Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο Xbox "τρεχει" πιο ομαλα και με λιγο καλυτερα γραφικα.

Τα ιδια θεματα προσπαθουσαμε να λυσουμε και πριν 20 χρονια περιπου με Amiga-Atari St.

Παραδεξου οτι ειναι λιγο καλυτερο στο xbox.

Δεν λεει τιποτε τετοιο το αρθρο. Οταν συμβαινει κατι τετοιο το λεει ξεκαθαρα οπως και σε πολλα προηγουμενα παιχνιδια.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΣε το αρθρο. Εγω μεχρι πριν 1 μηνα τα ειχα και τα 2 .

Κρατησα το Xbox,το ps3 εφυγε και πηγε εκει που του αξιζει..

Σε καφε να παιζει ο κοσμος pro11 !

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας. Εμενα με ενδιαφερουν τα τεστ και οι μετρησεις. Απο τη στιγμη που τα παλικαρια του foundry δεν αναφερουν προβλημα στα γραφικα -οπως κανουν παντα- με ολα τα παιχνιδια, οπως το COD:BO, Mafia 2, Red dead redemption κ.α, τοτε αυτο σημαινει οτι δεν υπαρχει και προβλημα.

Αν εσυ παλι θελεις να πιστευεις οτι υπαρχει προβλημα ειναι δικο σου θεμα. Ενδεικτικα εχω ρυθμιση στην τηλεοραση μου αποκλειστικα για το PS3 (συγκεκριμενα στην HDMI θυρα) να ειναι η gamma της τηλεορασης ποιο σκοτεινη σε σχεση με το PS2, Wii, PC που τρεχουν στις default ρυθμισεις.

Δημοσ.

Καλα ποιος μιλησε για προβλημα ;;;

Μια χαρα ειναι το ps3 φιλαρακο relax.

Ειναι οπως με τις γυναικες " Δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα " !

Δημοσ.

Αυτό το είδατε?

Ακόμα δεν βγήκαν kinect & move και είδη το kinect άγγιξε το 1.000.000 πωλήσεις σε σχέση με το πάμπτωχο move που άγγιζε 400.000 ακολουθεί κανονικά το σκηνικό xbox360 vs ps3.

Και για να μην μιλήσω για τι διαφορά τιμής έτσι.

Kinect = 150euro

move starter pack = 50euro

Αλλά παρόλα αυτά(Τριπλάσια τιμή) το kinect πρώτο και με διαφορά.

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν νομίζεται?

Δημοσ.
Αυτό το είδατε?

Ακόμα δεν βγήκαν kinect & move και είδη το kinect άγγιξε το 1.000.000 πωλήσεις σε σχέση με το πάμπτωχο move που άγγιζε 400.000 ακολουθεί κανονικά το σκηνικό xbox360 vs ps3.

Και για να μην μιλήσω για τι διαφορά τιμής έτσι.

Kinect = 150euro

move starter pack = 50euro

Αλλά παρόλα αυτά(Τριπλάσια τιμή) το kinect πρώτο και με διαφορά.

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν νομίζεται?

Εντάξει όμως συγκρίνουμε πράγματα ανόμοια , από την μια το Kinect που είναι μια εντελώς καινούρια (επαναστατική??) τεχνολογία και από την άλλη το move που απλά εξελίσσει το motion sensing που δίδαξε η Nintendo με το Wii. Θέλω να πω ότι είναι πολύ λογικό ο κόσμος να δοκιμάσει πρώτα το καινούριο παρά το ήδη γνώριμο, πάντως ποιο θα είναι στην τελική το ποιο πετυχημένο, θα το μάθουμε πολύ πολύ σύντομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγκρινεις αρχικές πωλήσεις move με αρχικές Kinect η' όλες του move με αρχικές kinect?

γιατί ξέρω οτι το move στην Ευρώπη μονο έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι της 14 Οκτωβρίου....

---------------------------------------------------------------

βρήκα αυτό

http://www.industrygamers.com/news/ps3s-move-has-sold-1-million-units-in-north-america/

http://thesilentchief.com/2010/10/21/playstation-move-sales-beat-analysts-expectations-sony-cant-keep-up-with-demand/

άρα 2,5 εκατομμύρια ευρώπη και αμερική χωρίς να ξέρω ακόμα νουμερα για ασία και ωκεάνια ...

Επεξ/σία από grouspen
Δημοσ.
συγκρινεις αρχικές πωλήσεις move με αρχικές Kinect η' όλες του move με αρχικές kinect?

γιατί ξέρω οτι το move στην Ευρώπη μονο έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι της 14 Οκτωβρίου....

Kατσε...τις τελικες τις συγκρινει μονο για τα ps3-360 ως hardware.Εδω δεν συμφερει ετσι οποτε το παει αλλιως.:P

anamenos ποια εντελως καινουρια τεχνολογια?

Το eye toy το ξεχασες(απο τις εποχες ps2 υπαρχει)?

Δημοσ.

καλα μη σκατε.ολες οι εταιρειες τα ιδια προιοντα-υπηρεσιες θα προσφερουν σε λιγο,με διαφορετικο μανδυα.

Οσο για το hardware μια χαρα δουλεια κανει το 360..Τι να λεγαμε παλαιοτερα για ps2 vs xbox κλπ,για να μην παω πιο πισω.

Δημοσ.

Οκτωβριος 2010

Hardware:

Nintendo DS - 342k (-25.3%)

Xbox 360 - 325k (+30.2%), is now the best selling console year to date, the only console that's up year over year

PS3 - 250k (-22.0%)

Wii - 232k (-54.3%)

PSP - 75k (-57.0%)

Nα δουμε και τις πωλησεις Νοεμβριου που εχει κυκλφορησει και το Kinect (το οποιο τις πρωτες 10 μερες ξεπερασε το 1000000 πωλησεις)

Δημοσ.
Kατσε...τις τελικες τις συγκρινει μονο για τα ps3-360 ως hardware.Εδω δεν συμφερει ετσι οποτε το παει αλλιως.:P

anamenos ποια εντελως καινουρια τεχνολογια?

Το eye toy το ξεχασες(απο τις εποχες ps2 υπαρχει)?

3d camera και λοιπά

Δημοσ.
3d camera και λοιπά

Oποτε κραταμε το εξελιγμενη τεχνολογια και οχι το καινουρια.Γιατι και το move εξελιγμενη τεχνολογια ειναι σε συγκριση με αυτη που ειδαμε στο wii ,οχι καινουρια.

Δημοσ.
Oποτε κραταμε το εξελιγμενη τεχνολογια και οχι το καινουρια.Γιατι και το move εξελιγμενη τεχνολογια ειναι σε συγκριση με αυτη που ειδαμε στο wii ,οχι καινουρια.

μα εγώ συγκρίνω τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν την τρέχουσα γενιά των κονσολών, αλλά αν θέλεις να το πάρεις έτσι no problem , έτσι και αλλιώς στην απάντηση μου ποιο πάνω δεν είπα κάτι περίεργο αφού και οι περισσότεροι casuals δεν νομίζω να γνωρίζουν καν ότι υπήρξε κάτι παρόμοιο παλαιότερα.

Δημοσ.
μα εγώ συγκρίνω τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν την τρέχουσα γενιά των κονσολών, αλλά αν θέλεις να το πάρεις έτσι no problem

Δεν ξερω γιατι πρεπει να κοιταξουμε μονο αυτη τη γενια,αλλα ακομα και ετσι το PlayStation Eye βγηκε την τρεχουσα γενια για το ps3:p:p

To eyetoy βγηκε για το ps2.Eιναι διαφορετικες καμερες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...