JUST-GAMER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι ειναι σουπερ. Τωρα απο trolls και haters που ζουν και αναπνεουν για αποτυχιες της ''αγαπημενης'' sony δεν περιμενω κατι διαφορετικο.Eυκαιριες ψαχνουν ή αλλιως τρολλoφαϊ. Οποιος αμφιβαλλει για την ποιοτητα του,ας παρει μια καλη τιμονιερα της Logitech και ας γραψει μετα τις εντυπωσεις του.Με το χειριστηριο δεν προκειται να νιωσει. Όπως δεν περιμένουμε και κάτι αντίθετο από ένα ps3 fanboy που όπως λένε οι κρητικές και όλα τα σαιτς το gt5 είναι σαφώς κατώτερο από το fm3 και απ' ότι αναμενόταν για ένα παιχνίδι που αναπτυσσόταν 5 χρονιά. Και σε προλαβαίνω γιατί ξέρω ότι θα πεις το τι λένε τα σαιτ και οι μετρήσεις πόσος σε ενδιαφέρουν αλλά το θέμα είναι ότι δεν το λένε μόνο αυτά αλλά και πολλοί χρήστες του ps3 που αλλά περίμεναν και άλλα είδαν και γι' αυτό το κράζουν. Δες και λιγο το συγκριτηκο που ποσταρε ποιο πανω ο djtaurus αν κι εκεί δεν πρόκειται να δεις κάτι πέμπτο στο τέλειο(Κατά τι γνώμη σου) gt5 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τrolls, haters ή fanbοys σαν κ εσενα το μονο σιγουρο ειναι οτι 5 χρονια μας ειχανε σπασει τα *bleep* με τον "τελειομανη" Kaz και το επικο, φοβερο κ τρομερο GT5 που θα ερθει κ θα τα παρει ολα παραμαζωμα (κατι που το ακουω απο εποχη launch του PS3) κ τελικα βλεπουμε ενα παιχνιδι που απο τωρα βασιζεται στα επερχομενα DLCs κ patches με χρονο αναπτυξης σχεδον 5 ετων που δεν ξεπερναει ενα παιχνιδι που εχει βγει ενα χρονο πριν, με πολυ μικροτερο budget, λιγοτερο εμπειρη ομαδα που δημιουργηθηκε σε 2 χρονια..ποσο μαλλον αυτοι που περιμεναν την αποκαλυψη των racing games απο το GT5. Ε τουλαχιστον δεν ειμαι hater ή troll σαν εσενα.Κατι ειναι και αυτο. Επισης μιλας για αλλους και οχι για μενα.Κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.Ουτε περιμενα να ειναι το GT5. Aυτα πες τα σε αλλους λοιπον. Τον τελευταιο καιρο οι πικρες ερχονται η μια μετα την αλλη για εσας τους "αντικειμενικους" PS3-only owners - πρωτα το φιασκο με το Black Ops και τωρα με το πολυ κατω των προσδοκιων GT5 απο τον "τελειομανη" Kaz...ωρα να αρχισετε το hype για τα PS3 exclusives του 2011. :lol: Ωπα ... αντικειμενικε κατοχε και των 2. Ναι τεραστια πικρα με το Β.Ο.Μονος σου τα λες μονος σου και μονος σου βγαζεις συμπερασματα και τα πιστευεις και απο πανω. Ανθεμα αν το εχεις ακουμπησει το GT5(με τιμονιερα παντα). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Και σε προλαβαίνω γιατί ξέρω ότι θα πεις το τι λένε τα σαιτ και οι μετρήσεις πόσος σε ενδιαφέρουν αλλά το θέμα είναι ότι δεν το λένε μόνο αυτά αλλά και πολλοί χρήστες του ps3 που αλλά περίμεναν και άλλα είδαν και γι' αυτό το κράζουν. To παιχνιδι δεν ειναι τελειο,αλλα θα σε απογοητευσω...ειναι πολυ καλο.Φυσικα και κοιταω τις βαθμολογιες και τις μετρησεις.Εσυ τις κοιτας?Το link του DF το διαβασες? Δικαιες θα τις χαρακτηριζα τις βαθμολογιες αν θες την αποψη μου και αυτο γιατι το GT5 εχει πολλα σκαμπανευασματα.Εφοσον εχει τοσα standard cars μεσα και καποιες λιγες αλλα πολυ κακες πιστες απο το GT4,λογικο και δικαιο ειναι να του του κατεβασεις μια μοναδα γιατι χαλαει η συνολικη εικονα. Αυτο δεν σημαινει οτι το υπολοιπο παιχνιδι δεν ειναι εξαιρετικο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν περίμενα διαφορετική απάντηση από αυτή που έδωσες. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού που είχε ανάπτυξη 5 χρόνια δικαίωμα σου εγώ προσωπικά από αυτό που είδα μόνο ευχαριστημένος δεν είμαι για το "τέλειο - κορυφαίο" παιχνίδι racing που ελεγαν όλοι ότι θα είναι το gt5 όταν και άμα βγει. Για άλλη μια φορά εμάς λες fanboys(Κι εγώ προσωπικά δεν το εχω αρνηθεί ποτέ μου ότι είμαι) αλλά αποδεικνύεται κατά πόσο είσαι κι εσύ fanboy. Κι έτσι για να ξέρεις: Βαθμολογίες παιχνιδιών που έχουν τουλάχιστον 1 χρόνο διαφορά, Gran turismo 5 -> 8/10 ή 8.5/10 Forza motorsport 3 -> 10/10 ή 9.4/10(Τι έγινε άριστα από ένα παιχνίδι 1 χρόνο παλιότερο από το Υπέρτατο gt5 με 5 χρόνια ανάπτυξη) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να σου πω.. Διαβασες το ποστ μου? Η εβαλες την κασσετα να παιζει που ειχες ετοιμη απο πριν ανεξαρτητως τι θα εγραφα? Θελεις να σου πω οτι ειναι μαπα,για να εισαι ευχαριστημενος? Ρε τι εχουμε παθει.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το ότι απλά το μόνο αρνητικό που βρήκες στο gt5 είναι ότι είχε μερικά αμάξια & πίστες από το gt4 με αποτέλεσμα να ρίχνουν/αυξομειώνουν τις αποδόσεις του παιχνιδιού δεν μου λέει τίποτα γιατί στην ουσία αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά δικαιολογία για την κατάντια του gt5 κάτι που δεν περίμενα ποτέ να γίνει για το "εξαιρετικό(Κατά τι γνώμη σου)" παιχνίδι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το ότι απλά το μόνο αρνητικό που βρήκες στο gt5 είναι ότι είχε μερικά αμάξια & πίστες από το gt4 με αποτέλεσμα να ρίχνουν/αυξομειώνουν τις αποδόσεις του παιχνιδιού δεν μου λέει τίποτα γιατί στην ουσία αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά δικαιολογία για την κατάντια του gt5 κάτι που δεν περίμενα ποτέ να γίνει για το "εξαιρετικό(Κατά τι γνώμη σου)" παιχνίδι. Αυτα τα αρνητικα που σου ειπα εγω ειναι πολυ σημαντικα.Αν δεν ειναι τα 800 standard cars αρνητικο,τοτε τι ειναι? Τα γραφικα ειναι ανωτερα απο τον ανταγωνισμο(διαβασε το DF αν εχεις αποριες) και οι οδηγηση με μια καλη τιμονιερα εξαιρετικη. Δλδ τι θες να γραψω?Οτι η οδηγηση ειναι μαπα και οτι τα γραφικα δεν βλεπονται?Δλδ να γραψω κατι που δεν ισχυει αλλα που εσυ πολυ θα ηθελες να ισχυει? λολ Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο(δλδ οταν παιζω διασκεδαζω),εμενα μου αρεσει παρα πολυ και αξιζει 100% τα χρηματα που εδωσα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει πολυ σημαντικα αρνητικα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οκ αυτά τα λέει ένα ps3 fanboy όπως ότι πω κι εγώ για το 360 μόνο αντικειμενικά δεν είναι οπότε σε καταλαβαίνω αλλά αφού όπως λες το παιχνίδι είναι εξαιρετικό γιατί παίρνει σε όλα τα σαιτς τέτοιες βαθμολογιες σε σύγκριση με ένα "μέτριο ραλακι " της αντίπαλης κονσόλας. Για απάντησε μου σε αυτό το ερώτημα σε παρακαλώ πολύ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από JUST-GAMER
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Οκ αυτά τα λέει ένα ps3 fanboy όπως ότι πω κι εγώ για το 360 μόνο αντικειμενικά δεν είναι οπότε σε καταλαβαίνω αλλά αφού όπως λες το παιχνίδι είναι εξαιρετικό γιατί παίρνει σε όλα τα σαιτς τέτοιες βαθμολογιες σε σύγκριση με ένα "μέτριο ραλακι " της αντίπαλης κονσόλας. Για απάντησε μου σε αυτό το ερώτημα σε παρακαλώ πολύ. Ρε JUST-GAMER ημαρτον.Ειπα εγω οτι ειναι μετριο racing το Forza?Μιλησα καθολου για το forza? Εχεις κολλησει οτι αυτα τα λεει ενα fanboy.Αυτα τα αναθεματισμενα τα reviews που λες..τα διαβασες η κοιταξες μονο τον βαθμο?Εγω σου ειπα την αποψη μου γιατι δεν εχει παρει 10αρια. Ειναι εξαιρετικο γιατι αυτη ειναι η αποψη μου.Οταν παιζω ενα game και με διασκεδαζει τοσο το λεω εξαιρετικο,πως να το κανουμε.Απο κει και περα αν το βαθμολογουσα θα του εβαζα 8.5 με 9,για τους λογους που σου ειπα. Δλδ τι παραπανω να πω?Ποσο παραπανω να το εξηγησω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα μην πεις τίποτα παραπάνω παρά μόνο τι βαθμολογία θα έδινες στο forza motorsport 3.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα μην πεις τίποτα παραπάνω παρά μόνο τι βαθμολογία θα έδινες στο forza motorsport 3. Δλδ θες με το ζορι να με κανεις τρολ Λοιπον υπαρχουν καποιοι(κι ομως υπαρχουν) που δεν μπαινουν στην λογικη του να θαψουν παιχνιδια της αλλης κονσολας. Το forza 3 εγω το εχω δει ελαχιστα και με χειριστηριο.Το forza 2 το εχω παιξει λιγο περισσοτερο με τιμονιερα.Οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να τα κρινω.(οπως κανεις εσυ δλδ για το GT5 ,χωρις να εχεις δει πως ειναι το εξωφυλλο). Το μονο που μπορω να σου πω ειναι για τα γραφικα τους,που ειναι καλα αλλα χειροτερα απο το GT.Και οτι αν τα συγκρινω και τα 2 με χειριστηριο μου φαινεται καπως καλυτερο το forza,ενω με τιμονιερα καπως καλυτερο το GT. Aυτα. Σαν μια εικονα. Απο κει και περα πιστευω οτι το forza ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι.
dr_thodt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα μην πεις τίποτα παραπάνω παρά μόνο τι βαθμολογία θα έδινες στο forza motorsport 3. Eιλικρινα τι περιμενεις να σου απαντησει? 1. Ο τυπος ειναι απο τα μεγαλυτερα "αντικειμενικα γιατι δεν εκφερει αποψη αλλα ετσι κ αλλιως δεν μπορει γιατι δεν εχει 360 ή Wii" PS3 fanboys εδω μεσα κατι που κανει μπαμ απο το προηγουμενο post του που αρχισε τα ειστε haters, trolls κ.λ.π. 2. Μα και φυσικα δεν εχει 360 λογω "ιδεολογιας" και παλαιοτερου καλου "ιστορικου"(lol) οπως εχει παραδεχτει και παλαιοτερα με τα μηχανηματα της Sony. Βλεπεις οτι του ειναι αδυνατον να παραδεχτει οτι το GT5 κατεληξε να ειναι το μεγαλυτερο φιασκο της γενιας αλλαζοντας την κουβεντα σε προσωπικες επιθεσεις του στυλ εισαι hater/troll, οπως κ να εχει ειναι μεγαλη απογοητευση που ισως το μεγαλυτερο franchise της Sony κατεληξε να ειναι η σκια των παλιων μεγαλειων του...και ολα αυτα μετα απο σχεδον 5 χρονια υποσχεσεων τελειοτητας κ φυσικα αναμονης...αλλα ειπαμε μερικοι βολευονται κ με το "πολυ καλο" ειδικα αν δεν εχουν κ αλλη επιλογη.
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ασχετο, αλλα ο παραγοντας "tear" που βλεπω στις διαφορες συγκρισεις benching τι ακριβως ειναι?
Tilemaxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γενικά το Forza 3 είναι ανώτερο σαν all-around παιχνίδι. Το GT5 υπερέχει στον τομέα του ρεαλισμού στην οδήγηση, και στα γραφικά. (Ίσως και στο content).
Titanomaxos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Γενικά το Forza 3 είναι ανώτερο σαν all-around παιχνίδι. Το GT5 υπερέχει στον τομέα του ρεαλισμού στην οδήγηση, και στα γραφικά. (Ίσως και στο content). Στα γραφικα υπερεχει το GT5 ? Πες μου και στα details οτι υπερεχει το gt5!!! Στο content ? μιπως και στο damage modeling !!! Ανοιχτε τα ματια σας επιτελους.... Ξεχασα ο αφελης εχει 1000 αμαξια τι πορωσει να οδηγας το παρακατω αμαξι με αυτα τα γραφικα... -> τα 800 αμαξια απο τα 1000 ειναι ετσι!!! Uploaded with ImageShack.us ή το συνολικο average frame rate του gt5 ειναι 50fps (οπου στην βροχη εχουμε 40fps) ενω στο forza 3 μεσο ορο 57 fps.... Τα details του Gt5 σκοτωνουν λεμεεεεε -> για περνα μια βολτα απο το Gran turismo 5 section στο Insomnia και ριξε μια ματιά στις 2 τελευταίες σελίδες Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από Titanomaxos
Προτεινόμενες αναρτήσεις