Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά τα πράγματα ,το είχε πει ο ίδιος.ποτέ δεν ήταν exclusive το rising,ανακοινώθηκε Multi και απο την αρχή είχε πει ο kojima οτι δεν θα το αναλάβει ο ίδιος αλλα το καταξιομένο studio του καθώς ο ίδιος δεν είχε χρόνο γιατί δούλευε για το metal gear στο psp.όσο για τα credits αναφέρεται τιμητικά το όνομα του ,αν περιμένεις απο εκεί να βγάλεις άκρη σώθηκες χεχε.

Το γνωρίζω ότι το metal gear rising ανακοινώθηκε εξ'αρχής multiplatform,αλλά γενικά σχεδόν όλα τα metal gear που έβγαιναν μέχρι τώρα ήταν μόνο για ps2,psp,ps3,αυτό απλά τόνισα!!!Τώρα για τα credits τι να πω...!!! :-)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γνωρίζω ότι το metal gear rising ανακοινώθηκε εξ'αρχής multiplatform,αλλά γενικά σχεδόν όλα τα metal gear που έβγαιναν μέχρι τώρα ήταν μόνο για ps2,psp,ps3,αυτό απλά τόνισα!!!Τώρα για τα credits τι να πω...!!! :-)

Και τα metal gear που βγηκαν σε gameboy, Xbox 1, Gamecube τι ηταν? Καραμελες? Τωρα θα μου πεις "σχεδον" ειπες αλλα οσο να ναι υπαρχει μια γενικη ιδεα οτι το metal gear ειναι κατι exclusive της Sony.

Δημοσ.

όσοι δεν το έχετε δει δείτε το βίντεο για το Metal gear του nes του angry video game nerd,τα σπάει χεχε,απο εκεί ξεκίνησε btw.

Δημοσ.

Και τα metal gear που βγηκαν σε gameboy, Xbox 1, Gamecube τι ηταν? Καραμελες? Τωρα θα μου πεις "σχεδον" ειπες αλλα οσο να ναι υπαρχει μια γενικη ιδεα οτι το metal gear ειναι κατι exclusive της Sony.

Ε μα ναι βρε ikaruga24,γι'αυτό έγραψα ΣΧΕΔΟΝ!!! :)

Στο xbox 1(και γενικά στο xbox),αν κάνω λάθος διορθώστε με,μόνο ένα νομίζω βγήκε...το Sons of Liberty!!!

Δημοσ.

Χθες κατέβηκε το god of war 3 και εντάξει τα γραφικά δεν παίζονται όπως και το gameplay στις 3 ώρες που έπαιξα.Δεν περίμενα να είναι τόσο τέλεια.Μόνο κανα crysis στο full να έχει καλύτερα.Και μετά μου λέτε για xbox και wii.Στο ps3 είναι το μέλλον.Και έχουμε ακόμα Uncharted 3,MotorStorm Apocalypse,Infamous 2,Resistance 3,Tom Clancy's Splinter Cell Compilation,Yakuza 4.Φαίνεται ότι άργησαν οι developers να μάθουν το ps3 αλλά τώρα που το έμαθαν το ps3 δεν παίζεται.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες κατέβηκε το god of war 3 και εντάξει τα γραφικά δεν παίζονται όπως και το gameplay στις 3 ώρες που έπαιξα.Δεν περίμενα να είναι τόσο τέλεια.Μόνο κανα crysis στο full να έχει καλύτερα.

και τώρα θα νοιώσεις το nerd rage, δικαιολογημένο tbh -_-

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

Ναι ναι...όσα παιχνίδια multiplatform και να βάλετε παιχνίδια τα γραφικά του GOW3, uncharted 2, killzone και infamous 2 δεν θα δείτε ούτε στην άλλη γενιά :mrgreen: Τα παιδιά έχουν μαύρα μεσάνυχτα εσύ πρεσβυωπία :-D Αφήστε τα φόρουμ και πηγαίνετε σε κανένα οφθαλμίατρο πιο φθηνά θα σας βγει από ένα xbox :mrgreen:

Περιμένετε να δείτε το alan wake φωνάζατε αλλά μετά τουμπεκί...περιμένετε να ρθει το νέο halo που θα στείλει το killzone αδιάβαστο φωνάζατε πάλι...τι έγινε ήρθε;;;;;;;; :mrgreen: Το ξέρω δύσκολα χωνεύεται..

Δημοσ.

Χθες κατέβηκε το god of war 3 και εντάξει τα γραφικά δεν παίζονται όπως και το gameplay στις 3 ώρες που έπαιξα.Δεν περίμενα να είναι τόσο τέλεια.Μόνο κανα crysis στο full να έχει καλύτερα.Και μετά μου λέτε για xbox και wii.Στο ps3 είναι το μέλλον.Και έχουμε ακόμα Uncharted 3,MotorStorm Apocalypse,Infamous 2,Resistance 3,Tom Clancy's Splinter Cell Compilation,Yakuza 4.Φαίνεται ότι άργησαν οι developers να μάθουν το ps3 αλλά τώρα που το έμαθαν το ps3 δεν παίζεται.

Και εγω ps3 εχω αλλα το GOW3 το θεωρω τραγικο.Βαρετα γραφικα, βαρετο gameplay,καμια φαντασια.Σε αντιθεση με το Castlevania που ειναι κατα τη γνωμη μου κλασεις ανωτερο.

Το Splinter Cell εχει καταληξει σε αστειοτητα οποτε απορω γιατι το εβαλες στη λιστα σου.

Το Resistance μετριοτατο.Γενικα ολα τα fps σε κονσολα ειναι unplayable για εμενα.Οπως και το Killzone 3 που για πλακα το εβαλα να δω γιατι παιρνει κατι 9αρια και βαλε και σε 1 ωρα ξεκουμπιστικε για παντα.

Για Uncharted συμφωνω και το Jakuza δεν ειναι για ολους (εμενα μου αρεσει αλλα ειναι φυσιολογικο να μην αρεσει σε πολλους).

Αυτη τη στιγμη η ναυαρχιδα του ps3 ειναι το The Show.Επειδη δεν ασχολουμαστε στην Ελλαδα με αυτο δεν σημαινει οτι ο υπολοιπος κοσμος κανει το ιδιο.Ηδη περιμενω με ανυπομονησια την import παραγγελια μου για το The Show 11 και ειδικα στην Αμερικη αναμενεται να σπασει ολα τα ρεκορ πωλησεων.Αν ρωτησεις τους κατοχους PS3 για ποιο παιχνιδι εχουν αγορασει την κονσολα τους τα 2/3 θα σου απαντησουν για το The Show.

Δημοσ.

Και εγω ps3 εχω αλλα το GOW3 το θεωρω τραγικο.Βαρετα γραφικα, βαρετο gameplay,καμια φαντασια.

Συμφωνώ γενικά, τραγικό δεν θα το πω αλλά είναι αρκετά ανέπνευστο. Αμερικανιά με και καλά αρχαιοελληνικό άρωμα. Ποτέ δεν κατάλαβα τον "θόρυβο" γύρω από το παιχνίδι αυτό. To Castlevania είναι πολύ ανώτερο όπως είπες.

Γενικα ολα τα fps σε κονσολα ειναι unplayable για εμενα.

quoted for truth λέμε !

Δημοσ.

όσοι δεν το έχετε δει δείτε το βίντεο για το Metal gear του nes του angry video game nerd,τα σπάει χεχε,απο εκεί ξεκίνησε btw.

"Oh you're not going to press start? Well Fuck you, then!"

Τι ξεκινησε απο εκει?

Δημοσ.

Αυτο ειναι που λεμε οτι καποιοι εχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ για το τι σημαινει graphics engine...

Είχα τερματίσει το crysis σε very high με μια ταπεινή 580 αλλά σε μια 24άρα σε fullhd.Οπότε μαύρα μεσάνυχτα δεν έχω.Απλά άλλο 24άρα και άλλο 42άρα με 5.1 ηχοσύστημα.Και δεν είπε κανείς ότι το pc δεν έχει καλύτερα γραφικά.Αλλά σκέψου ότι για μια καλή κάρτα γραφικών θέλεις οσο 2 ps3+cpu+ram και πολλά άλλα.Και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα παίζουν τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς στο full.Το xbox αξίζει μόνο αν πέσει κάτω απο τα 150.Αν είχε καλύτερα παιχνίδια ίσως να άξιζε αλλά δεν.Alan wake άκουγα πόσα χρόνια και στην τελική δεν ήταν τίποτα.Το halo μια απο τα ίδια.

Και εγω ps3 εχω αλλα το GOW3 το θεωρω τραγικο.Βαρετα γραφικα, βαρετο gameplay,καμια φαντασια.Σε αντιθεση με το Castlevania που ειναι κατα τη γνωμη μου κλασεις ανωτερο.

Το Splinter Cell εχει καταληξει σε αστειοτητα οποτε απορω γιατι το εβαλες στη λιστα σου.

Το Resistance μετριοτατο.Γενικα ολα τα fps σε κονσολα ειναι unplayable για εμενα.Οπως και το Killzone 3 που για πλακα το εβαλα να δω γιατι παιρνει κατι 9αρια και βαλε και σε 1 ωρα ξεκουμπιστικε για παντα.

Για Uncharted συμφωνω και το Jakuza δεν ειναι για ολους (εμενα μου αρεσει αλλα ειναι φυσιολογικο να μην αρεσει σε πολλους).

Αυτη τη στιγμη η ναυαρχιδα του ps3 ειναι το The Show.Επειδη δεν ασχολουμαστε στην Ελλαδα με αυτο δεν σημαινει οτι ο υπολοιπος κοσμος κανει το ιδιο.Ηδη περιμενω με ανυπομονησια την import παραγγελια μου για το The Show 11 και ειδικα στην Αμερικη αναμενεται να σπασει ολα τα ρεκορ πωλησεων.Αν ρωτησεις τους κατοχους PS3 για ποιο παιχνιδι εχουν αγορασει την κονσολα τους τα 2/3 θα σου απαντησουν για το The Show.

Αυτά είναι γούστα.Πχ για μένα η τριλογία του gow είναι απίστευτη.Σε άλλον δεν άρεσε καθόλου.Splinter Cell έχω να παίξω πολύ καιρό απο το pandoras tomorrow στο pc αλλά το έβαλα γιατί πάντα πίστευα ότι τα Splinter Cell έχουν αυτή την ποιότητα που τα αναλογεί.Το killzone χθες έπαιζα το 2 και παρόλο που δεν είμαι συνηθησμένος στο αναλογικό το γούσταρα πάρα πολύ.Είναι σαν να ζεις τη μάχη.Το 3 κατεβαίνει.Resistance το 1,2 τα θεωρώ απο τα καλύτερα fps για κονσόλα.Και το uncharted το 2 δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην του άρεσε.Τα έχει όλα: πολύ καλό σενάριο,απίστευτα γραφικά,gameplay γενικά είναι απο τα πιο ισσοροπημένα παιχνίδια που υπάρχουν.Και έχω μεγάλες προσδοκιες για το 3.Το the show έχει πολύ περιορισμένο κοινό στην Ελλάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είχα τερματίσει το crysis σε very high με μια ταπεινή 580 αλλά σε μια 24άρα σε fullhd.Οπότε μαύρα μεσάνυχτα δεν έχω.Απλά άλλο 24άρα και άλλο 42άρα με 5.1 ηχοσύστημα.Και δεν είπε κανείς ότι το pc δεν έχει καλύτερα γραφικά.Αλλά σκέψου ότι για μια καλή κάρτα γραφικών θέλεις οσο 2 ps3+cpu+ram και πολλά άλλα.Και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα παίζουν τα παιχνίδια της επόμενης γενιάς στο full.Το xbox αξίζει μόνο αν πέσει κάτω απο τα 150.Αν είχε καλύτερα παιχνίδια ίσως να άξιζε αλλά δεν.Alan wake άκουγα πόσα χρόνια και στην τελική δεν ήταν τίποτα.Το halo μια απο τα ίδια.

ναι μόνο που υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο PC που έχουν καλύτερα γραφικά το God of War 3...

Δημοσ.

ναι μόνο που υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στο PC που έχουν καλύτερα γραφικά το God of War 3...

Δεν υπάρχουν παιχνίδια που έχουν καλύτερα γραφικά.Ανάλογα τον υπολογιστή έχεις και τα ανάλογα γραφικά στα παιχνίδια.Και εγώ με ένα pc με 1500 ευρο κάνω θαύματα.Αλλά δεν τα χουν όλοι.Το καλύτερο χρηματικο value σε σχέση με τα γραφικά το δίνει η κονσόλα και μην πείτε όχι.Τι να το κάνω να έχω 100fps σε πολλά παιχνίδια?Με 30-35 σταθερά που δίνει το ps3 είναι μια χαρά.Τα παραπάνω ειναι για αυτούς που θέλουν να λένε το δικό μου pc βγάζει 200 fps σε ένα game άρα είναι καλύτερο το δικό μου pc.Όλοι αυτοί παίζουν σε μια 24άρα και δεν καταλαβαίνουν παιχνίδι απλά γουστάρουν τα frames.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...