσαι ότι είχε προβλήματα σαν παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν πολύ καλό κατά τα λεγόμενα σου.

:cry:

Δεν μπορω αλλο....

Δεν παιζεσαι φιλε μου,πραγματικα.

Ολα τα παιχνιδια εχουν προβληματα.Το GT5 επισης.Η βαση του gameplay του δεν εχει προβλημα(τα standard cars ειναι λογος για να κοψεις βαθμο,αλλα το gameplay παραμενει super).Και G27+GT5 σιγουρα πολυ ανωτερη εμπειρια απο οτι εχεις παιξει μεχρι σημερα.

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει παιχνίδι χωρίς προβλήματα; :confused:

(εκτός φυσικά από τα Ocarina of Time/Majora's Mask) :P

Δημοσ.

Συγκρινεις την Turn10 με την Polyphony Digital?

Σκεψου ποσο προσωπικο εχει η καθεμια, και μετα πες γιατι αργησε να βγει το παιχνιδι, γιατι εχει τα προβληματακια του κλπ.

Δεν λεω πως το Forza3 δεν ειναι καλο, αντιθετως το τερματησα (στην κυριολεξια) και ειναι το μοναδικο παιχνιδι που εχω αυθεντικο στο Χ360 (και θα παραμεινει). Το GT5 δεν το επαιξα ακομα και δεν μπορω να πω κατι (ακομα).

Και για αλλη μια φορα, παρτε και τις δυο (ή και τρεις) να ησυχασετε! :-D

Δημοσ.

Εννοεται φυσικα οτι 2 φορες σε ρωτησα κατι και τις 2 φορες -επειδη σε συμφερει- το απεφυγες. Για εσενα μιλαω just-gamer.

Αν εννοείς αυτό:

Και το balance board του Wii εχει πουλησει τρελα. Σημαινει κατι αυτο ή νοιαζει κανεναν απο εμας τους υποτιθεμενους "hardcore" gamers?

Δεν σου απάντησα γιατί είδη εχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από τη στιγμή που το ίδιο είπα και για τις πωλήσεις του kinect.

Τώρα αν εσύ δεν το κατάλαβες δεν φταίω εγώ γι' αυτό.

Σημαίνει ότι αφού το αγόρασε πολύς κόσμος τότε λογικά θα το υποστηρίξουν και ανάλογα αν εκτιμάνε αυτούς που το αγόρασαν.

Δημοσ.

Και τις 5. Υπάρχουν και 2 φορητά. :P

Τα βαρεθηκα και δεν τα σκεφτομαι σαν κονσολες πλεον (αν μιλας για NDS και PSP).

Δεν με καλυπτει πλεον το portable gaming.. Αλλα ισως το ΝGP κανει την αλλαγη (αν το παρω που το αμφιβαλλω).. :rolleyes:

Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό:

Δεν σου απάντησα γιατί είδη εχω απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από τη στιγμή που το ίδιο είπα και για τις πωλήσεις του kinect.

Τώρα αν εσύ δεν το κατάλαβες δεν φταίω εγώ γι' αυτό.

Σημαίνει ότι αφού το αγόρασε πολύς κόσμος τότε λογικά θα το υποστηρίξουν και ανάλογα αν εκτιμάνε αυτούς που το αγόρασαν.

Δεν ειναι απαντηση αυτο απο τη στιγμη που ξερεις τι εστι balance board για το Wii το οποιο εχει πουλησει περι τα 20 μυρια μεν (τελευταια καταγραφη τουλαχιστον) αλλα δεν εχει καμια χρηση για τον "hardcore" gamer. Πες μου γιατι θα πρεπει εγω να give a damn για ενα μηχανακι το οποιο πουλαει σαν ζεστα ψωμακια αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θελουμε εμεις σαν "gamers". Στην ιδια κατηγορια ειναι και το kinect σε αντιθεση με το move που ειναι απλα βελτιωμενη (σχεδον) -δοκιμασμενη- τεχνολογια σε πληθωρα "hardcore" παιχνιδιων.

Α ναι, εκανε τοσες πωλησεις με μολις 2 παιχνιδια το balance board. Πες μου γιατι θα πρεπει αυτο να νοιαξει εμας.

Δημοσ.

Όπως πάλι εχω είδη πει σε προηγούμενα ποστ μου δεν σε ανάγκασε κανείς να το αγοράσεις αν θες το αγοράζεις αν δεν θες δεν το αγοράζεις γούστα είναι αυτά.

Και όπως πάλι ξανάπα συνήθως τέτοια περιφερειακά κονσολών δεν είναι για hardcore gamers αλλά απλά για διασκέδαση και για casual gamers αφού στην ίδια κονσόλα μπορείς να παίξεις και hardcore games με το κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο(Χειριστήριο).

Και καλά - καλά δεν βγήκε το μηχάνημα εσύ έβγαλες και το πόρισμα ότι δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ παιχνίδια για hardcore gamers.

Δεν λέω ότι θα βγάλει αλλά ούτε ότι δεν θα βγάλει απλά λέω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις για ποιο κοινό θα βγάλει ή όχι παιχνιδια το κινεκτ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είδατε φέτος τι παιχνιδάρες θα βγάλει το ps3?Απο την άλλη το xbox δεν έχει τίποτα αξιόλογο για exclusive.Για τα multiplatform παιχνίδια δεν το κάνω θέμα γιατί εκεί υπερέχει το pc(xbox=ps3).Αλλά τα exclusives κάνουν την κονσόλα ξεχωριστή.Σε αυτό το ps3 υπερέχει άνετα και απο xbox και απο pc.+ότι τα γραφικά με μια απλή κάρτα 7800 και ενα cell επεξεργαστή είναι απίστευτα.God of war 3 το τερμάτισα σήμερα και το παιχνίδι δεν παίζεται απο όλες τις απόψεις.Το ίδιο και το killzone 2,3,infamous και άλλα πολλά exclusives.To xbox απο την άλλη έχει ένα gears of war και ένα forza τίποτα άλλο.Το Alan Wake υπάρχει και σε pc νομίζω αλλά και πάλι μούφα είναι.

Δημοσ.

Just-gamer ΔΕΝ θα βγουν Hardcore παιχνιδια για το kinect. Να σου πω γιατι? Για τον ιδιο λογο που δεν βγαινουν hardcore παιχνιδια για το balance board. Τα "hardcore" παιχνιδια που θα το υποστηριξουν μερικως δεν θα ειναι παρα μικρα gimmicks και τιποτε παραπανω. Κοινως οχι σοβαρη εναλλακτικη για σοβαρο gaming σε αντιθεση με move(wii-mote κτλ). Ολα αυτα εξ' αιτιας της φυσης του kinect ακριβως οπως και του balance board.

Μου φενεται εξαιρετικα αστειο το γεγονος οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια οταν προκειται για μηχανακι απο τη μερια της εταιριας που -και καλα- αγαπας. Μου θυμιζει καταστασεις Virtual Boy απο την Nintendo που ολα τα fanboys ειχαν αυταπατες οτι το μηχανημα αυτο θα τσακισει κοκκαλα στο hardcore gaming.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...