Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το κιτρινάκι δεν είναι άσχημο :P Το μόνο που με χαλάει είναι το χειριστήριο. 200 χρόνια πίσω.

κιόμως το dpad του συγκεκριμένου είναι 500χρόνια μπροστά :P και ο μόνος τρόπος για competitive fighting games....

Δημοσ.

Ps3 fat κ slim, και τα δυο τους δεν ειναι τιποτα ιδιεταιρο σαν σχεδιασμος. Το slim ειναι σαν να το σχεδιασανε σε ενα απογευμα (ειδικα η θεση και το μεγεθος του PS3 logo ειναι αθλια), και το fat ενω ειναι πιο ασχημο, ειναι αρκετα τρομακτικο ωστε να το σεβεσαι, οποτε the fatass wins! :P

Τα 360 ειναι λιγο πιο ομορφα ιδιως το παλιο. Το καινουριο ειναι λιγο σαν στραβοκομμενο :wacko:

Δημοσ.

το 360 είναι απλός υπολογιστής σαν design, οπότε το παίρνει να φορέσει ωραία skins

faceplates.jpg

1278165744.jpg

sentinel-xbox-1364-p.jpg

xbox-skins.jpg

και το fat ενω ειναι πιο ασχημο, ειναι αρκετα τρομακτικο ωστε να το σεβεσαι, οποτε the fatass wins! :P

με αυτή την λογική έχω έναν pentium 2 που αξίζει πολύ σεβασμό !

Δημοσ.

κοιτώντας την 4η φωτογραφία επίμονα για 30 δεύτερα αρχίζει να εμφανίζεται ένα xbox 360 ... μαγικό??? :-D

εγώ ακόμη να το προσέξω πάντως :-D

Δημοσ.

κοιτώντας την 4η φωτογραφία επίμονα για 30 δεύτερα αρχίζει να εμφανίζεται ένα xbox 360 ... μαγικό??? :-D

πρώτη φορά στην ζωή μου που ήθελα να παίξω με ένα x box

Δημοσ.

Και γω νομιζα πως θα εβαζες κανα face off με Killzone 3, αλλα εκει εχω την εντυπωση πως δε μπορει το xbox

το face-off του eurogamer αφορά multiplatforms games για να μπορεί να γίνει και η σύγκριση, dah

πάντως δεν νομίζω να έχεις δίκιο στο ότι δεν μπορεί το ΧΒΟΧ...όλο και κανά exclusive θα έχει βγάλει και η Microsoft με 5-6 ώρες campaign

Δημοσ.

Και γω νομιζα πως θα εβαζες κανα face off με Killzone 3, αλλα εκει εχω την εντυπωση πως δε μπορει το xbox

μπα βγήκε το killzone στο xbox και δεν το μάθαμε; τι λες τώρα!

Δημοσ.

το face-off του eurogamer αφορά multiplatforms games για να μπορεί να γίνει και η σύγκριση, dah

πάντως δεν νομίζω να έχεις δίκιο στο ότι δεν μπορεί το ΧΒΟΧ...όλο και κανά exclusive θα έχει βγάλει και η Microsoft με 5-6 ώρες campaign

Αααα μαλιστα. Αναμεσα στα exclusive δεν μπορει να γινει συκριση. Συγνωμη αλλα το βρισκω εντελως ακυρο

αυτο που λες. Εκτος και να δεν εχω καταλαβει κατι.

Oσο ελλεεινο και αν ειναι το 6ωρο gaming, εδω ειμαστε για να συγκρινουμε γραφικα νομιζω. Διαφορετικα δεν θα ειχαμε ολες αυτες τις κοκορομαχιες για τα face off, αφου η διαρκεια και το Gameplay παραμενει ιδιο στα multi...

μπα βγήκε το killzone στο xbox και δεν το μάθαμε; τι λες τώρα!

Eιπε κανεις ρε φιλαρακι πως βγηκε το killzone στο xbox?

Δημοσ.

Εκτος και να δεν εχω καταλαβει κατι.

σαφώς και δεν έχεις καταλάβει...το face off του eurogamer εδώ και χρόνια αφορά σύγκριση σε multiplatforms παιχνίδια και μόνο

αν θες να κάνεις σύγκριση σε άλλους τίτλους μπορείς να το κάνεις αλλά είναι άσχετο με το face off του συγκεκριμένου site

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...