john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τα επεισοδιακά παιχνίδια, δημιουργήθηκαν για να μειωθεί ο χρόνος ανάπτυξης του παιχνιδιού. Το HL2 βγήκε το 2004, το Episode 1 το 2006 και το Episode 2 το 2007. Για το Episode 3 δεν μιλάω καν γιατί έχει καταντήσει να θεωρείται χειρότερο κι από το Duke Nukem Forever . Αυτοί οι χρόνοι ανάπτυξης είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ για episodic content. Ως παράδειγμα σου δίνω τα παιχνίδια της Telltale και την σειρά Alien Breed. Η Telltale κάθε μήνα βγάζει νέο επεισόδιο ενώ στα Alien Breeds βγήκαν τα επεισόδια με διαφορά 2-3 μηνών. Αυτά πραγματικά δείχνουν πως πρέπει να είναι τα episodic games. Τα Episodes όμως του HL2 είναι για κλάματα όσον αφορά το development cycle τους, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη ότι τα models, objects, game engine και τα περισσότερα assets υπήρχαν ήδη. Απλά, απαράδεκτα πράγματα!
Titanomaxos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 H ΜΑΓΕΊΑ ΤΟΥ GT5 ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΏΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! Uploaded with ImageShack.us :D :D :D :D
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παντως δεν το λες και μικρο το HL2.Δλδ ενταξει ας πουμε οτι ηθελαν να βαλουν και τα επεισοδια μεσα,αλλα δεν το εκαναν γιατι δεν προλαβαιναν,η ουσια ειναι οτι το HL2 σε διαρκεια ηταν μια χαρα και μου φανηκε αρκετα μεγαλυτερο απο τον μ.ο διαρκειας ενος fps.Οποτε ως εδω καλα(το κυριο παιχνιδι ηταν αψογο). Iσως θα ηταν καλυτερα να εβαζαν τα 2 επεισοδια σε ενα.Αλλα θα αργουσε το πακετο... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Τα Episodes One,Two,Three είναι και καλά το Half-Life 3. Απλά επειδή έλεγαν ότι θα τους έπαιρνε πολύ καιρό, αποφάσισαν να το κάνουν σε επεισοδιακή μορφή . Δεν μιλάμε για κομμένο περιεχόμενο του Half Life 2 δηλαδή αλλά για το sequel του που το γ@μησαν εντελώς
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ποιό HL-2; Καμμένο χαρτί το παιχνίδι πλέον... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Tilemaxx
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα Episodes One,Two,Three είναι και καλά το Half-Life 3. Απλά επειδή έλεγαν ότι θα τους έπαιρνε πολύ καιρό, αποφάσισαν να το κάνουν σε επεισοδιακή μορφή . Δεν μιλάμε για κομμένο περιεχόμενο του Half Life 2 δηλαδή αλλά για το sequel του που το γ@μησαν εντελώς Ειναι επιβεβαιωμενο αυτο που λες?Δλδ δεν θα υπαρξει HL3 αλλα μονο το episode 3? Σε ρωταω γιατι κατα καιρους βγαινουν φημες και για τα 2.Πρωτη φορα ακουω βσκ οτι τα episodes ηταν το 3. Tilemaxx το HL2 εχει βγει,πως γινεται να ειναι καμμενο χαρτι? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως θα έπρεπε το παιχνίδι imo. Ειδικά το θέμα με τα episodes απομάκρυνε πολλούς φανατικούς της σειράς.
dr_thodt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 1.E καλα τωρα αφου αυτο ειναι το πρωτο που κοιτας καθε τριτη. 2.Για το Alan Wake ειχες δημιουργησει στο μυαλο σου τετοιο hype(θυμαμαι απο τα ποστ σου εδω) που ηταν αδυνατον να μην απογοητευτεις.Κατι που δεν εκανα ποτε εγω με το GT και ετσι μου φαινεται εξαιρετικο σημερα. Τωρα σιγουρα θα αμφισβητεις το παραπανω,αλλα ευτυχως τα γραπτα μενουν και ολα αυτα που επισημαινεις ως αρνητικα(οχι μονο εσυ) τωρα,τα εχω πει εγω μηνες πριν στο ps3forums(ναι στην εδρα μου που κανω οτι θελω εκει,οπως ελεγες αν θυμασαι) και μαλιστα ειχα εντονη διαφωνια με μερικα παιδια εκει. Επισης τα αρνητικα τις τελικης εκδοσης τα εχω γραψει πριν κανεις καποιο ποστ εδω για το GT5. 3.Απαντηθηκε. 4.Εν μερη απαντηθηκε(για τα περι fanboy και αντικειμενικοτητας).Για μενα λοιπον το παιχνιδι δεν ειναι απογοητευση και ευτυχως ουτε για ατομα που εμπιστευομαι και δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να το θαψουν. Απο κει και περα απογοητευουν καποια πραγματα(τα γνωστα) που δικαιολογουν αυτη την βαθμολογια,αλλα το παιχνιδι ως συνολο ειναι εξαιρετικο με τιμονιερα. Δεν με επηρεαζουν τα αρνητικα εφοσον το παιχνιδι με διασκεδαζει. Αληθεια το metacitic δεν το ειχες σε μεγαλη εκτιμηση(gow3,MGS κτλ κτλ) τι αλλαξε τωρα? Εγω οπως βλεπεις θεωρω σωστες την βαθμολογιες για το GT5,oπως τις θεωρω σωστες και για τα MGS και gow3. 1. Tο PS3 ειχε να ανοιξει εδω κ κανενα δυο μηνες κ την τελευταια φορα που το ανοιξα (για Uncharted 2) δεν ειχα μπει στο PSN γιατι η Sony για αλλη μια φορα ειχε ανεβασει νεο firmware update (lol) κ βαριομουν παλι την ολη διαδικασια με το download, installing κλπ....βασικα οπως ειπα κ πριν αν εχεις 360 δεν πολυασχολεισαι με demos μιας κ ξερεις κατα 99% ποια ειναι η καλυτερη εκδοση απο πριν, απλα διαβαζεις τα συγκριτικα του DF και απορεις με αυτους που αρνουνται να παρουν ενα 360 λογω "κολληματος" κ "ψυχολογικου δεσιματος" με την Sony. 2. Η Remedy, τα μεσα κ η MS ειχε δημιουργησει το hype k οχι εγω στο μυαλο μου...αλλα καπου εχασες το νοημα σε ολο αυτο - αυτο που ειπα ηταν οτι καλως ή κακως το παιχνιδι δεν ηταν αυτο που περιμενα κ βγηκα ξεκαθαρα κ ειπα την γνωμη μου χωρις να τα μασαω του στυλ "σε εμενα και στους κολλητους μου αρεσει" "εγω δεν απογοητευτηκα"...δλδ οτι κανεις εσυ αυτη τη στιγμη, ειτε το θελεις ειτε οχι το παιχνιδι αποδειχτηκε μεγαλο φιασκο και ισως το μεγαλυτερο της γενιας απο θεμα προσδοκιων/hype κ τελικου αποτελεσματος. 3. Βασικα δεν απαντησες αλλα ετσι κ αλλιως το τυρακι μυριζει απο χιλιομετρα κ μαλιστα ασχημα...υπαρχουν κ αλλα τυρακια με καλυτερη γευση για οσους δεν περιοριζονται απο μια πλατφορμα στην κατοχη τους. 4. Το metacritic το εβαλα στην κουβεντα μονο κ μονο για να δω τι θα πουν ολοι αυτοι που το χρησιμοποιουν σε περιπτωσεις που τους συμφερει (π.χ. skanjos).Βασικα μονο κ μονο για να παιρνει ενα τοσο μεγαλο franchise της Sony η οποια σε γενικες γραμμες δεχεται πολυ πιο ευνοικες/κανουμε τα στραβα ματια βαθμολογιες στα exclusive παιχνιδια της (δες Killzone 2, GoW3, Resistance 2, MGS4 κλπ)απο τις αλλες 2 εταιριες κ φυσικα κ απο την πλειοψηφια των multiplatforms 7αρια κ 8αρια παει να πει οτι κατι παει πολυ στραβα - βεβαια μια ματια στα μεγαλυτερα forums αρκει για να καταλαβει καποιος τα πολλα προβληματα/ελλειψεις που εχει το παιχνιδι σε σχεση ακομα κ με ενα παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει ενα χρονο πριν - φαινεται οτι ακομα κ οι πιο φανατικοι της σειρας εχουν να πουν αρκετα αρνητικα για τον τιτλο και σιγουρα πολλοι μιλανε για απογοητευση ανεξαρτητα με τον μεσο ορο του metacritic...βεβαια οπως εχω ξαναπει αν δεν εχεις επιλογη βολευεσαι κ με το GT5.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) 1. Tο PS3 ειχε να ανοιξει εδω κ κανενα δυο μηνες κ την τελευταια φορα που το ανοιξα (για Uncharted 2) δεν ειχα μπει στο PSN γιατι η Sony για αλλη μια φορα ειχε ανεβασει νεο firmware update (lol) κ βαριομουν παλι την ολη διαδικασια με το download, installing κλπ....βασικα οπως ειπα κ πριν αν εχεις 360 δεν πολυασχολεισαι με demos μιας κ ξερεις κατα 99% ποια ειναι η καλυτερη εκδοση απο πριν, απλα διαβαζεις τα συγκριτικα του DF και απορεις με αυτους που αρνουνται να παρουν ενα 360 λογω "κολληματος" κ "ψυχολογικου δεσιματος" με την Sony. 2. Η Remedy, τα μεσα κ η MS ειχε δημιουργησει το hype k οχι εγω στο μυαλο μου...αλλα καπου εχασες το νοημα σε ολο αυτο - αυτο που ειπα ηταν οτι καλως ή κακως το παιχνιδι δεν ηταν αυτο που περιμενα κ βγηκα ξεκαθαρα κ ειπα την γνωμη μου χωρις να τα μασαω του στυλ "σε εμενα και στους κολλητους μου αρεσει" "εγω δεν απογοητευτηκα"...δλδ οτι κανεις εσυ αυτη τη στιγμη, ειτε το θελεις ειτε οχι το παιχνιδι αποδειχτηκε μεγαλο φιασκο και ισως το μεγαλυτερο της γενιας απο θεμα προσδοκιων/hype κ τελικου αποτελεσματος. 3. Βασικα δεν απαντησες αλλα ετσι κ αλλιως το τυρακι μυριζει απο χιλιομετρα κ μαλιστα ασχημα...υπαρχουν κ αλλα τυρακια με καλυτερη γευση για οσους δεν περιοριζονται απο μια πλατφορμα στην κατοχη τους. 4. Το metacritic το εβαλα στην κουβεντα μονο κ μονο για να δω τι θα πουν ολοι αυτοι που το χρησιμοποιουν σε περιπτωσεις που τους συμφερει (π.χ. skanjos).Βασικα μονο κ μονο για να παιρνει ενα τοσο μεγαλο franchise της Sony η οποια σε γενικες γραμμες δεχεται πολυ πιο ευνοικες/κανουμε τα στραβα ματια βαθμολογιες στα exclusive παιχνιδια της (δες Killzone 2, GoW3, Resistance 2, MGS4 κλπ)απο τις αλλες 2 εταιριες κ φυσικα κ απο την πλειοψηφια των multiplatforms 7αρια κ 8αρια παει να πει οτι κατι παει πολυ στραβα - βεβαια μια ματια στα μεγαλυτερα forums αρκει για να καταλαβει καποιος τα πολλα προβληματα/ελλειψεις που εχει το παιχνιδι σε σχεση ακομα κ με ενα παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει ενα χρονο πριν - φαινεται οτι ακομα κ οι πιο φανατικοι της σειρας εχουν να πουν αρκετα αρνητικα για τον τιτλο και σιγουρα πολλοι μιλανε για απογοητευση ανεξαρτητα με τον μεσο ορο του metacritic...βεβαια οπως εχω ξαναπει αν δεν εχεις επιλογη βολευεσαι κ με το GT5. 1.Αν δεν ειχα δει τις διαφορες με τα ματια μου,θα εβλεπα λογικα αυτα που λες.Ευτυχως ομως τις εχω δει και σιγουρα δεν αξιζει να παρεις 360 μονο και μονο γι αυτο,αλλα για καποια exclusives οπως το alan wake. Btw στα 100 multiplatform αυτα που εχουν πραγματικα διαφορες που επηρεαζουν την εμπειρια ειναι πραγματικα ελαχιστα(bayonneta πχ) 2.Στο 360 το παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω ,περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο ειναι το ''φιασκο'' Alan Wake.Το οποιο εχει αντιστοιχα τα δικα του προβληματα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι παιχνιδαρα.Μου αρκει και παλι που η αποψη ατομων που εμπιστευομαι ειναι ακρως θετικη. Οπως καταλαβαινεις εχω την ιδια σταση και για το GT5.Καποια λαθη και προβληματα του παιχνιδιου,δεν ειναι ικανα να μου στερησουν την ευχαριστηση που μου δινει το παιχνιδι με τιμονιερα.Οσο και αν δεν σου αρεσει ετσι ειναι.Δυστυχως για σενα,αλλα ευτυχως για μενα,το παιχνιδι το απολαμβανω οσο λιγα. 3.Δεν καταλαβες τι εννουσα με το τυρακι μαλλον.Οταν μυριστεις κατι ασχημο για το Ps3 εμφανιζεσαι.Ασχετα που δεν εχεις παιξει πραγματικα το παιχνιδι και οπως πρεπει. 4.Οκ με καλυψες.Η κακια sony πληρωνει τα reviews και αγια MS την αφηνει να αλωνιζει,αρα για να εχει το GT5 86...φαντασου ποσο πατατα ειναι. Επιασα την λογικη σου. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
GamerManiac Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μάγκες υπάρχει σύστημα όπου μπορώ στο ps3 να βάλω χειριστήριο xbox?και πως;
analwsimos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μάγκες υπάρχει σύστημα όπου μπορώ στο ps3 να βάλω χειριστήριο xbox?και πως; XCM Cross Battle Adapter check http://www.zath.co.uk/use-xbox-360-controllers-on-ps3/ άσε και γω αυτό θέλω διότι με βολεύει πολύ περισσότερο το χειριστήριο του xbox αλλά το "adapter" δεν νομίζω να κυκλοφορεί σε Ελλάδα σε νορμάλ τιμή κάτι μαγαζιά το έχουν 70ευρώ δε παν καλά 1000φορές το ps3 axis παρά να σκάσω 70ευρό-θέμα συνήθειας είναι πίστεψε με
Tilemaxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 The original Gran Turismo HD demo ran at a higher native resolution than the final game, albeit with no anti-aliasing. The simplified track and lower number of cars seems to have allowed for higher-quality textures. The 12.5 per cent resolution advantage combined with the lack of quincunx blur plus additional RAM available for textures makes the older game look clearer and sharper compared to the final shipping product.
privateer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 http://www.joystiq.com/2010/12/09/november-npd-best-month-ever-for-retail-xbox/
anamenos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 τρελλές πωλήσεις το XBOX360, κάπου διάβαζα ότι για την Αμέρική στο ίδιο χρόνικό σημείο της ζωής με το PS2 το 360 πουλάει περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις