Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμένετε να ρθει το νέο halo που θα στείλει το killzone αδιάβαστο φωνάζατε πάλι...τι έγινε ήρθε;;;;;;;; :mrgreen: Το ξέρω δύσκολα χωνεύεται..

lolol :-D ...βασικά το Killzone παρουσιαζόταν ανέκαθεν σαν HALO Killer (εδώ γελάνε φυσικά) και εννοείται ποτέ δεν έγινε ούτε θα γίνει...τώρα αν παίζεις 5ωρα παιχνίδια με super γραφικά και φυσικά με καμμία διάρκεια στον χρόνο, βρήκες το κατάλληλο παιχνίδι

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα προτιμώ 10 ώρες με χάλια γραφικά (το halo 9 θα το διαλύσει το killzone θα δείτε...) αλλά τεράστιες κοιλάδες να χοροπηδώ ανέμελος με το λέιζερ μου...πίου πίου....αλλά ξέχασα 10 εκατομμύρια 14χρονα αμερικανάκια λιώνουν όλη μέρα με αυτό...κάτι θα ξέρουν..

Δημοσ.

η διαμάχη Killzone και Halo πάντα μου θύμιζε το "δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα".

μεταξύ μας, μιλάμε για δύο μέτρια shooter. οκ, είναι τα καλύτερα shooter για κονσόλα, αλλά αν τα βάλουμε δίπλα σε PC shooter είναι απλά μέτρια.

Όπως και να το κάνουμε τα pc σε αυτό υπερέχουν, δηλαδή δεν έδωσα 300 ευρώ για παίξω τη μέτρια έκδοση των παιχνιδιών που έπαιζα στο PC και να ιδρώνω με το pad.

Δημοσ.

Μπα προτιμώ 10 ώρες με χάλια γραφικά (το halo 9 θα το διαλύσει το killzone θα δείτε...) αλλά τεράστιες κοιλάδες να χοροπηδώ ανέμελος με το λέιζερ μου...πίου πίου....αλλά ξέχασα 10 εκατομμύρια 14χρονα αμερικανάκια λιώνουν όλη μέρα με αυτό...κάτι θα ξέρουν..

μα δεν είπε ποτέ κανείς ότι το HALO θα ξεπεράσει σε γραφικά το Killzone...αντιθέτως το Killzone μας είχε παρουσιαστεί σαν HALO Killer με αποτέλεσμα να το παίζεις online εσύ και άλλοι 1000 ίσως?...να φανταστώ ότι εσείς οι 1000 είστε 30+ ηλικιακά, ευρωπαίοι και ψαγμένοι ε? :mrgreen: :-D

η διαμάχη Killzone και Halo πάντα μου θύμιζε το "δύο γάιδαροι τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα".

μεταξύ μας, μιλάμε για δύο μέτρια shooter. οκ, είναι τα καλύτερα shooter για κονσόλα, αλλά αν τα βάλουμε δίπλα σε PC shooter είναι απλά μέτρια.

Όπως και να το κάνουμε τα pc σε αυτό υπερέχουν, δηλαδή δεν έδωσα 300 ευρώ για παίξω τη μέτρια έκδοση των παιχνιδιών που έπαιζα στο PC και να ιδρώνω με το pad.

σορρυ αλλά το thread λέει PS3 vs XBOX360, οπότε

stay_on_topic.jpg

(και πάλι όμως αξιόλογο multi FPS που να κοντράρει το HALO στο community και στον κόσμο που έχει δεν υπάρχει στο PC...εξαιρουμένως φυσικά το COD που βγαίνει σε όλα τα platforms)

Δημοσ.

ultralisk αν πας μερικές 10αδες σελίδες πίσω θα δεις να γράφονται άποιρα πράγματα για το reach,και πως θα είναι graphics king κτλπ.... για πολύ καλύτερο απο το Killzone2 λέγανε στον τεχνικό τομέα,αλλα όταν ο άλλος έχει crysis εδω και 4-5 χρόνια στο pc για ποιό λόγο να νοιαστεί για killzone/halo επίπεδα τεχνικού τομέα? ανάμεσα στις κονσόλες το killzone 3 έχει τα καλύτερα γραφικά και το cod το καλύτερο multi,αυτά δύσκολα θα αλλάξουν αυτή τη γενιά(για fps).

Επισκέπτης
Δημοσ.

lolol :-D ...βασικά το Killzone παρουσιαζόταν ανέκαθεν σαν HALO Killer (εδώ γελάνε φυσικά) και εννοείται ποτέ δεν έγινε ούτε θα γίνει...τώρα αν παίζεις 5ωρα παιχνίδια με super γραφικά και φυσικά με καμμία διάρκεια στον χρόνο, βρήκες το κατάλληλο παιχνίδι

Πες μου ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων για σενα και σε 5 γραμμες θα στο καραθαψω και θα στο βγαλω πατατα.Για οποιοδηποτε παιχνιδι υπαρχουν επιχειρηματα για να το θαψεις.Γιατι δεν κανουμε τα πραγματα πιο απλα?

Αρεσει δεν αρεσει σε καποιους το killzone(απο το 2 και μετα) ειναι πολυ καλο παιχνιδι.Δεν χρειαζονται παραπανω αναλυσεις.

Η διαρκεια του ειναι οσο αυτη του πολυ καλου επισης cod4.

Halo killer ειχε χαρακτηρισει καποιος το παιχνιδι καπου στο 1800 και μιλαγε για το killzone1.

Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα(κανεις δεν μιλαει για halo killer απο κει και περα και η σειρα ειναι σαφως ανωτερη απο το 2 και μετα).

Μεταξυ μας δεν βλεπω και πολλα καλυτερα(μαλλον κανενα) σε αυτη την γενια(ανεξαρτητου πλατφορμας).

Εκτος αν με πας σε εποχες HL2 που τα διαλυει ολα.

Οσο για τον χειρισμο.Κατ'εμε move>all(τουλαχιστον οσον αφορα το killzone3 vs τα fps που εχω παιξει με ποντικι) .

Δημοσ.

ultralisk αν πας μερικές 10αδες σελίδες πίσω θα δεις να γράφονται άποιρα πράγματα για το reach,και πως θα είναι graphics king κτλπ.... για πολύ καλύτερο απο το Killzone2 λέγανε στον τεχνικό τομέα,αλλα όταν ο άλλος έχει crysis εδω και 4-5 χρόνια στο pc για ποιό λόγο να νοιαστεί για killzone/halo επίπεδα τεχνικού τομέα? ανάμεσα στις κονσόλες το killzone 3 έχει τα καλύτερα γραφικά και το cod το καλύτερο multi,αυτά δύσκολα θα αλλάξουν αυτή τη γενιά(για fps).

το Killzone μπορεί όντως να έχει καλύτερα γραφικά (μόνο αυτό βέβαια γιατί ΑΙ, interface, story κττλ δεν παίζει σύγκριση), αλλά η ποιότητα των FPS φαίνεται στο multi, πόσο μάλλον όταν το campaign είναι του "ενός απογεύματος"...τώρα για το ότι το COD είναι καλύτερο στο multi αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου και μόνο αφού και HALO παίζουν χιλιάδες κόσμου...το σίγουρο είναι ότι αυτά τα 2 franchise είναι τα κορυφαία multi στις κονσόλες και το Killzone δεν χωράει πουθενά σε σύγκριση

Πες μου ποιο ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων για σενα και σε 5 γραμμες θα στο καραθαψω και θα στο βγαλω πατατα.Για οποιοδηποτε παιχνιδι υπαρχουν επιχειρηματα για να το θαψεις.

εγώ δεν είπα ότι το Killzone είναι πατάτα...ο άλλος μίλησε απαξιωτικά για το HALO και απάντησα του "ψαγμένου" στο ίδιο ύφος

Δημοσ.

είναι θέμα γούστου? συγκρίνεις halo reach με cod multi??? χιλιάδες παίζουν και nintendogz δε μου λέει κάτι.

δηλαδή δεν είναι θέμα γούστου και πρέπει να μου αρέσει το COD σώνει και καλά περισσότερο?...οκ για να το λες έτσι θα είναι, που θα πάει κάποια στιγμή θα το συνειδητοποιήσω

Δημοσ.

θέμα γούστου τώρα ε.... κάποιοι λοιπόν πρωτειμάνε killzone 3 αντί για το halo reach ,εκεί δεν περνάει το γούστο απότι κατάλαβα ,εκείνοι είναι καθαρά φανμποις και πρέπει να τους ρίξουμε στην πυρά.... double standards ftw. fps το ένα παιχνίδι fps και το άλλο όπως το k3 είναι πίσω απο το halo reach σε gameplay mechanics έτσι και το Halo reach είναι πίσω απο το cod, και αν πας πίσω μερικές σελίδες θα δεις οτι το κράζω το cod όσο δεν πάει αλλα όπως και να το κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο fps σε κονσόλες και pc.

Δημοσ.

θέμα γούστου τώρα ε.... κάποιοι λοιπόν πρωτειμάνε killzone 3 αντί για το halo reach ,εκεί δεν περνάει το γούστο απότι κατάλαβα ,εκείνοι είναι καθαρά φανμποις και πρέπει να τους ρίξουμε στην πυρά.... double standards ftw. fps το ένα παιχνίδι fps και το άλλο όπως το k3 είναι πίσω απο το halo reach σε gameplay mechanics έτσι και το Halo reach είναι πίσω απο το cod, και αν πας πίσω μερικές σελίδες θα δεις οτι το κράζω το cod όσο δεν πάει αλλα όπως και να το κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο fps σε κονσόλες και pc.

θα το ξαναπώ άλλη μια φορά μήπως και γίνω κατανοητός...απάντησα στον άλλον που επειδή δεν έχει ιδέα και προφανώς δεν έχει παίξει ποτέ HALO, τρολάριζε και μίλαγε απαξιωτικά...αν δεν σου κάνει ο συγκεκριμένος για fanboy, οκ πάω πάσο

Επισκέπτης
Δημοσ.
το Killzone μπορεί όντως να έχει καλύτερα γραφικά (μόνο αυτό βέβαια γιατί ΑΙ' date=' interface, story κττλ δεν παίζει σύγκριση), αλλά η ποιότητα των FPS φαίνεται στο multi,[/quote']

Οσον αφορα το ΑΙ διαφωνω,στο Killzone ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Δλδ αν δεν παιζει συγκριση με το killzone,τοτε με το COD τι γινεται?

Για το story συμφωνω.

Τωρα για το multi.Αν οντως βλεπεις οτι η ποιοτητα των fps φαινεται απο το multi,τοτε θα επρεπε να αποθεωνεις το killzone.Aκομα και τα λιγα reviews που θαβουν το story mode,αποθεωνουν το multi.

εγώ δεν είπα ότι το Killzone είναι πατάτα...ο άλλος μίλησε απαξιωτικά για το HALO και απάντησα του "ψαγμένου" στο ίδιο ύφος

Το ξερω οτι δεν ειπες οτι ειναι πατατα,απλα θελω να πω οτι ανετα για οποιοδηποτε παιχνιδι μπορεις να πιαστεις απο καπου και να το θαψεις.Δεν υπαρχει τελειο παιχνιδι.

Αν θες να θαψεις το uncharted μπορεις,το ιδιο και το Halo,GeoW,GOW,heavy rain κτλ.Aνετα

To θεμα ειναι οτι για μενα πρεπει να μενουμε στην ουσια.Ολα τα αλλα(''μα... εχει μουντα χρωματα''..''μα... ειναι 5 ωρες ,ενω ολα τα αλλα ειναι 5 και 10 λεπτα'','' μα εχει μεγαλα cutscenes'') ειναι για τους haters.

Ενα καλο παιχνιδι ειναι καλο παιχνιδι.

Δημοσ.

Οσον αφορα το ΑΙ διαφωνω,στο Killzone ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.Δλδ αν δεν παιζει συγκριση με το killzone,τοτε με το COD τι γινεται?

Για το story συμφωνω.

Τωρα για το multi.Αν οντως βλεπεις οτι η ποιοτητα των fps φαινεται απο το multi,τοτε θα επρεπε να αποθεωνεις το killzone.Aκομα και τα λιγα reviews που θαβουν το story mode,αποθεωνουν το multi.

καλά το ΑΙ του COD είναι από τα πιο αστεία που υπάρχουν απλά...του Killzone δεν είναι άσχημο σε καμμία περίπτωση όμως του HALO παραμένει IMHO το πιο εκπληκτικό

αυτό που δεν μου αρέσει στο multi του KZ είναι η κατάσταση με τον Infiltrator και το πόσο γενικά OP θεωρείται το class του αν και θεωρώ την ύπαρξη των classes έξυπνη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...