nyne Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον xbox fanboys δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα εγω τωρα παιζω Killzone 3 και σε λιγους μηνες Uncharted 3,εσεις ? εγω κανω private chat και party με τους φιλους μου στο Blackops(φυσικα και σε οποιο αλλο παιχνιδι θελω) και μιλαμε μονοι μας χωρις καποιον αλλο.Εσυ?
RedPanda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Ρε sony φτιαξε κανενα παιχνιδι οπως μονο εσυ ξερεις με full static graphics με φωτισμούς σαν μπριζόλα κολλημένη στο τηγάνι και EXΘΡΟΥΣ VIDEO να γουσταρουν οι οπαδοι σου Δεν μπορώ να καταλάβω πως προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις βασισμένος σε ένα τυχαίο developer και μία μηχανή γραφικών για την γενική αξία του hardware του PS3 και να περιμένεις κάποιος εδώ να σε πάρει στα σοβαρά. Γενικα γιατι να ασχοληθω με ηλιθια γραφικα ετσι και αλλιως? Γραφικα τα οποια δεν εχουν καθολου μα καθολου artwork και φαντασια μεσα τους αλλα ειναι απλα "της γραμμης"? ... εκτός αυτού αν έρθει η μέρα που γραφικά από τους δημιουργούς του Painkiller θα είναι το απόλυτο benchmark για τις κονσόλες, θα είναι μια σκοτεινή μέρα για το gaming
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω πως προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις βασισμένος σε ένα τυχαίο developer και μία μηχανή γραφικών για την γενική αξία του hardware του PS3 και να περιμένεις κάποιος εδώ να σε πάρει στα σοβαρά. Καλα τι ειπες τωρα... συγκλονιστήκαμε!!! Aκου τι βγαίνει και λέει σε ένα τυχαίο DEVELOPER που είναι η ID σε μια τυχαία ENGINE που είναι το UNREAL ENGINE 3...τα θέλετε και τα λέτε αυτά ??? Α-Σ-Τ-Ε-Ι-Ο-Τ-Η-Τ-Ε-Σ Σας εχει παρει το ΧΒΟΧ 360 από ολες τις ΠΑΝΤΕΣ στο 99,9999% των games και βγαίνετε και μιλάτε ακόμα, αυτό είναι μέγιστη αυθάδεια....
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τα καλυτερα της console Unreal 3 engine που ειχε να προσφερει τα ειδαμε με το Batman και Mass Effect 2 και κανενα απο αυτα δεν ανταγωνιζεται τα καλυτερα που εχουν να δειξουν οι κονσολες οποτε ατυχες το παραδειγμα.
D.Luffy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλα τι ειπες τωρα... συγκλονιστήκαμε!!! Aκου τι βγαίνει και λέει σε ένα τυχαίο DEVELOPER που είναι η ID σε μια τυχαία ENGINE που είναι το UNREAL ENGINE 3...τα θέλετε και τα λέτε αυτά ??? Συγκλονιστήκαμε κι εμείς με τη σειρά μας... τι σχέση έχει η ID με την Unreal Engine? Τα καλυτερα της console Unreal 3 engine που ειχε να προσφερει τα ειδαμε με το Batman και Mass Effect 2 Σε αυτό διαφωνώ, το Gears of War 2 έχει μακραν τα καλύτερα γραφικά που έχει δείξει σήμερα η UE3 ανεξαρτήτως φορμάτ.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σε αυτό διαφωνώ, το Gears of War 2 έχει μακραν τα καλύτερα γραφικά που έχει δείξει σήμερα η UE3 ανεξαρτήτως φορμάτ. Με τιποτα. Τοσο το Batman οσο και το Mass Effect 2 ειναι καλυτερα στην αξιοποιηση της μηχανης απο οτι το Gears 2. Για τα τεχνικα του θεματος μπορει να τα πει πολυ ποιο καλα ο John2gr αλλα δεν χρειαζονται τεχνικες αναλυσεις γιατι κατι που φενεται και με το ματι ακομα (για το εμπειρο ματι τουλαχιστον).
D.Luffy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Με τιποτα. Τοσο το Batman οσο και το Mass Effect 2 ειναι καλυτερα στην αξιοποιηση της μηχανης απο οτι το Gears 2. Για τα τεχνικα του θεματος μπορει να τα πει πολυ ποιο καλα ο John2gr αλλα δεν χρειαζονται τεχνικες αναλυσεις γιατι κατι που φενεται και με το ματι ακομα (για το εμπειρο ματι τουλαχιστον). Πάντως στο δικό μου μάτι το GeOW 2 φένεται πολύ καλύτερο και ειδικά στις αναλύσεις των υφών αν κάνεις μάλιστα και ζουμ. Τα παιχνίδια που αναφέρεις έχουν από τις πιο 'τετράγωνες' γεωμετρίες που έχω δει σε παιχνίδι. Το Mass Effect 2 μάλιστα, ανακυκλώνει συνεχώς τις ίδιες υφές με αποτέλεσμα κάθε πίστα να είναι ίδια (και τετράγωνη) από την αρχή μέχρι το τέλος με ελάχιστες διαφορές. Μην εστιάζουμε μόνο στο πρόσωπο και στα μπιμπίκια του Shepard αγνοώντας όλο το υπόλοιπο σκηνικό... Πες μου ποια πίστα από αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις, θα συγκριθεί με την πίστα Tenuous Footing από άποψη αρχιτεκτονικής, φωτισμού και υφών. Για να μην αναφέρω άλλες... 'Μάτι' έχω και μάλιστα έμπειρο. Αλλά και άπειρο να ήταν, δεν χρειάζομαι κάποιον άνθρωπο να μου πει τι βλέπω σε μια τηλεόραση, δόξα το Θεό. Χωρίς παρεξήγηση. ΥΓ: Και κάτι άλλο, το 'καινούργιο' δεν σημαίνει πάντα ότι είναι καλύτερο ή βελτιωμένο. Μπορεί το GeOW 2 να κυκλοφόρησε πριν από αυτά αλλά μέχρι σήμερα τα γραφικά του παραμένουν τα καλύτερα που έχει δείξει το 360, overall σε ποιότητα, αναλύσεις και framerate.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καμία σχέση τα αδιάφορα και μονότονα γραφικά του Batman και του ME2 με τις γραφικάρες του GoW2. Μόνο και μόνο απο θέμα textures, artwork, φωτισμού είναι πολλά επίπεδα πιο πάνω. Το GoW3 σίγουρα πιστεύω θα ξεπερνάει σε γραφικά αρκετά exclusives του PS3. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2011 από Tilemaxx
RedPanda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ... Aκου τι βγαίνει και λέει σε ένα τυχαίο DEVELOPER που είναι η ID σε μια τυχαία ENGINE που είναι το UNREAL ENGINE 3...τα θέλετε και τα λέτε αυτά ??? ... Δεν έγραψα τίποτα τυχαία ! Καταρχήν δεν αποκάλεσα τυχαία την Unreal Engine 3 αλλά το σχετικά άπειρο developing studio "People Can Fly" του Painkiller, που σχεδίασε το παιχνίδι. Η Unreal engine 3 είναι η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στο Gears of War. Για να ακριβολογούμε η εταιρία "Epic" έφτιαξε την μηχανή και η ίδια σχεδίασε το GoW σαν το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιεί την μηχανή. Με άλλα λόγια εργάστηκε στο σύνολο της για να βάλει την καινούργια της τεχνολογία και σχεδιαστικές ιδέες σε ένα Xbox Exclusive. Για να τονίσω το πόσο κοντά είναι σε προγραμματιστικό και σχεδιαστικό επίπεδο, το GoW 2 χρησιμοποίησε την Unreal Engine 3.5 που φτιάχτηκε ειδικά για να εξαντλεί τις δυνατότητες του Xbox. Επιπροσθέτως η Epic δεν κρύβει τις στενές τις σχέσεις με την Microsoft: Exclusives allow us to focus and do the best that we can do on that particular platform Τώρα το πολύ μεγαλύτερο (από το People Can Fly) studio BioWare του Mass Effect 2, έφτιαξε δική του έκδοση της Unreal Engine 3 ειδικά για το PS3. Αφού προφανώς το υπάρχον software δεν επαρκούσε. Και εσύ επιμένεις πως ένα studio που προφανώς δεν έχει την προγραμματιστική ειδίκευση είναι αυτό που έφτιαξε το παιχνίδι που αποκάλυψε την ανικανότητα το hardware του PS3 και εξακολουθείς να επιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά ? CryEngine 3 είναι το μέλλον. ( που κολάει η ID που ανέφερες, δεν έχω ιδέα)
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ( που κολάει η ID που ανέφερες, δεν έχω ιδέα) Bασικα μπερδευτικα, ΕPIC ηθελα να γραψω... Αλλα και παλι και στην νεα id tech engine παλι θα το μαστιγώσει το συνονθύλευμα της sony.. Oπως εχουμε πει στο 99,99999% των games, το ps3 ειναι σκαλες ποιοτητας πιο κατω...
RedPanda Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Bασικα μπερδευτικα Βασικά εξαφάνισα κάθε είδους επιχείρημα είχες κάνει στο πρώτο post.
darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Bασικα μπερδευτικα, ΕPIC ηθελα να γραψω... Αλλα και παλι και στην νεα id tech engine παλι θα το μαστιγώσει το συνονθύλευμα της sony.. Oπως εχουμε πει (εγώ,ο Darkhero,o apokleiros κ τα αλλα μου account που δε θυμάμαι τωρα) στο 99,99999% των games, το ps3 ειναι σκαλες ποιοτητας πιο κατω... Διόρθωση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 party pooper darklordvader77, μην κανεις χαλάστρα στον Apokleiro...
darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 έχεις δίκιο.. αλλά δεν άντεξα!! Είναι το αγαπημένο μου ιντερνετικό βίτσιο
Titanomaxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά εξαφάνισα κάθε είδους επιχείρημα είχες κάνει στο πρώτο post. 99,999999% των games καλυτερα στο xbox 360... Οπότε για ποια επιχειρήματα σου μου λες όπου εξαφάνισες και τα δικά μου ? :-D :-D Το να διαβάζω επιχειρήματα απο sonakides είναι το καλύτερο μου... Μια σας φταίει η τηλεόραση, μια σας φταίνε οι developers, μια σας φταίει το ρεύμα της ΔΕΗ, μήπως φταίει το ΔΝΤ και η Μερκελ για την 3η θέση σας και την συνολική ανύπαρκτη εικόνα σας ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις