Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι μόνο για το Forza προτιμώ να παίξω με την τιμονιέρα της Microsoft που την πήρα και μόνο 30Ε.

Gears of War;

Halo;

Fable;

Από την αρχή ξέραμε ότι το kinect(Και όλα αυτού του είδους τα περιφερειακά σε οποιαδήποτε κονσόλα) δεν θα έχει παιχνιδια για hardcore gamers και ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο αλλά παιχνίδια για διασκέδαση και για απλούς παίκτες.

Άλλωστε τα hardcore games συνεχίζουν και βγαίνουν με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο του χειριστηρίου.

Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στο ps3.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την αρχή ξέραμε ότι το kinect(Και όλα αυτού του είδους τα περιφερειακά σε οποιαδήποτε κονσόλα) δεν θα έχει παιχνιδια για hardcore gamers και ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο αλλά παιχνίδια για διασκέδαση και για απλούς παίκτες.

Άλλωστε τα hardcore games συνεχίζουν και βγαίνουν με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο του χειριστηρίου.

Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στο ps3.

Τότε τι μας ενδιαφέρει αν πούλησε τόσα κομμάτια;

Το move μια χαρά hardcore games έχει. Λογικό άλλωστε. Είναι πανεύκολο να τα υποστηρίξει.

Δημοσ.

Ναι όπως το battlefield 3 :-D.

Με την ίδια λογική λοιπόν και το κινεκτ παιζει στο μέλλον να βγάλει hardcore games με ξεκίνημα το forza motorsport 4.

Και το ότι εσενα δεν σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει ότι το κινεκτ είναι ένα άχρηστο περιφερειακό.

Αυτό πες το στα 10.000 αγοραστές που το προτίμησαν έναντι των πόσων του ps move :devil:.

Δημοσ.

Με την ίδια λογική λοιπόν και το κινεκτ παιζει στο μέλλον να βγάλει hardcore games με ξεκίνημα το forza motorsport 4.

Μόνο το Battlefield 3 είναι; :rolleyes:

Νομίζω αναζήτηση στο google μπορείς να κάνεις. Δεν είναι ανάγκη να σου γράψω εγώ παιχνίδια.

Εδώ θα είμαστε να τα δούμε. Αν βγάλει ο πρώτος που θα το αγοράσει θα είμαι εγώ.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να κάνω ένα δώρο σε ένα ζευγάρι τι θα προτείνατε? Wii ή kinect? Έχω μπερδευτεί και δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή

Δημοσ.

Και το ότι εσενα δεν σε ενδιαφέρει δεν σημαίνει ότι το κινεκτ είναι ένα άχρηστο περιφερειακό.

Αυτό πες το στα 10.000 αγοραστές που το προτίμησαν έναντι των πόσων του ps move :devil:.

Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι άχρηστο. Ότι δεν ενδιαφέρει κάποιον gamer(τουλάχιστον προς το παρόν) έγραψα. Εκτός αν κάποιος είναι μέτοχος, fanboy ή 14χρονο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειναι το B3 ενα απο αυτα.Δεν εχει επιβεβαιωθει.

Τα hardcore παιχνιδια που υποστηριζουν move ειναι λιγα προς το παρον.Ερχονται τα Socom4,Infamous 2,Sorcery και μαλλον resistance 3-Battlefield 3-Uncharted 3.

Τωρα το FM4 το εβαλες για καλο?

Υπαρχει κανεις harcore gamer που θα οδηγαει με αορατο τιμονι(με το αναλογο λαγκ φανταζομαι) με το αυτοκινητο να πηγαινει μονο του(χωρις γκαζι-φρενο δλδ?)

Δημοσ.

Δεν έγραψα πουθενά ότι είναι άχρηστο. Ότι δεν ενδιαφέρει κάποιον gamer(τουλάχιστον προς το παρόν) έγραψα. Εκτός αν κάποιος είναι μέτοχος, fanboy ή 14χρονο.

Με αυτό που λες εννοείς δηλαδή ότι 10.000 άτομα που το αγόρασαν είναι είτε 14χρονα, είτε fanboys?

Όχι δεν πάει έτσι φίλε μου και κάλο είναι να μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Δημοσ.

Με αυτό που λες εννοείς δηλαδή ότι 10.000 άτομα που το αγόρασαν είναι είτε 14χρονα, είτε fanboys?

Αυτο που ρωτησα θα το περασεις ετσι στο φλου?

Δημοσ.

Ξέχασα μία πρόταση στο ενδιάμεσο. Δικό μου λάθος.

Δεν ενδιαφέρουν κάποιον gamer οι πωλήσεις που κάνει εκτός αν είναι μέτοχος, 14χρονο ή fanboy.

Δημοσ.

Δεν ειναι το B3 ενα απο αυτα.Δεν εχει επιβεβαιωθει.

Τα hardcore παιχνιδια που υποστηριζουν move ειναι λιγα προς το παρον.Ερχονται τα Socom4,Infamous 2,Sorcery και μαλλον resistance 3-Battlefield 3-Uncharted 3.

Τωρα το FM4 το εβαλες για καλο?

Υπαρχει κανεις harcore gamer που θα οδηγαει με αορατο τιμονι(με το αναλογο λαγκ φανταζομαι) με το αυτοκινητο να πηγαινει μονο του(χωρις γκαζι-φρενο δλδ?)

Ναι εχεις δίκιο σε σχέση με το τεράστιο φιάσκο που είχε το επί 5 χρόνια κατασκευής gran turismo 5 με το άθλιο σύστημα ζημιών και με τα ακόμα ποιο άθλια classic cars εχεις απόλυτο δίκιο το fm3 και λογικά και το 4 θα είναι χάλια.

Αυτά είναι γούστα και για να διαπιστώσεις ποιο racing είναι καλύτερο σου προτείνω να δεις τι βαθμολογίες και τι πωλήσεις έχει κάνει το κάθε racing και μετά έλα πες μου ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο.

Αν και κλασικά θα πεις ότι δεν με νοιάζει τι πωλήσεις και τι βαθμολογίες έχει κάνει το κάθε ένα εγώ κοιτάω τι μ' αρέσει και για ακόμα μια φορά θα σου απαντήσω "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι".

Ξέχασα μία πρόταση στο ενδιάμεσο. Δικό μου λάθος.

Δεν ενδιαφέρουν κάποιον gamer οι πωλήσεις που κάνει εκτός αν είναι μέτοχος, 14χρονο ή fanboy.

Έλα ρε έχει 10.000 μετόχους η Microsoft μπράβο της τότε που ανάγκασε όλους τους μετόχους της να αγοράσουν από ένα μπορεί και παραπάνω kinect για να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Τώρα αυτά τα πιστεύεις και τα λες?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι εχεις δίκιο σε σχέση με το τεράστιο φιάσκο που είχε το επί 5 χρόνια κατασκευής gran turismo 5 με το άθλιο σύστημα ζημιών και με τα ακόμα ποιο άθλια classic cars εχεις απόλυτο δίκιο το fm3 και λογικά και το 4 θα είναι χάλια.

Αυτά είναι γούστα και για να διαπιστώσεις ποιο racing είναι καλύτερο σου προτείνω να δεις τι βαθμολογίες και τι πωλήσεις έχει κάνει το κάθε racing και μετά έλα πες μου ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο.

Αν και κλασικά θα πεις ότι δεν με νοιάζει τι πωλήσεις και τι βαθμολογίες έχει κάνει το κάθε ένα εγώ κοιτάω τι μ' αρέσει και για ακόμα μια φορά θα σου απαντήσω "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι".

μίλησε συγκεκριμένα για το FM4 στο kinect όχι γενικά ως game και έχει δίκιο για αυτό που είπε, είναι τραγικό να ελέγχεις μόνο το τιμόνι και όχι γκάζι-φρένο...

Δημοσ.

Δεν έγραψε πουθενά ότι δεν είναι καλό το Forza. Διάβασε λίγο καλύτερα.

Ότι δε θα έχει νόημα κάποιος να παίζει τέτοιο παιχνίδι με αόρατο τιμόνι και χωρίς γκάζι-φρένο έγραψε.

Έλα ρε έχει 10.000 μετόχους η Microsoft μπράβο της τότε που ανάγκασε όλους τους μετόχους της να αγοράσουν από ένα μπορεί και παραπάνω kinect για να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Τώρα αυτά τα πιστεύεις και τα λες?

Ξέρεις να διαβάζεις;

Δεν έγραψα ότι όσοι το αγόρασαν είναι τα παραπάνω. Έγραψα ότι για τις πωλήσεις ενδιαφέρονται μόνο οι παραπάνω. Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω. Αν έχεις πρόβλημα καταννόησης δε σου φταίω εγώ.

Επίσης δεν έχει πουλήσει 10.000. 10.000.000+ έχει πουλήσει. Αν σε ενδιαφέρει να λες κάτι ας το μαθαίνεις σωστά τουλάχιστον.

Δημοσ.

μίλησε συγκεκριμένα για το FM4 στο kinect όχι γενικά ως game και έχει δίκιο για αυτό που είπε, είναι τραγικό να ελέγχεις μόνο το τιμόνι και όχι γκάζι-φρένο...

Τώρα πως εσείς βγάλατε είδη πόρισμα τι θα μπορείς να ελέγχεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει το παιχνίδι μόνο εσείς θα μπορούσατε να το κάνετε.

Ε τότε να κρίνω κι εγώ τις νεες κονσόλες που θα βγουν σε 1μιση χρόνο.

Ε ρε δε πάτε καλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τώρα πως εσείς βγάλατε είδη πόρισμα τι θα μπορείς να ελέγχεις πριν ακόμα κυκλοφορήσει το παιχνίδι μόνο εσείς θα μπορούσατε να το κάνετε.

Ε τότε να κρίνω κι εγώ τις νεες κονσόλες που θα βγουν σε 1μιση χρόνο.

Ε ρε δε πάτε καλά.

δλδ υπονοείς, ότι θα ελέγχεις γκάζι και φρένο μέσω kinect στο FM4?

γιατί άλλο είδαμε στην παρουσίαση του Kinect πέρσυ στην Ε3...

btw

Το ότι το kinect μπήκε στα ρεκόρ guiness έναντι του ps move που δεν έχει μπει πουθενά σας λέει κάτι?

Έκανε μέσα σε 4 μήνες 10.000 πωλήσεις παγκοσμίως κάτι που για να μπει στο ρεκόρ guiness κάτι σημαίνει έτσι δεν είναι?

όχι 10.000, 10.000.000 θες να πεις... :-D

http://www.insomnia.gr/topic/401343-%CF%84%CE%BF-kinect-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B5%CE%B9-10-%CE%B5%CE%BA-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-guinness-records/page__p__3906475__hl__kinect__fromsearch__1#entry3906475

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...