Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bulletstorm-face-off?page=1

The PlayStation 3 version of Bulletstorm appears to cut out the dynamic aspect of the light shaft effect in favour of a flatter, somewhat more pedestrian effect. This is best illustrated in the initial shot of the head-to-head comparison video, where you see a big dollop of static bloom take the place of the rather more impressive effect you see on the 360 version.

Μονο το HDR επιβαρύνει μια κονσόλα πάρα πολύ, απο την απουσία του στο PS3 κερδίζει ενα 30% τουλαχιστον σε απόδοση απο την μη χρησιμοποίηση του αλλά και παλι ΤΑΦΟΣ!

Aν βάλουμε και το frame per second που είναι πιο σταθερό στο xbox 360 (30 fps)

Για πολλοστή φορά ένα μηχάνημα του 2005 (xbox 360) ρίχνει ξύλο στο κατά 1,5 χρόνο νεώτερο (ps3) του...

Ρε sony φτιαξε κανενα παιχνιδι οπως μονο εσυ ξερεις με full static graphics με φωτισμούς σαν μπριζόλα κολλημένη στο τηγάνι και EXΘΡΟΥΣ VIDEO να γουσταρουν οι οπαδοι σου :mrgreen:

pclight2jpg.jpg

Uploaded with ImageShack.us

360light2jpg.jpg

ps3light2jpg.jpg

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σαφώς και δεν έχεις καταλάβει...το face off του eurogamer εδώ και χρόνια αφορά σύγκριση σε multiplatforms παιχνίδια και μόνο

αν θες να κάνεις σύγκριση σε άλλους τίτλους μπορείς να το κάνεις αλλά είναι άσχετο με το face off του συγκεκριμένου site

Ισως δεν εχω γινει καταναοητος.

1. Γιατι το eurogamer, δε κανει μια συγκρηση αναμεσα στα exclusive, αφου γνωριζουμε ολοι

πως στα Mutli λιγο-πολυ αποδιδει καλυτερα. Αν εχει κανει πραγματικα δεν το γνωριζω, γιατι δεν το

ψαχνω και πολυ το θεμα και ζητώ προκαταβοληκα συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργησα

2. Yπαρχει καποιο site που κανει συγκρησεις αναμεσα στα exclusive? Aν υπαρχει σας παρακαλω να δωσετε ενα link, γιατι

εχω βαρεθει τις οποιες διαφορες αναμεσα στα Multi και τον καθε πικραμενο να βγαινει και να λεει για κηδιες και διαφορα

τετοια γελοια σχολια με σκοπο την προσβολη των ps3 users

Δημοσ.

Μα πως είναι δυνατόν να γίνει σύγκριση σε κάτι που είναι exlusive?

Μην ακούω κουλά ρε παιδιά. Πως να συγκρίνεις ένα μήλο με ένα πορτοκαλί για εξήγησε μου σε παρακαλώ πολύ.

Πως είναι δυνατόν δηλαδη να συγκρίνεις δυο εντελώς ανόμοια πράγματα αφού δεν υπάρχει καμιά σχέση μεταξύ τους καθότι το κάθε ένα είναι μοναδικό.

Δημοσ.

Ισως δεν εχω γινει καταναοητος.

1. Γιατι το eurogamer, δε κανει μια συγκρηση αναμεσα στα exclusive, αφου γνωριζουμε ολοι

πως στα Mutli λιγο-πολυ αποδιδει καλυτερα. Αν εχει κανει πραγματικα δεν το γνωριζω, γιατι δεν το

ψαχνω και πολυ το θεμα και ζητώ προκαταβοληκα συγνωμη για την αναστατωση που δημιουργησα

2. Yπαρχει καποιο site που κανει συγκρησεις αναμεσα στα exclusive? Aν υπαρχει σας παρακαλω να δωσετε ενα link, γιατι

εχω βαρεθει τις οποιες διαφορες αναμεσα στα Multi και τον καθε πικραμενο να βγαινει και να λεει για κηδιες και διαφορα

τετοια γελοια σχολια με σκοπο την προσβολη των ps3 users

1.Το eurogamer καλα κανει και συγκρινει τα multiplatform.Ουσιαστικα τον φυσιολογικο gamer που εχει και τις 2 κονσολες τον ενδιαφερει να δει που θα αγορασει το καθε παιχνιδι.Αν και οι διαφορες ειναι πολυ μικρες τις περισσοτερες φορες,αν εχεις την επιλογη να παρεις οποια version θες,γιατι να μην γνωριζεις τα πλεονεκτηματα της καθε εκδοσης?

Βεβαια οι συγκρισεις του eurogamer εχουν καταντησει η χαρα του κολλημενου,αλλα γι αυτο δεν φταιει το site.

2.Υπαρχει ενα site,δεν θυμαμαι ονομα που συγκρινει τα exclusives ,γενικα κανει διαφορες συγκρισεις τυπου multiplatform(καλυτερη εκδοση) vs exclusives με τα αναμενομενα αποτελεσματα...

Αν και δεν χρειαζεσαι ...site για να τα διακρινεις.

Δημοσ.

1.Το eurogamer καλα κανει και συγκρινει τα multiplatform.Ουσιαστικα τον φυσιολογικο gamer που εχει και τις 2 κονσολες τον ενδιαφερει να δει που θα αγορασει το καθε παιχνιδι.Αν και οι διαφορες ειναι πολυ μικρες τις περισσοτερες φορες,αν εχεις την επιλογη να παρεις οποια version θες,γιατι να μην γνωριζεις τα πλεονεκτηματα της καθε εκδοσης?

Βεβαια οι συγκρισεις του eurogamer εχουν καταντησει η χαρα του κολλημενου,αλλα γι αυτο δεν φταιει το site.

2.Υπαρχει ενα site,δεν θυμαμαι ονομα που συγκρινει τα exclusives ,γενικα κανει διαφορες συγκρισεις τυπου multiplatform(καλυτερη εκδοση) vs exclusives με τα αναμενομενα αποτελεσματα...

Αν και δεν χρειαζεσαι ...site για να τα διακρινεις.

Πολυ μικρες :shock:

Ξερεις τι σημαινει το HDR ? Ξερω το παραμυθάκι, παλι η τηλεόραση που παίζει το ps3 φταίει, δεν την εχουν σεταρει καλα :mrgreen:

Το ΧΒΟΧ 360 σηκωνει βαρος 30%+ παρα πανω απο το ps3...

Καλα δεν θελω να πω μονο αυτο, σε αλλα games, που κοβουν ΑΑ, κοβουν υφες, κοβουν ανταλακλασεις απο το ps3, χειροτερη ποιοτητα χρωματων...

Αυτο που εσας ειναι μικρες διαφορες, στην πραγματικοτητα ειναι τεραστια υπολογιστικη ισχύς

Απλα τα first party games του ps3, ρετουσαρονται με τετοιο τροπο ωστε να μην δειχνουν την τεχνολογική ανυπαρξία της κονσολας με full static graphics με φωτισμούς σαν μπριζόλα κολλημένη στο τηγάνι και EXΘΡΟΥΣ VIDEO με περιορισμο στο gameplay οπου συμμετεχουμε στο game πατωντας Χ,Δ,Ο π.χ Gran turismo και Killzone, God of war, Heavy rain τρανά παραδείγματα! Μεσα απο ολα αυτα μονο το Uncharted 2 σώνεται...

Αλλα και παλι εαν δεν μπορεις να τρεξεις UNREAL ENGINE 3 της προκοπης τοτε δεν πας πουθενα!!! Σε ολα τα games με unreal engine 3 βλεπει την πλατη του ΧΒΟΧ 360 το ps3...στο μεταξύ εχει και NVIDIA κάρτα γραφικών, απο τα πανέρια ψώνισες ρε sony

μετα το HAZE εχουμε και αλλο Crysis killer...

O πραγματικος killer ειναι η Sony με το συνονθύλευμα απο parts που ενωσε για να μας το ονομασει και hardware...

Δημοσ.

Ασε μας ρε spown που θα κανω και διαλογο μαζι σου, οταν δεν ξερεις που παν τα 4.Παιξε και κανα παιχνιδι καποια στιγμη.Εχεις λιωσει στα face off και εχεις ξεχασει που ειναι το κουμπι που ανοιγει η κονσολα σου.

Δημοσ.

Ασε μας ρε spown που θα κανω και διαλογο μαζι σου, οταν δεν ξερεις που παν τα 4.Παιξε και κανα παιχνιδι καποια στιγμη.Εχεις λιωσει στα face off και εχεις ξεχασει που ειναι το κουμπι που ανοιγει η κονσολα σου.

Άσε τα spawn, super mario, superman, batman και λοιπα....

Δες οτι το ΧΒΟΧ 360 σας εχει πάρει πατόκορφα και εσείς με το ps3 ακόμη ψάχνεται δικαιολογίες...δεν βαρεθήκατε!!!

Δημοσ.

Α οκ,ακομα το παιζεις οτι εισαι διαφορετικο προσωπο?Ενταξει δεν στο χαλαω.

Δες οτι το ΧΒΟΧ 360 σας εχει πάρει πατόκορφα και εσείς με το ps3 ακόμη ψάχνεται δικαιολογίες...δεν βαρεθήκατε!!!

star-wars-darth-vader-sense.jpg

Δημοσ.

Και το Wii εχει 10 φορες χειροτερο hardware και απο το ενα και απο το αλλο αλλα τους εχει παρει τα σωβρακα. Ποιο ειναι λοιπον το νοημα της ιστοριας?

Δημοσ.

Μα καλά, κάθεστε και ασχολείστε με τα γραφικά του Bulletstorm :lol: :lol: :lol: ενώ έχει βγει το Killzone 3?

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η UE3 δεν τρέχει το ίδιο καλά στο PS3 όσο στο 360. Αυτό συμβαίνει όμως επειδή είναι unoptimised για την αρχιτεκτονική του, όχι λόγω έλλειψης επεξεργαστικής ισχύος. Πως εξηγήτε το γεγονός ότι όλα τα παιχνίδια με UE3 δεν πιάνουν μία μπροστά στα exclusives του PS3? Ούτε καν το πρώτο Uncharted δεν μπόρεσαν να φτάσουν ακόμα (όχι να το ξεπεράσουν κιόλας)...

Δημοσ.

Γενικα γιατι να ασχοληθω με ηλιθια γραφικα ετσι και αλλιως? Γραφικα τα οποια δεν εχουν καθολου μα καθολου artwork και φαντασια μεσα τους αλλα ειναι απλα "της γραμμης"? Το bulletstorm σαν παιχνιδι ειναι μια χαρα διασκεδαστικο αλλα ειναι χλωμο οτι αυτος που θα το παιξει θα το κανει για τα γραφικα του. Προσωπικα στο PC ειτε στα super high το παιξω ειτε στα super low σχεδον το ιδιο και αυτο ειναι γιατι δεν εχει να δειξει κατι (οπως και τα περισσοτερα) απο αποψη γραφικων.

Τωρα για ενα Castlevania: Lords of Shadow ας πουμε, ναι θα μιλησω για τα γραφικα του γιατι εχουν αμεση σημασια στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου και γιατι διαθετει "σοβαρα" γραφικα φουλ στη λεπτομερεια και με πραγματικα σοβαρο artwork απο πισω.

Δημοσ.

Λοιπον xbox fanboys δεν ξερω αν το γνωριζετε αλλα εγω τωρα παιζω Killzone 3 και σε λιγους μηνες Uncharted 3,εσεις ?

εγώ παίζω Killzone 3, HALO Reach και σε λίγους μήνες Uncharted 3 και Gears 3

U-JELLY.jpg?imageSize=Medium&generatorName=trollface

Δημοσ.

Ρε ο.κ και εγω παιζω Killzone 3 ΝΑΙ εχει φοβερα γραφικα αλλα με πηρε ο υπνος απο την βαρεμαρα ρε Γαμωτο ..ps παιζει να ειναι και απο τα πιο βαρετα που εχω παιξει μαζι με το killzone 2

Δημοσ.

σόρυ κιόλας αλλα ακόμα παίζεις Killzone3? εμένα 6 ώρες μου πήρε ένα σάββατο και τέλος....όχι οτι έχει διαφορά απο τα campaign των περισσότερων παιχνιδιών fps.το k2 είχε καλύτερη ιστορία για μένα. απο την άλλη μαρέσει που κάποιοι ποστάρουν comparison για το bulletstorm,λες και υπάρχει ένας που ενδιαφέρεται να το παίξει.θέλετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά πείτε για το crysis 2 που θα έχει καλύτερη ανάλυση στο 360 απότι στο ps3,αρε τιτανομάχε έχεις πέσει lvl μου φαίνεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...