Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 ναι μόνο που υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο PC που έχουν καλύτερα γραφικά το God of War 3... Δεν θα σου πω οτι εχεις αδικο,σιγουρα υπαρχουν παιχνιδια που το ξεπερνανε,αλλα η αυτοπεποίθηση(ή σιγουρια αν θες) που βγαινει απο το ποστ σου,δειχνει οτι σιγουρα δεν το εχεις παιξει. Επισης επειδη δεν μπορει να συγκριθει αμεσα με ενα fps ας πουμε,το μονο σιγουρο προς το παρον ειναι οτι στον τεχνικο τομεα ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε παιχνιδι του ειδους. Σαν παιχνιδι τωρα,περι ορέξεως... Αλλοι θεωρουν οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχουν παιξει και αλλoι βαρετο ή πατατα.Για μενα ειναι καλο,αλλα τα 2 προηγουμενα μου αρεσαν περισσοτερο. http://www.youtube.com/watch?v=VsTY5EL6OUc&feature=related Να σημειωσω οτι στο συγκεκριμενο σημειο(gif),οσο μπορεις και βλεπεις τον Κρατος(καπου εκει στο βαθος) τον χειριζεσαι κανονικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δεν θα σου πω οτι εχεις αδικο,σιγουρα υπαρχουν παιχνιδια που το ξεπερνανε,αλλα η αυτοπεποίθηση(ή σιγουρια αν θες) που βγαινει απο το ποστ σου,δειχνει οτι σιγουρα δεν το εχεις παιξει. Επισης επειδη δεν μπορει να συγκριθει αμεσα με ενα fps ας πουμε,το μονο σιγουρο προς το παρον ειναι οτι στον τεχνικο τομεα ειναι πολυ μπροστα απο οποιοδηποτε παιχνιδι του ειδους. Σαν παιχνιδι τωρα,περι ορέξεως... Αλλοι θεωρουν οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι που εχουν παιξει και αλλoι βαρετο ή πατατα.Για μενα ειναι καλο,αλλα τα 2 προηγουμενα μου αρεσαν περισσοτερο. δεν είπα ότι δεν μου άρεσε, απλά ότι υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια στο PC εκτός από το Crysis 1 τα οποία έχουν καλύτερα γραφικά και ας μην μου αρέσουν ως παιχνίδια όσο το GoW 3... Δεν υπάρχουν παιχνίδια που έχουν καλύτερα γραφικά.Ανάλογα τον υπολογιστή έχεις και τα ανάλογα γραφικά στα παιχνίδια.Και εγώ με ένα pc με 1500 ευρο κάνω θαύματα.Αλλά δεν τα χουν όλοι.Το καλύτερο χρηματικο value σε σχέση με τα γραφικά το δίνει η κονσόλα και μην πείτε όχι.Τι να το κάνω να έχω 100fps σε πολλά παιχνίδια?Με 30-35 σταθερά που δίνει το ps3 είναι μια χαρά.Τα παραπάνω ειναι για αυτούς που θέλουν να λένε το δικό μου pc βγάζει 200 fps σε ένα game άρα είναι καλύτερο το δικό μου pc.Όλοι αυτοί παίζουν σε μια 24άρα και δεν καταλαβαίνουν παιχνίδι απλά γουστάρουν τα frames. τώρα το γυρνάμε στο κόστος? γιατί στο αρχικό σου post που έκανα quote δεν ανέφερες πουθενά το θέμα αυτό...
king2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Ακόμα και με ένα laptop που κοστίζει 700-800€ καλύτερα γραφικά βγάζεις απο PS3/360. Μόνο που το laptop θα παίζεις σε μια για πέταμα οθόνη το πολύ 18.4 που και 1920χ1080 που είναι θα είναι τελείως άχρηστα.Εγω σου μιλάω για 42άρα και εσύ μου λες για πολύ μικρότερες διαγωνίους.Και το ps3 αν το βάλω σε 15" οθόνη θα δείχνει καλύτερα απο το καλύτερο pc που υπάρχει.Γενικά τα pc είναι για παιχνίδια στρατηγικής και τίποτα παραπάνω.Απολύτως τίποτα.Οι προγραμματιστές ασχολούνται ελάχιστα με το pc για αυτό και την καλύτερη κάρτα με 600 ευρό να έχεις στα νεα παιχνίδια θα σέρνεται.Το marketing βλέπεις που σας κάνει να πετάτε τα λεφτά σας για λίγα frames παραπάνω.Αν ήταν τέλεια τα c δεν θα έβγαιναν οι κονσόλες. τώρα το γυρνάμε στο κόστος? γιατί στο αρχικό σου post που έκανα quote δεν ανέφερες πουθενά το θέμα αυτό... Είναι απο τα βασικά κριτήρια που κάποιος πέρνει μια κονσόλα μια φορά στα 5 χρόνια και είναι ευχαριστημένος και ένας άλλος που κάθε χρόνο σκάει τα 500άρικα και πάλι κάτι δεν του πάει καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 τότε το αρχικό σου post έπρεπε να ήταν διαφορετικά διατυπωμένο
garrett156 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 καποιος mod να βαλει στον τιτλο και ενα vs pc!στην αρχη νομιζα οτι μπηκα σε λαθος thread
aekoupoli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εγω εχω ολες τις κονσολες κ εχω κ δυνατο pc να παιζει ολα τα games full γραφικα,τα εχω συνδεδεμενα ολα σε 32 ιντσων tv κ οσα παιχνιδια ειναι multiplatform στο pc εχει παντα καλυτερα γραφικα τωρα για το θεμα κοστους ειναι αλλο,αν τα εχεις τα σκας αν δεν τα εχεις παιρνεις χβοχ η ps3 κ εισαι μια χαρα κ παλι,κ οταν εννοω καλυτερα γραφικα μην φανταστειτε καμμια τρελη διαφορα αλλα ειναι πολυ αισθητη στο ματι κ για καποιον που δεν ειναι hardcore gamer
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Είχα τερματίσει το crysis σε very high με μια ταπεινή 580 αλλά σε μια 24άρα σε fullhd.Οπότε μαύρα μεσάνυχτα δεν έχω.Απλά άλλο 24άρα και άλλο 42άρα με 5.1 ηχοσύστημα.Και δεν είπε κανείς ότι το pc δεν έχει καλύτερα γραφικά.Αλλά σκέψου ότι για μια καλή κάρτα γραφικών θέλεις οσο 2 ps3+cpu+ram και πολλά άλλα.Και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα παίζουν τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς στο full.Το xbox αξίζει μόνο αν πέσει κάτω απο τα 150.Αν είχε καλύτερα παιχνίδια ίσως να άξιζε αλλά δεν.Alan wake άκουγα πόσα χρόνια και στην τελική δεν ήταν τίποτα.Το halo μια απο τα ίδια. Δεν νομιζω για μια καρτα γραφικων να θελεις οσο 2-3 ps3.Εγω παλι λεω να θελεις για ολο το κουτι οσο 1,5 ps3 το πολυ και μιλαω για καλο pc.Εκτος αν καποιος θελει να εχει 3χRAID 0 ssd,2x580 ή 2χ6970 και τετοια.Εγω σου λεω οτι με μια 5850 περνας ανετα 2 χρονια με ποιοτητα γραφικων πολυ ανωτερη των κονσολων.Και στην τελικη πες οτι εγω παιζω 10 games το χρονο,μου τα φερνει ο "θειος" μου.Στα 2 χρονια γλυτωνω 600 ευρω.Παιρνω και καινουργια καρτα γραφικων και μου μενουν στην τσεπη και λεφτα.Επισεις το pc δεν το εχεις μονο για παιχνιδια,κανεις πολλα πραγματα.Αυτα επειδη ειπες για κοστος.Αλλα εκει που λες αλλο 24αρα και αλλο 42αρα δεν καταλαβα τι εννοεις. Αλλα το θεμα γραφικα δεν συγκρινεται.Τεσπα ειναι πως το βλεπει καθενας.Εγω πηγα να παιξω λιγο Splinter Cell στο XBOX 360 ενος φιλου και με επιασε το χαλι.Πρωτη φορα δοκιμασα σε κονσολα παιχνιδι που το εχω παιξει στο pc πρωτα.Αθλια γραφικα.Ασε που fps με gampad δεν μπορεις να παιξεις.Παιζεις αλλα με τα νευρα σου.
skanjos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μάλλον έχετε ξεφύγει απο το thread,δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε το Pc εδώ. εδώ είναι x360 vs ps3 και ανάμεσα στις 2 κονσόλες τα καλύτερα γραφικά τα έχει το ps3 αναμφισβήτητα ,δε πα να κλαίνε κάποιοι,δε πα να γκρινιάζουν είναι fact ,και το xbox είχε καλύτερα γραφικά απο το ps2 δεν κάνανε έτσι οι σόνυ φανς... χαλαρώστε λίγο και ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια παρά να κοιτάτε τα jaggies και τα frame drops. για μένα πάντος οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι old gen και κρατάνε πίσω το industry,ειδικά το pc θα είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια (στον τεχνικό τομέα)αν είχαν παραπάνω δύναμη οι κονσόλες,πιστέυω φέτος είναι η κατάληλη ε3 για ανακοίνωση καινούριου xbox ,μακάρι να έχω δίκαιο και για μένα θα είναι day1 buy,θα είναι και μια καλή απάντηση στο ngp της σόνυ και θα του κόψει αρκετές πωλήσεις.
LouCi4er Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μάλλον έχετε ξεφύγει απο το thread,δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε το Pc εδώ. εδώ είναι x360 vs ps3 και ανάμεσα στις 2 κονσόλες τα καλύτερα γραφικά τα έχει το ps3 αναμφισβήτητα ,δε πα να κλαίνε κάποιοι,δε πα να γκρινιάζουν είναι fact ,και το xbox είχε καλύτερα γραφικά απο το ps2 δεν κάνανε έτσι οι σόνυ φανς... χαλαρώστε λίγο και ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια παρά να κοιτάτε τα jaggies και τα frame drops. για μένα πάντος οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι old gen και κρατάνε πίσω το industry,ειδικά το pc θα είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια (στον τεχνικό τομέα)αν είχαν παραπάνω δύναμη οι κονσόλες,πιστέυω φέτος είναι η κατάληλη ε3 για ανακοίνωση καινούριου xbox ,μακάρι να έχω δίκαιο και για μένα θα είναι day1 buy,θα είναι και μια καλή απάντηση στο ngp της σόνυ και θα του κόψει αρκετές πωλήσεις. Αυτο δυστυχως ειναι η πικρη αληθεια για τους pc gamers.Τελος το off topic.
grouspen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 μάλλον έχετε ξεφύγει απο το thread,δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε το Pc εδώ. εδώ είναι x360 vs ps3 και ανάμεσα στις 2 κονσόλες τα καλύτερα γραφικά τα έχει το ps3 αναμφισβήτητα ,δε πα να κλαίνε κάποιοι,δε πα να γκρινιάζουν είναι fact ,και το xbox είχε καλύτερα γραφικά απο το ps2 δεν κάνανε έτσι οι σόνυ φανς... χαλαρώστε λίγο και ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια παρά να κοιτάτε τα jaggies και τα frame drops. για μένα πάντος οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι old gen και κρατάνε πίσω το industry,ειδικά το pc θα είχε πολύ καλύτερα παιχνίδια (στον τεχνικό τομέα)αν είχαν παραπάνω δύναμη οι κονσόλες,πιστέυω φέτος είναι η κατάληλη ε3 για ανακοίνωση καινούριου xbox ,μακάρι να έχω δίκαιο και για μένα θα είναι day1 buy,θα είναι και μια καλή απάντηση στο ngp της σόνυ και θα του κόψει αρκετές πωλήσεις. ναι μεν κρατάνε πίσω αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε. αν ψωνίζει το 80% των pc gamers από τον "θειο" σιγά μην κάτσουν να ρίξουν λεφτά οι devs. γι'αυτό τα καλύτερα είναι στις κονσόλες είτε είναι wii ή xbox360 ή ps3 που εκεί είναι πιο πολύ το χρήμα για τους devs.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Οι κονσολες εχουν αρκετα μεγαλυτερο piracy rating απο το PC. Νομιζω το Street Fighter 4 ηταν ενα καλο δειγμα περι αυτου.
grouspen Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 dεν λέω πως δεν υπάρχει πειρατεία στις κονσόλες απλά είναι σε μικρότερο βαθμό απο τα pc. γάυτό έχουν στραφεί πολλές εταιρίες προς τις κονσόλες. διάβασε Mike Capps, president of Epic Games.Pc Piracy drove us to consoles
john2gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αυτό που δεν λέει εννοείται, είναι τα φράγκα που τσέπωσαν από την συμφωνία με την MS για το exclusivity. Όπως έγινε και με την Remedy και το Alan Wake, που από open-world μετατράπηκε σε linear third person ώστε να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Χ360 μετά την συμφωνία με την MS (ασχέτως που κλαίγεται τώρα η Remedy και λέει ότι δεν ήταν δική της απόφαση να κόψουν εντελώς την PC έκδοση). Σαφώς και θα πουν τάχα μου ότι φταίει η πειρατεία για να τσιμπήσουν όσοι δεν το ψάξουν το θέμα. Ή με λίγα λόγια, οι γνωστές φουτσοδηλώσεις της Epic Games (αγορινά μου Mark, θα στο χτυπάω για πολύ ακόμα το <<PC's can't handle the graphics of Gears Of War 1>> ) PS: Και μια χαρά λεφτά βλέπω και βγάζουν κάτι CD Projekt RED, κάτι Stardock, κάτι Blizzard ή ακόμα και οι indies όπως η Frictional ή ο Markus Persson. Εδώ η κλαψομούνα η Crytek με τις (και καλά) χαμηλές πωλήσεις του Crysis αγόρασε την Radical, τελείωσε το development της CryEngine 3 και έφτιαξε το Crysis2. Αν δεν τα πήγαινε καλά θα το είχε κλείσει το μαγαζάκι της κι ας κλαίγεται ο Cevat που δεν κατάφερε να αγοράσει την νέα Lamborghini Murcielago
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αυτα ειναι γελοιοτητες. Αν ο developer δεν θελει πειρατεια μπορει καλιστα να την εχει στο τσακ μπαμ και να ειναι ολοι καλα αλλα βλεπεις η πειρατεια ειναι καλος αποδιοπομπαιος τραγος για να δικαιολογει καποιος τα αδικαιολογητα. Βλεπε την Nintendo που -συνεχεια- κατηγορει την πειρατεια αν καποιο software δεν παει καλα σε πωλησεις, βλεπε εταιριες οπως η Capcom που -συνεχεια- ριχνουν το μπαλακι στην πειρατεια για να δειχνει τον λογο που δεν βγαζει -συγκεκριμενα- παιχνιδια στο PC και παει λεγοντας. Μονο 1 πραγμα μετραει και το λεει ξεκαθαρα "the money is on consoles" και δεν ειναι αλλος για τους λογους που προανεφερα. DLC, microtransactions, internet υπηρεσιες που ΜΟΝΟ κονσολακηδες θα χαψουν, μεγαλυτερο GAMING δημογραφικο καθως οι κονσολες γι αυτο ειναι φτιαγμενες και πολλα αλλα. Φυσιολογικο ειναι λοιπον που το PC παει περιπατο γιατι οι υπηρεσιες αυτες που στην κονσολα ειναι επι πληρωμη στο PC θα πατωναν και θα επρεπε να ειναι τζαμπα. Τελος παντων παμε εντελως αλλου τωρα και το σταματαω εδω. On-topic: Αλλαξτε τον τιτλο επιτελους σε X360 vs PS3 vs Wii. Ειναι πλεον καιρος σιγουρα.
aekoupoli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 για μενα η κονσολες εχουν την μεγαλυτερη πειρατεια,στο χβοχ εχω μονο 1 γνησιο κ γυρω στα 150 backups στο ps3 εχω πιο πολλα γνησια επειδη εσπασε προσφατα,οσοι φιλοι μου εχουν κονσολα την εχουν σπασμενη,στο pc εχω τα πιο πολλα γνησια γιατι εκει με ενδιαφερει το Οnline κομματι κ στο pc οσα σπασμενα να παιξεις δεν θα φας ποτε βαν απο το ιντερνετ κ βρισκεις τα παιχνισια πολυ πιο φθηνα απο τις κονσολες,το cod bo το πηρα πρωτη μερα 18 ευρο μονο το cd key τωρα εχω βρει ολοκαινουρια παιχνιδια 20 ευρο που με ενδιαφερει το οnline κομματι τους πχ bulletstorm,στην τελικη αν δεν θελουν στπ pc πειρατεια ας βαλουν ολοι το κλειδωμα της ubisoft το Hawks 2 εχει βγει σχεδον 3 μηνες κ ακομα δεν εχει σπασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις