Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το όνομα Sega απογοητεύει για ακόμα μια φορά

On track, αν βάλουμε στην άκρη το χορό και τη γυμναστική κτλ, το kinect μπορεί να παίξει shooters σαν το Time Crisis ? ?

Πίου πίου που είπε και ο Kevin Butler. Την απάντηση την ξέρεις, ούτε call of duty ούτε time crisis και παρόμοια παιχνίδια, εκτός αν η MS μπεί στο τρυπάκι και βγάλει και αυτή ένα κλώνο του Wiimote.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμφάνιση !

το PS3 στην αρχή δεν μ'άρεσε πάρα πολύ, τεράστιο και πολύ γυαλιστερό και ίσως να μου πείτε ότι είναι υποκειμενικό αλλά το PS3 Slim είναι η πιο εμφανίσιμη κονσόλα που έχει γίνει ποτέ

(το 360 μου θυμίζει τα επίπεδα πυργάκια από τους υπολογιστές που έχουν στις δημόσιες υπηρεσίες )

360-vs-slim-01-hands.jpg

(θέμα επηρεασμένο από τα thread για mac, που γίνεται πολύς λόγος για στυλ κτλ)

Δημοσ.

Άποψή σου. Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο η εμφάνιση του δεξιού κουτιού.

(για να μη μιλήσω και για τα gamepads...)

Δημοσ.

Τοστιερα για να ειμαστε ποιο κοντα. Πραγματικα ομως ποιος χεστηκε για την εμφανιση?

έλα τώρα κάπταιν όμπβιους, προφανώς δεν είναι μείζον κομμάτι αλλά από την στιγμή που συγκρίνουμε τις κονσόλες και το design παίζει το ρόλο του

Δημοσ.

Καθαρά προσωπική άποψη, το XBOX360S θεωρώ ότι είναι η ομορφότερη κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και τέραστια διαφορά εν σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό. Εν αντίθεσή με το το PS3 original και το Slim , αφού το fat είναι σκαλιά ανώτερο σε θέμα εμφάνισης.

Δημοσ.
Εν αντίθεσή με το το PS3 original και το Slim , αφού το fat είναι σκαλιά ανώτερο σε θέμα εμφάνισης.

επειδή είναι τεράστιο, γυαλίζει και έχει τη γραμματοσειρά του spiderman ?! για την αμερικάνικη αγορά που πιστεύει στην υπερβολή ήταν καλύτερο...

sonyplaystation-3-80gb-k_255.jpg

και το αριστερό μοιάζει με BBQ, κλάιν...

πάνω απ'όλα μ'αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες... BBQ

Δημοσ.

απο άποψη design και μένα το 360 slim μαρέσει παραπάνω. ανάμεσα στα 2 Ps3 το φατ είναι με διαφορά πιο όμορφο,γενικά όμως σαν το mega drive που είχα κανένα,τζένγκα έπαιζες με το 32χ και το sega cd. χαχαχα.

Δημοσ.

απο άποψη design και μένα το 360 slim μαρέσει παραπάνω. ανάμεσα στα 2 Ps3 το φατ είναι με διαφορά πιο όμορφο,γενικά όμως σαν το mega drive που είχα κανένα,τζένγκα έπαιζες με το 32χ και το sega cd. χαχαχα.

δεν ξέρω πολύ αμερικανιά από πλευράς design και το φατ και το 360

και από τα παλιά μία κονσόλα της Sega είχε εμφάνιση, το Dreamcast !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...