Ωμεγα... Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια το ps3 ειναι ιδεα μου η δεν εχε ιουτε τους μισους καλους exclusives τιτλους απο το xbx....... Alan wake Forza 3 Forza 4 Halo 3 Halo 4 Kinet ψραπ (και τα παραπανω ειναι ενδεικτικα του τι υπαρχει στο xbx) φιλικα παντα αλλα τα παιχνιδια τοy ps3 δεν νομιζω να αγγιξουν αυτα του xbx
john2gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια το 360 ειναι ιδεα μου η δεν εχε ιουτε τους μισους καλους exclusives τιτλους απο το ps3....... killzone 3 uncharted 3 resistance 3 littlebig planet 2 infamous 2 (και τα παραπανω ειναι ενδεικτικα του τι υπαρχει στο ps) φιλικα παντα αλλα τα παιχνιδια τοy 360 δεν νομιζω να αγγιξουν αυτα του ps3 Αυτά δεν έχουν βγει καν, τι περίμενες δηλαδή. Να έβαζαν τίποτα Killzone666_the_number_of_the_beast_uber_edition;
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά δεν έχουν βγει καν, τι περίμενες δηλαδή. Να έβαζαν τίποτα Killzone666_the_number_of_the_beast_uber_edition; Τον εχω ικανό(aekara21jimenez) να το έκανε κι αυτό για να θεοποίηση απίστευτα την αγαπημενη του κονσόλα ps3 αν είναι να λέμε κι εμείς(xbox360 fanboys) παιχνιδια που αναμένετε να βγουν στο 360 χωρίς να έχουν βγει όμως ε τότε να δεις τι θα γίνει από αποκλειστικά παιχνίδια.
aekara21jimenez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 οποιος εχει αμφιβολιες για τους τιτλους ειναι καλυτερα να τις στηριζει με επιχειρηματα.... τοσους καλους τιτλους δεν νομιζω να εχει το xbox. αν καποιος θελει να στηριξει καπου αυτο που θελει ας το κανει σωστα. p.x. τα god of war, uncharted, demon's souls δεν εχουν καν αντιπαλο.... Just-gamer πες μου και για παιχνιδια που θα βγουν... εχεις να πεις τιποτα...? και στο κατω κατω κολλατε στις λεπτομερειες οτι εγραψα upcoming παιχνιδια.... ειναι συνεχεια sewuels αυτα που εχω γραψει. τωρα κατευθειαν πατε να βγειτε σε καποιον, προβλημα σας ο καθενας ξερει τι ειναι καλυτερο και τι προτιμαει.
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν εχω μόνο εσύ εχεις παιχνιδια που θα βγουν εμείς δεν έχουμε. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω τώρα θα σου πω μερικά που μου έρχονται στο μυαλό. 1. Gears of war3 2. Forza motorsport 4(και εννοείτε θα είναι πολύ ανώτερο της φόλας που περιμένατε για 5 χρόνια και τελικά την σκίζει σε πολλά σημεία όπως είναι οι ζημίες ακόμα και το κατά ενάμιση χρόνο παλιότερο του forza motorsport 3, αν δεν πιστεύεις δες στα διαφορά σαιτ συγκριτικά μεταξύ αυτών των 2 racing games. Για να μην μιλήσω για βαθμολογίες που έχει πάρει το κάθε παιχνίδι έτσι) 3. Fable 3 4. Halo reach(Και ορίστε μερικά ρεκόρ που έσπασε με το που βγήκε: ρεκόρ1, ρεκόρ2, ρεκόρ3) κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. Ορίστε και ένα 2010 year chart παιχνιδιών για το 2010 και για δες λίγο σε ποια κονσόλα από τις 2(xbox360 & ps3) είναι ποιο πάνω έκδοση παιχνιδιού(Cod black ops(xbox360 version) 4 θέση έναντι του cod black ops(ps3 version 6 θέση).
aekara21jimenez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν εχω μόνο εσύ εχεις παιχνιδια που θα βγουν εμείς δεν έχουμε. Επειδή βαριέμαι να ψάχνω τώρα θα σου πω μερικά που μου έρχονται στο μυαλό. 1. Gears of war3 2. Forza motorsport 4(και εννοείτε θα είναι πολύ ανώτερο της φόλας που περιμένατε για 5 χρόνια και τελικά την σκίζει σε πολλά σημεία όπως είναι οι ζημίες ακόμα και το κατά ενάμιση χρόνο παλιότερο του forza motorsport 3, αν δεν πιστεύεις δες στα διαφορά σαιτ συγκριτικά μεταξύ αυτών των 2 racing games. Για να μην μιλήσω για βαθμολογίες που έχει πάρει το κάθε παιχνίδι έτσι) 3. Fable 3 4. Halo reach(Και ορίστε μερικά ρεκόρ που έσπασε με το που βγήκε: ρεκόρ1, ρεκόρ2, ρεκόρ3) κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. τι ειναι αυτα, τα επιχειρηματα του ποια ειναι καλυτερη.......?? αληθεια, εχεις ps3? δεν εχω 2 μηνες που εχω το xbox και εχω μονο τα gears, alan και forza δεν εχω λογο να υπερασπιτω καποια απο τις 2 απλα εχω τη γνωμη μου
cortaN@ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια το 360 ειναι ιδεα μου η δεν εχε ιουτε τους μισους καλους exclusives τιτλους απο το ps3....... killzone 3 uncharted 3 resistance 3 littlebig planet 2 infamous 2 God of war Demon's souls Gran turismo 5 Killzone 2 sly collection heavy rain (και τα παραπανω ειναι ενδεικτικα του τι υπαρχει στο ps) φιλικα παντα αλλα τα παιχνιδια τοy 360 δεν νομιζω να αγγιξουν αυτα του ps3 Και οι 2 κονσόλες έχουν τη δική τους γκάμα παιχνιδιών. Επειδή διαπιστώνω πως δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με τα exclusives του xbox360, αναφέρω χαρακτηριστικά τα παρακάτω που έχουν βγει ή θα βγουν και τα ταξινομώ ανα είδος: Forca Motorsport 2, 3, 4 Gears of War 1, 2, 3 Halo 3, Halo Reach, Halo 1 Remake (afhnw to ODST kai to Halo Wars stin apeksw) Viva Pinata, Viva Pinata Trouble in Paradise, Banjo Kazooie Lost Odyssey, Blue Dragon, Magna Carta 2 (opoios den ta exei dei, aplws xanei eidika to Lost Odyssey...) Fable 2, 3 Alan Wake Kinect Adventures, Kinect Sports, Sonic Free Riders, Project Drako, Star Wars Kinect, Steel Batallion (afinw stin apeksw ta ypoloipa kinect games) Project Milo Limbo Όλοι οι παραπάνω τίτλοι είναι exclusive και είναι όλοι από καλά μέχρι πολύ καλά παιχνίδια. Ο καθένας επιλέγει και παίζει στην κονσόλα που του αρέσει...απλό.
aekara21jimenez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Και οι 2 κονσόλες έχουν τη δική τους γκάμα παιχνιδιών. Επειδή διαπιστώνω πως δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με τα exclusives του xbox360, αναφέρω χαρακτηριστικά τα παρακάτω που έχουν βγει ή θα βγουν και τα ταξινομώ ανα είδος: Forca Motorsport 2, 3, 4 Gears of War 1, 2, 3 Halo 3, Halo Reach, Halo 1 Remake (afhnw to ODST kai to Halo Wars stin apeksw) Viva Pinata, Viva Pinata Trouble in Paradise, Banjo Kazooie Lost Odyssey, Blue Dragon, Magna Carta 2 (opoios den ta exei dei, aplws xanei eidika to Lost Odyssey...) Fable 2, 3 Alan Wake Kinect Adventures, Kinect Sports, Sonic Free Riders, Project Drako, Star Wars Kinect, Steel Batallion (afinw stin apeksw ta ypoloipa kinect games) Project Milo Limbo Όλοι οι παραπάνω τίτλοι είναι exclusive και είναι όλοι από καλά μέχρι πολύ καλά παιχνίδια. Ο καθένας επιλέγει και παίζει στην κονσόλα που του αρέσει...απλό. εδω υποκλινομαι οχι μονο σ αυτα που γραφεις αλλα και στον τροπο που τα γραφεις πιστεψε με τα εχω ψαξει ολα και γενικα παιζω πολλες ωρες τη μερα. ειπα να μην βαλω παιχνιδια το live η του στυλ viva pinata. στο οτι ο καθενας παιρνει βασει γουστου ομως ναι, γιατι αλλιως το wii δεν ειχε ελπιδες ..
NickTG Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 γιατι αλλιως το wii δεν ειχε ελπιδες .. Ε, ναι... Ποιος έχασε τα καλά παιχνίδια για να τα βρει το Wii...
ikaruga24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 εδω υποκλινομαι οχι μονο σ αυτα που γραφεις αλλα και στον τροπο που τα γραφεις πιστεψε με τα εχω ψαξει ολα και γενικα παιζω πολλες ωρες τη μερα. ειπα να μην βαλω παιχνιδια το live η του στυλ viva pinata. στο οτι ο καθενας παιρνει βασει γουστου ομως ναι, γιατι αλλιως το wii δεν ειχε ελπιδες .. Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι φετος το Wii εφαγε για πρωινο τοσο το Χ360 οσο και το PS3 σε θεμα "hardcore" (classic) gaming. Η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι το Wii για τον hardcore gamer αποτελει -πλεον- τοσο αξιολογη επιλογη οσο και ενα Χ360 ή PS3 κατι το οποιο δεν επαιζε περυσι με τιποτα. Αυτος που εχει φτιαξει τον τιτλο PS3 vs X360 θα πρεπει να το αλλαξει πλεον σε PS3 vs X360 vs Wii μιας και μιλαμε πλεον για κονσολα με @@ατα hardcore, exclusive παιχνιδια.
empire_1924 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τι έρχεται στο 360(όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής)όσον αφορά exclusive games!! Έχουμε και λέμε λοιπόν(όπως θα διαπιστώσετε <<φρέσκο αίμα>> σε αρκετές περιπτώσεις και θ'αναφέρω και kinect τίτλους γιατί πολύ απλά το kinect πηγαίνει πακέτο με το 360): Gears of War 3 Star Wars Kinect(Θα πρέπει να είναι απίστευτη εμπειρία το συγκεκριμένο) Xcom Forza 4 codename:Kingdoms(αυτό το περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον) Project Draco(Kinect) Codename D(Kinect) Steel Battalion Heavy Armour Rise of Nightmares(Kinect) Haunt Εδώ να προσθέσω ότι η MS πάντα σχεδόν κάθε χρόνο(αν όχι κάθε χρόνο) δεν ανακοινώνει απο την προηγούμενη χρονιά όλες τις αποκλειστικότητες της σε αντίθεση με την Sony που το έχει κάνει αν όχι για όλες,σίγουρα για την πλειοψηφία των exclusive της. Και κάτι τελευταίο.....παίζει πολύ και ένας Halo τίτλος και πολύ πιθανό το remake του CE...αυτό και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα σύντομα θα τ'ανακοινώσει η MS(σε 1-2 μήνες θ'αρχίσει το πανηγύρι των ανακοινώσεων),οπότε αναμένουμε...!!!
cortaN@ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 εδω υποκλινομαι οχι μονο σ αυτα που γραφεις αλλα και στον τροπο που τα γραφεις πιστεψε με τα εχω ψαξει ολα και γενικα παιζω πολλες ωρες τη μερα. ειπα να μην βαλω παιχνιδια το live η του στυλ viva pinata. στο οτι ο καθενας παιρνει βασει γουστου ομως ναι, γιατι αλλιως το wii δεν ειχε ελπιδες .. Χαίρομαι, εξάλλου εδώ όλοι gamers είμαστε και η ουσία για μένα είναι να απολαμβάνεις το gaming στην κονσόλα/ή και στο pc που έχει ο καθένας. Το Wii όπως έγραψαν και οι άλλοι 2 φίλοι παραπάνω έχει πολλά hardcore παιχνίδια και προσωπικά ήμουν στο τσακ να το αγοράσω και να γίνει η 2η κονσόλα αυτής της γενιάς που θα έχω. (γενικά είμαι της νοοτροπίας να αγοράζω κάτι με βάση πάντα την τιμή του, και σε κονσόλες δε δίνω ποτέ πάνω από 200 ευρώ) Ξέχασα να αναφέρω ως exclusives του 360 τα Too Human, Crackdown 1, Crackdown 2. Για τα Viva Pinata που αναφέρεις, κατά την άποψή μου είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια και έχουν και γέλιο. Επίσης, για όσους έχουν 360, τρελό γέλιο έχει το Rayman Raving Rabbids (το πρώτο Rabbids που εκτός από το Wii είχε βγει και για 360!)
privateer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 If you want to look at the recent holiday season as "Round 1" of the motion controls battle between Microsoft and Sony, it would appear that Microsoft's Kinect is winning handily (bad pun, considering that it's "hands free" gaming). Not only has Kinect quickly shipped 8 million units, but for the month of December, Xbox 360 Kinect bundles outsold PS3 Move bundles considerably. The software for the motion camera is faring far better too, according to Wedbush analyst Michael Pachter. "About one fifth of PS3 sales included bundles with Sony’s Move controller, suggesting a modest third month (we have chosen not to subscribe to peripheral data). About half of Xbox 360 sales included bundles with Microsoft’s Kinect peripheral, as Xbox 360 Kinect console bundles outsold PS3 Move console bundles by 5:1," Pachter said. "Microsoft announced that it has shipped 8 million Kinect units since launch (in November), which was raised from its earlier goal of 5 million. More significantly, in our view, the top two selling Kinect software titles outsold the top two Move titles by over 13:1."
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Με το Kinect γίνεται χαμός παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής φεύγει σαν τρελό. Εντάξει, η τεχνολογία του Move είναι ξεπερασμένη πλέον. Με το Kinect είδαμε επιτέλους hands-free gaming, και λογικά στο μέλλον θα βγούν ακόμα καλύτεροι τίτλοι. Αν θέλουν να χτυπήσουν και στην Ιαπωνική αγορά, θα πρέπει να βγάλουν και έναν ιαπωνικό Kinect τίτλο. Κάτι τέτοια τα λατρεύουν οι Ιάπωνες.
tempo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Με το Kinect γίνεται χαμός παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής φεύγει σαν τρελό. Εντάξει, η τεχνολογία του Move είναι ξεπερασμένη πλέον. Με το Kinect είδαμε επιτέλους hands-free gaming, και λογικά στο μέλλον θα βγούν ακόμα καλύτεροι τίτλοι. Αν θέλουν να χτυπήσουν και στην Ιαπωνική αγορά, θα πρέπει να βγάλουν και έναν ιαπωνικό Kinect τίτλο. Κάτι τέτοια τα λατρεύουν οι Ιάπωνες. θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι πολύ καλές πωλήσεις του kinect θα σπρώξουν τις εταιρείες να βγάλουν καλά παιχνίδια για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις