Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έγραψε πουθενά ότι δεν είναι καλό το Forza. Διάβασε λίγο καλύτερα.

Ότι δε θα έχει νόημα κάποιος να παίζει τέτοιο παιχνίδι με αόρατο τιμόνι και χωρίς γκάζι-φρένο έγραψε.

Ξέρεις να διαβάζεις;

Δεν έγραψα ότι όσοι το αγόρασαν είναι τα παραπάνω. Έγραψα ότι για τις πωλήσεις ενδιαφέρονται μόνο οι παραπάνω. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω. Αν έχεις πρόβλημα καταννόησης δε σου φταίω εγώ.

Επίσης δεν έχει πουλήσει 10.000. 10.000.000+ έχει πουλήσει. Αν σε ενδιαφέρει να λες κάτι ας το μαθαίνεις σωστά τουλάχιστον.

Ναι ίσως δεν κατάλαβα τι εννοείς επ' ακριβώς.

Όσο για το νούμερο αφού είναι 10.000.000 και όχι 10.000 τόσο το καλύτερο για το τι αξίζει ή όχι το kinect σαν περιφερειακό και κατά πόσο το εκτιμάει ο κόσμος ή όχι.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι εχεις δίκιο σε σχέση με το τεράστιο φιάσκο που είχε το επί 5 χρόνια κατασκευής gran turismo 5 με το άθλιο σύστημα ζημιών και με τα ακόμα ποιο άθλια classic cars εχεις απόλυτο δίκιο το fm3 και λογικά και το 4 θα είναι χάλια.

Εισαι τοσο κολλημενος που δεν μπορεις να διαβασεις ουτε καν τι γραφω ετσι?

Δεν μιλησα για την αξια του παιχνιδιου,αλλα για τον ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ KINECT

Καταδευτερον εθαψες ενα παιχνιδι που δεν εχεις δει ουτε ζωγραφιστο αλλα δεν εχει σημασια.Αν σε ποναει το οτι ειναι καλο παιχνιδι(σε αυτο δεν μετρανε οι πωλησεις φανταζομαι που βασιζονται σε hardcore gamers ε,αλλα του kinect που το αγοραζουν κυριως casuals μετρανε ετσι?) πεστο ευθεως.

Δημοσ.

δλδ υπονοείς με αυτό ότι θα ελέγχεις γκάζι και φρένο μέσω kinect στο FM4?

γιατί άλλο είδαμε στην παρουσίαση του Kinect πέρσυ στην Ε3...

btw

όχι 10.000, 10.000.000 θες να πεις... :-D

http://www.insomnia...._1#entry3906475

Αυτό δεν το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να το ξέρει πριν βγει επίσημα το παιχνίδι και στην E3 δεν νομίζω να έδειξαν την τελική έκδοση του παιχνιδιού οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν αφού το παιχνίδι ακόμα είναι στην παραγωγή δεν νομίζεις?

Εισαι τοσο κολλημενος που δεν μπορεις να διαβασεις ουτε καν τι γραφω ετσι?

Δεν μιλησα για την αξια του παιχνιδιου,αλλα για τον ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ KINECT

Καταδευτερον εθαψες ενα παιχνιδι που δεν εχεις δει ουτε ζωγραφιστο αλλα δεν εχει σημασια.Αν σε ποναει το οτι ειναι καλο παιχνιδι(σε αυτο δεν μετρανε οι πωλησεις φανταζομαι που βασιζονται σε hardcore gamers ε,αλλα του kinect που το αγοραζουν κυριως casuals μετρανε ετσι?) πεστο ευθεως.

Προσωπικά το battlefield σαν παιχνίδι ποτέ δεν μ' άρεσε ούτε στο 360 ούτε στο ps3 γι' αυτό και δεν εχω ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι και ποτέ είπα ότι δεν μετράνε οι πωλήσεις γι' αυτό το παιχνίδι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό δεν το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να το ξέρει πριν βγει επίσημα το παιχνίδι και στην E3 δεν νομίζω να έδειξαν την τελική έκδοση του παιχνιδιού οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν αφού το παιχνίδι ακόμα είναι στην παραγωγή δεν νομίζεις?

και ναι και όχι, είναι συνετό να περιμένω την τελική έκδοση για να βγάλω συμπέρασμα, αλλά από την άλλη σπάω το κεφάλι μου για να υποθέσω πως θα βάλουν γκάζι-φρένο μέσω kinect χωρίς να κρατάς κάποιο χειριστήριο...

λες να scannάρει τα πόδια? ενώ είσαι καθιστός να σηκώνεις το δεξί για γκάζι και το αριστερό για φρένο?

Δημοσ.

To kinect αναγνωρίζει κινήσεις του σώματος οπότε μπορεί να το κάνει πολύ άνετα κάτι τετοιο αν θέλουν οι προγραμματιστές αλλά μπορεί και όχι κανείς δεν ξέρει μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως τα λεφτά μου τα βάζω στην πιθανότητα του να ελέγχεις μόνο το τιμόνι, θα δείξει όπως είπες...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Προσωπικά το battlefield σαν παιχνίδι ποτέ δεν μ' άρεσε ούτε στο 360 ούτε στο ps3 γι' αυτό και δεν εχω ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι και ποτέ είπα ότι δεν μετράνε οι πωλήσεις γι' αυτό το παιχνίδι?

To GT5 εννοουσα.

Τωρα για το battlefield 3,μπορει εσενα να μην σου αρεσει,αλλα θα ειναι παιχνιδαρα.

Δημοσ.

Α ναι το τεράστιο φιάσκο με την υπέρ παιχνιδάρα που αναπτυσσόταν για 5 χρόνια και τελικά ήταν απλά το gt5 prologue με περισσότερα αμάξια και πίστες :-D τίποτα παραπάνω και αυτό το δείχνουν όχι μόνο βίντεο, βαθμολογιες, πωλήσεις αλλά και οι προτιμήσεις του κόσμου που ξενέρωσε απίστευτα με το gt5 και το πόσο χάλια είναι τα classic cars & οι ζημιές.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α ναι το τεράστιο φιάσκο με την υπέρ παιχνιδάρα που αναπτυσσόταν για 5 χρόνια και τελικά ήταν απλά το gt5 prologue με περισσότερα αμάξια και πίστες :-D τίποτα παραπάνω και αυτό το δείχνουν όχι μόνο βίντεο, βαθμολογιες, πωλήσεις αλλά και οι προτιμήσεις του κόσμου που ξενέρωσε απίστευτα με το gt5 και το πόσο χάλια είναι τα classic cars & οι ζημιές.

Οτι πεις.

To 8.5(πριν τα απειρα updates) σαν βαθμολογια ειναι φιασκο.

Ta 6 εκατομυρια hardcore gamers που το αγορασαν...ειναι φιασκο.

Αφου το λεει ομως ο Μπαμπης ο Σουγιας οτι ειναι φιασκο,ετσι θα ειναι.

Σε πονεσε πολυ τελικα.

Επιμενω σε αυτο που σου ελεγα παλιοτερα.Παρε ps3 και θα ηρεμισεις.Πολυ μου αγχωνεσαι.

Δημοσ.

Το ότι το αγόρασαν 5 εκατομμύρια δεν το αγόρασαν επειδη είναι παιχνιδάρα αλλά από το όνομα και μόνο.

Όσο για το 8.5 που λες για ένα παιχνίδι που ήταν υπό ανάπτυξη 5 χρόνια και όλοι λέγανε ότι θα είναι το κορυφαίο racing σε αντίθεση με ένα παιχνίδι παλιότερο του(Το f.m. 3) που είχε πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία από 8.5 δεν σημαίνει κάτι για εσενα?

Για εμένα με βάση την απλή λογική σημαίνει παταγώδη αποτυχία για το υπέρτατο racing game(Έτσι λέγατε τότε αν θυμάμαι καλά).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι το αγόρασαν 5 εκατομμύρια δεν το αγόρασαν επειδη είναι παιχνιδάρα αλλά από το όνομα και μόνο.

Όσο για το 8.5 που λες για ένα παιχνίδι που είναι υπό ανάπτυξη 5 χρόνια και όλοι λέγανε ότι θα είναι κορυφαίο σε αντίθεση με ένα παιχνίδι παλιότερο του(Το fm3) που είχε πάρει μεγαλύτερη βαθμολογία από 8.5 δεν σημαίνει κάτι για εσενα?

Για εμένα σημαίνει παταγώδη αποτυχία για το υπέρτατο racing game(Έτσι λέγατε τότε αν θυμάμαι καλά).

Aντε παλι με τα 5 χρονια.Και το Alan wake 6 χρονια ηταν και εχει χαμηλοτερο βαθμο.Τι να λεει?

Ειναι παιχνιδαρα οσο και αν δεν σου αρεσει.

Να το παιξεις δεν μπορεις γιατι πρεπει(ετσι εμαθες) να μισεις την sony.Οποτε μη το θαβεις τουλαχιστον...

Απο κει και περα αν το 8.5 και τα 6 εκατομυρια πωλησεις αν ειναι παταγωδη αποτυχια για σενα,δικο σου προβλημα.

Δημοσ.

Δεν έμαθα να μισώ τη sony(Όπως εσύ έμαθες να μισείς τη ms) και αυτό γιατί είχα στη κατοχή μου και ps1 και ps2 απλά τώρα εχω xbox360 γιατί σε αυτή τη γενιά κατά την άποψη μου η sony είναι απλά γ.τ.π. και το μόνο που έχει να υποδείξει είναι πολύ λίγα αποκλειστικά παιχνίδια που όντως είναι παιχνιδάρες αλλά πέρα από αυτό τίποτα.

Και στο ξανάπα ο περισσότερος κόσμος το gt5 το αγόρασε μόνο από το όνομα του και τίποτα άλλο.

Διάβασε και κανένα φορουμ να δεις ότι πολλοί από αυτούς που το αγόρασαν ξενέρωσαν απίστευτα γιατί άλλα περίμεναν και τελικά άλλα είδαν(Π.χ. damage system, classic cars graphics και άλλα πολλά).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έμαθα να μισώ τη sony(Όπως εσύ έμαθες να μισείς τη ms) και αυτό γιατί είχα στη κατοχή μου και ps1 και ps2 απλά τώρα εχω xbox360 γιατί σε αυτή τη γενιά κατά την άποψη μου η sony είναι απλά γ.τ.π. και το μόνο που έχει να υποδείξει είναι πολύ λίγα αποκλειστικά παιχνίδια που όντως είναι παιχνιδάρες αλλά πέρα από αυτό τίποτα.

Φιλε μου εγω δεν ασχολουμαι με την ΜS(παλι αερολογεις και λες οτι να ναι,απορω γιατι καθομαι και σου απανταω καθε φορα πραγματικα).Εσυ οπου σταθεις και οπου βρεθεις θαβεις το ps3.

Για σενα εινα γ.τ.π.Για μενα ειναι απλα η καλυτερη επιλογη το ps3.Οποτε διαφωνουμε.

Για την φετινη χρονια δεν το συζητητω καν.Μονο αν εισαι τυφλος δεν βλεπεις την διαφορα.

Και στο ξανάπα ο περισσότερος κόσμος το gt5 το αγόρασε μόνο από το όνομα του και τίποτα άλλο.

Διάβασε και κανένα φορουμ να δεις ότι πολλοί από αυτούς που το αγόρασαν ξενέρωσαν απίστευτα γιατί άλλα περίμεναν και τελικά άλλα είχαν.

Αυτο ειναι το σεναριο που θα ηθελες εσυ να ισχυει.Καλως ή κακως σε οποιο φορουμ και να πας θα δεις οτι λιωνουν στο GT5.Δεν ειναι θεμα ονοματος λοιπον,καθως δεν μιλαμε για ατομα που δεν ενημερωνονται..

Πως το καταφερεις παντως παλι να αρχισεις(γιατι εσυ το αρχισες) τα δικα σου γραφικα περι GT5,5 χρονια κτλ,μονο εσυ ξερεις..χαχαχα

Ειναι γιατι λατρευεις το ps3 μαλλον.

Δημοσ.

Ένα μόνο θα πω και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω.

Forza motorsport 3 -> 9.5 (Πολύ ποιο παλιό από το gt5 αλλά παρόλα αυτά του ρίχνει στα αυτιά)

vs

Gran turismo 5 -> 8.0 (Το υπέρτατο racing που είχε 5 χρόνια ανάπτυξη:devil:)

Όσο για τα άλλα όλα είναι απόψεις του κάθε ενός.

Και όσα λες εσύ είναι μάλλον γιατί λατρεύεις το xbox360.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα μόνο θα πω και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω.

Forza motorsport 3 -> 9.5 (Πολύ ποιο παλιό από το gt5 αλλά παρόλα αυτά του ρίχνει στα αυτιά)

vs

Gran turismo 5 -> 8.0 (Το υπέρτατο racing που είχε 5 χρόνια ανάπτυξη:devil:)

Όσο για τα άλλα όλα είναι απόψεις του κάθε ενός.

Και όσα λες εσύ είναι μάλλον γιατί λατρεύεις το xbox360.

λολ...

(μονο απο ενα site ετσι?)

Τεσπα δεν εχει νοημα.

Το 360 εχει καποια πολυ καλα παιχνιδια φιλε μου,δεν το ''λατρευω'',απλα μου ειναι αδιαφορο,ειδικα φετος.

Με τοσα παιχνιδια που βγαινουν αυτη τη χρονια για ps3 και με τοσα που εχω στην ακρη,δεν υπαρχει αλλος χωρος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...