Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ακόμα καλύτερα...σε κανένα plaisio ή multirama μπορείς να βρεις τώρα με drive να χακάρεται; Ρωτάω άμα είναι να ξεφορτωθώ το falcon που έχω και μου έχει βγάλει την πίστη.

Όλα μα όλα τα fat xbox360 φλασαρονται εδώ και αρκετό καιρό απλά τώρα περιμένουμε να βγει και ο τρόπος να φλασαρεται και το slim xbox360.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σαφώς και δεν συγκρίνονται γιατί είναι παντελώς διαφορετικό το concept τους...για μένα αυτά τα 2 παιχνίδια είναι τα κορυφαία exclusives της γενιάς, το Uncharted μάλιστα ήταν ο λόγος που αγόρασα PS3 και το θεωρώ τον ΤΟP τίτλο της SONY

αμφιβάλλω αν ξέρει ποιος είναι ο Master Chief :mrgreen:

Ναι τον παντέρμο προσωπικότητα που είχα την τιμή να γνωρίσω...ε ρε πλύση :eek:

Δημοσ.

Πίστεψε με εν καιρό οικονομικής κρίσης δεν εχεις λεφτά να δίνεις 40 - 60 ευρώ για κάθε παιχνίδι γι' αυτό και οι περισσότεροι καταφεύγουν στα αντίγραφα και είναι και κριτήριο για το ποια κονσόλα θα διάλεγες κάποτε τώρα πλέον που παίζουν και οι δυο κονσόλες αντίγραφα(Το ps3 βέβαια όχι όλα μα όλα τα παιχνιδια απροβλημάτιστα) είναι λίγο ποιο αντικειμενικό σαν κριτήριο αυτό.

Ενώ πριν την οικονομική κρίση όλοι τα αγόραζαν. :rolleyes:

Δεν είναι ανάγκη να δίνει κάποιος τόσα. Μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές, μπορεί να τα αγοράζει από το εξωτερικό ή ακόμα και να αγοράζει μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

Το ότι το kinect μπήκε στα ρεκόρ guiness έναντι του ps move που δεν έχει μπει πουθενά σας λέει κάτι?

Έκανε μέσα σε 4 μήνες 10.000 πωλήσεις παγκοσμίως κάτι που για να μπει στο ρεκόρ guiness κάτι σημαίνει έτσι δεν είναι?

Ενώ πριν την οικονομική κρίση όλοι τα αγοράζαν. :rolleyes:

Δεν είναι ανάγκη να δίνει κάποιος τόσα. Μπορεί να περιμένει να πέσουν οι τιμές, μπορεί να τα αγοράζει από το εξωτερικό ή ακόμα και να αγοράζει μεταχειρισμένα.

Και 30 ευρώ να τα βρεις δεν φτάνουν την αξία των αντιγράφων.

Άλλο 20-30 ευρώ και άλλο 1 - 5 ευρώ έτσι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι το kinect μπήκε στα ρεκόρ guiness έναντι του ps move που δεν έχει μπει πουθενά σας λέει κάτι?

Έκανε μέσα σε 4 μήνες 10.000 πωλήσεις παγκοσμίως κάτι που για να μπει στο ρεκόρ guiness κάτι σημαίνει έτσι δεν είναι?

Oχι δεν μου λεει τπτ.Αν εχεις παρει ποσοστα απο τα κερδη λογικο ειναι να σου λεει κατι και σε καταλαβαινω.Αν εισαι gamer και ειχες ενα απο τα 2,μαλλον move θα ειχες καθως υποστηριζεται απο περισσοτερα hardcore games.

Και τα 2 παντως σε γενικες γραμμες λιγα πραγματα προσφερουν,απλα το move στα shooters κανει καταπληκτικη δουλεια.

Οσο για την ''κριση'' ,σου απαντησε ο Nick πριν...

Οργια ειχαμε δει τα προηγουμενα χρονια με τις αντιγραφες.

Δημοσ.

Κι όμως λέει πάρα πολλά pds13.

Τι λέει το πολύ απλό ότι επειδη το έχουν αγοράσει τόσο πολλά άτομα θα έχει και την αντίστοιχή υποστήριξη και σε pc και σε xbox360 είδη έχουν κυκλοφορήσει προγράμματα που κάνουν ωραία/αξιόλογα πράγματα και που είσαι ακόμα κάτι που το ps move δεν θα έχει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα απευθύνεται στο κοινό που απευθύνεται το kinect και είναι εντελώς διαφορετική τεχνολογία/φιλοσοφία απ' ότι το kinect.

Να και μερικά βίντεο για να δεις τι και τι μπορείς να κάνεις με το kinect.

Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σου.

http://www.youtube.com/watch?v=L7jeJSdJPpk

http://www.youtube.com/watch?v=Y6Nr000Lh3A

Επισκέπτης
Δημοσ.

JUST-GAMER απο tech demo αλλο τιποτα.

Η ουσια μετραει και το τι βλεπεις στην κονσολα σου(ρομποτ περιφερειακο δεν προκειται να βγει,για να ξερεις..)

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε λοιπον προτιμω να παιξω Killzone3 με move.

Δημοσ.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι θα έβρισκες να πεις για να το μειώσεις σαν project(Ενώ το ps move είναι ένα τεχνολογικό θαύμα/άλμα που ποτέ δεν υπήρχε έτσι(Βλέπε wii))

Άλλωστε όλοι έχουμε καταλάβει ότι είσαι ένα ps3 fanboy όπως εγώ είμαι ένα xbox360 fanboy.

Εγω ένα εχω να πω επ αυτού.

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι θα έβρισκες να πεις για να το μειώσεις σαν project.

Άλλωστε όλοι έχουμε καταλάβει ότι είσαι ένα ps3 fanboy όπως εγώ είμαι ένα xbox360 fanboy.

Εγω ένα εχω να πω επ αυτού.

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρι

Αντε παλι τα ιδια με τα fanboy.

Αν δεν εχεις κατι να πεις μη λες τπτ.Δεν μειωσα κανενα project.Ειδες να θαβω τις δυνατοτητες του?

Απο το να εχω λιωσει στο youtube βλεποντας ρομποτ που κουνιουνται, παιζω Killzone3 με move.

Toσο απλο αυτο που λεω.

Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα βιντεάκια που έβαλες με τα παιχνίδια;

Πως θα μπορούσες να παίξεις Gears με Kinect;

Το ότι έχει πουλήσει τόσα ακόμα δε λέει τίποτα για τον καταναλωτή. Για να υπάρχει υποστήριξη θα πρέπει να πουλάει και software μαζί.

Και για να νοιάζει και τον gamer θα πρέπει να μπορείς να παίξεις και παιχνίδια της προκοπής με αυτό.

Δημοσ.

Δες λίγο παραπάνω το λινκ που έδωσα για τα παιχνιδια που έχουν ή πρόκειται να βγουν για το kinect όπως το forza motorsport 4 για καποιους που ελεγαν ότι τα kinect games θα έχουν άθλια γραφικά ή γραφικά περασμένης γενιάς κονσολών.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις ποια παιχνιδια έχουν είδη βγει για kinect και πρόκειται να βγουν τότε δες καλύτερα.

Και δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ καιρό το kinect έτσι.

Ξερω τι παιχνιδια εχουν κυκλοφορησει και για το move και για το kinect.

Σου ειπα πριν οτι για μενα και τα 2 δεν προσφερουν πολλα.Το move ετρωγε σκονη τοσο καιρο γιατι τα παιχνιδια του ηταν σαν αυτα του kinect.Αν συνεχισουν να το υποστηριζουν τα shooters απο δω και περα,θα αξιζει ως περιφερειακο.

Ηδη διαβαζω οτι μπορει το Battlefield 3 να παιζει με move.

Δημοσ.

Αν είναι μόνο για το Forza προτιμώ να παίξω με την τιμονιέρα της Microsoft που την πήρα και μόνο 30Ε.

Gears of War;

Halo;

Fable;

Δημοσ.

Δες λίγο παραπάνω το λινκ που έδωσα για τα παιχνιδια που έχουν ή πρόκειται να βγουν για το kinect όπως το forza motorsport 4 για καποιους που ελεγαν ότι τα kinect games θα έχουν άθλια γραφικά ή γραφικά περασμένης γενιάς κονσολών.

Και το balance board του Wii εχει πουλησει τρελα. Σημαινει κατι αυτο ή νοιαζει κανεναν απο εμας τους υποτιθεμενους "hardcore" gamers?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...