Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 99,999999% των games καλυτερα στο xbox 360... Οπότε για ποια επιχειρήματα σου μου λες όπου εξαφάνισες και τα δικά μου ? :-D :-D Το να διαβάζω επιχειρήματα απο sonakides είναι το καλύτερο μου... Μια σας φταίει η τηλεόραση, μια σας φταίνε οι developers, μια σας φταίει το ρεύμα της ΔΕΗ, μήπως φταίει το ΔΝΤ και η Μερκελ για την 3η θέση σας και την συνολική ανύπαρκτη εικόνα σας ? Απλά το μόνο που σου λένε είναι οτι η διαφορά μεταξύ multi/PS3 exclusives είναι μεγάλη, γι' αυτό σχεδόν κανείς δεν ασχολείται αν έχουν διαφορές ένα pixel πάνω/κάτω.
king2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Oπως εχουμε πει στο 99,99999% των games, το ps3 ειναι σκαλες ποιοτητας πιο κατω... Εσένα πρέπει να σε πληρώνει η microsoft αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Και ίσως και να μην έχεις παίξει ποτέ ούτε xbox ούτε ps3.Έχω εδώ και 15 μέρες το ps3 χωμένο σε μια 42άρα πλασμα με 5.1 καλό home cinema.Πρώτον έχω 20 παιχνίδια(παιχνιδάρες βασικά) που στην χειρότερη τα fps να πέσουν στο 35-40 και τα γραφικά τους με ικανοποιούν στο έπακρο.Δεύτερον το xbox 360 έχει 2 exclusives όλο και όλο(halo,gears of war).Το δεύτερο το παίζω και στο pc με πολύ καλύτερα γραφικά.Το ps3 έχει(little big planet 1,2,kill zone 1,2,god of war 3,uncharted 1,2,3,infamous 1,2,Heavy rain,Metal Gear Solid 4,Resistance 1,2,3)και πολλά άλλα που βάζουν κάτω το xbox για την πλάκα τους.Τώρα τι μου λες εσύ με το καημένο το xbox τι να σου πώ τα παίρνω ως ανέκδοτο για να γελάσουμε.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τώρα τι μου λες εσύ με το καημένο το xbox τι να σου πώ τα παίρνω ως ανέκδοτο για να γελάσουμε. Τι λες ρε φιλε μου τετοιες παιχνιδαρες ? Ξεχασες HAZE, LAIR και FAT PRINCESS να ειναι full η λιστα σου.... και ναι το ΧΒΟΧ εχει μονο ενα game, τι ενα! μισο εχει!!!! Παντως θα πρέπει να εχεις τσακωθεί με το IMAGE QUALITY γιατι ps3 και 42αρα δεν πάνε μαζί...εσυ δεν παίζεις games αλλα μάχες με τα juggies δίνεις
king2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τι λες ρε φιλε μου τετοιες παιχνιδαρες ? Ξεχασες HAZE, LAIR και FAT PRINCESS να ειναι full η λιστα σου.... και ναι το ΧΒΟΧ εχει μονο ενα game, τι ενα! μισο εχει!!!! Παντως θα πρέπει να εχεις τσακωθεί με το IMAGE QUALITY γιατι ps3 και 42αρα δεν πάνε μαζί...εσυ δεν παίζεις games αλλα μάχες με τα juggies δίνεις Κρίμα ρε φίλε δεν περίμενα να υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ μέσα.Όχι μόνο γουστάρω τρελά την ποιότητα αλλά κάθομαι και 1 μέτρο μπροστά στην 42άρα και πάλι δεν βλέπω καθόλου juggies ούτε artifacts.Να παίζεις dead space 2 με dts 5.1 και να κάθεσαι και κοντά στην οθόνη να πεις αυτό είναι gameplay.Και όσο για τα exclusives που προανέφερα όλα τους είναι ενα και ένα.Το live που όντως είναι καλύτερο στο xbox δεν με ενδιαφέρει καθόλου(υπάρχει το pc για online).Σε όλα τα άλλα απλά δεν υπάρχει το xbox.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Στα γρήγορα μια λιστα... LIMBO, SHADOW COMPLEX, HALO, PGR, FORZA, GEARS OF WAR, ALAN WAKE, VIVA PINATA, METRO 2033, FABLE, BANJO KAZOOIE, LOST ODYSSEY, SPLINTER CELL, DEAD OR ALIVE +99,99999% των games καλυτερα ( και εκει μεσα εχουμε μπασκετακια, ποδοσφαιρακια, first person, βασικα οτι υπαρχει καλυτερο) μεσα σε αυτα μιλαμε για games σαν GTA4, RED DEAD REDEMPTION, FALLOUT 3 μην γραφω γιατι ειναι πολλα, τα οποια δεν βλεπονται στο PS3 Η λίστα ειναι ατελείωτη... καλά δεν μιλάμε για ΧΒΟΧ live γιατί εδω θα αρχίσουν τα γέλια! και έρχονται παιχνιδαρες οι οποίες είναι multi που θα πέσουν γέλια και κλάματα στο ps3...
gRim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 viva pinata, banjo kazooie, shadow complex, dead or alive, pgr...παιχνιδάρες loooool
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παρτε και τις 2 κονσολες να εχετε την δικη σας αποψη. Εχει καταντησει αηδια αυτο το θεμα.. υγ : Εχω το ps3 σε 32αρα και το 360 σε 23αρα. Σε καμια περιπτωση το 360 δεν φτανει το ps3 (αποψη μου). Οσο για την UE3, τα γραφικα που ειδα στο Arkham Asylum, δεν τα ειδα ακομα πουθενα (ισως στο bulletstorm να δω κατι παραπανω, αλλα δεν το επαιξα ακομα και δεν μπορω να μιλησω, και ισως το arkham city φτασει σε αλλα επιπεδα). Κριμα παντως που το GeoW δεν βγαινει στο pc (2 και 3), εκει πραγματικα θα ηταν αλλη φαση τα γραφικα.
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απόκλειρε, από πότε ένα τυχαίο νούμερο που μας κατέβηκε στην κούτρα λέγεται επιχείρημα;;; Από όλα τα παιχνίδια που ανέφερες μόνο Gears, Forza και Halo παίρνονται στα σοβαρά. Όλα τα υπόλοιπα τα λες για να σπάσουμε πλάκα, σωστά;;
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αδικεις το Fable και το Alan Wake. Παρολο που δεν τα εχω παιξει (μιας και δεν ειναι το στυλακι μου), μπορω να πω πως ειναι εντυπωσιακα (ισως το Alan Wake να το δοκιμασω καποια στιγμη..). υγ : αυτα οσον αφορα exclusives, για τα Multiplatform, δυστηχως ειναι πονεμενη ιστορια για το Ps3..
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αδικεις το Fable και το Alan Wake. Παρολο που δεν τα εχω παιξει (μιας και δεν ειναι το στυλακι μου), μπορω να πω πως ειναι εντυπωσιακα (ισως το Alan Wake να το δοκιμασω καποια στιγμη..). Το Fable μπορείς να το παίξεις και στο PC. Δεν είναι Xbox exclusive καθώς και κάποια άλλα που ανέφερε ο Απόκλειρος στο ατυχές παράδειγμά του (τα μισά σχεδόν). Όσο αναφορά το Alan Ξύπνα, ξεκίνησα να το παίζω πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή, αλλά μετά το παράτησα γιατί πήγαινα δάσος-καλύβι-δάσος-καλύβι-δάσος-καλύβι. Προκειται για το πιο βαρετό παιχνίδι που έχω παίξει. Είναι κρίμα γιατί η προοπτική για κάτι καλό ήταν εκεί... Αλλά όταν παίζεις ένα παιχνίδι με το ίδιο σκηνικό από την αρχή μέχρι το τέλος, καταντάει κουραστικό. Παίξε το Dead Space 1,2 και μετά από αυτά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ασχοληθείς για πλάκα με το συγκεκριμένο παιχνίδι.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν ειμαι του RPG και το ανεφερα σαν exclusive γιατι πολυ αργησαν να το φερουν στο pc. Σαν ταινια ειναι που το ειδα σε εναν φιλο μου, δεν τρελλαθηκα, αλλα για τζαμπα, why not? Τα εχω παιξει, απλα το 2 το παρατησα στη μεση λογω εξεταστικης.. Ασε που τωρα θα πλακωσουν και τα fps.. Θα αργησει πολυ μεχρι να ασχοληθω παλι..
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σαν ταινια ειναι που το ειδα σε εναν φιλο μου, δεν τρελλαθηκα, αλλα για τζαμπα, why not? Αν στο δανήσει ο φίλος σου τότε δες το. Απλά ετοίμασε χάπια έκστασης, βιάγκρα και γενικά πολύ καφείνη γιατί θα σε πάρει ο ύπνος. Βέβαια αν έχεις προβλήματα υπνου, τότε το Alan Wake είναι πολύ αποτελεσματικό σαν φάρμακο... Μη σου πω ότι στα νοσοκομία πριν την εγχείρηση, πρέπει να βάζουν τον ασθενή να παίξει λίγο Alan Wake. Σε 10 λεπτά θα έχει πέσει σε βαρύ λύθαργο, χωρίς χημικές ουσίες, με απόλυτα φυσικό τρόπο.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Οχι ρε φιλε.. Το 360 το εχω για copy .. Το ps3 ειναι για original (μονο exclusives)
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μα φαντάσου ότι ακόμα και στο παιχνίδι, μαζεύεις θερμούς με καφέ! Είναι για να μην τον πάρει ο ύπνος τον χαρακτήρα σου από το βαρετό τοπίο και το κουραστικό gameplay... Έχουν προβλέψει τα πάντα οι προγραμματιστές.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν ξερω φιλε μου.. Χωρις να το εχω παιξει, δεν θελω να το κρινω.. Οταν με το καλο το παιξω (αν δηλαδη τυχει και το παιξω), θα το σχολιασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις