gherudos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το όνομα Sega απογοητεύει για ακόμα μια φορά On track, αν βάλουμε στην άκρη το χορό και τη γυμναστική κτλ, το kinect μπορεί να παίξει shooters σαν το Time Crisis ? ? Πίου πίου που είπε και ο Kevin Butler. Την απάντηση την ξέρεις, ούτε call of duty ούτε time crisis και παρόμοια παιχνίδια, εκτός αν η MS μπεί στο τρυπάκι και βγάλει και αυτή ένα κλώνο του Wiimote.
MurderDoII Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εμφάνιση ! το PS3 στην αρχή δεν μ'άρεσε πάρα πολύ, τεράστιο και πολύ γυαλιστερό και ίσως να μου πείτε ότι είναι υποκειμενικό αλλά το PS3 Slim είναι η πιο εμφανίσιμη κονσόλα που έχει γίνει ποτέ (το 360 μου θυμίζει τα επίπεδα πυργάκια από τους υπολογιστές που έχουν στις δημόσιες υπηρεσίες ) (θέμα επηρεασμένο από τα thread για mac, που γίνεται πολύς λόγος για στυλ κτλ)
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Άποψή σου. Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο η εμφάνιση του δεξιού κουτιού. (για να μη μιλήσω και για τα gamepads...)
billstamaniac Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 θα συμφωνησω κ εγω το δεξια ειναι πολυ πιο εμφανισημο
MurderDoII Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ακριβός όπως το είπες "δεξιού κουτιού", μου φαίνεται ότι δεν προσπάθησαν καν, μοιάζει απλά σαν mini case υπολογιστή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 και το αριστερό μοιάζει με BBQ, κλάιν...
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τοστιερα για να ειμαστε ποιο κοντα. Πραγματικα ομως ποιος χεστηκε για την εμφανιση?
nzeppos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αυτοί που ασχολούνται με Mac επειδή είναι... ωραία.
MurderDoII Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τοστιερα για να ειμαστε ποιο κοντα. Πραγματικα ομως ποιος χεστηκε για την εμφανιση? έλα τώρα κάπταιν όμπβιους, προφανώς δεν είναι μείζον κομμάτι αλλά από την στιγμή που συγκρίνουμε τις κονσόλες και το design παίζει το ρόλο του
anamenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Καθαρά προσωπική άποψη, το XBOX360S θεωρώ ότι είναι η ομορφότερη κονσόλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και τέραστια διαφορά εν σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό. Εν αντίθεσή με το το PS3 original και το Slim , αφού το fat είναι σκαλιά ανώτερο σε θέμα εμφάνισης.
MurderDoII Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εν αντίθεσή με το το PS3 original και το Slim , αφού το fat είναι σκαλιά ανώτερο σε θέμα εμφάνισης. επειδή είναι τεράστιο, γυαλίζει και έχει τη γραμματοσειρά του spiderman ?! για την αμερικάνικη αγορά που πιστεύει στην υπερβολή ήταν καλύτερο... και το αριστερό μοιάζει με BBQ, κλάιν... πάνω απ'όλα μ'αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες... BBQ
skanjos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 απο άποψη design και μένα το 360 slim μαρέσει παραπάνω. ανάμεσα στα 2 Ps3 το φατ είναι με διαφορά πιο όμορφο,γενικά όμως σαν το mega drive που είχα κανένα,τζένγκα έπαιζες με το 32χ και το sega cd. χαχαχα.
john2gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 τζένγκα έπαιζες με το 32χ και το sega cd. χαχαχα. :lol: :lol:
MurderDoII Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 απο άποψη design και μένα το 360 slim μαρέσει παραπάνω. ανάμεσα στα 2 Ps3 το φατ είναι με διαφορά πιο όμορφο,γενικά όμως σαν το mega drive που είχα κανένα,τζένγκα έπαιζες με το 32χ και το sega cd. χαχαχα. δεν ξέρω πολύ αμερικανιά από πλευράς design και το φατ και το 360 και από τα παλιά μία κονσόλα της Sega είχε εμφάνιση, το Dreamcast !
RedPanda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Slim White FFXIII Advent Children Yakuza custom
Προτεινόμενες αναρτήσεις