Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ναι έχει και PS3 από όσο έχει αναφέρει εδώ και χρόνια...
JohnVani18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει ακομα αυτο το thread..? Ακομα συγκρισεις κανουμε? Το Χ360 εφτασε τα ακρα του, το PS3 εχει μελλον ακομα. Απο 'κει και περα τραβιξτε τα @@ σας και πειτε οτι θελετε. That's the way the cookie crumbles.
anamenos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπόρεσα να βρω παραμικρή διαφορά. Φοβερά γραφικά το game πάντως...
empire_1924 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει ακομα αυτο το thread..? Ακομα συγκρισεις κανουμε? Το Χ360 εφτασε τα ακρα του, το PS3 εχει μελλον ακομα. Απο 'κει και περα τραβιξτε τα @@ σας και πειτε οτι θελετε. That's the way the cookie crumbles. Πρόσεξε μόνο να τα γράφεις με τρόπο αυτά γιατί το 2011 παίζει να εκτεθείς(ξανά),βλέπε forza 4,codename:kingdoms(εδώ μάλλον θα χαζέψεις με τα γραφικά),όπως εννοείται και με το Gears of War 3 και κλασσικά τα περισσότερα multiplatform θα είναι καλύτερα ως συνήθως στο 360(χιλιοαποδεδειγμένο άλλωστε) ενώ ακόμα οι ps fanboys θα γράφετε το γνωστό:"Το Χ360 εφτασε τα ακρα του, το PS3 εχει μελλον ακομα" και μέλλον δεν θα βλέπετε...και όταν(και αν) το δείτε θα έχουμε φτάσει στην επόμενη γενιά κονσολών!!! Φιλικά!!!
tempo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Υπαρχει ακομα αυτο το thread..? Ακομα συγκρισεις κανουμε? Το Χ360 εφτασε τα ακρα του, το PS3 εχει μελλον ακομα. Απο 'κει και περα τραβιξτε τα @@ σας και πειτε οτι θελετε. That's the way the cookie crumbles. τι λες φίλε μου, με το kinect τώρα ξεκινάει το xbox360....
JohnVani18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 @empire_1924 Οσον αφορα Forza, παω πασο και δεν λεω τιποτα μιας και το GT5 δεν το ειδα ακομα. Ας φτασει το 360 τα γραφικα που εβγαλε το PS3 με το GoW3 και μετα πειτε μου για γραφικα. Για multiplatform εχουν υποθει απειρες φορες και δεν εχω ορεξη να επαναλαμβανομαι. Κι εγω φιλικα, την αποψη/γνωμη μας λεμε εξαλλου. ps : δεν ειμαι fanboy, εγω αυτα ειδα με τα ματια μου και αυτα λεω @tempo Τι ακριβως θα προσφερει το kinect απο μερια γραφικων..? Δεν κανω συγκριση move/kinect, αλλα τι μπορει να αποδοσει η καθε κονσολα. Ειδα τα γραφικα του Reach, ειδα του Killzone2, ΔΕΝ υπαρχει απλα θεμα συγκρισης.
anamenos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 @empire_1924 Οσον αφορα Forza, παω πασο και δεν λεω τιποτα μιας και το GT5 δεν το ειδα ακομα. Ας φτασει το 360 τα γραφικα που εβγαλε το PS3 με το GoW3 και μετα πειτε μου για γραφικα. Για multiplatform εχουν υποθει απειρες φορες και δεν εχω ορεξη να επαναλαμβανομαι. Κι εγω φιλικα, την αποψη/γνωμη μας λεμε εξαλλου. ps : δεν ειμαι fanboy, εγω αυτα ειδα με τα ματια μου και αυτα λεω @tempo Τι ακριβως θα προσφερει το kinect απο μερια γραφικων..? Δεν κανω συγκριση move/kinect, αλλα τι μπορει να αποδοσει η καθε κονσολα. Ειδα τα γραφικα του Reach, ειδα του Killzone2, ΔΕΝ υπαρχει απλα θεμα συγκρισης. Μιλάει καθαρά για το θέμα της διάρκειας της ζωής της κονσόλας. 5 και πλέον εκατομμύρια Kinect σε 2 μήνες νομίζω εξασφαλίζουν και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια στο 360
garrett156 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 καλα και εγω το εχω ριξει στο ps3 τελευταια,ειμαι κατοχος και των 2 κονσολων βεβαια αλλα τη συγκριση reach και killzone μην την κανεις...συγκρινουμε παιχνιδια βαση συνολου οχι για τα γραφικα.το killzone περα απο τον οπτικο τομεα ειναι για πεταμα και αυτο το απεδειξε η διαρκεια που ειχε στο χρονο,ακομα και το halo3 που ηταν ηδη 1 1/2 χρονια στα ραφια οταν βγηκε το kz ειναι καλυτερο overall. ουτε εγω ειμαι fanboy.ειχα παρει ps3 μονο και μονο για το killzone 2 και το εφαγα στη μαπα.παλι καλα που βγηκανε παιχνιδαρες μετα.
mihranalthaqafi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Φαίνεται πως το 360 έχει ακόμα ψωμιά http://uk.ps3.ign.com/articles/114/1142051p1.html
skanjos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 πραγματικά για γέλια το άρθρο του ign... ,ότι και να λένε κάποια fanboys φέτος ήταν χρονιά της νιντέντο.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Σαν overall λενε οτι επιλεγουν το Χ360 αλλα σαν -gaming- το λενε στην πρωτη σελιδα οτι η Nintendo ειναι με διαφορα η καλυτερη φετος. Δεν τους χρειαζομασταν εδω που τα λεμε για να το καταλαβουμε κιολας. Απο την Ε3 και μετα ηταν στανταρ οτι αυτο θα ισχυει.
NickTG Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον δεν τους ενημέρωσαν εκεί στο IGN ότι το Wii έχει μόνο τέννις, μπόουλινγκ κ.λ.π.
john2gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Θα αρκεστώ να πω ότι είναι τόσο αστείες αυτές οι (τάχα μου) δημοσκοπήσεις που μου βάζουν τι και τι πήρε βαθμολογία στο site τους ώστε να δικαιολογήσουν τα ποσοστά. Κι αυτό γιατί, αν ο Χ reviewer πχ είναι κολλημένος με την Ψ πλατφόρμα, βάζει συνέχεια 8+ στα παιχνίδια για να την εξυμνήσει ή είναι περισσότερο επιεικής για τα παιχνίδια της αγαπημένης του πλατφόρμα. Αρκετές φορές δε, ο X reviewer να έχει χαμηλότερα standards και να βάζει βαθμολογίες στον Θεό, ενώ ο Ψ reviewer να έχει υψηλά standards και να μην φοβάται να ρίξει 6αράκια και 7αράκια σε μεγάλα ονόματα. Ειδικά όταν βλέπω στα family games να νικάει (και καλά) το X360, δεν μπορώ παρά να γελάω! Η Ninty τους πήρε τα σώβρακα φέτος, απλά τα πράγματα!
aekara21jimenez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 παιδια το 360 ειναι ιδεα μου η δεν εχε ιουτε τους μισους καλους exclusives τιτλους απο το ps3....... killzone 3 uncharted 3 resistance 3 littlebig planet 2 infamous 2 God of war Demon's souls Gran turismo 5 Killzone 2 sly collection heavy rain (και τα παραπανω ειναι ενδεικτικα του τι υπαρχει στο ps) φιλικα παντα αλλα τα παιχνιδια τοy 360 δεν νομιζω να αγγιξουν αυτα του ps3
Προτεινόμενες αναρτήσεις