empire_1924 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Βασικά το topic τείνει να καταλήξει σε ps3 fanboyism...anw να διορθώσουμε μερικές προσωπικές απόψεις(δεν τις χαρακτηρίζω διαφορετικά/χειρότερα) που γράφονται....ένα καινούριο xbox 360 jasper arcade μπορείς πλέον άνετα να το βρεις στα 150 ευρώ,μην γράψω σε μερικές περιπτώσεις για πιο ψαγμένους και πιο φθηνά.Δεύτερον,το 360 έφτασε στα όρια του σε γραφικά,ε;;Δείτε το Gear of War 3 που θα έρθει σε μερικά μηνάκια και τα ξαναλέμε και θα τολμήσω να πω να κάνουμε και ένα GOW3 vs Uncharted 3 αν και το GOW3 είναι action μέχρι τελικής πτώσεως με ότι αυτό σημαίνει για όσους καταλαβαίνουν...επίσης να μην ξεχνάμε και το kingdoms που παίζει να έρθει και φέτος...αυτό το game απ'ότι λένε θα φτάσει το 360 στα όρια του,οπότε γενικά μην βγάζουν ορισμένοι πρόωρα συμπεράσματα.Επίσης,ikaruga24 για το Gears of War και το Halo(και ειδικά για το GOW) speak for yourself,αυτή είναι η γνώμη σου ότι δεν αντέχεις να το βλέπεις και να το παίζεις...η πλάκα ξέρεις ποια είναι( ;;; )....ότι το GOW3 θα πουλήσει τόσο τρελά φέτος που θα αφήσει το Uncharted 3 χιλιόμετρα πίσω,εδώ είμαστε ας διαψευστώ.Και κάτι τελευταίο,σ'ότι αφορά το hacking του 360 και του ps3....τι έγινε με τα ps3 updates 3.56 και 3.60,τα έσπασαν ή ακόμα( ;;; )...i don't think so...ενώ στο 360 μετά απο κάθε update υπάρχει μετά απο πολύ λίγες βδομάδες(σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και μετά απο μέρες) η λύση έτσι απλά...τουλάχιστον ρε παιδιά μην μου συγκρίνετε την κοινότητα-hackers του 360 με αυτήν του ps3 είναι έτη φωτός μπροστά οι του 360.....οι του ps3 έχουν ακόμα πολυυυυυύ μέλλον!!! Φιλικά!
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Το άλλο κορυφαίο που ελεγαν όλα τα ps3 fanboys πριν σπάσει το ps3 περί αντιγράφων το θυμάστε? Ότι δηλαδη εμείς είμαστε για αυθεντικά παιχνιδια και όσοι παίζουν αντίγραφα δεν σέβονται το κόπο των κατασκευαστών παιχνιδιών κ.τ.λ. Ξαφνικά τώρα που έσπασε και το ps3 τα ξέχασαν όλα αυτά. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
dr_thodt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχαχα όπως συνήθως όποιος λέει κάτι θετικό για το ps3 είναι troll. Άντε καληνύχτα εγώ πάω να παίξω κανένα παιχνίδι εσύ μπορείς να απολαύσεις τις απέραντες κοιλάδες και τα εξωγηινάκια στο σύμπαν του halo !!! Α και πούσε εγώ μιλάω για ένα παιχνίδι όταν βγει και το παίξω όχι σαν εσάς τα φανμποι που μας ζαλίζατε τα @@ για το υπέρτατο halo reach που θα βγει και θα αυτοπυρποληθούμε και μετά τουμπεκί... Που κολλαει το PS3 στην κουβεντα? για Reach δεν λεγαμε? αλλα λογια να αγαπιομαστε...μπες κ διαβασε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για τον τεχνικο τομεα του Reach που υπαρχει στο Digital Foundry μηπως μαθεις 2-3 πραγματα κ ασε τις εξυπναδες, τα @@, τα τουμπεκι κ.λ.π. Βεβαια υπαρχει παντα κ η επιλογη να παιξεις το παιχνιδι για να δεις τον "τεχνικο τομεα" σαν γνωστης που εισαι απο πρωτο χερι αλλα αυτο φανταζομαι δεν γινεται λογω ελλειψης συγκεκριμενου hardware.
ultralisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Μη μου πεις τωρα οτι βαζεις στην ιδια κατηγορια την παρουσιαση του Uncharted με το Gears of War ας πουμε. σαφώς και δεν συγκρίνονται γιατί είναι παντελώς διαφορετικό το concept τους...για μένα αυτά τα 2 παιχνίδια είναι τα κορυφαία exclusives της γενιάς, το Uncharted μάλιστα ήταν ο λόγος που αγόρασα PS3 και το θεωρώ τον ΤΟP τίτλο της SONY Βεβαια υπαρχει παντα κ η επιλογη να παιξεις το παιχνιδι για να δεις τον "τεχνικο τομεα" σαν γνωστης που εισαι απο πρωτο χερι αλλα αυτο φανταζομαι δεν γινεται λογω ελλειψης συγκεκριμενου hardware. αμφιβάλλω αν ξέρει ποιος είναι ο Master Chief
RedPanda Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Βασικά το topic τείνει να καταλήξει σε ps3 fanboyism... Όταν λες fanboy εννοείς κάποιον που μιλάει με γνώμονα το συναίσθημα και προσωπικά κριτήρια, χωρίς να είναι αντικειμενικός, απλά επειδή κάτι του αρέσει. Όταν λες Δεύτερον,το 360 έφτασε στα όρια του σε γραφικά,ε;;Δείτε το Gear of War 3 που θα έρθει σε μερικά μηνάκια πως στο καλό διαφέρεις από αυτό που κατηγορείς ?! Το άλλο κορυφαίο που ελεγαν όλα τα ps3 fanboys πριν σπάσει το ps3 περί αντιγράφων το θυμάστε? Εννοείς αυτό που είπα πριν 5 posts ? με αυτή τη λογική αφού έχουμε λεφτά να διαθέσουμε για gaming ας διαλέξουμε μια κονσόλα και ας μην κλέβουμε τα παιχνίδια
skanjos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ultralisk blue dragon 2006/lost odyssey 2008/eternal sonata 2007/tales of vesperia 2007/magna carta 2009..... καλά το ξεκίνησε η Ms δε λέω αλλα έχει εξαφανιστει τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον απο τα Jrpgs που στο Ps3 πλέον έχουν αρχίσει να βγαίνουν με τα τσουβάλια. απο τα παραπάνω μόνο το Lost odyssey αξίζει να παίξει κανείς απο τα exclusive του 360. ξέχασες και μερικές πατάτες όπως infinite undiscovery/ μια άλλη μπούρδα της square με frame drops που ξέχασα και το όνομα του και ακόμα κανα 2 που δεν θυμάμαι καν. btw crysis 2 up,απορώ 5gb....
RedPanda Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ναι το PS3 "αμερικανιές" exclusives δεν έχει...κάτι Killzone, Haze, Resistance, Infamous, God of war, Motorstorm, Uncharted είναι για "ψαγμένους" τύπους, αντιαμερικάνους, προλετάριους ίσως α στις αμερικανιές του XBOX να βάλουμε και Blue Dragon, Lost Odyssey, Magna Carta, Eternal Sonata, Star Ocean, Tales of Vesperia (τα 3 τελευταία βγήκαν και στο PS αργότερα αλλά you get my point) το να γουστάρει κάποιος τα παιχνίδια της μίας κονσόλας από της άλλης το καταλαβαίνω, αλλά όταν διαβάζω ότι η μία έχει πιο "ψαγμένα" games από την άλλη I'm laughing my a$$ off Για όνομα του θεού, το ότι δεν έχουν anime στυλ και σχιστά μάτια οι χαρακτήρες δεν σημαίνει ότι είναι αμερικανιές! Αμερικάνιές προφανώς θεωρώ τα παιχνίδια που τα πουλάνε με κεντρικό ατού την άσκοπη και υπερβολική βία με ελάχιστη ιστορία και χωρίς βάρος στον ήρωα που είναι απλά ένα bot. (gears of war, mortal kombat). Το God of war παράδειγμα ίσως είναι σε αυτή την κατηγορία αλλά όχι και το uncharted ! Εκτός αυτού τα rpg που βάζεις βγήκαν στο ps3 γιατί ήταν μεγάλες παραγωγές από μεγάλα studio που οι πωλήσεις ήταν πολύ κατώτερες των αναμενόμενων στο Xbox αλλά όταν διαβάζω ότι η μία έχει πιο "ψαγμένα" games από την άλλη I'm laughing my a$$ off Busted, εσύ το βλέπεις έτσι ! Δεν με νοιάζει τι εννοεί κάποιος ψαγμένο, μπορεί το πριόνι του gears of war να είναι ψαγμένο για τους Αμερικάνους με attention deficit disorder και short attention span. "ποιός διαβάζει σενάρια, κόψτον στα δύο να τελειώνουμε!" Αυτό που λέω είναι πως οι developers για να πιάσουν και σε άλλες αγορές κάνουν συμβιβασμούς. Μην το ρίχνεις ότι πάω να το παίξω "κουλτουριάρης" των games. Συμβιβασμός θα ήταν παράδειγμα censoship στο gore του Gears of war για μία αγορά έξω από την αμερική. red panda επειδή μιλάς σε καμένο απο disgaea και γνωρίζω να ξέρεις δεν είναι sprites τώρα είναι πολύ αργά
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει και το PS3 τις αμερικανιες του αλλα γινονται με πολυ περισσοτερο "τακτ" και αρκετα ποιο "ανθρωπινη" παρουσιαση. Εξαιρουνται κατι Killzone, Haze και λοιπα τα οποια δεν διαφερουν σε τιποτα απο αποψη "αμερικανιας" (και που μπηκαν στο PS3 μου για οχι πανω απο 10 λεπτα) με Halo, Gears of War κτλ. τα οποια δεν αντεχω ουτε να τα βλεπω ποσο μαλλον να τα παιζω κιολας. Επισης ειπα οτι για εμενα τουλαχιστον αν ειχα ακομα Χ360 ή αν αγοραζα τωρα ενα θα το επαιρνα γι αυτα τα 2 παιχνιδια. Δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο απο το Χ360, δεν εχει να μου δωσει τιποτε αλλο και μαλλον δεν θα εχει τιποτε αλλο να μου δωσει. Μη μου πεις τωρα οτι βαζεις στην ιδια κατηγορια την παρουσιαση του Uncharted με το Gears of War ας πουμε. Είπα οτι δεν θα ξαναποστάρω εδώ μέσα, αλλά δεν άντεξα. Συγνώμη, αλλά σε ορισμένα σου πόστ γίνεσαι χειρότερος και εριστικότερος ακόμα και απο τον Απόκλειρο. Το να μηδενίζεις μια κονσόλα, και να λές οτι αξίζουν μόνο 2 arcade παιχνίδια της (εξαιρετικά και τα δύο), δείχνει αν μη τι άλλο, bias και κομπλεξισμό. Σε προκαλώ να δείς υλικό απο το επερχόμενο Gears 3, και πιστεύω οτι θα σταματήσεις και εσύ ο ίδιος την ζητήτηση περι "αμερικανιάς", και κατωτερώτητας σε σχέση με το Uncharted. Αλλά όχι ρε γαμώτο, αμερικανιά όλα τα 360 exclusives, όταν το 90% των PS3 exclusives είναι αμερικανοποιημένα και Hollywood-ish όσο δεν πάει...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το ξεκαθαρισα οτι μιλαω για 'μενα. Που να δεις και τη συλογη του PS3 μου που εχω. Θα νομισεις οτι ειναι συλογη απο αλλη κονσολα (πλην ελαχιστων περιπτωσεων οπως Uncharted 2). Ουτε God of War 3 ουτε Killzone ουτε Infamous προκειται να δεις στη συλογη μου. Ουτε biased ειμαι ουτε κομπλεξικος, απλα ξερω πολυ καλα τι θελω και τι ζηταω απο τα παιχνιδια μου και δυστυχως ή ευτυχως το Χ360 εχει να μου προσφερει μονο αυτα τα 2. Halo και λοιπα περνανε και δεν ακουμπανε. Εδω περα δεν ακουμπησαν οταν επρεπε, τωρα?
efo355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το άλλο κορυφαίο που ελεγαν όλα τα ps3 fanboys πριν σπάσει το ps3 περί αντιγράφων το θυμάστε? Ότι δηλαδη εμείς είμαστε για αυθεντικά παιχνιδια και όσοι παίζουν αντίγραφα δεν σέβονται το κόπο των κατασκευαστών παιχνιδιών κ.τ.λ. Ξαφνικά τώρα που έσπασε και το ps3 τα ξέχασαν όλα αυτά. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Ναι ναι το παίζανε όλοι νομότυποι....Οταν μου λέγανε ότι θα μου βγάλει RROD η κονσόλα ( παρεπιπτόντως κονσόλα από το 2006 χωρίς hdmi και παίζει μια χαρά ) δεν ήθελε κανείς τους να καταλάβει ότι και να μου έβγαζε RROD στη διετία εγώ κερδισμένος ήμουν λόγω των παιχνιδιών. Και η πλάκα ο συγκεκριμένος που μου τα έλεγε αυτά πριν 1 μήνα το ps3 του έβγαλε YLOD Τώρα είναι ευτυχισμένος κάτοχος xbox 360 και επιτέλους κατάλαβε ότι δεν παίρνουμε μια κονσόλα επειδή έχει blu ray όταν το blu ray ήταν άγνωστη λέξη στη χώρα μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Το άλλο κορυφαίο που ελεγαν όλα τα ps3 fanboys πριν σπάσει το ps3 περί αντιγράφων το θυμάστε?Ότι δηλαδη εμείς είμαστε για αυθεντικά παιχνιδια και όσοι παίζουν αντίγραφα δεν σέβονται το κόπο των κατασκευαστών παιχνιδιών κ.τ.λ. Ξαφνικά τώρα που έσπασε και το ps3 τα ξέχασαν όλα αυτά. Τυχαίο? Δεν νομίζω. Ναι ναι το παίζανε όλοι νομότυποι....Οταν μου λέγανε ότι θα μου βγάλει RROD η κονσόλα ( παρεπιπτόντως κονσόλα από το 2006 χωρίς hdmi και παίζει μια χαρά ) δεν ήθελε κανείς τους να καταλάβει ότι και να μου έβγαζε RROD στη διετία εγώ κερδισμένος ήμουν λόγω των παιχνιδιών. Καποιος που επι 3 χρονια επαιζε αυθεντικα παιχνιδια,δυσκολα θα αλλαξει τωρα.Αυτος που ηθελε να παιξει κοπιες ειχε απο πριν επιλογη(360).
NickTG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αντί να κοιτάμε ποια κονσόλα έχει τα παιχνίδια που μας αρέσουν κοιτάμε ποια παίζει αντίγραφα πιο εύκολα...
gRim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εδώ εχεις λάθος 150-160 ευρώ κοστίζει ένα jasper xbox 360 καινούργιο όχι μεταχειρισμένο. Μεταχειρισμένο μπορείς να το βρεις και με 100 ευρώ. Ε ακόμα καλύτερα...σε κανένα plaisio ή multirama μπορείς να βρεις τώρα με drive να χακάρεται; Ρωτάω άμα είναι να ξεφορτωθώ το falcon που έχω και μου έχει βγάλει την πίστη.
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Πίστεψε με εν καιρό οικονομικής κρίσης δεν εχεις λεφτά να δίνεις 40 - 60 ευρώ για κάθε παιχνίδι γι' αυτό και οι περισσότεροι καταφεύγουν στα αντίγραφα και είναι και κριτήριο για το ποια κονσόλα θα διάλεγες κάποτε τώρα πλέον που παίζουν και οι δυο κονσόλες αντίγραφα(Το ps3 βέβαια όχι όλα μα όλα τα παιχνιδια απροβλημάτιστα) είναι λίγο ποιο αντικειμενικό σαν κριτήριο αυτό.
gRim Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Που κολλαει το PS3 στην κουβεντα? για Reach δεν λεγαμε? αλλα λογια να αγαπιομαστε...μπες κ διαβασε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για τον τεχνικο τομεα του Reach που υπαρχει στο Digital Foundry μηπως μαθεις 2-3 πραγματα κ ασε τις εξυπναδες, τα @@, τα τουμπεκι κ.λ.π. Βεβαια υπαρχει παντα κ η επιλογη να παιξεις το παιχνιδι για να δεις τον "τεχνικο τομεα" σαν γνωστης που εισαι απο πρωτο χερι αλλα αυτο φανταζομαι δεν γινεται λογω ελλειψης συγκεκριμενου hardware. Και το hardware έχω και τα χεράκια έχω και ματάκια έχω κάτι που οι περισσότεροι εδώ μέσα στερείστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις