gRim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 θα το ξαναπώ άλλη μια φορά μήπως και γίνω κατανοητός...απάντησα στον άλλον που επειδή δεν έχει ιδέα και προφανώς δεν έχει παίξει ποτέ HALO, τρολάριζε και μίλαγε απαξιωτικά...αν δεν σου κάνει ο συγκεκριμένος για fanboy, οκ πάω πάσο Halo έχω δοκιμάσει να τα παίξω όλα όπως και το reach μιας κι έχω xbox...μίλησα απαξιωτικά για το halo γιατί μας τα είχαν πρήξει κάμποσες σελίδες πριν για το reach ότι θα μαμάει στον τεχνικό τομέα και θα στείλει το killzone αδιάβαστο...αν εσύ δεν ήσουν εδώ να δεις αυτά τα μηνύματα δεν σου φταίω εγώ...btw μάλλον εσύ "προφανώς" δεν έχει παίξει halo γιατί αυτά που έγραψα αντιπροσωπεύουν πλήρως το gameplay του halo...
RedPanda Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 σορρυ αλλά το thread λέει PS3 vs XBOX360, οπότε Sorry, αλλά επειδή τα σκληρά χαρτιά του Xbox είναι shooter και δεν σε συμφέρει, δεν μπορείς να ακούς ότι θέλεις. Δεν συγκρίνω pc με xbox & ps3, παίρνω κάτι που είναι ευρέως αποδεκτό για να κάνω ένα επιχείρημα: H First Person Shooter εμπειρία είναι απείρως κατώτερη στις κονσόλες, ο χειρισμός είναι κατώτερος, τα γραφικά είναι κατώτερα και το online όσο καλό και να είναι στον xbox δεν είναι υπολογιστής. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με κάτι είναι πίσω by default.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 καλά το ΑΙ του COD είναι από τα πιο αστεία που υπάρχουν απλά...του Killzone δεν είναι άσχημο σε καμμία περίπτωση όμως του HALO παραμένει IMHO το πιο εκπληκτικό Γι αυτο σου ειπα οτι αν το συγκρινεις με του COD θα πεσει γελιο. To ΑΙ του killzone2-3 ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Μπορει να ειναι χειροτερο απο αυτο του halo δεν ξερω,παντως σιγουρα ειναι σε τοπ επιπεδο και τα 2. H First Person Shooter εμπειρία είναι απείρως κατώτερη στις κονσόλες' date=' ο χειρισμός είναι κατώτερος, τα γραφικά είναι κατώτερα και το online όσο καλό και να είναι στον xbox δεν είναι υπολογιστής.[/quote'] Aυτο ειναι αποψη σου.Ο χειρισμος με Move(φανταζομαι και με wiimote) IMO ειναι ανωτερος(οχι πιο ευκολος) απο το ποντικι. Τα γραφικα ειναι σουπερ σε καποια παιχνιδια και δεν ξερω ποσα ειναι τα fps πουεχουν καλυτερα γραφικα απο το killzone3.Τα καλυτερα online fps σε αυτη τη γενια ειναι τα Κillzone,Halo,COD,BBC. Tα 2 πρωτα ειναι console exclusives(μαζι με το πρωτο BBC). Θα ελεγα οτι σε αυτη τη γενια οχι μονο δεν εχουν να ζηλεψουν κατι οι κονσολες οσον αφορα τα fps,αλλα μαλλον εχουν και καλυτερα fps παιχνιδια.
ultralisk Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 btw μάλλον εσύ "προφανώς" δεν έχει παίξει halo γιατί αυτά που έγραψα αντιπροσωπεύουν πλήρως το gameplay του halo... αν θες δώσε μου το gamertag σου να σου δώσω και το δικό μου να πάμε στην bungie.net να δούμε πόσο έχεις ασχοληθεί εσύ και πόσο εγώ Sorry, αλλά επειδή τα σκληρά χαρτιά του Xbox είναι shooter και δεν σε συμφέρει, δεν μπορείς να ακούς ότι θέλεις. Δεν συγκρίνω pc με xbox & ps3, παίρνω κάτι που είναι ευρέως αποδεκτό για να κάνω ένα επιχείρημα: H First Person Shooter εμπειρία είναι απείρως κατώτερη στις κονσόλες, ο χειρισμός είναι κατώτερος, τα γραφικά είναι κατώτερα και το online όσο καλό και να είναι στον xbox δεν είναι υπολογιστής. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με κάτι είναι πίσω by default. Θα ελεγα οτι σε αυτη τη γενια οχι μονο δεν εχουν να ζηλεψουν κατι οι κονσολες οσον αφορα τα fps,αλλα μαλλον εχουν και καλυτερα fps παιχνιδια. συμφωνώ απόλυτα με τον PDS, ειδικά απείρως κατώτερη (LOL ) που λες κι εσύ δεν είναι με την καμμία...όμως και πάλι είσαι offtopic και οι συγκρίσεις που κάνεις δεν μας αφορούν αφού μιλάμε για πορτοκάλια και πετάγεσε και μας λες ότι η γκαζόζα είναι καλύτερη ή άνοιξε άλλο topic ή...
garrett156 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 το που ειναι ανωτερη η καθε εμπειρια εχει να κανει με το που βολευετε ο καθενας να παιζει.εκτος και εαν ολοι οι ψαγμενοι pc gamers κατοχυρωσαν τον ορο fps is bettah on da pc καπου και δεν το ξερουμε οσοι γαζωνουμε με τα controllers(με aim assist η ανευ)
gRim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ultradisk βλέπω πιάνεις πάντα μία πρόταση από τα μηνύματα μου και απαντάς...για τον τεχνικό τομέα του reach δεν αναφέρθηκες όμως..ξέρω ξέρω το halo 13 θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του xbox. Nα ποστάρω το gamertag μου να δούμε πόσες ώρες ασχολήθηκα;...σίγα μην ασχοληθώ με τις ώρες με ένα game που θεωρώ μάπα και την πιο υπερτιμημένη πατάτα που έχει υπάρξει..αρκετά ασχολήθηκα με το βαρετό campaign του.
ultralisk Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ultradisk βλέπω πιάνεις πάντα μία πρόταση από τα μηνύματα μου και απαντάς...για τον τεχνικό τομέα του reach δεν αναφέρθηκες όμως..ξέρω ξέρω το halo 13 θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του xbox. τι να σου απαντήσω?...για ένα game που δεν έχεις δει καν? Nα ποστάρω το gamertag μου να δούμε πόσες ώρες ασχολήθηκα;...ούτε που το έβαλα στο tray για να το δω...ασχολούμαι μόνο με "ψαγμένα" πίου πίου που παίζουν ευρωπαίοι και άλλοι 1000 online fixed
gRim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχα δεν πειράζει θα περιμένω απάντηση όταν θα αρχίσουν τα rumors για το νεο Halo...που θα καταστρέψει τα πάντα στον τεχνικό τομέα..που θα έχει 200 στρέμματα κοιλάδες, νέα sniper lazer plasma guns και ακόμα πιο μικρούς εξωγήινους...pure gaming experience
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Οντως, γιατι τοσο hype για αυτο το παιχνιδι..? Επαιξα το 3, 3 ODST, Reach και σκοπευω να παιξω και τα αλλα 2 με το καλο (το 3 παρα πολυ ωραιο μεχρι την 6η πιστα, μετα χαλαει. Το ODST για πεταμα! Το Reach κατι ενδιαμεσο). Σε γενικες γραμμες μου φανηκε μπουρδα και ψωνια μεχρι εκει που δεν παει (βλεπε credit του Reach, engine that kicks ass).
gRim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν..ή δεν το έχεις ακουμπήσει καν το παιχνίδι και δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς ή έχεις κλείσει τα 15
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εγω την αποψη μου λεω, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Και ναι, και τα εχω παιξει και εχω κλεισει τα 15 εδω και 5 χρονια. υγ : μιλαω μονο για το campaign, δεν ασχοληθηκα με mp
gRim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μα συμφωνώ μαζί σου δες και τα προηγούμενα μου μηνύματα Μάλλον δεν διάβασες καλά το τελευταίο μου μήνυμα..
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 A.. Oκ λαθος δικο μου.. Τα διαβασα, απλα δεν ημουν σιγουρος αν το λες ειρωνικα ή το εννοεις..
anamenos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Xbox 360 vs. PlayStation 3: Round 29 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-xbox360-vs-ps3-round-29-face-off Τα πράγματα φαίνεται να ισορροπούν από εδώ και πέρα και δεν νομίζω να δούμε καμιά κονσόλα να υπερέχει σημαντικά έναντι της άλλης μέχρι την επόμενη γενεά των κονσολών.
dr_thodt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 ultradisk βλέπω πιάνεις πάντα μία πρόταση από τα μηνύματα μου και απαντάς...για τον τεχνικό τομέα του reach δεν αναφέρθηκες όμως..ξέρω ξέρω το halo 13 θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες του xbox. Nα ποστάρω το gamertag μου να δούμε πόσες ώρες ασχολήθηκα;...σίγα μην ασχοληθώ με τις ώρες με ένα game που θεωρώ μάπα και την πιο υπερτιμημένη πατάτα που έχει υπάρξει..αρκετά ασχολήθηκα με το βαρετό campaign του. Πςςς ολοι εχουνε γινει οιδημονες στον "τεχνικο τομεα" και τις μηχανες γραφικων, ελα ρε Carmack πες μας τις παρατηρησεις σου και τις ενστασεις σου πανω στο θεμα Reach...επισης υποδειξεις/προτασεις για το τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει η Bungie δεκτες. Αν ειχες την παραμικρη ιδεα για τον τεχνικο τομεα του Reach θα το ειχες κλεισει το στομα σου πολυ νωριτερα αλλα απο οτι βλεπω απλα τρολλαρεις οπως συνηθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις