GrandGamer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δώρο μου το έκαναν για τα γενέθλιά μου. Πάντως όπως είπα ήδη πιο νωρίς, το Heavy Rain με Move είναι τρομερή εμπειρία.
Mr.Hartnoll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εγω δεν εχω τιποτα απο τα 2 και δεν θα παρω καποιο απο τα δυο... και εγώ αλλά δεν θα πάρω γιατί θέλω να παιξώ κανενα παιχνίδι και όχι να χοροπηδάω σαν πίθηκος
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δώρο μου το έκαναν για τα γενέθλιά μου. Πάντως όπως είπα ήδη πιο νωρίς, το Heavy Rain με Move είναι τρομερή εμπειρία. Eίδα μερικά βιντεάκια στο ΥΤ και φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.
klainmaingr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Απο μία ματιά που έχω ρίξει και στα δύο το kinect με ενθουσίασε πολύ περισσότερο. Πολύ καλύτερη απόκριση και μάλιστα σε "Δανεικό" calibration. Σε αντίθεση με το move που μου φάνηκε ένα μαύρο wiimote.
JimChris Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Εχει τοσο φοβερη αποκριση το Kinect που δεν χρειαζεται καν τον παιχτη [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo&feature=player_embedded[/ame]
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν φταίει το κινέκτ αν τα παιχνίδια είναι για τον $@##$σο.
GrandGamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν φταίει το κινέκτ αν τα παιχνίδια είναι για τον $@##$σο. Αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι δεν έχει καλύτερη απόκριση, τα παιχνίδια το κάνουν Εγώ πάντως που το δοκίμασα το Kinect και από ότι έχω δει σε πολλά video, βλέπω ότι έχει γύρο στο 0,2 με 0,5 sec για να αναποκριθεί σε αυτό που κάνει ο παίχτης. Το Move ανταποκρίνεται πιο γρήγορα.
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να πώ το ίδιο. Το πινγκ πονγκ ας πούμε που φάνηκε τρομερά καλό. Και γενικά η όλη απόκριση σε ότι κίνηση έκανα. Κάποια φάση έπαιζα ακριβώς όπως θα έπαιζα real life. Τώρα το move το είδα σε μια αδιάφορη τοξοβολία και στο time crisis. Που εντάξει το time crisis απο πάντα δεν είναι παράδειγμα επιτομής της τεχνολογίας... Ένα βελτιωμένο duck hunt είναι
GrandGamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Η τοξοβολία είναι καλύτερο παράδειγμα της ακρίβειας του Μove παρά της απόκρισης. Η αλήθεια είναι ότι Ping Pong δεν δοκίμασα στο Kinect αλλά στο Move είναι σαν να παίζεις πραγματικό. Μέχρι και φάλτσα μπορείς να δώσεις στη μπάλα.
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αντίστοιχα το ίδιο κάνεις στο κινεκτ αλλα με το χέρι σου μόνο, χωρίς κανένα ματζαφλάρι. Γενικά είναι πολύ νωρίς και για τα δύο. Αλλα μάλλον θα προτιμήσω το kinect απο ένα βελτιωμένο wii... Time will tell..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αντίστοιχα το ίδιο κάνεις στο κινεκτ αλλα με το χέρι σου μόνο, χωρίς κανένα ματζαφλάρι. Γενικά είναι πολύ νωρίς και για τα δύο. Αλλα μάλλον θα προτιμήσω το kinect απο ένα βελτιωμένο wii... Time will tell.. Kατσε και αυτο το λες για καλο? Γιατι εγω ηξερα μεχρι σημερα οτι και στο πραγματικο tennis/Ping Pong εχεις ματζαφλαρι. Τεσπα λογικα καπου θα ειναι πιο δυνατο το ενα και καπου το αλλο.Κατα την γνωμη μου σε hardcore τιτλους θεωρητικα θα ειναι καλυτερο το move,καθως η χρηση κουμπιων ειναι απαραιτητη για τετοια παιχνιδια.(αλλα και στο 90% των παιχνιδιων ο ηρωας χρησιμοποιει καποιο ''ματζαφλαρι'',ειτε ειναι αυτο σπαθι,ειτε οπλο,ειτε ρακετα ή κατι αλλο) Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
klainmaingr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 E αυτό λέω για ματζαφλαροπαιχνίδια υπάρχει και το wii το οποίο το έχω και σκονίζεται (αν και τελευταία έκαναν ντου τρομεροί τίτλοι) Για αυτό που εισάγει το kinect είναι μια άλλη φάση εντελώς. Και ναι για καλό το λέω. Μάλιστα είμαι πεπεισμένος οτι αν κρατούσα μια κανονική ρακέτα παίζει και να την αναγνώριζε κανονικά. Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο σε σχέση με το move. Τέλος πάντων το ξέρω οτι στο τέλος θα καταλήξω και με τα 2 να κάθονται. Απλα στο move δεν βλέπω καμία καινοτομία, κάτι το οποίο βλέπω σε μεγάλο βαθμό στο kinect.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) E αυτό λέω για ματζαφλαροπαιχνίδια υπάρχει και το wii Mατζαφλαροπαιχνιδια ειναι το 90% των hardcore games.Aυτο σου ειπα και εγω. Για αυτό που εισάγει το kinect είναι μια άλλη φάση εντελώς. Και ναι για καλό το λέω.Μάλιστα είμαι πεπεισμένος οτι αν κρατούσα μια κανονική ρακέτα παίζει και να την αναγνώριζε κανονικά. Αυτό είναι σίγουρα καλύτερο σε σχέση με το move. Ωραια πες οτι παρεις την ρακετα,εισαι σιγουρος οτι εχει καλυτερη αποκριση απο το ping pong του move?Γιατι το move βοηθαει στην αποκριση,και με σκετο το ps eye μπορεις να παιξεις παρομοια παιχνιδια. Τέλος πάντων το ξέρω οτι στο τέλος θα καταλήξω και με τα 2 να κάθονται.Απλα στο move δεν βλέπω καμία καινοτομία, κάτι το οποίο βλέπω σε μεγάλο βαθμό στο kinect. Το ιδιο επιπεδο καινοτομιας υπαρχει και στα 2 κατ'εμε.Το kinect ειναι ενα εξελιγμενο ps eye(Μην ξεχναμε το eye pet κτλ) και το move ειναι ενα εξελιγμενο wiimote(ή οπως λεγεται τεσπα). Η μεγαλη διαφορα ειναι στο τροπο της προωθησης κατέμε.To eye pet δεν το ήξερε κανεις οταν βηηκε,ενω το Kinectimals ολοι. Απο κει και περα προς το παρον ,δεν υπαρχει παιχνιδι καλο και για τα 2.Οποτε για μενα παραμενουν αδιαφορα.Εχει περασει απο το μυαλο μου να το δωσω,αλλα κανω υπομονη να το δω με κανα killzone3. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
Tilemaxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 GT5 2D sprites: 5 χρόνια dev time σου λέει μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις