Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι όλα τα standard έτσι. Θεωρώ το παραπάνω παράδειγμα απαράδεκτο, αλλά υπάρχουν και μερικά standards που είναι σαν premium.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Eιλικρινα τι περιμενεις να σου απαντησει? 1. Ο τυπος ειναι απο τα μεγαλυτερα "αντικειμενικα γιατι δεν εκφερει αποψη αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορει γιατι δεν εχει 360 ή Wii" PS3 fanboys εδω μεσα κατι που κανει μπαμ απο το προηγουμενο post του που αρχισε τα ειστε haters, trolls κ.λ.π. 2. Μα και φυσικα δεν εχει 360 λογω "ιδεολογιας" και παλαιοτερου καλου "ιστορικου"(lol) οπως εχει παραδεχτει και παλαιοτερα με τα μηχανηματα της Sony. Βλεπεις οτι του ειναι αδυνατον να παραδεχτει οτι το GT5 κατεληξε να ειναι το μεγαλυτερο φιασκο της γενιας αλλαζοντας την κουβεντα σε προσωπικες επιθεσεις του στυλ εισαι hater/troll, οπως κ να εχει ειναι μεγαλη απογοητευση που ισως το μεγαλυτερο franchise της Sony κατεληξε να ειναι η σκια των παλιων μεγαλειων του...και ολα αυτα μετα απο σχεδον 5 χρονια υποσχεσεων τελειοτητας κ φυσικα αναμονης...αλλα ειπαμε μερικοι βολευονται κ με το "πολυ καλο" ειδικα αν δεν εχουν κ αλλη επιλογη. Σορρυ που σε απογοητευσα και δεν εθαψα το Forza. Ρε τι διαβαζουμε... Ειμαστε διαφορετικοι βλεπεις.Εγω δεν προκειται να αγορασω την αλλη κονσολα μονο για να συγκρινω τα demo καθε τριτη ή για να το παιξω ''αντικειμενικος'' ως κατοχος του τιτλου ''τις εχω και τις 2,αρα ξερω''. Εσυ εμφανιζεσαι μονο οταν ''πεσει'' το τυρακι και μυρισει.Αν το GT ειχε 95 στο μετακριτικ ακομα θα ψαχναμε να σε βρουμε. Τωρα πως γινεται φιασκο με 86 στο μετακριτικ παρ'ολο που εχει 800 standard cars και standard πιστες,μονο εσυ ξερεις. Οσο και να σε χαλαει χωνεψε το.Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Btw πρωτος εκανες χαρακτηρισμους.Για να μην ξεχνιομαστε.Βλεπω οτι παραπονιεσαι κιολας γι αυτο στο υπενθυμιζω. Δεν είναι όλα τα standard έτσι. Θεωρώ το παραπάνω παράδειγμα απαράδεκτο, αλλά υπάρχουν και μερικά standards που είναι σαν premium. Ενταξει premium δεν ειναι κανενα απο τα standard,αλλα σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερα απο αυτο στην παραπανω εικονα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
GamerManiac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ποτέ θα σταματήσουν τα fanboys να μιλάνε και θα ακούσουμε επιτέλους σοβαρές συζητήσεις;Κατι άλλο αγόρασα μια τηλεόραση monitor μπορώ να συνδέσω και το pc και το xbox πάνω;Παντως δεν είναι τυχαίο που ο seannaners έχει 360!!
dr_thodt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Σορρυ που σε απογοητευσα και δεν εθαψα το Forza. Ρε τι διαβαζουμε... Ειμαστε διαφορετικοι βλεπεις.Εγω δεν προκειται να αγορασω την αλλη κονσολα μονο για να συγκρινω τα demo καθε τριτη ή για να το παιξω ''αντικειμενικος'' ως κατοχος του τιτλου ''τις εχω και τις 2,αρα ξερω''. Εσυ εμφανιζεσαι μονο οταν ''πεσει'' το τυρακι και μυρισει.Αν το GT ειχε 95 στο μετακριτικ ακομα θα ψαχναμε να σε βρουμε. Τωρα πως γινεται φιασκο με 86 στο μετακριτικ παρ'ολο που εχει 800 standard cars και standard πιστες,μονο εσυ ξερεις. Οσο και να σε χαλαει χωνεψε το.Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Btw πρωτος εκανες χαρακτηρισμους.Για να μην ξεχνιομαστε.Βλεπω οτι παραπονιεσαι κιολας γι αυτο στο υπενθυμιζω. Ενταξει premium δεν ειναι κανενα απο τα standard,αλλα σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτερα απο αυτο στην παραπανω εικονα. 1. Μα γιατι να κατσω να συγκρινω τα demos καθε τριτη εφοσον κατα 99% τα multiplatform ειναι καλυτερα σε 360? οποιος εχει κ τα 2 μηχανηματα διαλεγει το καλυτερο γιατι εχει την επιλογη. 2. Εγω εμφανιζομαι οταν εχω να πω κατι οπως κ τοτε που εγραψα για το Alan Wake λεγοντας ξεκαθαρα τι πιστευω χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου - το παιχνιδι απογοητευσε παρα πολυ λογω του τεραστιου hype κ δεν ηταν αυτο που περιμεναμε καλως ή κακως - αυτο δεν σταματει τον τιτλο απο το να ειναι ενα καλο παιχνιδι οπως κ το GT5 οπως λες απο το να ειναι ειναι πολυ καλο...με λιγα λογια καλο, πολυ καλο αυτο που περιμεναμε ολοι σιγουρα δεν το ειδαμε ουτε στην περιπτωση του AW ουτε στην περιπτωση του GT5. 3. Οσο για το τυρακι εγω το μυριζω αλλα εσυ το τρως αυτη τη στιγμη κ ειναι πολυ χειροτερο απο οτι περιμενες. 4. Ειλικρινα πιστευεις οτι για εναν τιτλο σαν το GT5 μετα απο ολο αυτο το απιστευτο hype τοσα χρονια, τις τοσο μεγαλες προσδοκιες και την τοσο μεγαλη ιστορια σαν franchise στον χωρο του gaming το 86% δεν ειναι το λιγοτερο απογοητευτικο?...ειπαμε να εισαι fanboy αλλα οσο κ "πολυ καλο" να ειναι δεν παυει να ειναι τεραστια απογοητευση και ενα τρελα overhyped παιχνιδι που οχι μονο δεν απεδωσε τα αναμενομενα αλλα ειναι κατωτερο σε παρα πολλους τομεις απο ενα παιχνιδι που κυκλοφορησε ενα χρονο πριν..κ εσυ συνεχιζεις να λες "πως γινεται φιασκο με 86 στο μετακριτικ"..μιλησε κανεις για αντικειμενικοτητα?
GamerManiac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μάγκες με την περίπτωση μου τι γίνεται;
dr_thodt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ασχετο, αλλα ο παραγοντας "tear" που βλεπω στις διαφορες συγκρισεις benching τι ακριβως ειναι? Αυτο εδω ειναι το tearing: Οι καθετες γραμμες που "κοβουν" την εικονα στη μεση και προερχονται απο την ελλειψη του vertical synchronization (v-sync).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 1. Μα γιατι να κατσω να συγκρινω τα demos καθε τριτη εφοσον κατα 99% τα multiplatform ειναι καλυτερα σε 360? οποιος εχει κ τα 2 μηχανηματα διαλεγει το καλυτερο γιατι εχει την επιλογη. 2. Εγω εμφανιζομαι οταν εχω να πω κατι οπως κ τοτε που εγραψα για το Alan Wake λεγοντας ξεκαθαρα τι πιστευω χωρις να κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου - το παιχνιδι απογοητευσε παρα πολυ λογω του τεραστιου hype κ δεν ηταν αυτο που περιμεναμε καλως ή κακως - αυτο δεν σταματει τον τιτλο απο το να ειναι ενα καλο παιχνιδι οπως κ το GT5 οπως λες απο το να ειναι ειναι πολυ καλο...με λιγα λογια καλο, πολυ καλο αυτο που περιμεναμε ολοι σιγουρα δεν το ειδαμε ουτε στην περιπτωση του AW ουτε στην περιπτωση του GT5. 3. Οσο για το τυρακι εγω το μυριζω αλλα εσυ το τρως αυτη τη στιγμη κ ειναι πολυ χειροτερο απο οτι περιμενες. 4. Ειλικρινα πιστευεις οτι για εναν τιτλο σαν το GT5 μετα απο ολο αυτο το απιστευτο hype τοσα χρονια, τις τοσο μεγαλες προσδοκιες και την τοσο μεγαλη ιστορια σαν franchise στον χωρο του gaming το 86% δεν ειναι το λιγοτερο απογοητευτικο?...ειπαμε να εισαι fanboy αλλα οσο κ "πολυ καλο" να ειναι δεν παυει να ειναι τεραστια απογοητευση και ενα τρελα overhyped παιχνιδι που οχι μονο δεν απεδωσε τα αναμενομενα αλλα ειναι κατωτερο σε παρα πολλους τομεις απο ενα παιχνιδι που κυκλοφορησε ενα χρονο πριν..κ εσυ συνεχιζεις να λες "πως γινεται φιασκο με 86 στο μετακριτικ"..μιλησε κανεις για αντικειμενικοτητα? 1.E καλα τωρα αφου αυτο ειναι το πρωτο που κοιτας καθε τριτη. 2.Για το Alan Wake ειχες δημιουργησει στο μυαλο σου τετοιο hype(θυμαμαι απο τα ποστ σου εδω) που ηταν αδυνατον να μην απογοητευτεις.Κατι που δεν εκανα ποτε εγω με το GT και ετσι μου φαινεται εξαιρετικο σημερα. Τωρα σιγουρα θα αμφισβητεις το παραπανω,αλλα ευτυχως τα γραπτα μενουν και ολα αυτα που επισημαινεις ως αρνητικα(οχι μονο εσυ) τωρα,τα εχω πει εγω μηνες πριν στο ps3forums(ναι στην εδρα μου που κανω οτι θελω εκει,οπως ελεγες αν θυμασαι) και μαλιστα ειχα εντονη διαφωνια με μερικα παιδια εκει. Επισης τα αρνητικα τις τελικης εκδοσης τα εχω γραψει πριν κανεις καποιο ποστ εδω για το GT5. 3.Απαντηθηκε. 4.Εν μερη απαντηθηκε(για τα περι fanboy και αντικειμενικοτητας).Για μενα λοιπον το παιχνιδι δεν ειναι απογοητευση και ευτυχως ουτε για ατομα που εμπιστευομαι και δεν θα ειχαν κανενα προβλημα να το θαψουν. Απο κει και περα απογοητευουν καποια πραγματα(τα γνωστα) που δικαιολογουν αυτη την βαθμολογια,αλλα το παιχνιδι ως συνολο ειναι εξαιρετικο με τιμονιερα. Δεν με επηρεαζουν τα αρνητικα εφοσον το παιχνιδι με διασκεδαζει. Αληθεια το metacitic δεν το ειχες σε μεγαλη εκτιμηση(gow3,MGS κτλ κτλ) τι αλλαξε τωρα? Εγω οπως βλεπεις θεωρω σωστες την βαθμολογιες για το GT5,oπως τις θεωρω σωστες και για τα MGS και gow3.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τωρα πραγματικα υπηρχε καποιος που τα βλεπει αντικειμενικα και να περιμενε οτι το gt5 θα ηταν κατι πολυ ανωτερο απο το forza?Mιλαμε ρε παιδια για 2 κονσολες ιδιας γενιας δηλαδη ελεος.Τι γραφικα καλυτερα θα ειχε ?Το gameplay παλι τι καλυτερο θα ηταν αφου μιλαμε για ενα παιχνιδι racing ...Εγω σας λεω αντε το gt5 να ειχε ενα 10% καλυτερα γραφικα και ενα 10% καλυτερο framerate.Tι θα το εκανε αυτο ?Καλυτερο παιχνιδι ? Το θεμα ειναι ποσο χανεσαι μεσα στο παιχνιδι οταν το παιζεις .Εγω οταν ειχα παιξει το condemned ειχα μεινει καγκελο απο την αγωνια και την ατμοσφαιρα .Κανεις δεν μπορει να ερθει να μου πει οτι το Alan wake ειναι ανωτερο παιχνιδι γιατι δεν με γεμισε τοσο οσο τo condemned παρολο που το θεωρω πολυ ωραιο .Το Alan wake ομως ειναι πιο ωραια φτιαγμενο ,εχει καλυτερο gameplay σαφως και ειναι και πιο διαφημισμενο και καλυτερα γραφικα εχει .Εγω ομως το πρωτο το θεωρω καλυτερο παιχνιδι .
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι από όταν κυκλοφόρησε το PS3 μερικοί περίμεναν πως και πως τον "The real true simulator", ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν παίξει Forza2 και 3 ώστε να ξεδώσουν από το να περιμένουν και να λένε ότι θα είναι μίλια καλύτερο (προσπαθώντας ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν την αγορά του PS3 που έκαναν). Γι αυτό έχουμε πει ότι δεν αξίζει κάποιος να γίνεται fanboy αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα (γενική παρατήρηση είναι αυτή). Ή για να το πω πιο απλά. Θα μπορούσαν τα παλικάρια να είχαν βγάλει το GT5 εδώ και πολύ καιρό και τώρα να μας έδιναν το GT6. Αυτά πέρι <<Καθυστερούμε το παιχνίδι για να είναι τέλειο>> είναι τόσο γελοία που θα έπρεπε να κόβονται πολλοί βαθμοί για τις τόσο άστοχες δηλώσεις. Απλά, είχαν γίνει για να δημιουργηθεί το τεράστιο hype και να δικαιολογήσουν την τεμπελιά τους. Έτσι και λακαμιά να είναι το παιχνίδι, πάλι να έχουν να πουν ότι υπάρχουν σκιας 1000 αυτοκίνητα (ασχέτως που το design τους είναι... well... ακόμα και mod team θα τα πήγαινε καλύτερα στο import αλλά ας το προσπεράσουμε). Τεμπέληδες ήταν και τίποτα παραπάνω. Και η πλάκα είναι ότι το GT5 που έφτιαχναν τόσα χρόνια, κοντράρεται με νύχια και με δόντια με παιχνίδι που είχε λιγότερο development cycle και που κυκλοφορεί ήδη ένα χρόνο. Ο νοών νοείτω λοιπόν για τα παλικάρια στην Polyphony Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δλδ jonh θες να πεις οτι πιναν φραπεδακι καθε πρωι και μετα σπιτι? Ενταξει τωρα μπορει να πει ο καθενας οτι θελει βεβαια,οποτε ας πω και γω τα δικα μου. Εγω εχω την εντυπωση οτι ηθελαν να το βγαλουν οσο γινεται πιο γρηγορα,αλλα καθυστερησαν γιατι εδωσαν προτεραιοτητα(εδωσαν βαση εκει) σε καποια πραγματα που στο τελος τους καθυστερησαν πολυ περισσοτερο απ'οσο θα επρεπε. Ενα απο αυτα ηταν η λεπτομερια του σχεδιασμου των αυτοκινητων. Οταν εφτασαν τα 100 εδωσαν το prologue και απο εκει και περα εφτιαξαν αλλα 100 και τελος. Αν διαβασεις καποια interviews ανα καιρους,θα δεις οτι τονιζουν συνεχεια πως τους καθυστερουσαν πολυ τα αυτοκινητα.Περισσοτερο απ'οσο θα περιμεναν. Τωρα θα μου πεις..γιατι να τους πιστεψω? Eιναι και sony..666 και τα λοιπα,τα γνωστα. Το θεμα ειναι οτι στην πραξη και με αυτον τον αναγκαστικο/απογοητευτικο διαχωρισμο σε premium και στανταρτ,κατ'εμε φαινεται(ακομα και αν δεν εχει διαβασει καποιος τα interviews)...οτι δεν προλαβαν να ετοιμασουν τα υπολοιπα.
