Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που έγραψα σε άλλο thread για το Nier, μου θύμισε τι πραγματικά με τσατίζει με το xbox: Το δυτικό κοινό !

Γιατί κάθε παιχνίδι που ανακοινώνεται και για το xbox σημαίνει πως οι Ιάπωνες σχεδιαστές θα το προσαρμόσουν και για το δυτικό κοινό !

Στο nier, θα βγάλουμε τον cool πρωταγωνιστή και θα βάλουμε ένα μυώδη ξυρισμένο πίθηκο αλλά god of war για το δυτικό κοινό.

Στο resident evil 5 θα βγάλουμε τον τρόμο και θα βάλουμε μύς στον Chris για το δυτικό κοινό.

Στο FF δεν θα βάλουμε τις original φωνές αλλά dubbing για το δυτικό κοινό (ακόμα θυμάμαι αυτό είχε ανακοινωθεί με την είδηση ότι θα βγεί και για xbox)

Το devil may cry θα γίνει twilight για να γίνει ελκυστικό στο δυτικό κοινό !

Τα Silent Hill παραδόθηκαν σε ευρωπαίους developers για το δυτικό κοινό (λες και δεν μπορούσαν να τα φτιάξει το team του siren)

Αααααα ! Μισώ το δυτικό κοινό !

Δυτικό κοινό ftw. Οι σχιστομάτηδες ας κάτσουν να παίζουν Zelda μέρα νύχτα. All your base are belong to us.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά επειδή είχα PS3 και το πούλησα για να πάρω το 360 ειλικρινά υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να πιστεύει πώς το PS3 έχει καλύτερα γραφικά στα ίδια παιχνίδια με το 360 ή έστω την δυνατότητα να το ανταγωνιστεί?

Nα φανταστείς οτι ακομα και οι εταιρείες τους εχουν παρει στο δουλεμα. Ολο κατι lead platform τους λενε και παντα ειναι χειρότερα στο ps3. Παίζουν με τον πόνο τους :mrgreen:

Δημοσ.

Μα δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να το πιστεύει κανείς αυτό το πράγμα. Eίναι σαν το GT5 έλεγαν έλεγαν έλεγαν και τελικά είναι μια μούφα και μισή. Όποιος έχει παίξει Fortza 3 πάνω στο 10λεπτο έχει ξενερώσει με το GT5. Κρίμα και το περίμενα πώς και πώς μήπως και το έπερνα πάλι το Ps3 αλλά μας δουλεύουν κανονικά στην SONY!

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά επειδή είχα PS3 και το πούλησα για να πάρω το 360 ειλικρινά υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να πιστεύει πώς το PS3 έχει καλύτερα γραφικά στα ίδια παιχνίδια με το 360 ή έστω την δυνατότητα να το ανταγωνιστεί?

Δεν έχει δείξει με τα exclusives ότι μπορεί να το ανταγωνιστεί και να το ξεπεράσει; :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν έχει δείξει με τα exclusives ότι μπορεί να το ανταγωνιστεί και να το ξεπεράσει; :rolleyes:

Πιστεύω πώς όχι... :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις μερικά παιχνίδια του 360 με καλύτερα γραφικά από τα Killzone, το Uncharted 2 και το God of War 3;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eνταξει εχουμε 2011 και υπαρχουν καποιοι που πιστευουν ακομα οτι το ps3 δεν ειναι δυνατοτερη κονσολα.Τεσπα.

Οσο για το MLAA που λεει ο τιτανομαχος,εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι δεν θολωνει το συγκεκριμενο.Τον χαλαει μαλλον που εχει αποδοση 4 φορες μεγαλυτερη απο το ΑΑ του 360.

Δημοσ.

MLAA -> Morphological Anti-Aliasing

MLAA is designed to reduce aliasing artifacts in displayed images without casting any additional rays. It consists of three main steps:

1. Find discontinuities between pixels in a given image.

2. Identify predefined patterns.

3. Blend colors in the neighborhood of these patterns

Eιναι το πιο ανεξοδο AA....ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το ΧΒΟΧ 360 έχει την δύναμη για πραγματικό ΑΑ...

Βασικα αυτος που δεν μπορει να βαλει ΑΑ σαν το ps3 που δεν τραβάει το ερείπιο βάζουν MLAA και αν γιατι σε βαρια games με graphics και οχι video με τερατα στο background αλλα REAL TIME ουτε για πλακα δεν μπορουν να το βαλουν!

NO AA

finalfantasy14noaa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MLAA

finalfantasy14mlaa.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Eσυ αυτο το λες IMAGE QUALITY ??? :-D :-D :-D :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

MLAA -> Morphological Anti-Aliasing

MLAA is designed to reduce aliasing artifacts in displayed images without casting any additional rays. It consists of three main steps:

1. Find discontinuities between pixels in a given image.

2. Identify predefined patterns.

3. Blend colors in the neighborhood of these patterns

Eιναι το πιο ανεξοδο AA....ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το ΧΒΟΧ 360 έχει την δύναμη για πραγματικό ΑΑ...

Βασικα αυτος που δεν μπορει να βαλει ΑΑ σαν το ps3 που δεν τραβάει το ερείπιο βάζουν MLAA!

Aντε παλι.

AMD's solution has much in common with Sony's, but is fundamentally different in many ways. The fact that the God of War III MLAA operates on SPU has some very specific advantages - the Cell's satellite processors are far more flexible in terms of how they can be programmed, leading some to believe that GPU implementations will struggle to match the quality level.
Sony's MLAA tech, in contrast, works on the frame before the HUD and text are added, producing a noticeably cleaner result.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-mlaa-360-pc-article

Αλλο το ΜLAA που λες εσυ και αλλο το MLAA της sony.

Eσυ αυτο το λες IMAGE QUALITY ???

Oχι.

Αυτο το λεω ομως:

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/2/7/3/8/3/7/Cornell_Box_LBP2.jpg.jpg

vs

http://images.eurogamer.net/assets/articles//a/1/2/7/3/8/3/7/Cornell_Box_LBP1.jpg.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις μερικά παιχνίδια του 360 με καλύτερα γραφικά από τα Killzone, το Uncharted 2 και το God of War 3;

Πιστεύεις άμα η τίτλοι αυτοί υπήρχαν στο 360 θα είχαν χειρότερα γραφικά? :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιστεύεις άμα η τίτλοι αυτοί υπήρχαν στο 360 θα είχαν χειρότερα γραφικά? :shock:

Η απαντηση ειναι ναι.

Tα εχεις μπερδεψει λιγο.Aσε τα multiplatform(κοινα παχνιδια) στην ακρη.Αυτα δεν εκμεταλευονται τις δυνατοτητες της κονσολας.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό;

Υπάρχουν αντίστοιχοι. Μπορείς να μου πεις μερικούς με καλύτερα γραφικά;

Με τα αν δε γίνεται δουλειά. Και εγώ αν είχα 3δις ευρώ θα ήμουν πλούσιος αλλά δεν έχω.

Δημοσ.

Θα σου αντιστρέψω την ίδια ερώτηση σε μερικούς μήνες για το Gears of War 3 vs Uncharted 3,Forza 4 vs Gran Turismo 5(το οποίο μην ξεχνάμε το έφτιαχναν μισή δεκαετία,ενώ το Forza βγαίνει κάθε 2 χρόνια) και το codename kingdoms που μάλλον πηγαίνει για τέλη του 2011 ή αρχές του 2012 vs God Of War 3,αν όντως έχει ίδιο gameplay(αν όχι παρόμοιο)!!!Αλλά και για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου,δηλαδή θεωρείς το Gears Of War 2 δεν έχει πολύ καλά γραφικά(έχει 2 χρόνια μάλιστα που βγήκε),πλάκα κάνουμε τώρα ρε παιδιά( ;; )....με απλά λόγια δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα απο τα 3 που προανέφερες έστω με ένα απο τα Halo,Forza,Gears Of War 2,Alan Wake,Metro 2033,Fable,Lost Odyssey,Splinter Cell,Dead or Alive και μην ξεχνάμε και το Mass Effect που πρόσφατα έγινε port στο ps3;Plz αντικειμενικά απάντησε μου και όχι ως ps3 fan!!!

Υ.Γ.

Το μόνο που βγάζω στην απ'έξω(για την ώρα) είναι το God of War 3 και σίγουρα κανένα απο τα άλλα 2!!!

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό;

Υπάρχουν αντίστοιχοι. Μπορείς να μου πεις μερικούς με καλύτερα γραφικά;

Με τα αν δε γίνεται δουλειά. Και εγώ αν είχα 3δις ευρώ θα ήμουν πλούσιος αλλά δεν έχω.

Ρε φίλε πώς μπορείς να συγκρίνεις τα γραφικά εάν τα παιχνίδια δέν είναι τα ίδια? Πώς μπορείς να συγκρίνεις την σκοτεινή ατμόσφαιρα του gears of war με το φουτουριστικό killzone π.χ? Δοκιμές μπορούν να γίνουν μόνο στα ίδια παιχνίδια. Πώς να συγκρίνω π.χ τα γραφικά του Halo με το Uncharted 2???

Δημοσ.

Θα σου αντιστρέψω την ίδια ερώτηση σε μερικούς μήνες για το Gears of War 3 vs Uncharted 3,Forza 4 vs Gran Turismo 5(το οποίο μην ξεχνάμε το έφτιαχναν μισή δεκαετία,ενώ το Forza βγαίνει κάθε 2 χρόνια) και το codename kingdoms που μάλλον πηγαίνει για τέλη του 2011 ή αρχές του 2012 vs God Of War 3,αν όντως έχει ίδιο gameplay(αν όχι παρόμοιο)!!!Αλλά και για να σου απαντήσω και στην ερώτηση σου,δηλαδή θεωρείς το Gears Of War 2 δεν έχει πολύ καλά γραφικά(έχει 2 χρόνια μάλιστα που βγήκε),πλάκα κάνουμε τώρα ρε παιδιά( ;; )....με απλά λόγια δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα απο τα 3 που προανέφερες έστω με ένα απο τα Halo,Forza,Gears Of War 2,Alan Wake,Metro 2033,Fable,Lost Odyssey,Splinter Cell,Dead or Alive και μην ξεχνάμε και το Mass Effect που πρόσφατα έγινε port στο ps3;Plz αντικειμενικά απάντησε μου και όχι ως ps3 fan!!!

Υ.Γ.

Το μόνο που βγάζω στην απ'έξω(για την ώρα) είναι το God of War 3 και σίγουρα κανένα απο τα άλλα 2!!!

PS3 fan εγώ; Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Το τελευταίο που αγόρασα ήταν από αυτή τη γενιά.

Σε μερικούς μήνες που θα βγουν αυτά που λες βλέπουμε όμως εδώ μιλάμε για το τώρα.

Φυσικά και έχει πολύ καλά γραφικά το Gears 2. Έγραψα πουθενά ότι δεν έχει; Αλλά για μένα είναι (ελαφρώς)χειρότερα από το Killzone 2 για παράδειγμα(το οποίο και αυτό βγήκε πριν 2 χρόνια).

Σε τι ακριβώς δεν υπάρχει σύγκριση;

Ρε φίλε πώς μπορείς να συγκρίνεις τα γραφικά εάν τα παιχνίδια δέν είναι τα ίδια? Πώς μπορείς να συγκρίνεις την σκοτεινή ατμόσφαιρα του gears of war με το φουτουριστικό killzone π.χ? Δοκιμές μπορούν να γίνουν μόνο στα ίδια παιχνίδια. Πώς να συγκρίνω π.χ τα γραφικά του Halo με το Uncharted 2???

Φουτουριστικό το Killzone; Από πότε; Όσο φουτουριστικό είναι το Gears άλλο τόσο είναι και το Killzone.

Όλο και κάποιο παιχνίδι θα έχει το 360 στην κατηγορία του Uncharted. Δεν είναι ανάγκη να συγκρίνεις το Halo με αυτό. :rolleyes:

Πάντως το γεγονός ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα γραφικά δε σε απέτρεψε μερικά posts πιο πάνω να βγάλεις τα γραφικά του PS3 χειρότερα... :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...