Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανώς στα sports games τον πρώτο λόγο έχει το gameplay. Και το 2Κ είναι κλάσεις ανώτερο overall απο το the Show. Και ας έχει καλύτερα γραφικά.

Kαποιο λαθος κανεις:P

To εχεις μπερδεψει με το μπασκετ.NBA 2K.

Το MLB the Show θεωρειται μακραν το καλυτερο MLB σε gameplay.(91% στο metacritic)

http://apps.metacritic.com/games/platforms/ps3/mlb10theshow

To 2k ειναι στo 76%

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/major-league-baseball-2k10

Στο 360 αν δεν κανω λαθος ειναι κλασικα ελαχιστα καλυτερη η εκδοση του 2k(σε συγκριση με αυτη του ps3),και στο ps3 το MLB the show τρεχει στα 1080p60 και εχει καλυτερα γραφικα,animation.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Kατα την γνωμη μου το ps3 ηταν ηδη σε καλη τιμη για αυτα που ειχε ως hw.Το να μειωσει κι αλλο την τιμη χωρις να αφαιρεσει καποια πραγματα,θωρω οτι δεν ηταν εφικτο.

Αν θες την γνωμη μου κανενας δεν ηταν πιο σωστος απο τον αλλον.Η sony κατ'εμε εκανε το σωστο αλλαζοντας φορματ οπως γινεται σε καθε γενια,ενω η ms δεν αλλαξε φορματ και βιαστηκε να το βγαλει με αποτελεσμα να εχουμε ενα ελλατωματικο προιον.

Η βιασυνη της αυτη(που οφειλεται στο γεγονος οτι ηθελε να προλαβει της sony),οχι δεν ειναι σεβασμος,γιατι κατα την γνωμη μου επρεπε να εχει και blu ray (ή HD DVD τεσπα),αλλα και να εχει λιγοτερο failure rate.Δεν ξεχναω φυσικα οτι παρατησε το πρωτο xbox.

Απο την αλλη η sony αρχισε να αφαιρει πραγματα,κατι που σιγουρα δεν δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη.Ειδικα για το other os που αφαιρεθηκε απ'ολους.

Η διαφορα ειναι οτι αν δεν υπηρχει αυτος ο ανταγωνισμος,δυσκολα θα τα αφαιρουσε κατα την γνωμη μου.

Στο θεμα των γραφικων ή δινεις ή δεν δινεις βαρυτητα.Απο κει και περα,αλλο επιπεδο η διαφορα γραφικων πχ του MLB the show(sony) με το αντιστοιχο της 2K,και αλλο η διαφορα του mlb 2k του ps3 με αυτο του 360.Oση διαφορα και να υπαρχει στην τελευταια συγκριση μεταξυ της ιδιας εκδοσης των κονσολων,δεν μπορει να φτασει την διαφορα του MLB ths show της sony με την καλυτερη εκδοση του MLB 2k.

Με λιγα λογια αν δινεις βαρυτητα στην διαφορα των multiplatform τοτε θα πρεπει να δινεις πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα στα exclusives του ps3 σε συγκριση με την καλυτερη εκδοση ενος multiplatform.

YΓ.Xαιρομαι που σου αρεσε το heavy Rain.Μαλλον εχουμε το ιδιο γουστο γιατι το alan wake ειναι ενα παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω:P.

Ελαττωματικό format γιατί; Μια χαρά για μένα έκατσε το dvd στο 360, ειδικά όταν βγήκε ήταν μονόδρομος, καθώς τότε δεν προλάβαινε η ms να ενσωματώσει hd-dvd. Ο λόγος που βιάστηκε ήταν για να προλάβει τη sony και οι πωλήσεις δείχνουν να τη δικαιώνουν.

Για το blu-ray δεν υπήρχει και δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση η MS να ενσωματώσει τεχνολογία της μεγάλης αντιπάλου της. Η άποψή μου είναι πως στη νέα γενιά που θα βγει (μετά από 3-4 χρόνια), η sony θα έχει blu-ray κσι η MS κάποιο proprietary design, που να επιτρέπει περισσότερη χωρητικότητα από το standard DVD.

Για το RROD που λες, ναι είναι υπαρκτό και έχει επηρεάσει το image του 360, κατ΄εμέ όμως το ότι η MS έκανε επέκταση της εγγύησης κατά 3 χρόνια, και πως αναλαμβάνει το service της κονσόλας, έκανε ότι μπορούσε για να διορθώσει τη γκάφα της.

Πάντως τα παιχνίδια που τρέχουν 1080p στο ps3 είναι μετρημένα στα δάκτυλα. Αυτή η γενιά δεν προσφέρει πραγματικό 1080, ίσως η επόμενη μαζί με 3D.

Το Alan Wake πρέπει οπωσδήποτε να το δεις, είναι παιχνιδάρα.

Δημοσ.
Για το blu-ray δεν υπήρχει και δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση η MS να ενσωματώσει τεχνολογία της μεγάλης αντιπάλου της. Η άποψή μου είναι πως στη νέα γενιά που θα βγει (μετά από 3-4 χρόνια), η sony θα έχει blu-ray κσι η MS κάποιο proprietary design, που να επιτρέπει περισσότερη χωρητικότητα από το standard DVD.

Προφανώς εσύ ζεις κάπου αλλού. Εννοείται πως η επόμενη κονσόλα της M$ θα έχει Blu-ray. Αυτό που δεν έχεται καταλάβει αρκετοί είναι ότι είχαμε άλλη μία μάχη των media πριν μερικά χρόνια και κέρδισε το Blu-Ray έντανι του HD-DvD της M$. Το Blu-Ray είναι το standard media της εποχής, άμα η M$ στην επόμενη κονσόλα δεν βάλει Blu-Ray θα είναι ηλίθιο, θα κάνει λιγότερες πωλήσεις, θα έχει πρόβλημα με τις ταινίες κλπ κλπ.

PS: Η Apple είναι η μεγάλη αντίπαλος της M$.

Δημοσ.
Πήγα σήμερα Mall και δοκίμασα το Kinect στο Public. Απλά ασχολίαστο. Το EyeToy στο PS2 είναι καλύτερο.

Μα δεν περιμέναμε με τίποτα να είχες άλλη άποψη σε κάτι που αφορά κονσόλα ή περιφερειακό της ms. :devil:

Για τον απλούστατο λόγο του ότι εσύ είσαι ps3fanboy κι εγώ xbox360 fanboy αλλά εχω παραδεχτεί άπειρες φορές ότι μερικά παιχνίδια του ps3 είναι απλά κορυφαία κάτι που εσύ δεν εχεις κάνει ποτέ για παιχνιδια του 360 αφού πάντα λες ότι το ps3 έχει τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια σε αυτή τη γενιά από οποιαδηποτε κονσόλα.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ηταν ελλατωματικο το φορματ,ειπε οτι επρεπε να βαλει καποιο νεο format.Οχι ντε και καλα το blu ray.

Κατα την γνωμη μου αυτη η επιλογη της εχει επηρεασει τα multiplatform παιχνιδια.Δλδ και το ps3,αλλα και το pc gaming.

To oτι εκανε επεκταση της εγγυησης(που ηταν κατι που επρεπε να κανει),δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν υπαρχει σεβασμος στον καταναλωτη απο μια δικη της επιλογη της.

Αλλα και η sony με τον 1 χρονο εγγυηση δεν ειναι καλυτερη.

Θελω να πω οτι και οι 2 κοιτανε το συμφερον τους και μονο αυτο.

Πάντως τα παιχνίδια που τρέχουν 1080p στο ps3 είναι μετρημένα στα δάκτυλα. Αυτή η γενιά δεν προσφέρει πραγματικό 1080, ίσως η επόμενη μαζί με 3D.

Συμφωνω,αλλα το οτι μπορει να υπαρχει σε καποια συγκεκριμενα παιχνιδια του ps3,σημαινει οτι θα μπορουσε σε πολυ περισσοτερα.

Το ps3 κατ'εμε για να δειξει πραγματικα περισσοτερα πραγματα, θα επρεπε να κυριαρχησει.Να εχει τις πωλησεις του wii αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.
Προφανώς εσύ ζεις κάπου αλλού. Εννοείται πως η επόμενη κονσόλα της M$ θα έχει Blu-ray. Αυτό που δεν έχεται καταλάβει αρκετοί είναι ότι είχαμε άλλη μία μάχη των media πριν μερικά χρόνια και κέρδισε το Blu-Ray έντανι του HD-DvD της M$. Το Blu-Ray είναι το standard media της εποχής, άμα η M$ στην επόμενη κονσόλα δεν βάλει Blu-Ray θα είναι ηλίθιο, θα κάνει λιγότερες πωλήσεις, θα έχει πρόβλημα με τις ταινίες κλπ κλπ.

PS: Η Apple είναι η μεγάλη αντίπαλος της M$.

Πρώτον το HD-DVD δεν ήταν/είναι της MS. Δεύτερον η MS αν δεν το ξέρεις, προωθεί εδώ και τόσο καιρό το HD digital distribution μέσω netflix και zune και o λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή όπως έχουν δηλώσει και μέσα από την ίδια την MS, δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν το blu-ray.

Αυτό λοιπόν που λέω εγώ το υποστηρίζουν και στην MS και ορισμένοι αναλυτές της βιομηχανίας. Τώρα το αν τους βοηθήσει η κίνηση αυτή ή όχι, δεν μπορώ να το προβλέψω και ούτε με ενδιαφέρει.

---------- Προσθήκη στις 19:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ----------

Δεν ειπα οτι ηταν ελλατωματικο το φορματ,ειπε οτι επρεπε να βαλει καποιο νεο format.Οχι ντε και καλα το blu ray.

Κατα την γνωμη μου αυτη η επιλογη της εχει επηρεασει τα multiplatform παιχνιδια.Δλδ και το ps3,αλλα και το pc gaming.

To oτι εκανε επεκταση της εγγυησης(που ηταν κατι που επρεπε να κανει),δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν υπαρχει σεβασμος στον καταναλωτη απο μια δικη της επιλογη της.

Αλλα και η sony με τον 1 χρονο εγγυηση δεν ειναι καλυτερη.

Θελω να πω οτι και οι 2 κοιτανε το συμφερον τους και μονο αυτο.

Συμφωνω,αλλα το οτι μπορει να υπαρχει σε καποια συγκεκριμενα παιχνδια του ps3,σημαινει οτι θα μπορουσε σε πολυ περισσοτερα.

Σίγουρα κοιτάνε το συμφέρον τους και οι 2. Απλά νομίζω η sony τα κανε πιο πατάτα αυτή τη φορά. Και στο 360 υπάρχουν παιχνίδια σε 1080p, δε λέει κάτι αυτό.

Δημοσ.
Μα δεν περιμέναμε με τίποτα να είχες άλλη άποψη σε κάτι που αφορά κονσόλα ή περιφερειακό της ms. :devil:

Για τον απλούστατο λόγο του ότι εσύ είσαι ps3fanboy κι εγώ xbox360 fanboy αλλά εχω παραδεχτεί άπειρες φορές ότι μερικά παιχνίδια του ps3 είναι απλά κορυφαία κάτι που εσύ δεν εχεις κάνει ποτέ για παιχνιδια του 360 αφού πάντα λες ότι το ps3 έχει τα καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια σε αυτή τη γενιά από οποιαδηποτε κονσόλα.

To Alan Wake φαίνεται ωραίο αλλά δεν το έχω παίξει και γι αυτό δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Τo Gears of War φένεται επίσης κλασσικό εμπορικό. Αλλά ναι, το PS3 έχει πολύ καλύτερα αποκλειστικά.

Πρώτον το HD-DVD δεν ήταν/είναι της MS. Δεύτερον η MS αν δεν το ξέρεις, προωθεί εδώ και τόσο καιρό το HD digital distribution μέσω netflix και zune και o λόγος που το κάνει αυτό είναι επειδή όπως έχουν δηλώσει και μέσα από την ίδια την MS, δεν σκοπεύουν να υποστηρίξουν το blu-ray.

Αυτό λοιπόν που λέω εγώ το υποστηρίζουν και στην MS και ορισμένοι αναλυτές της βιομηχανίας. Τώρα το αν τους βοηθήσει η κίνηση αυτή ή όχι, δεν μπορώ να το προβλέψω και ούτε με ενδιαφέρει.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει σημασία τι θα υποστιρίξει η Μ$ :P Το θέμα είναι ότι η βιομηχανία των ταινιών υποστιρίζει το Blu-Ray και η βιομηχανία των παιχνιδιών φαίνεται επίσης σύμφωνη με αυτό το media. Αν η Μ$ θέλει να υποστιρίξει κάποιο άλλο media θα πρέπει να το προωθήσει μόνη της και νομίζω τσάμπα θα χαλάσει τα λεφτά της. Αν η Sony δεν είχε πέσει στην περίοδο της κρίσης όταν έβγαλε το Blu-Ray θα είχε προχωρήσει πιο γρήγορα, όπως το DvD όταν είχε βγει, και θα ήταν αρκετά πιο φτηνό σήμερα.

Δημοσ.
Σίγουρα κοιτάνε το συμφέρον τους και οι 2. Απλά νομίζω η sony τα κανε πιο πατάτα αυτή τη φορά. Και στο 360 υπάρχουν παιχνίδια σε 1080p, δε λέει κάτι αυτό.

Ο καθενας εχει την αποψη του.Για μενα αρχικα πιο σωστα κινηθηκε η sony.Yποστηριξε την προηγουμενη κονσολα της,εβγαλε την νεα με ιδιαιτερο,αλλα δυνατο hw κτλ.

Tεσπα θε θα σταθω εδω(αν θες σε πμ ευχαριστως),γιατι και οι 2 εχουν κανει ανοησιες.

Τωρα για τα 1080p.Γι αυτο σου τονισα την λεξη συγκεκριμενα παιχνιδια.Μιλαω για παιχνιδια επιπεδου mlb και wipeout ή GT5(αν και το τελευταιο δεν ξερουμε αν θα εχει πραγματικο 1080p).

Oταν βγαζει το mlb στα 1080p60 μπορει να βγαλει ολα ή τα περισσοτερα αθλητικα παιχνίδια στα 1080p.

Υπαρχουν παιχνιδια τετοιου επιπεδου στα 1080p στο 360?Δλδ με τετοια γραφικα?

Τα συγκεκριμενα αν ηταν multiplatform παιχνιδια θα ετρεχαν στα 720p30 και μπορει η ps3 εκδοση να ηταν και sub-HD:p.Ασε που δεν θα ειχαν αυτα τα γραφικα.

Δημοσ.
To Alan Wake φαίνεται ωραίο αλλά δεν το έχω παίξει και γι αυτό δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη. Τo Gears of War φένεται επίσης κλασσικό εμπορικό. Αλλά ναι, το PS3 έχει πολύ καλύτερα αποκλειστικά.

Δεν περίμενα με τη καμία να υποστηρίξεις ότι το 360 έχει κι αυτό τρομερά αποκλειστικά παιχνιδια όπως έχει και το ps3 κάτι που εχω κάνει εγώ.

Αυτόματα αυτό από μόνο του σε κάνει πολύ ποιο φανατικό ps3 fanboy απ' ότι εμένα που παρόλο που δηλώνω ότι είμαι xbox360 fanboy δεν φοράω τόσο μεγάλες παρωπίδες που να μην παραδεχτώ ότι έχει βγάλει παιχνιδάρες και το αντίπαλο στρατόπεδο κάτι που εσύ δεν κάνεις απο τι στιγμή που λες "το PS3 έχει πολύ καλύτερα αποκλειστικά"

Το θέμα είναι ότι δεν έχει σημασία τι θα υποστιρίξει η Μ$ :P Το θέμα είναι ότι η βιομηχανία των ταινιών υποστιρίζει το Blu-Ray και η βιομηχανία των παιχνιδιών φαίνεται επίσης σύμφωνη με αυτό το media. Αν η Μ$ θέλει να υποστιρίξει κάποιο άλλο media θα πρέπει να το προωθήσει μόνη της και νομίζω τσάμπα θα χαλάσει τα λεφτά της. Αν η Sony δεν είχε πέσει στην περίοδο της κρίσης όταν έβγαλε το Blu-Ray θα είχε προχωρήσει πιο γρήγορα, όπως το DvD όταν είχε βγει, και θα ήταν αρκετά πιο φτηνό σήμερα.

Μα αυτός ήταν και ο βασικός σκοπός της Sony για το ps3 και γι' αυτό το προώθησε ποιο πολύ σαν bluray player και όχι σαν κονσόλα και έφαγε τα μούτρα της :devil: όσο αφορά το κομμάτι κονσόλα.

Δημοσ.
Τo Gears of War φένεται επίσης κλασσικό εμπορικό. Αλλά ναι, το PS3 έχει πολύ καλύτερα αποκλειστικά.

Έχεις παίξει ποτέ Gears of War; Έχεις αντιληφθεί το βάθος του τίτλου κυρίως στα MP modes; Καλύτερα να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν γιατί εκτείθεστε.

Άκου "φαίνεται εμπορικό". Έλεος...

Δημοσ.
Ο καθενας εχει την αποψη του.Για μενα αρχικα πιο σωστα κινηθηκε η sony.Yποστηριξε την προηγουμενη κονσολα της,εβγαλε την νεα με ιδιαιτερο,αλλα δυνατο hw κτλ.

Tεσπα θε θα σταθω εδω(αν θες σε πμ ευχαριστως),γιατι και οι 2 εχουν κανει ανοησιες.

Τωρα για τα 1080p.Γι αυτο σου τονισα την λεξη συγκεκριμενα παιχνιδια.Μιλαω για παιχνιδια επιπεδου mlb και wipeout ή GT5(αν και το τελευταιο δεν ξερουμε αν θα εχει πραγματικο 1080p).

Oταν βγαζει το mlb στα 1080p60 μπορει να βγαλει ολα ή τα περισσοτερα αθλητικα παιχνίδια στα 1080p.

Υπαρχουν παιχνιδια τετοιου επιπεδου στα 1080p στο 360?Δλδ με τετοια γραφικα?

Τα συγκεκριμενα αν ηταν multiplatform παιχνιδια θα ετρεχαν στα 720p30 και μπορει η ps3 εκδοση να ηταν και sub-HD:p.Ασε που δεν θα ειχαν αυτα τα γραφικα.

Το GT5 αν είναι όπως φαίνεται, θα πρόκειται για τεχνολογικό θαύμα στο ps3. Γι αυτό βέβαια το ανέπτυσσαν και τόσα χρόνια. 5 χρόνια για έναν τίτλο. Προσωπικά, δε θα μου κάνει αίσθηση αν το forza4 το πλησιάσει ή το φτάσει σε επίπεδο γραφικών. Και σκέψου πως σε αυτή τη γενιά θα βγουν 3 forza και απ ό.τι φαίνεται μόνο ένα GT.

Στα 1080p υπάρχει το Virtua Tennis 3, επίσης το Fifa Street 3 και για ps3 και για 360. Νομίζω πως αν αναπτυσσόταν ένα αθλητικό παιχνίδι αποκλειστικά στο 360, δε θα ήταν δύσκολο να γίνει 1080p. Τεχνολογικά οι 2 κονσόλες είναι πολύ κοντά.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα, το crysis 2 το οποίο αναπτύσσεται από την Crytek, γνωστή για το πόσο καλά γραφικά μπορεί να παρουσιάσει, τρέχει σε 3D με lead console το 360 και όταν ρωτήθηκαν από Έλληνα reviewer στην Crytek πώς γίνεται το 360 να αποδίδει τόσο καλά στο 3D δεδομένου πως η sony θέλει να παρουσιάσει το ps3 ως την κονσόλα για 3D, ο developer απάντησε πως το 360 είναι ικανό για πολλά πράγματα, αρκεί να ξέρει κανείς πως να πάρει τη δύναμη αυτή απ το hardware. Μην ξεχνάς πως και το Call of Duty Black Ops τρέχει επίσης σε 3D στο 360 πολύ καλύτερα απ΄το pS3 - το δεύτερο ορισμένες φορές πέφτει ακόμα και στα 20 fps στο 3D.

Αυτά τα παραδείγματα εμένα μου λένε πως δε γίνεται όλες οι εταιρείες να φταίνε για το δύστροπο hardware του ps3. Σε αυτό φταίει η sony, που τουλάχιστον δε βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει τον 1 παραπάνω χρόνο που είχε καθώς και το καλύτερο blu-ray για να παρουσιάσει πιο όμορφα παιχνίδια (εκτός από 3-4 exclusives που είναι πραγματικά πολύ όμορφα).

Δημοσ.
Στα 1080p υπάρχει το Virtua Tennis 3, επίσης το Fifa Street 3 και για ps3 και για 360. Νομίζω πως αν αναπτυσσόταν ένα αθλητικό παιχνίδι αποκλειστικά στο 360, δε θα ήταν δύσκολο να γίνει 1080p. Τεχνολογικά οι 2 κονσόλες είναι πολύ κοντά.

Εδω διαφωνουμε για αυτο και εδωσα το παραδειγμα των mlb.Ενα multiplatform παιχνιδι κραταει πολυ περισσοτερο πισω εναν τιτλο στο ps3,απ'οτι το κανει αντιστοιχα για το 360.Ειναι πολυ πιο ''κοντα'' στο 360 η εκδοση του mlb2k.Και αυτο γιατι δεν κανουν σχεδον καθολου ή καθολου offload στα spu's στην ps3 εκδοση(σε αυτα δλδ που υποτιθεται οτι θα λειτουργουσαν απο μονα τους ως καρτα γραφικων).

Αυτο θα το καταλαβαινες περισσοτερο αν οι 5 εταιριες που δουλευουν κανονικα το hw του ps3 ηταν 50.

Τωρα για τα παραδειγματα σου.

crysis 2.Δεν εχει stereoscopic 3d απ'οσο γνωριζω αλλα μια μεθοδο 3d που δεν εχει τρελες απαιτησεις απο το hw.(''Our impact is 1.5 per cent'')

Για το cod δεν ξερω τι 3d εχει,αλλα δεν αλλαζει κατι οτι και 3d να εχει.Aν δεν υπαρχει offload στα spu's και εχουμε ενα απλο πορτ και παλι θα ισχυει οτι και με τα υπολοιπα multiplatform.

Στα παιχνιδια(των first party) που γινονται 3d στο ps3,προσπαθουν να παρουν περισσοτερα απο τα spus ή αν θες να δωσουν περισσοτερα εκει.Οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει καποια διαφορα στον τροπο.

Δεν ειναι δλδ παραδειγματα που δειχνουν κατι στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.
Έχεις παίξει ποτέ Gears of War; Έχεις αντιληφθεί το βάθος του τίτλου κυρίως στα MP modes; Καλύτερα να μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν γιατί εκτείθεστε.

Άκου "φαίνεται εμπορικό". Έλεος...

Sorry που προτειμώ την ανατολική κουλτούρα από την αμερικάνικη. Ούτε Uncharted έχω παίξει παρόλο που κατά τον JUST-GAMER είμαι απόλυτος φανατικός PS3 Fanboy και κατά πάρα πολούς το Uncharted είναι top PS3 game και πρέπει οπωσδήποτε να το παίξει κάποιος. To Gears είναι εμπορικότατο όχι απλά εμπορικό. Έχει όπλα, μπόλικες εκρήξεις, ωραία γραφικά, σφάζεις κόσμο... τι άλλο θες από ένα αμερικάνικο παιχνίδι; από σενάριο δεν ξέρω τι λέει πάντως σίγουρα δεν θα αγόραζα 360 για να παίξω μόνο Gears.

Δημοσ.

Και εγώ είμαι fan των Ιαπωνικών παιχνιδιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι κάθε western game που βγαίνει είναι εμπορικό/μάπα. Υπάρχουν πολλά western games και στις 2 κονσόλες τα οποία είναι εξαιρετικά. Όπως π.χ Gears2-U2.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...