Titanomaxos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι από όταν κυκλοφόρησε το PS3 μερικοί περίμεναν πως και πως τον "The real true simulator", ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν παίξει Forza2 και 3 ώστε να ξεδώσουν από το να περιμένουν και να λένε ότι θα είναι μίλια καλύτερο (προσπαθώντας ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν την αγορά του PS3 που έκαναν). Γι αυτό έχουμε πει ότι δεν αξίζει κάποιος να γίνεται fanboy αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα (γενική παρατήρηση είναι αυτή). Ή για να το πω πιο απλά. Θα μπορούσαν τα παλικάρια να είχαν βγάλει το GT5 εδώ και πολύ καιρό και τώρα να μας έδιναν το GT6. Αυτά πέρι <<Καθυστερούμε το παιχνίδι για να είναι τέλειο>> είναι τόσο γελοία που θα έπρεπε να κόβονται πολλοί βαθμοί για τις τόσο άστοχες δηλώσεις. Απλά, είχαν γίνει για να δημιουργηθεί το τεράστιο hype και να δικαιολογήσουν την τεμπελιά τους. Έτσι και λακαμιά να είναι το παιχνίδι, πάλι να έχουν να πουν ότι υπάρχουν σκιας 1000 αυτοκίνητα (ασχέτως που το design τους είναι... well... ακόμα και mod team θα τα πήγαινε καλύτερα στο import αλλά ας το προσπεράσουμε). Τεμπέληδες ήταν και τίποτα παραπάνω. Και η πλάκα είναι ότι το GT5 που έφτιαχναν τόσα χρόνια, κοντράρεται με νύχια και με δόντια με παιχνίδι που είχε λιγότερο development cycle και που κυκλοφορεί ήδη ένα χρόνο. Ο νοών νοείτω λοιπόν για τα παλικάρια στην Polyphony John2gr εσυ το λες τεμπελιά, εγω το λέω ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΆ!!! Ειναι κατω του μετριου σε πολλους τομεις to GT5... Ποια λεπτεμερεια ρε PDS, θες την αληθεια...???? ΘΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ??? Αρπα την λοιπον.... ΧΒΟΧ 360-> FORZA 3 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us PS3 -> GT5 Uploaded with ImageShack.us URL=http://img139.imageshack.us/i/gt5lancerhoodpin.jpg/][/url] Uploaded with ImageShack.us θΑΥΜΑΖΕ ΤΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕNU ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GAME ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΛΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Titanomaxos
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Aφου δεν υπαρχει μεσω Jailbrake πως το ξερεις? Εκτος αν παιζει και δεν το πηρα χαμπαρι. Σιγα...σιγα.. Δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ με τοσες αποκαλυψεις ρε Χαρδαβελλα. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Φραπεδάκι στο σπίτι όχι, φραπεδάκι στην δουλειά και με καμάρι να λένε ότι πήρε ώρες για να φτιάξουν μια καμπύλη στο αυτοκίνητο (όπως είχαν πει χαρακτηριστικά), το λες άνετα . Άσε δε ότι ενώ οι artists είχαν δουλειά, οι programmers τι έκαναν που ήδη ήταν έτοιμη η game engine εδώ και τόσο καιρό; Τα έξυναν μέχρι να ματώσουν και άντε να διόρθωσαν bugs από playtesting ή να αλλάξουν το TOD ώστε να σκοτώσουν δημιουργικά την ώρα τους (το φραπεδάκι που λέγαμε ). Όταν λοιπόν το development cycle έχει τέτοια θέματα από την μεριά των artists, καταλαβαίνεις ότι πάσχει η ομάδα σου ρε παιδί μου. Και φαντάσου ότι υπήρχε βάση ήδη για το gameplay του από το GT4, μιας και δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Γιατί ούτε τα λάστιχα θερμαίνονται ώστε να σκάσουν στο GT5, ούτε επηρεάζουν την οδήγηση όταν ζεσταθούν, ούτε τίποτα από όσα βλέπουμε σε iRacing και Live For Speed. Δεν κάνω καν λόγο για physics, damage system μιας και είναι το μελανό σημείο του GT5 και δεν δικαιολογείται καθόλου για παιχνίδι που φτιάχνεται... πέντε χρόνια. Ακόμα και η αίσθηση του ότι δεν τρέχεις γρήγορα είναι ακριβώς η ίδια με του GT4. Θα ήθελα κάποιος να έριχνε ένα συγκριτικό στο gameplay του GT4 και του GT5. Άρα πέντε χρόνια για τι; Για 200 premium καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα και μια game engine που ήταν έτοιμη εδώ και πολύ καιρό; Και που δεν κυκλοφόρησε στην ώρα του εξαιτίας συμφερόντων (τόσο για την Polympony όσο και για την Sony; ). Μαγκιά τους αλλά έτσι δίνουν κάθε λόγο στο να τις κράξουμε εις τους αιώνες των αιώνων Να στο πω αλλιώς. Μπορούσαν να βγάλουν το GT5 εδώ και καιρό και να έβγαιναν packs με premium αυτοκίνητα ώστε να μην υπάρχουν καν τα standards. Ή να έβγαζαν μετά από ένα χρόνο την 'Ultimate version' ή GOTY version. Ή ακόμα και το GT6 με προσθήκες στο gameplay. Διαφορετικά όμως ακούγεται το "The longest line-up with 1000 cars in-game" και διαφορετικά "100 photorealistic cars in-game". Τεμπελιά και εκμετάλλευση του κοινού στον μέγιστο βαθμό είναι αυτά. Αυτό και τα episodes του Half-Life 2 είναι οι μεγαλύτεροι περίγελοι του gaming χώρου αυτή την εποχή (και ίσως προστεθεί με την σειρά του και το Duke Nukem... αν και εκεί είχαμε τρεις αλλαγές της game engine. Φαντάσου να είχαν και από αυτό στο GT5, καλό 2020 κι αν το βλέπαμε ) Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από john2gr
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Όταν το development cycle έχει τέτοια θέματα από την μεριά των artists, καταλαβαίνεις ότι πάσχει η ομάδα σου ρε παιδί μου. Εμ αυτο δεν ειναι φραπεδακι ομως.Εννοειται οτι υπηρχε προβλημα στην ομαδα,εφοσον αργησαν λογο του σχεδιασμου.Δεν χρειαζοταν να το γραψω αυτο. Να στο πω αλλιώς. Μπορούσαν να βγάλουν το GT5 εδώ και καιρό και να έβγαιναν packs με premium αυτοκίνητα ώστε να μην υπάρχουν καν τα standards. Ή να έβγαζαν μετά από ένα χρόνο την 'Ultimate version' ή GOTY version. Ή ακόμα και το GT6 με προσθήκες στο gameplay. Διαφορετικά όμως ακούγεται το "The longest line-up with 1000 cars in-game" και διαφορετικά "100 photorealistic cars in-game". Τεμπελιά και εκμετάλλευση του κοινού στον μέγιστο βαθμό είναι αυτά. Αυτό και τα episodes του Half-Life 2 είναι οι μεγαλύτεροι περίγελοι του gaming χώρου αυτή την εποχή (και ίσως προστεθεί με την σειρά του και το Duke Nukem... αν και εκεί είχαμε τρεις αλλαγές της game engine. Φαντάσου να είχαν και από αυτό στο GT5, καλό 2020 κι αν το βλέπαμε ) Εδω δεν μπορω να διαφωνησω.Για μενα κακως εβαλαν τα standards,χαλανε ολη την εικονα. Τωρα για το HL2 διαφωνω,μια χαρα ηταν τα episodes ειδικα το 2ο.Αν και το ΗL2 ηταν αρκετα ανωτερο και απο τα 2. Επισης για την μηχανη του GT5.Θα συμφωνησω.Με αυτα και με αυτα προσπαθησαν να βελτιωσουν το παιχνιδι πανω στην μηχανη του 2005/6.Το θεμα ειναι οτι εχουμε 2010.4ΧΜSAA στο GT5?Δυσκολα θα πηγαιναν σε MSAA αν ξεκιναγαν το GT6 σημερα ή πριν απο ενα-δυο χρονια. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Tilemaxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Η εν λόγω μηχανή του GT5 νομίζω οτι είναι αυτή που είδαμε στο GT4 Prologue το 2003. Έχω αυτή την αίσθηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις