Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, οι Αμερικάνοι κάνουν τα δικά τους αλλά στην Ιαπωνία το 360 απλά δεν υπάρχει.

(λεπτομέρεια: η Ιαπωνία είναι αγορά 6 εκατομμυρίων nextgen κονσολών ενώ στην Αμερική έχουν πουληθεί... 45).

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλυτικά, οι πωλήσεις hardware έχουν ως εξής:

1. Nintendo DS – 1,5 εκατομμύριο τεμάχια

2. Xbox 360 - 1,37 εκατομμύρια τεμάχια

3. Nintendo Wii - 1,27 εκατομμύρια τεμάχια

4. PlayStation 3 – 530.000 τεμάχια

To psp που ειναι ρε παιδια ? :P

Sony καληνυχτα!

Δημοσ.

πιστεύω τώρα με το jailbreak θα πάει καλύτερα το Ps3

τεράστιο λάθος της sony που δε το "ξεκλείδωνε" τόσο καιρό το πράμα

η κονσόλα ήταν ποιο άσχημη-κόστιζε περισσότερο-και τα παιχνίδια δεν αντιγράφονταν.. :blink:

γιατί να πάρει ο οποιοσδήποτε Ps3? για 2 παιχνίδια?δε σφάξανε

δε πειράζει να της γίνει μάθημα ..την επόμενη με το Ps4 να προσφέρει μαζί κονσόλα το Jailbreak, να κάνει περισσότερες πωλήσεις :D

αν και γω αποκλείεται να την ξαναπατήσω αγοράζοντας Ps

XboX και ξερό ψωμί

Δημοσ.

καλησπερα!!!παρακολουθω τοσο καιρο αυτη την ενοτητα χωρις να εχω γραψει ποτε τπτ!!νομιζω ομως οτι τα games ειναι για να περναμε ευχαριστα καποιες ωρες!!εγω εχω και τις δυο κονσολες γτ απλα μου αρεσουν καποια παιχνιδια που ειναι αποκλειστικοτητες!!!το xbox το πηρα προσφατα λογο της χαμηλης τιμης του ενω το ps3 την δευτερη μερα κυκλοφοριας του γτ ηταν κατι νεο blueray,1080p αναλυση ktl!!!μετα απο τοσο καιρο εχω να πω για να απαντησω και στην ερωτηση της ενοτητας αυτησ ps3 vs xbox360 οτι μου ειναι ακριβως το ιδιο τι παιξω με το xbox τι me yo ps3 και αυτο γτ απολαμβανω το game που αποφασισα να ασχοληθω!!!

Δημοσ.

καλησπερα!!!παρακολουθω τοσο καιρο αυτη την ενοτητα χωρις να εχω γραψει ποτε τπτ!!νομιζω ομως οτι τα games ειναι για να περναμε ευχαριστα καποιες ωρες!!εγω εχω και τις δυο κονσολες γτ απλα μου αρεσουν καποια παιχνιδια που ειναι αποκλειστικοτητες!!!το xbox το πηρα προσφατα λογο της χαμηλης τιμης του ενω το ps3 την δευτερη μερα κυκλοφοριας του γτ ηταν κατι νεο blueray,1080p αναλυση ktl!!!μετα απο τοσο καιρο εχω να πω για να απαντησω και στην ερωτηση της ενοτητας αυτησ ps3 vs xbox360 οτι μου ειναι ακριβως το ιδιο τι παιξω με το xbox τι me yo ps3 και αυτο γτ απολαμβανω το game που αποφασισα να ασχοληθω!!!

τι θα περνες αυριο το πρωι? ποιο απο τα δυο? μονο για gaming ,ασε τα bluRay και τις ταινιες!

για ποδοσφαιρα ,cod7,racing

επειδη καπου αναφερθηκε για τις πωλησεις του Xbox στην Ιαπωνια ...δεν με αφορα τι κανουν αυτοι

Αλλες εποχες που τα Playstation γ*****ν αυτοι επαιζαν Nintedo

Δημοσ.

Μονο αυτοι? Ξερετε ποσα site συμφωνουν οτι το 2010 η nintendo ειχε ταυτοχρονα και τις περισσοτερες πωλησεις αλλα και το καλυτερο "hardcore" - σοβαρου gamer exclusive line-up παιχνιδιων?

No More Heroes 2 -

Red Steel 2 -

Monster Hunter Tri

Super Mario Galaxy 2 -

Kirby's Epic Yarn -

GoldenEye 007

Donkey Kong Country Returns -

Metroid: Other M -

Disney Epic Mickey

Tatsunoko vs. Capcom -

Sin & Punishment 2 -

Ετσι για μερικα για να μην ξεχνιομαστε. Σε αυτα που εχω παυλα ειναι αυτα που εχουν και τη μεγαλυτερη σημασια και κυριως το GOTY θα ερθει (για αλλη μια φορα) απο τις ταξεις της Nintendo (το bolt). Ποσα πραγματικα καλα exclusive ειχαν το PS3 και το X360 αυτη τη χρονια? Να πω οτι ορισμενα απο αυτα τα παιχνιδια ειναι ποιο "hardcore" απο τα περισσοτερα "hardcore" τοσο του PS3 οσο και του Χ360. Κοροιδεψτε την Nintendo οσο θελετε αλλα εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αφιερωσα τις περισσοτερες (με διαφορα) gaming ωρες μου το 2010 πανω στο Wii και ολα αυτα διαθετοντας και PS3 αλλα και ενα performance PC. Αυτο και μονο κατι λεει. Συνεχιστε παρακαλω να τις "μετρατε" ορισμενοι, εγω παω να παιξω ξανα Donkey Kong Country.

Δημοσ.

πλάκα πλάκα φέτος η νιντέντο έσπειρε,το κακό είναι οτι πλέον δεν της έχει μείνει τπτ για το wii εκτός απο το zelda.

το δικό μου goty για φέτος(μιας και δεν έπαιξα το smg2)είναι το bayonetta ,με τα gow3/heavy rain/alan wake αρκετά πιο πίσω.

Δημοσ.

Δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο για 2011 εκτος απο το Zelda και το Xenoblade και εκεινο το RPG απο την mystwalker (νομιζω Last Story λεγεται) οποτε ως και την Ε3 ναι το 2011 ειναι ρηχο για την Nintendo. Παρα αυτα το 2010 η nintendo κερδισε οχι μονο στο δικο της γηπεδο (που ετσι και αλλιως παιζει μονη της) αλλα ηρθε πολυ πονηρα και "εφαγε" και την Sony και την MS στα "hardcore" παιχνιδια στο δικο τους γηπεδο και ολα αυτα με ανυπαρκτο online και 10 φορες ποιο αδυναμο hardware.

Δημοσ.

Το ποιο εντυπωσιακο δεν ειναι βεβαια η αυξημενη αποδοση γραφικων αλλα το οτι το δισκακι του PS3 θα περιεχει ολα τα DLC του παιχνιδιου μεχρι και σημερα. Εστω και (πολυ) καθυστερημενα σε σχεση με το Χ360/ PC η εκδοση του PS3 αν μη τι αλλο φενεται να ειναι πολυ καλη και οχι προχειρατζα (ακους SEGA?)

Δημοσ.

ρε παιδια αυτα τα βιντεο στο youtube ειναι μεγαλη απατη, εδω μιλαμε για 30+ ιντσες και αναλυση HD τι να πρωτοδεις εκει περα

τεσπα ,οσο περναει ο καιρος και διαβαζοντας απο δω και απο εκει , η sony έχει αρχίσει να χάνει καθαρά τη μαχη

λιγο οι πεσμενες πωλησεις,λιγο το κινετικ ,λιγο οι "παταρες" με τις αποκλειστικοτητες (πχ Gt5)

κριμα γιατι στην προηγουμενη "μαχη" ημουνα ο ορισμος του Playstation Funboy είτε με το 1 vs σατουρν ,είτε του 2 vs xbox

τελικα ολα αυτα είναι τελείως ματαια. Ουτε η μια εταιρια ουτε η αλλη εταιρια σε πληρωνει και ειναι κριμα να πετας τσαμπα λεφτα

γιατι νομιζεις οτι η κονσολα ειναι κατι σαν ποδοσφαιρικη ομαδα...

p.s. το ιδανικο ειναι να εχεις και τα δυο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...