Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πςςς ολοι εχουνε γινει οιδημονες στον "τεχνικο τομεα" και τις μηχανες γραφικων, ελα ρε Carmack πες μας τις παρατηρησεις σου και τις ενστασεις σου πανω στο θεμα Reach...επισης υποδειξεις/προτασεις για το τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει η Bungie δεκτες.

Αν ειχες την παραμικρη ιδεα για τον τεχνικο τομεα του Reach θα το ειχες κλεισει το στομα σου πολυ νωριτερα αλλα απο οτι βλεπω απλα τρολλαρεις οπως συνηθως. :-)

Χαχαχαχαχα όπως συνήθως όποιος λέει κάτι θετικό για το ps3 είναι troll. Άντε καληνύχτα εγώ πάω να παίξω κανένα παιχνίδι εσύ μπορείς να απολαύσεις τις απέραντες κοιλάδες και τα εξωγηινάκια στο σύμπαν του halo :eek: !!! Α και πούσε εγώ μιλάω για ένα παιχνίδι όταν βγει και το παίξω όχι σαν εσάς τα φανμποι που μας ζαλίζατε τα @@ για το υπέρτατο halo reach που θα βγει και θα αυτοπυρποληθούμε και μετά τουμπεκί... :rolleyes:

Δημοσ.

Cell processors ? :mrgreen:

Εδω και καιρο τα εργοστασια κλεισανε και παραγουν σωβρακα για να ανεβασουν πωλησεις...

ας μπει ενα τελος στο ανεκδοτο της sony με τον cell

Δημοσ.

^βλέπω στοιχειοθετημένη απάντηση με κύρος και βαρύτητα ! (τα +2 θα ήθελα να μάθω με τι λογική μπήκαν !)

ποτέ δεν ασχολήθηκα με το θέμα, οπότε είπα να δω τι έχουν κάτω από το καπό:

Xbox 360 vs. PS3 CPU & GPU

και ο τύπος μου φαίνεται γενικά να είναι πολύ με το xbox, έβαλε το χειριστήριο του xbox πάνω από του ps3 αν και όπως λέει το μεσαίο του δάχτυλο μουδιάζει, πρέπει να αγοράσεις μπαταρίες, δεν έχει σύνδεση bluetooth, το dpad είναι χάλια και τα κουμπιά είναι από υλικό που γίνεται sticky εύκολα !

εγώ έχω μπερδευτεί μόνο ακούγοντας για το ps3 όχι να το προγραμματίσω ! έχει 1 πυρήνα που ελένχει 7 synergistic processing elements, ξεχωριστά vertex και pixel pipelines, μία σούπερ γρήγορη και μία πιο αργή gpu μνήμη, μεγάλο bandwidth μεταξύ cpu & gpu οπότε όταν δεν φτάνει για κάτι το gpu αναλαμβάνει ο Cell...

Δημοσ.

πλέον δεν νομίζω να χρειάζεται να ασχοληθούμε με την αρχιτεκτονική των κονσολών, αυτά είναι για την αρχή της γενιάς και είναι καθαρά νούμερα, πλέον 4-5 χρόνια μέσα στην γενιά έχουμε αποτελέσματα και ο καθένας κρίνει τι βλέπει.τώρα αν κάποιος έρχετε σε αυτό το thread και διαβάζει κάποιες απόψεις όπως του titanomaxos/apokleiros vs the world δεν θα βγάλει άκρη.

κάποιοι λένε οτι η δύναμη μετριέται στα exclusives κάποιοι στα multi,ο καθένας ότι τον συμφέρει. ότι και να πουν κάποιοι εγώ προσωπικά δεν θεωρώ gamer κάποιον που δεν έχει παίξει το uncharted 2.δεν είναι μόνο τα γραφικά στο παιχνίδι αλλα είναι η απόλυτη single player gaming εμπειρία.δυστυχώς για άλλο παιχνίδι δεν το λέω αυτό αυτή τη γενιά ,όχι οτι δεν υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι αλλα μπροστά στο Uncharted 2 όλα δείχνουν μικρά και λίγα,το μοναδικό που πλησιάζει κάπως είναι το red dead redemption αλλα τα sandbox games δεν είναι για όλους του gamers και δύσκολα τα πρωτείνεις σε έναν casual

και οι 2 κονσόλες έχουν ωραία παιχνίδια,αν κάποιος δεν έχει κονσόλα και πρέπει να πάρει 1 απο τις 2 πλέον πρωτείνω το Ps3(ενώ παλιά αν ψάξετε θα δείτε οτι πρώτεινα το 360)καθαρά λόγο του cfw της ευκολίας που χακάρετε ,μεγάλο "πλεον" library με παιχνίδια και το οτι ξέρεις οτι για άλλα 3-4 χρόνια θα υποστιρίζετε στάνταρ με παιχνίδια(τουλάχιστον 1 προ θα βγαίνει όταν βγει το ps4)

Δημοσ.

Με τις τιμές που έχουν τώρα και ειδικά με κάτι -20% που παίζουν σε κάτι προσφορές πλέον μπορεί κάποιος και αξίζει να έχει και τις δύο κονσόλες.

Αν όμως κάποιος θέλει ντε και καλά μία κονσόλα τότε κι εγώ συμφωνώ με την επιλογή του ps3 και λόγω των παραπάνω exclusive αλλά και στην ευκολία χακαρίσματος(βγήκε και mediaplayer χαμος!!!).

Παρόλα αυτά άμα μπορεί κάποιος να χτυπήσει και ένα μεταχειρισμένο jasper ακόμα και μόνο για το gears of war αξίζει.

Δημοσ.

πλέον δεν νομίζω να χρειάζεται να ασχοληθούμε με την αρχιτεκτονική των κονσολών, αυτά είναι για την αρχή της γενιάς και είναι καθαρά νούμερα, πλέον 4-5 χρόνια μέσα στην γενιά έχουμε αποτελέσματα και ο καθένας κρίνει τι βλέπει.

συμφωνώ απλά διάβαζα όλα αυτά τα βαρύγδουπα που γράφονται στο thread για cell shading και σκιές και dynamic lighting κτλ που προφανώς γίνονται copy και paste από αλλού για να ψαρώσουν και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον να διαβάσω για hardware

εκεί που θα μείνω είναι αυτό που λέει ο τύπος στο video σε ένα σημείο πως οι developers έχουν ήδη φτάσει τα γραφικά του xbox στα όρια τους

μπροστά στο Uncharted 2 όλα δείχνουν μικρά και λίγα

μπροστά στα sprites του disgaea 4 τα πάντα θα σβήσουν

Με τις τιμές που έχουν τώρα και ειδικά με κάτι -20% που παίζουν σε κάτι προσφορές πλέον μπορεί κάποιος και αξίζει να έχει και τις δύο κονσόλες.

με αυτή τη λογική αφού έχουμε λεφτά να διαθέσουμε για gaming ας διαλέξουμε μια κονσόλα και ας μην κλέβουμε τα παιχνίδια

Δημοσ.

Γύρω στα 150 ευρώ να έχει ένα μεταχειρισμένο jasper ενώ τα παιχνίδια έχουν 40 ευρώ από εξωτερικό...Δεν είναι νομίζω το ίδιο να διαθέσεις μια φορά 150 ευρώ με το να δίνεις 40 ευρώ για παιχνίδια. Εγώ έχω και τις δύο κονσόλες αλλά δεν θα την πάλευα οικονομικά να αγοράζω όλα μου τα παιχνίδια.

Δημοσ.

red panda επειδή μιλάς σε καμένο απο disgaea και γνωρίζω να ξέρεις δεν είναι sprites ,είναι high res ζωγραφισμένα σαν το blazblue/king of fighters.αλλα ναι για 2d δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και είμαι φαν των 2d :P μερικές φορές κάποιοι ασχολούνται τόσο με τον τεχνικό τομέα και χάνουν όλο το artistic beauty απο κάποια παιχνίδια που δεν χρειάζεται να είναι 3d.

Δημοσ.

Γύρω στα 150 ευρώ να έχει ένα μεταχειρισμένο jasper ενώ τα παιχνίδια έχουν 40 ευρώ από εξωτερικό...Δεν είναι νομίζω το ίδιο να διαθέσεις μια φορά 150 ευρώ με το να δίνεις 40 ευρώ για παιχνίδια. Εγώ έχω και τις δύο κονσόλες αλλά δεν θα την πάλευα οικονομικά να αγοράζω όλα μου τα παιχνίδια.

Εδώ εχεις λάθος 150-160 ευρώ κοστίζει ένα jasper xbox 360 καινούργιο όχι μεταχειρισμένο.

Μεταχειρισμένο μπορείς να το βρεις και με 100 ευρώ.

Δημοσ.

Σιγορα, δεν ειναι τυχαιο για εμενα τουλαχιστον που αν ειχα Χ360 και σημερα θα το ειχα μονο για 2 παιχνιδια.

- Limbo

- Shadow complex

Ολα τα αλλα exclusive του Χ360 μου φενονται "αμερικανιες" κακης ποιοτητας και δεν τις αντεχω.

Δημοσ.

ναι το PS3 "αμερικανιές" exclusives δεν έχει...κάτι Killzone, Haze, Resistance, Infamous, God of war, Motorstorm, Uncharted είναι για "ψαγμένους" τύπους, αντιαμερικάνους, προλετάριους ίσως

α στις αμερικανιές του XBOX να βάλουμε και Blue Dragon, Lost Odyssey, Magna Carta, Eternal Sonata, Star Ocean, Tales of Vesperia (τα 3 τελευταία βγήκαν και στο PS αργότερα αλλά you get my point)

το να γουστάρει κάποιος τα παιχνίδια της μίας κονσόλας από της άλλης το καταλαβαίνω, αλλά όταν διαβάζω ότι η μία έχει πιο "ψαγμένα" games από την άλλη I'm laughing my a$$ off

Επισκέπτης
Δημοσ.
το να γουστάρει κάποιος τα παιχνίδια της μίας κονσόλας από της άλλης το καταλαβαίνω, αλλά όταν διαβάζω ότι η μία έχει πιο "ψαγμένα" games από την άλλη I'm laugning my a$$ off

Θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο το κομματι.Για καποιο λογο βαζουμε ταμπελες στις κονσολες και τελικα βγαζουμε συμπερασματα που ειναι πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα και ετσι ισοπεδωνουμε τα παντα.Kαι δεν ειναι μονο το παραπανω παραδειγμα για τις αμερικανιες.Ειναι η διαρκεια των παχνιδιων,ειναι τα ''ψαγμενα'' παιχνιδια κτλ

''Αμερικανιες''(καλες και κακιες) εχει και το ps3 και το 360,ψαγμενα(καλα ή ασχημα) εχουν επισης και τα 2.Παιχνιδια με μεγαλη και μικρη διαρκεια,επισης και τα 2.

Δημοσ.

ναι το PS3 "αμερικανιές" exclusives δεν έχει...κάτι Killzone, Haze, Resistance, Infamous, God of war, Motorstorm, Uncharted είναι για "ψαγμένους" τύπους, αντιαμερικάνους, προλετάριους ίσως

α στις αμερικανιές του XBOX να βάλουμε και Blue Dragon, Lost Odyssey, Magna Carta, Eternal Sonata, Star Ocean, Tales of Vesperia (τα 3 τελευταία βγήκαν και στο PS αργότερα αλλά you get my point)

το να γουστάρει κάποιος τα παιχνίδια της μίας κονσόλας από της άλλης το καταλαβαίνω, αλλά όταν διαβάζω ότι η μία έχει πιο "ψαγμένα" games από την άλλη I'm laughing my a$$ off

Δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει και το PS3 τις αμερικανιες του αλλα γινονται με πολυ περισσοτερο "τακτ" και αρκετα ποιο "ανθρωπινη" παρουσιαση. Εξαιρουνται κατι Killzone, Haze και λοιπα τα οποια δεν διαφερουν σε τιποτα απο αποψη "αμερικανιας" (και που μπηκαν στο PS3 μου για οχι πανω απο 10 λεπτα) με Halo, Gears of War κτλ. τα οποια δεν αντεχω ουτε να τα βλεπω ποσο μαλλον να τα παιζω κιολας.

Επισης ειπα οτι για εμενα τουλαχιστον αν ειχα ακομα Χ360 ή αν αγοραζα τωρα ενα θα το επαιρνα γι αυτα τα 2 παιχνιδια. Δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο απο το Χ360, δεν εχει να μου δωσει τιποτε αλλο και μαλλον δεν θα εχει τιποτε αλλο να μου δωσει.

Μη μου πεις τωρα οτι βαζεις στην ιδια κατηγορια την παρουσιαση του Uncharted με το Gears of War ας πουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...