xrest Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 και το megadrive-saturn ειχαν το seganet..το ιδιο φανταζομαι δλδ οτι ισχυει για το live η το psn?οτι δεν ειναι κατι καινουργιο σαν υπηρεσιες? Σαφως και μιλαμε για εξελιξη αλλα και για κατι καινουργιο οσον αφορα το kinect. υγ.αυτη την στιγμη το μισω το kinect.θα αλλαξω γνωμη μονο αν το δω να λειτουργει σωστα σε hardcore games,και οχι demos σαν το kinect adv η δε ξερω τι αλλο
barman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Barman, είδα την εικόνα σου και μου έφερες πολλές αναμνήσεις. Άμα δεν είχε διαλυθεί η Commodore τώρα δεν θα υπήρχε αυτό το thread. Ετσι ειναι Συμφωνω !!!! Μιλαμε για το ΤΟΤΕ απολυτο μηχανημα !! Δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ αλλο τοτε φιλε
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) και το megadrive-saturn ειχαν το seganet..το ιδιο φανταζομαι δλδ οτι ισχυει για το live η το psn?οτι δεν ειναι κατι καινουργιο σαν υπηρεσιες?Σαφως και μιλαμε για εξελιξη αλλα και για κατι καινουργιο οσον αφορα το kinect. Eγω δεν διαφωνω με αυτο που λες,απλα δεν βλεπω και παλι συγκεκριμενη θεση που να μην αλλαζει αναλογα την περιπτωση. Δλδ αν μου λες οτι το kinect ειναι κατι καινουριο ενω το move οχι,αυτο δεν ειναι συγκεκριμενη/σταθερη θεση επι του θεματος. Δεν το διευκρινησες και ισως συμφωνεις με την δικη μου αποψη,οποτε μιλαω κυριως για τα παραπανω ποστ,οπου διαπιστωνω οτι ο καθενας τα βλεπει τα πραγματα οπως αυτος θελει. Γνωμη μου ειναι οτι ή τα βλεπεις και τα 2 ως καινουριες τεχνολογιες(γιατι και τα 2 δινουν πραγματα που δεν εχουμε δει απο τα wiimote-eyetoy) ή δεν τα βλεπεις και τα 2 ως καινουριες τεχνολογιες.Για μενα ισχυει το 2o και το γραφω παραπανω. υγ.αυτη την στιγμη το μισω το kinect.θα αλλαξω γνωμη μονο αν το δω να λειτουργει σωστα σε hardcore games,και οχι demos σαν το kinect adv η δε ξερω τι αλλο Δεν θυμαμαι τι αποψη ειχες παλιοτερα για αυτου του ειδους το gaming και γι αυτο δεν αναφερομαι σε σενα.Αλλα επειδη θυμαμαι(και εσυ φανταζομαι) καποτε τις μαχες ''ολοι οι xbox fans(κατα κυριο λογο) vs panther'',για το gaming που προσφερε το wii,ετοιμαζομαι ήδη για να δω τις μεγαλοπρεπέστατες κωλοτούμπες. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2010 από Επισκέπτης
anamenos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Head2Head: Need For Speed – Hot Pursuit Analysis http://www.lensoftruth.com/?p=24458&page=1 TIE
xrest Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 καταρχην κανενα δεν διεκδικει τον τιτλο του ingenuity.Oλα κατι εξελιξαν που προυπηρχε,σαν ιδεα η ακομα και σαν τεχνολογια.Αυτη η εξελιξη μου δινει καινουργια εμπειρια,θεωρητικα παντα. Οσον αφορα τις κωλοτουμπες.Οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το wii ειχα την τυχη να εχω ενα γυρω στον ιανουαριο τοτε μαζι με το zelda.το παιχνιδια επαιζε σαν αυθεντικο διαμαντι με το wiimote.oπως και το metroid prime 3.Απλα δεν ειναι για μενα αυτου του ειδους το gaming.To ιδιο ισχυει και για το move που δε διαφοροποιει την εμπειρια που εχει καποιος απο το wii(εννοω παντα στο θεμα gameplay).To kinect επισης δεν με ενδιαφερει καθολου.Για μενα η συγκεκριμενη συσκευη θα κανει την διαφορα μονο σε τπτ QTE,retina scanner,σε απλες κινησεις hardcore παιχνιδιων,σε fast paced στιγμες 10 λεπτου το πολυ.Δλδ σε απλα πραγματα που θα ειναι ομως εξαιρετικα ενδιαφερουσες αντι να παταω δαιμονισμενα ενα κουμπι για να ασκησω δυναμη σε κατι.Φανταζομαι δεν θα τα δω ποτε αυτα οποτε προτιμω το χειριστηριακι μου για να κανω δουλεια συγγνωμη για την πολυλογια
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ετσι ειναι Συμφωνω !!!!Μιλαμε για το ΤΟΤΕ απολυτο μηχανημα !! Δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ αλλο τοτε φιλε Δεν λες τιποτα...Εγω ειχα την Αmiga plus ,μιλαμε τοτε για εποχες που εβαζες την δισκετα και εμπαινες μεσα στην οθονη .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οσον αφορα τις κωλοτουμπες.Οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει το wii ειχα την τυχη να εχω ενα γυρω στον ιανουαριο τοτε μαζι με το zelda.το παιχνιδια επαιζε σαν αυθεντικο διαμαντι με το wiimote.oπως και το metroid prime 3.Απλα δεν ειναι για μενα αυτου του ειδους το gaming.To ιδιο ισχυει και για το move που δε διαφοροποιει την εμπειρια που εχει καποιος απο το wii(εννοω παντα στο θεμα gameplay).To kinect επισης δεν με ενδιαφερει καθολου.Για μενα η συγκεκριμενη συσκευη θα κανει την διαφορα μονο σε τπτ QTE,retina scanner,σε απλες κινησεις hardcore παιχνιδιων,σε fast paced στιγμες 10 λεπτου το πολυ.Δλδ σε απλα πραγματα που θα ειναι ομως εξαιρετικα ενδιαφερουσες αντι να παταω δαιμονισμενα ενα κουμπι για να ασκησω δυναμη σε κατι.Φανταζομαι δεν θα τα δω ποτε αυτα οποτε προτιμω το χειριστηριακι μου για να κανω δουλεια Το διευκρινησα οτι δεν μιλησα για σενα συγκεκριμενα.Απο οτι καταλαβαινω δεν σου αρεσαν τοτε και δεν σου αρεσουν και τωρα.Δεκτον. Εγω οταν ειχα παιξει wii δεν μου εκανε ιδαιτερη εντυπωση.Ενταξει μετα επαιξα με το Move το οποιο σιγουρα εχει μεγαλυτερες δυνατοτητες,αλλα και παλι οσο και να διασκεδασα αρχικα ,τωρα το εχει φαει η σκονη. Ειναι ενας εναλλακτικος τροπος χειρισμου και οχι βασικος χειρισμος κατ'εμε.Θα εχει την πλακα του σε καποια παιχνιδια αλλα ως εκει.
barman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν λες τιποτα...Εγω ειχα την Αmiga plus ,μιλαμε τοτε για εποχες που εβαζες την δισκετα και εμπαινες μεσα στην οθονη . Amiga plus ε ; Δεν ειχε πουλησει και τοσο.. Εγω πηρα Amiga500+A600+A1200-Full tower. Την 1200 και την 500 τις εχω ακομα. Λειτουργουν αψογα.
GrandGamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 PS MOVE: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=G34ossXHNPg[/ame] KINECT: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=unsvFkmCGBE[/ame]
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χαχα, το calibration του Kinect είναι ένα παιχνίδι από μόνο του. Ο τύπος κοντεύει να πάθει έμφραγμα. Από όσα έχω δει πάντως δεν μπορώ να πω ότι το ένα υπερέχει ξεκάθαρα του άλλου, γιατί το καθένα έχει τα κουσούρια του και κυρίως πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς τρόπους χειρισμού. Φαντάζομαι ότι σε κάποια παιχνίδια το Move θα μπορεί να κάνει πράγματα που θα φαντάζουν αδύνατα (ή πολύ πιο δύσκολα) με το Kinect και τούμπαλιν. Μετά είναι και το θέμα του χώρου. Δεν έχουμε όλοι άφθονο χώρο μπροστά από την τηλεόρασή μας για να χοροπηδάμε πέρα δώθε χωρίς να κινδυνεύουμε να σπάσουμε τίποτα... Και το Kinect φαίνεται να χρειάζεται μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Σε τελική ανάλυση τα πάντα θα κριθούν από τα παιχνίδια. Αν οι εταιρίες μείνουν στο στιλ παιχνιδιών που έχουν ήδη βγάλει και προσπαθήσουν να μιμηθούν το Wii, η κατάσταση θα μείνει στάσιμη (και για μένα παντελώς αδιάφορη). Πρέπει να δω κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό για να πειστώ. Έχω δει πχ. video του Move με το Killzone3 αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα κάνει το παιχνίδι πιο playable από το gamepad (ακόμα και με κάτι σαν αυτό, για να μη μιλήσω για χειρισμό με ποντίκι...) Στο Kinect από την άλλη ό,τι παιχνίδι έχω δει μέχρι στιγμής είναι arcade μέχρι τελικής πτώσης και δεν πολυψήνομαι για τέτοια πράγματα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2010 από nzeppos
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ακομα και κατι ριζοσπαστικο να δεις δεν πιστευω να αλλαξει κατι. You cant teach an old dog new tricks που λενε και οι ξενοι. Το μεγιστο που αντεχω τα motion controls εχουν ηδη δωθει τελεια απο Mario Galaxy, Resident Evil 4 Wii edition και Metroid Prime trilogy. Οτιδηποτε αλλο μου περναει ψιλοαδιαφορο.
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 PS MOVE: http://www.youtube.com/watch?v=G34ossXHNPg KINECT: http://www.youtube.com/watch?v=unsvFkmCGBE τα βιντεακια που ποσταρες εκτος οτι δεν εχω σκοπο να τα δω δεν εχουν και κανενα νοημα. 999views εναντι ενος apple boy αλλα αντικειμενικο μεχρι το κοκαλο σε καθε ιδους review οπου σε λιγες μονο ωρες εχει 18,039 views. Φιλικα.
GrandGamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 τα βιντεακια που ποσταρες εκτος οτι δεν εχω σκοπο να τα δω δεν εχουν και κανενα νοημα.999views εναντι ενος apple boy αλλα αντικειμενικο μεχρι το κοκαλο σε καθε ιδους review οπου σε λιγες μονο ωρες εχει 18,039 views. Φιλικα. Ναι φιλαράκι αλλά στα δικά μου video ο τύπος παίζει και τα 2 μπροστά στην κάμερα και δείχνει ακριβώς τις δυνατοτητές τους ενώ στο δικό σου είναι ένας τύπος που μιλάει και δίχνει videakia. Επίσης τα δικά μου είναι review και όχι versus. Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος να δείτε πιο είναι καλύτερο για εσάς είναι να το δοκιμάσεται οι ίδιοι. Πηγαίνεται σε ένα πλαίσιο, ένα public ή ένα φίλο σας και δείτε το ζωντανά, παίξτε και αποφασίστε. Εγώ πρωσοπικά έχω Move και έχω δοκιμάσει το Kinect.
egw_eimai_re Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εγω δεν εχω τιποτα απο τα 2 και δεν θα παρω καποιο απο τα δυο αν δεν εχει σωστο support μαλλον τα fan boys τα παιρνουν πρωτοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις