Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Nuke2-300x300.jpg

“Statistics published by top game developer Tose show that with 42 million the total number of PS3s sold globally have exceeded the Xbox 360 by a million units.

The statistics come by way of a presentation by Tose (a prolific Kyoto-based game developer best known for not being known, as their games as usually credited exclusively to the company outsourcing the work to them, most often Nintendo) at the Kyoto Cross Media Experience 2010, published by Famitsu.”

* Wii: 74,000,000

* PlayStation 3: 42,000,000

* Xbox 360: 41,000,000

Source: http://www.famitsu.com/news/201011/08035343.html

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tose_%28company%29

τοπ ΣΕ λεω

Δημοσ.

Best selling console 2010. Έτσι , έτσι !!!

edit: στην Αμερική πάντα , αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του XBOX brand!!!

Δημοσ.
Δεν εχει λογικη αυτο που λες γιατι αγοραζοντας ενα Ps3 δεν θα πουλησεις το 360.Οποτε εκει μπορεις να παιζεις τα παιχνιδια που εχουν πιο μεγαλες διαφορες.Αν και κατα την γνωμη μου και μονο ps3 να ειχες,αν επαιζες αυτο το COD θα το ειχες ευχαριστηθει ακριβως στον ιδιο βαθμο.

Απο κει και περα δεν εχουν ολα τα multiplatform τετοιες διαφορες και καποια ειναι καλυτερα στο ps3.(castlevania και Vanquish αυτη τη περιοδο που ειναι πολυ καλα παιχνιδια).Οποτε θα μπορεις να επιλεγεις την καλυτερη εκδοση καθε φορα.

Aλλα αν ειναι λογος να μην παρεις ps3 τα multiplatform παιχνιδια που εχουν τετοιες διαφορες(στην χειροτερη bayonneta) που εχουν ετσι και αλλιως μετρια γραφικα στην καλυτερη εκδοση τους,

δεν ειναι λογος να παρεις ps3 οι κατα κρατος μεγαλυτερες διαφορες(απο αυτες των multiplatform) που θα δεις στα exclusives?

Αν ειναι το θεμα τα γραφικα δλδ.

Γιατι και στο software μια ματια να ριξεις τι θα ερθει στις 2 κονσολες την νεα χρονια θα βγαλεις τα συμπερασματα σου.

Αν και τις 2 προηγουμενες χρονιες ειχε καλυτερο software το ps3 κατ'εμε.

Σε βρισκω στην καλυτερη υπερβολικο.150-200e? οταν βγει το ps4 δλδ θα το παρεις?:P

Αγόρασα το πρώτο 360, το Μάρτιο του 2008, δλδ πριν 2.5 χρόνια και το αγόρασα τότε 200 ευρώ το arcade μοντέλο + 32 ευρώ ο σκληρός δίσκος των 20gb (προσφορά τότε στον Κοτσόβολο) + 20 ευρώ το remote για το DVD player. Συνολικά 250 ευρώ. Τότε το PS3, το fat μοντέλο (και νομίζω χωρίς dual shock 3 ακόμη) κόστιζε γύρω στα 480 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε....

Προσωπικά, πιστεύω στο 360 υπάρχουν παιχνίδια διαμάντια που πρέπει κάθε gamer να παίξει, όπως και στο PS3 αντίστοιχα. Απλά απ τη στιγμή που κινήθηκα στην αγορά της πιο φθηνής κονσόλας και με τη μεγαλύτερη γκάμα τίτλων τότε, είναι προφανές πως δε θέλω να διαθέσω παραπάνω από 200 ευρώ για ps3 αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να τα έχω και τα 2, καθώς και οι 2 κονσόλες έχουν παιχνιδάρες, αλλά είναι τόσο συγκεκριμένα και λίγα τα παιχνίδια που θέλω να παίξω για PS3, που αυτή τη στιγμή δε βρίσκω κανένα λόγο να πληρώσω 300 + ευρώ για την αγορά του (πόσο μάλλον όταν αυτή τη στιγμή το ps3 πουλιέται με τα μισά features του κομμένα - όπως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου).

Αν αντίθετα είχα προβεί στην αγορά ps3 τότε, και είχα σκάσει σχεδόν 500 ευρώ για να το αγοράσω, προφανώς θα με πείραζε πολύ ως αγοραστή που το ps3 αποδίδει χειρότερα γραφικά σχεδόν σε όλα τα multiplatform παιχνίδια. Σε αυτό αναφερόμουν όταν έλεγα "σκωτσέζικο ντους".

Αυτό που λες για το software κτλ, συμφωνώ μαζί σου καθώς και οι 2 κονσόλες θα έχουν πολύ καλούς τίτλους μέσα στο 2011. Αν και το 360 δεν υστερεί κατά την προσωπική μου άποψη καθώς με το kinect θα παρουσιάσει κάποιους core τίτλους πολύ καλούς και exclusive. Όχι πως έχω σκοπό να δώσω 150 ευρώ αυτή τη στιγμή για kinect. Αν πέσει η τιμή του στα 70-80 ευρώ, το συζητάω.

Όπως κατάλαβες, στη σύγκριση των 2 κονσολών παίζει μεγάλο ρόλο το οικονομικό και για μένα εκεί είναι που έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος η sony, καθώς η εξωπραγματική τιμή εκκίνησης του ps3 (σε συνδυασμό βέβαια με κάποια flows στο hardware) δεν του έδωσαν το boost που θα ήθελε. Και όταν επιτέλους αποφάσισε να μειώσει την τιμή αγοράς του, λανσάροντάς το ως slim, έκοψε τόσα features που ουσιαστικά, όπως έχω ξαναπεί, είναι σαν να μιλάμε για άλλη κονσόλα. Ή τέλος πάντων, προσωπικά μιλώντας, αν ήμουν κάτοχος ή φαν ps3 και μου έκοβαν αυτά τα features, θα τα έπαιρνα γερά στο κρανίο.

Μόνο και μόνο για το Alan Wake, το Halo Reach και τα Gears of War π.χ. άξιζε κάποιος να δώσει 150/160 ευρώ να αγοράσει ένα 360 arcade όταν τα ξεστόκαραν για να προωθήσουν το 360 S. Απ' την άλλη, εκτιμώ πολύ το GT5, πιστεύω θα είναι παιχνιδάρα, αλλά να δώσω 300+ ευρώ για 3-4 παιχνίδια (GT5+ τα little big planet και το demon's soul και το Last Guardian) είναι too much....! Γι αυτό σου λέω αν πέσει η τιμή του ps3 κάτω από 200 ευρώ το ξανασυζητάω. Το move δε με ενδιαφέρει εξάλλου, το είδα και δε με συγκινεί καθόλου μέχρι τώρα.

Δημοσ.

cortaN@ και παλι βρισκω καπως υπερβολικες καποιες αποψεις σου.

1.Δλδ θες να μου πεις οτι θα ειχες linux στο ps3?Η σε πειραξε που αντι για 4 usb θηρες εχει 2?

Aκομα και ετσι εχει περισσοτερα features απο τον ανταγωνισμο,οπως επισης ισχυει το οτι δεν υπαρχουν καποια features πλεον,μειωσε και την τιμη.Δλδ δεν γινεται απο την μια να σε πειραζει η τιμη και απο την αλλη να σε ενοχλει που δεν υπαρχουν καποια features.

Η επιλογη του blu ray ηταν σωστη(το αναφερω γιατι ανεβασε την τιμη) ,ασχετα που δεν ακολουθησε κανεις και αυτο εχει αρνητικη επιπτωση και στο ps3.

Θα επαναλαβω οτι ανετα θα μπορουσαμε να ειχαμε cd στην προηγουμενη γενια(ps2,xbox,gc).Απο κει και περα θα ειχαν αλλαξει πολλα ομως.

Αποφασισες λοιπον να παρεις μια κονσολα που εχει λιγοτερα features(γι αυτο ειναι και πιο φθηνη),πως γινεται να σε ενοχλει το οτι αφαιρεσαν καποια features απο το ps3?

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

2.Βρισκεις απότι καταλαβα πολυ καλο το kinect(και μου μιλας για τιτλους που θα ερθουν το νεο χρονο) και σχεδον αδιαφορο το move.Εδω δεν μου τα λες καλα:P.

Προσωπικα δεν με συγκινει ιδιαιτερα αυτου του ειδους ο χειρισμος,αλλα νομιζω οτι μπορει να δωσει πιο ευκολα hardcore games το move,καθως ετσι και αλλιως λειτουργει ως κανονικο χειριστηριο(ολα τα κουμπια).

3.Εχοντας δει ποιες ειναι οι διαφορες τον multiplatform δεν με απασχολει αυτη η διαφορα(εκτος απο εξαιρεσεις).Επισης υπαρχουν αρκετα σημαντικα παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο ps3(ουτε και αυτο με απασχολει)

Τελος καταλαβαινω τι λες για το θεμα της τιμης,αν και δεν νομιζω οτι ακριβο το Ps3 αυτη τη στιγμη.Αυτο το κρινεις εσυ ομως.Εφοσον σου φαινεται ακριβο δεν θα πας να το αγορασεις.

Δημοσ.
Αγόρασα το πρώτο 360, το Μάρτιο του 2008, δλδ πριν 2.5 χρόνια και το αγόρασα τότε 200 ευρώ το arcade μοντέλο + 32 ευρώ ο σκληρός δίσκος των 20gb (προσφορά τότε στον Κοτσόβολο) + 20 ευρώ το remote για το DVD player. Συνολικά 250 ευρώ. Τότε το PS3, το fat μοντέλο (και νομίζω χωρίς dual shock 3 ακόμη) κόστιζε γύρω στα 480 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε....

Προσωπικά, πιστεύω στο 360 υπάρχουν παιχνίδια διαμάντια που πρέπει κάθε gamer να παίξει, όπως και στο PS3 αντίστοιχα. Απλά απ τη στιγμή που κινήθηκα στην αγορά της πιο φθηνής κονσόλας και με τη μεγαλύτερη γκάμα τίτλων τότε, είναι προφανές πως δε θέλω να διαθέσω παραπάνω από 200 ευρώ για ps3 αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να τα έχω και τα 2, καθώς και οι 2 κονσόλες έχουν παιχνιδάρες, αλλά είναι τόσο συγκεκριμένα και λίγα τα παιχνίδια που θέλω να παίξω για PS3, που αυτή τη στιγμή δε βρίσκω κανένα λόγο να πληρώσω 300 + ευρώ για την αγορά του (πόσο μάλλον όταν αυτή τη στιγμή το ps3 πουλιέται με τα μισά features του κομμένα - όπως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου).

Αν αντίθετα είχα προβεί στην αγορά ps3 τότε, και είχα σκάσει σχεδόν 500 ευρώ για να το αγοράσω, προφανώς θα με πείραζε πολύ ως αγοραστή που το ps3 αποδίδει χειρότερα γραφικά σχεδόν σε όλα τα multiplatform παιχνίδια. Σε αυτό αναφερόμουν όταν έλεγα "σκωτσέζικο ντους".

Αυτό που λες για το software κτλ, συμφωνώ μαζί σου καθώς και οι 2 κονσόλες θα έχουν πολύ καλούς τίτλους μέσα στο 2011. Αν και το 360 δεν υστερεί κατά την προσωπική μου άποψη καθώς με το kinect θα παρουσιάσει κάποιους core τίτλους πολύ καλούς και exclusive. Όχι πως έχω σκοπό να δώσω 150 ευρώ αυτή τη στιγμή για kinect. Αν πέσει η τιμή του στα 70-80 ευρώ, το συζητάω.

Όπως κατάλαβες, στη σύγκριση των 2 κονσολών παίζει μεγάλο ρόλο το οικονομικό και για μένα εκεί είναι που έχει κάνει το μεγαλύτερο λάθος η sony, καθώς η εξωπραγματική τιμή εκκίνησης του ps3 (σε συνδυασμό βέβαια με κάποια flows στο hardware) δεν του έδωσαν το boost που θα ήθελε. Και όταν επιτέλους αποφάσισε να μειώσει την τιμή αγοράς του, λανσάροντάς το ως slim, έκοψε τόσα features που ουσιαστικά, όπως έχω ξαναπεί, είναι σαν να μιλάμε για άλλη κονσόλα. Ή τέλος πάντων, προσωπικά μιλώντας, αν ήμουν κάτοχος ή φαν ps3 και μου έκοβαν αυτά τα features, θα τα έπαιρνα γερά στο κρανίο.

Μόνο και μόνο για το Alan Wake, το Halo Reach και τα Gears of War π.χ. άξιζε κάποιος να δώσει 150/160 ευρώ να αγοράσει ένα 360 arcade όταν τα ξεστόκαραν για να προωθήσουν το 360 S. Απ' την άλλη, εκτιμώ πολύ το GT5, πιστεύω θα είναι παιχνιδάρα, αλλά να δώσω 300+ ευρώ για 3-4 παιχνίδια (GT5+ τα little big planet και το demon's soul και το Last Guardian) είναι too much....! Γι αυτό σου λέω αν πέσει η τιμή του ps3 κάτω από 200 ευρώ το ξανασυζητάω. Το move δε με ενδιαφέρει εξάλλου, το είδα και δε με συγκινεί καθόλου μέχρι τώρα.

Kαλα τα παιχνιδια του xbox που αναφερεις για τα οποια αξιζει καποιος οπως λες να αγορασει την κονσολα ειναι για μενα ακυρο .Αν υπαρχει παιχνιδι που αξιζει να αγορασεις κονσολα ειναι το god of war 3 που βαζει κατω πολλα παιχνιδια του pc κιολας.Τα παιχνιδια του ps3 τα αποκλειστικα ειναι το κατι αλλο πραγματικα .

Δημοσ.

Έ όχι και κονσόλα για ένα παιχνίδι διάρκεια 8 ωρών, χωρίς online με μηδέν replayability. Να μου έλεγες για Uncharted, MGS4, GT5 εντάξει, αλλά GOW3;

Δημοσ.

Ενταξει και αυτα δεν διαφωνω...αλλα φιλε το gow3 θα το εβαζα κεντρικη σαλα αν εκανα μουσειο με παιχνιδια χαλαρα.Μπορω να κατσω να σου γραψω εκθεση ολοκληρη ...Το οτι δεν εχει Online δεν εχει καμια σημασια .Το οnline χαλασε πολλα πραγματα στα games και στις εταιρειες.Επισης replayability χαλαρα εχει ....

Δημοσ.
cortaN@ και παλι βρισκω καπως υπερβολικες καποιες αποψεις σου.

1.Δλδ θες να μου πεις οτι θα ειχες linux στο ps3?Η σε πειραξε που αντι για 4 usb θηρες εχει 2?

Aκομα και ετσι εχει περισσοτερα features απο τον ανταγωνισμο,οπως επισης ισχυει το οτι δεν υπαρχουν καποια features πλεον,μειωσε και την τιμη.Δλδ δεν γινεται απο την μια να σε πειραζει η τιμη και απο την αλλη να σε ενοχλει που δεν υπαρχουν καποια features.

Η επιλογη του blu ray ηταν σωστη(το αναφερω γιατι ανεβασε την τιμη) ,ασχετα που δεν ακολουθησε κανεις και αυτο εχει αρνητικη επιπτωση και στο ps3.

Θα επαναλαβω οτι ανετα θα μπορουσαμε να ειχαμε cd στην προηγουμενη γενια(ps2,xbox,gc).Απο κει και περα θα ειχαν αλλαξει πολλα ομως.

Αποφασισες λοιπον να παρεις μια κονσολα που εχει λιγοτερα features(γι αυτο ειναι και πιο φθηνη),πως γινεται να σε ενοχλει το οτι αφαιρεσαν καποια features απο το ps3?

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα.

2.Βρισκεις απότι καταλαβα πολυ καλο το kinect(και μου μιλας για τιτλους που θα ερθουν το νεο χρονο) και σχεδον αδιαφορο το move.Εδω δεν μου τα λες καλα:P.

Προσωπικα δεν με συγκινει ιδιαιτερα αυτου του ειδους ο χειρισμος,αλλα νομιζω οτι μπορει να δωσει πιο ευκολα hardcore games το move,καθως ετσι και αλλιως λειτουργει ως κανονικο χειριστηριο(ολα τα κουμπια).

3.Εχοντας δει ποιες ειναι οι διαφορες τον multiplatform δεν με απασχολει αυτη η διαφορα(εκτος απο εξαιρεσεις).Επισης υπαρχουν αρκετα σημαντικα παιχνιδια που ειναι καλυτερα στο ps3(ουτε και αυτο με απασχολει)

Τελος καταλαβαινω τι λες για το θεμα της τιμης,αν και δεν νομιζω οτι ακριβο το Ps3 αυτη τη στιγμη.Αυτο το κρινεις εσυ ομως.Εφοσον σου φαινεται ακριβο δεν θα πας να το αγορασεις.

1. Το linux ναι θα θελα να το έχω, εξάλλου δε διαφήμιζε η sony τα περί other OS? Προσωπικά, μου άρεσε πολύ η ιδέα αν είχα ps3 να φόρτωνα πάνω linux και να έπαιζα. Ίσως επειδή γενικά μου αρέσει η πληροφορική και τα διάφορα OS. Να καταλάβεις έχω περάσει από dos, μέχι MacOS και solaris (για ZFS σύστημα αρχείων και server) και κάθε OS έχει τη χάρη του. Δε θα με χαλούσε λοιπόν καθόλου το linux. Πιο σημαντικό όμως είναι πως η sony αφαίρεσε ένα feature που διαφήμιζε και εγγραφόταν πάνω στο ps3 fat, και το να αφαιρείς features σίγουρα δεν είναι το καλύτερο. Στην καλύτερη θα έπρεπε να είχε κρατήσει την επιλογή other OS για τους κατόχους ps3 fat.

Στο θέμα των features, πιο σημαντικό για μένα είναι το SA-CD player, καθώς για να αγοράσεις έναν τέτοιο player θέλεις πάνω από 100 ευρώ σήμερα και σίγουρα όσοι έχουν ακούσει μουσική σε SACD και 5.1 καταλαβαίνουν για τι είδους ακουστική εμπειρία μιλάμε. Τέλος με ενοχλεί πολύ που δεν έχει ps2 compatibility και το feature αυτό αφαιρέθηκε καθώς φαίνεται γιατί η sony δεν ήθελε να φρενάρει τις πωλήσεις του PS2. Προσωπικά, δε διαθέτω ps2 και δε θα με χαλούσε καθόλου να απολαύσω κάποια games του ps2 αγοράζοντας ps3. Αυτό όμως δε συμβαίνει και δεν είμαι διατεθειμμένος να πληρώσω 100 ευρώ extra για ps2.

Όσον αφορά την τιμή vs features, η ένστασή μου και σαφώς πολύ λογική είναι πως: 1oν η sony δεν είχε δικαίωμα να αφαιρέσει features που διαφήμιζε μειώνοντας την τιμή, καθώς κάποιοι αγοραστές μπορεί να είχαν αγοράσει το ps3 fat και γι αυτό το σκοπό. (άσχετα αν είναι η συντριπτική μειοψηφία, για κάποιους είχε ενδιαφέρον η υποστήριξη linux). 2oν η MS μειώνοντας την τιμή του 360 δε μείωσε τα features, τα κράτησε ως είναι και μάλιστα με το XBOX 360 S αντικατέστησε το arcade με το matte S και πρόσθεσε στο τελευταίο ουκ ολίγα features, όπως πρόσθετες θύρες usb, θύρα για το power του kinect, wifi-n και touch buttons. Δηλαδή από τη μία έχουμε τη sony να μειώνει την τιμή και να ελαττώνει και τα features και το γενικότερο build quality και από την άλλη έχουμ ε την MS να κάνει το αντίθετο.

Κατά την άποψή σου, ποιο είναι το πιο σωστό από την άποψη του σεβασμού του καταναλωτή;

2. Ναι το kinect μου αρέσει ως ιδέα και βρίσκω κάποιους core τίτλους που θα έρθουν, όπως panzer dragoon, steel battalion, star wars ενδιαφέροντες. Μη ξεχνάς πως έρχονται τα hybrid παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν και το κανονικό χειριστήριο του xbox και το kinect. Δεν τρελαίνομαι κιόλας φυσικά, γι αυτό σου έγραψα πως 150 ευρώ δεν τα έδινα για την αγορά του. Θα δώσω 80 ευρώ, αν και όταν πέσει σε αυτή την τιμή.

Το move απ την άλλη δε με έχει εντυπωσιάσει. Τεχνολογικά είναι κατώτερο από το kinect και μια καθαρή αντιγραφή του Wii. Προσωπικά δε μ αρέσει και η αισθητική του, αυτή η λάμπα μπροστα δλδ με χαλάει - βέβαια αυτό είναι το ελάχιστο. Η άποψή μου είναι πως ο συνδυασμός PSeye και move είναι άκομψος, αλλά είναι καθαρά δικιά μου άποψη. Μπορεί να διαφωνείς. Το άλλο που με χάλασε είναι τα κουμπιά του, το τρίγωνο, κύκλος, κτλ είναι πολύ μικρά και δεν πατιούνται καθόλου εύκολα. Με άλλα λόγια δε μ αρέσει η εργονομία του. Από τίτλους δεν έχει και τίποτα αυτή τη στιγμή, αν εξαιρέσεις το sports champion και σε αυτό μόνο το ping-pong είχε κάποιο ενδιαφέρον.

Γενικά, για ένα sum up στα 2 motion control schemes, προτιμώ το kinect, αλλά δεν προτίθεμαι να το αγοράσω, καθώς είναι πολύ ψηλά τιμολογημένο για πρόσθετο αξεσουάρ κονσόλας.

Στα 3. και 4. συμφωνούμε. Εξάλλου ο καθένας δίνει διαφορετική βαρύτητα στον τομέα των γραφικών και στο πόσα αντέχει η τσέπη του ή είναι διατεθειμμένος να δώσει για την αγορά μιας κονσόλας.

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:27 ----------

Kαλα τα παιχνιδια του xbox που αναφερεις για τα οποια αξιζει καποιος οπως λες να αγορασει την κονσολα ειναι για μενα ακυρο .Αν υπαρχει παιχνιδι που αξιζει να αγορασεις κονσολα ειναι το god of war 3 που βαζει κατω πολλα παιχνιδια του pc κιολας.Τα παιχνιδια του ps3 τα αποκλειστικα ειναι το κατι αλλο πραγματικα .

Δε μ αρέσουν παιχνίδια τύπου god of war. Και σε κάθε περίπτωση δε θα δινα 300+ ευρώ όπως είπα για την αγορά ενός παιχνιδιού.

Φέτος στο ps3 ένα παιχνίδι ήθελα να δω και να παίξω το heavy rain, καθώς εκτιμώ πολύ την quantic dream και τη δουλειά που είχε κάνει με το farheneit και το συγκεκριμένο το αγόρασα και πήγα στο ps3 ενός φίλου και το παίξαμε μαζί. Τρομερή εμπειρία.

Όπως και το Alan Wake. Παιχνιδάρα. Αν λες παιχνίδια τύπου alan wake άκυρα τι να πω...ψυχολογικό action θρίλλερ με απίστευτη ιστορία και γραφικά. Για μένα το κορυφαίο παιχνίδι του 360 για φέτος μαζί με Mass Effect 2 και Fable 3. (απλώς τα 2 τελευταία δεν τα ανέφερα γιατί βγαίνουν/θα βγουν και σε pc.)

Δημοσ.

Η τιμή του PS3 είναι αρκετά υψηλή για μια κονσόλα με hardware πενταετίας, και πολλά removed βασικά χαρακτηριστικά. Ίσως λόγω BD, λόγω brandname, δεν ξέρω. Κατα την γνώμη μου την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα έπρεπε να κόστιζε παραπάνω απο 250€.

Δημοσ.
Κατά την άποψή σου, ποιο είναι το πιο σωστό από την άποψη του σεβασμού του καταναλωτή;

Kατα την γνωμη μου το ps3 ηταν ηδη σε καλη τιμη για αυτα που ειχε ως hw.Το να μειωσει κι αλλο την τιμη χωρις να αφαιρεσει καποια πραγματα,θωρω οτι δεν ηταν εφικτο.

Αν θες την γνωμη μου κανενας δεν ηταν πιο σωστος απο τον αλλον.Η sony κατ'εμε εκανε το σωστο αλλαζοντας φορματ οπως γινεται σε καθε γενια,ενω η ms δεν αλλαξε φορματ και βιαστηκε να το βγαλει με αποτελεσμα να εχουμε ενα ελλατωματικο προιον.

Η βιασυνη της αυτη(που οφειλεται στο γεγονος οτι ηθελε να προλαβει της sony),οχι δεν ειναι σεβασμος,γιατι κατα την γνωμη μου επρεπε να εχει και blu ray (ή HD DVD τεσπα),αλλα και να εχει λιγοτερο failure rate.Δεν ξεχναω φυσικα οτι παρατησε το πρωτο xbox.

Απο την αλλη η sony αρχισε να αφαιρει πραγματα,κατι που σιγουρα δεν δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη.Ειδικα για το other os που αφαιρεθηκε απ'ολους.

Η διαφορα ειναι οτι αν δεν υπηρχει αυτος ο ανταγωνισμος,δυσκολα θα τα αφαιρουσε κατα την γνωμη μου.

Στα 3. και 4. συμφωνούμε. Εξάλλου ο καθένας δίνει διαφορετική βαρύτητα στον τομέα των γραφικών και στο πόσα αντέχει η τσέπη του ή είναι διατεθειμμένος να δώσει για την αγορά μιας κονσόλας.

Στο θεμα των γραφικων ή δινεις ή δεν δινεις βαρυτητα.Απο κει και περα,αλλο επιπεδο η διαφορα γραφικων πχ του MLB the show(sony) με το αντιστοιχο της 2K,και αλλο η διαφορα του mlb 2k του ps3 με αυτο του 360.Oση διαφορα και να υπαρχει στην τελευταια συγκριση μεταξυ της ιδιας εκδοσης των κονσολων,δεν μπορει να φτασει την διαφορα του MLB ths show της sony με την καλυτερη εκδοση του MLB 2k.

Με λιγα λογια αν δινεις βαρυτητα στην διαφορα των multiplatform τοτε θα πρεπει να δινεις πολυ μεγαλυτερη βαρυτητα στα exclusives του ps3 σε συγκριση με την καλυτερη εκδοση ενος multiplatform.

YΓ.Xαιρομαι που σου αρεσε το heavy Rain.Μαλλον εχουμε το ιδιο γουστο γιατι το alan wake ειναι ενα παιχνιδι που θα ηθελα να παιξω:P.

Δημοσ.

Στο θεμα των γραφικων ή δινεις ή δεν δινεις βαρυτητα.Απο κει και περα,αλλο επιπεδο η διαφορα γραφικων πχ του MLB the show(sony) με το αντιστοιχο της 2K,και αλλο η διαφορα του mlb 2k του ps3 με αυτο του 360.Oση διαφορα και να υπαρχει στην τελευταια συγκριση μεταξυ της ιδιας εκδοσης των κονσολων,δεν μπορει να φτασει την διαφορα του MLB ths show της sony με την καλυτερη εκδοση του MLB 2k.

Προφανώς στα sports games τον πρώτο λόγο έχει το gameplay. Και το 2Κ είναι κλάσεις ανώτερο overall απο το the Show. Και ας έχει καλύτερα γραφικά.

Δημοσ.

if you're having tech problems

i feel bad for you son

i've got 99 problems

but a rrod ain't one

Αν υπαρχει παιχνιδι που αξιζει να αγορασεις κονσολα ειναι το god of war 3.

αμάν τη παιχνιδάρα !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...