JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 We’ve no plans for another Xbox. You’ll continue to see us bring amazing new experiences to the console, without you having to buy a brand new console. A couple of years ago we didn’t have movies, Sky, Facebook and Twitter – now we’ve got things like Kinect. We’ll continue to evolve those gaming and entertainment experiences through the power of software updates, rather than new chipsets and plastic. Ακρως ενδιαφερον! Δεν θα χαλασουμε κι αλλα λεφτα για κονσολα για κοπιες!!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Θυμάμαι που κάποιοι εδώ μέσα τότε λέγαν ότι το μουστάκι του snake θα έχει περισσότερα πολύγωνα απο τον χαρακτήρα του marcus.Good times:lol: Εσυ το πηγες πολυ πισω.Και οντως υπαρχαν καποιοι που τα πιστευαν αυτα.Μπορει να μην ημουν στο φορουμ τοτε αλλα τα διαβαζα. Αλλοι βεβαια ελεγαν απο το 2008 οτι οι κονσολες αυτες ειναι αρχαιες και οτι το 2010 το πολυ..θα εχουμε νεες.Τοτε ημουν στο φορουμ ομως και ειχα διαφορετικη αποψη. edit.@JohnVani18Hταν που το 2010 θα ειχαμε το 720.λολ @Tilemaxx ναι το other os εγινε ξαφνικα ενα εκπληκτικο feature που μεχρι πριν δεν ηταν τπτ το ιδιαιτερο. Αν βγει και κανα folding home,θα δουμε να κατεβαινουν σε απεργια οι xbox fans που τοσο πολυ το λατρευαν. Επισης βλεπω να ξεχνας την παρουσιαση ανεκδοτο του kinect στην Ε3 που ειναι και πιο προσφατη.Οι της sony εχουν σταματησει εδω και χρονια να λενε ανοησιες.Τουλαχιστον τα χοντρα κοπηκαν.Τα πιο προσφατα τα ξεχναμε βλεπω.
ababapanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Με το παιχνιδι HOME του PS3 ασχολειτε κανεις? εχω πολυ καιρο να ακουσω κατι. το βαρεθηκαν οι περισσοτεροι
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ακρως ενδιαφερον! Δεν θα χαλασουμε κι αλλα λεφτα για κονσολα για κοπιες!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση η MS να μην ασχολείται εδώ και χρόνια με την ανάπτυξη της επόμενης κονσόλας της. Απλώς ελέω Kinect κάτι πρέπει να πούνε για να ψήσουν τον κόσμο να το αγοράσει. Σκεφτείτε να έλεγαν (έστω γενικά κι αόριστα) ότι δουλεύουν πάνω σε νέα κονσόλα που θα βγει ξέρω 'γω γύρω στο 2012. Ποιός θα έδινε λεφτά μέσα στο 2011 για να αγοράσει ακριβά έξτρα καλούδια για το 360? Οι περισσότεροι θα περίμεναν το... 720. υγ1: όχι, όσοι τον προλάβαμε δεν ξεχάσαμε τον Slay και το καθημερινό του παραλήρημα. υγ2: είναι πολύ σωστό ότι η Sony φαίνεται να έχει κόψει τις χοντράδες εδώ και καιρό και έχει σοβαρευτεί στο θέμα των δηλώσεων.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 @JohnVani18Hταν που το 2010 θα ειχαμε το 720.λολ Και 1080 να βγαλει, αμα δεν το χακαρουν, δεν το αγοραζω. Πιστευω να με νιωθεις! @nzeppos 5 χρονια μετα αξιωθηκε βγαλει hardware add-on (οπως και η sony, για να πανε κοντρα στην nintendo, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα..), σιγουρα κατι θα σκαρφιζεται/σχεδιαζει, αλλα 1000% θα αργισει..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Με το παιχνιδι HOME του PS3 ασχολειτε κανεις? εχω πολυ καιρο να ακουσω κατι. το βαρεθηκαν οι περισσοτεροι Δεν ειναι παιχνιδι.Υπαρχει κοσμος που ασχολειται.Εγω το βρισκω βαρετο. @nzeppos αυτο που λες ισχυει.Δλδ ειναι δηλωση στηριξης της κονσολας περισσοτερο για να πουλησει το Kinect,αλλα και γενικοτερα να νιωσει ο κοσμος ασφαλεια.Αυτο δεν αναιρει ομως το γεγονος οτι δεν εχουμε 720 φετος(οπως το περιμεναν οι περισσοτεροι xbox fans εδω).Και οτι σε 2-3 χρονια θα βγει. Ειναι σχεδον απιθανο να μην βγαλει νεα κονσολα.
VALLGOX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ειχα δει σε μια εκθεση το 360 και το ps3 σε ακριβως ιδια οθονη,50αρα plasma 1920χ1080p hdmi,με το ιδιο game διπλα-διπλα μαζι με φιλους μου και τα γραφικα ηταν ακριβως τα ιδια.Μπορω να πω και στους τρεις φιλους μου να postαρουν να σας το πουν και αυτοι,εκ των οποιων οι δυο ειναι κατοχοι ps3 ο ενας wii κι εγω 360. Σε καποια games μονο του ps3 οπως το killzone κτλ καταλαβα λιγακι τις δυναμεις του ps3 αλλα δεν ειναι λογος αυτος να πουμε οτι εχει γενικα καλυτερα games ή γραφικα σε καμια περιπτωση.Επισης το blu-ray δε σημενει απαρετητα οτι επιδη ειναι πιο νεο και με μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο το DL του 360,ειναι και τρελα καλυτερο στα games(στα movies ναι αλλα δεν πηραν ολοι κoνσολα για movies).Φανταστητε μονο οτι οσο η τεχνολογια προχωραει,τι σημπιεσεις αρχειων μπορουν να κανουν τωρα ποια αφηνοντας τα αθηκτα απο θεμα ποιοτητας...Ολα ειναι θεμα καλου προγραματισμου απο τις εταιρειες των games και καλου επεξεργαστη,ram και καρτας γραφικων(360=ps3 στο περιπου οσο καταλαβαινει ανθρωπινο ματι αλλιως με μετριτικα μηχανιματα ps3>360).Αργοτερα ολα τα δεδομενα θα ερχοντε απο usb ή απο το net σε τρελα μικρα συμπιεσμενα αρχεια με φοβερη ποιοτητα. Οταν ειχε πρωτοβγει το 360 κατι ασχετοι χωρις να το εχουν ΚΑΝ δει απο κοντα,λεγανε να ο κλονος του ps2 απο την microsoft που προσπαθει να κλεψει απο την sony αλλλα δεν θα τα καταφερει ποτε Δηλαδη για μερικους sony funs ηταν χειροτερο απο το ps2:shock: ελεος... Αλλα απο την αλλη οχι και μερικοι microsoft funs να λενε οτι το ps3 ειναι κατωτερο!Ειναι παρα πολυ καλη κονσολα το ps3 και απλα θα επρεπε αντι να εχει ολα αυτα τα multimedia να ειναι σε λιγο καλυτερη τιμη. Επισης να σκεφτουμε το blu-ray(μονο για τις ταινιες) και το 3rrod του 360 που ενοχλησε πολυ κοσμο και εδιξε την πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης της πρωτης φουρνιας 360,αλλα μετα ευτυχως εφτιαξε το πραγμα με τα νεα 360 με το hdmi και η microsoft με εξυπυρετησε φοβερα οταν το ειχα παθει εγω και μου το εφτιαξε στα καπακια,απο το σπιτι μου το πηραν και στο σπιτι μου το φεραν μετα απο 15 μερες,ολα τσαμπα με ενα τηλ(και αυτο τσαμπα).Τωρα για οσους το παθανε μετα την 3ετια και ηταν εκτος εγγυησης,πραγματικα το βουλωνω και υποκλινομαι στη sony,ναι καλα βλεπετε φανατικος 360αρης υποκλινετε στη sony.Για ελατε λιγο στη θεση των αυτων που την πατησαν ετσι...Θα το ειχα πεταξει στις 7 μαυρες θαλασσες το 360 αμα μου τυχενε εμενα και θα επερνα ps3 στα καπακια εστω και με δωσεις... Απο εκει περα εφοσον ειναι τα ιδια στα γραφικα με καλη οθονη αμα θελεις μια καθαρη κονσολα να κανεις καλα την δουλεια σου παιρνεις 360,αλλιως αμα θα επερνες ουτο σι αλλος ντε και sony;) blu-ray γιατι εισαι εκτος απο gamer και movie fun και γουσταρεις multimedia γιατι δεν εχεις ας πουμε pc(οχι οτι ειναι το ιδιο) και δεν εχεις budget να παρεις ενα,πας στο ακριβοτερο ps3.Και ουτε λογος για το αποτυχημενο HDDVD γιατι ουτε με το φαναρι δε βρισκεις ταινια...blu-ray τωρα ποια υπαρχουν πολλες και θα βγουν και αλλες+οτι πωλητε ξεχωριστα.PC με το ιδιο badget και στις δυο περιπτωσεις δεν παιρνεις για games. Αυτα ειναι τα γενικα.Εγω πιστευω οτι δεν αξιζει με τιποτα καποιος να παρει ps3 εφοσον δεν φλασαρετε (δεν χακαρετε,δεν τσιπαρετε δηλ) Ποιος λογικος ανθρωπος που βγαζει λιγοτερο απο 1.500 ευρω το μηνα και θελει να πεζει ολα τα νεα games μολις βγουν,θα εδινε 70ρικο για καθε game που ενας μεσος gamer το τελειωνει το πολυ σε 20 ωρες και καποιο multiplayer ειτε σπιτι ειτε on-line? Ενω το 360 το φλασαρα μονος μου ανετα,απο tutorial που βρηκα στο net και αν κανεις σωστη δουλεια και update στο filmware,σωστα patch και update στα games ουτε band ουτε τιποτα δε τρως απο το live.Και να φας,αμα ξερεις το διωρθωνεις ανετα.Τοσα χρονια τιποτα δεν εχω παθει ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου και δεν ειναι τυχη ειναι σωστη δουλεια.Ολα τα games τσαμπα απο το torrentz ή private server τα κατεβαζω και το μονο που πληρωνω ειναι το DL το δισκακι ενα ευρω το ενα (verbatim στο σκρουτζ.gr). Και για οποιον δεν ξερει πως να το κανει και δε γουσταρει να ασχολιθει για να μαθει,ξερω πολλα μικρα μαγαζια-παιχνιδαδικα που το κανουν με 70 ευρω στα νεα 360 (επιδη αλλαζουν και το drive) και με 40 στα παλια 360(στα παλια δε χρειαζετε αλλαγη drive) και 5 games πειρατικα δωρο εξισου καλα ετοιμα για live με εγγυηση οτι αν κατι δεν παιξει καλα το ξαναγραφουν ή αν χρειαστει σου ξαναφλασαρουν τσαμπα την κονσολα ή αν φας band(που αυτα στους επαγγελματιες δεν γινοντε αμα μπλεξετε με κανεναν ερασιτεχνη αστα να πανε,για αυτο θελει προσοχη το θεμα επιλογης,οποιος θελει ας μου στειλει πμ) Μετα θα παιρνεις επτα ευρω το game (με εγγυηση ποιοτητας και band) απο αυτους αμα δε ξερεις να κατεβαζεις και ολα τα αλλα+οτι στα 3 games το ενα δωρο! Καποιος που θα θελει να παρει πχ 7 νεα games και λεει:τι θα κανω τωρα πρεπει να περιμενω ποσο καιρο γιατι τωρα βγηκαν και εχουν 70ε και μετα απο το περιμενε να χαλασω το λιγοτερο 140ε (20ε το ενα στην καλητερη μετα απο ποσο καιρο+οποιες προσφορες καταστηματων για να βγει τοσο) γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο και βαρεθηκα αυτα που εχω. 'Η απλα δεν περιμενει καθολου δινει 119ε και παιρνει 15 games!αν εχει 360+οτι απο εκει και περα οτι παρει 7ε+στα 3 το ενα δωρο!Το μονο που χανει ειναι τα κουτια τα πολυχρωμα χαρτια και τα βιβλιαρακια,τιποτα αλλο!Κανενας φιλος μου τοσα χρονια δεν εχει παθει τιποτα ουτε χαλασε η κονσολα,τα games παιζουν ολα κανονικα,ουτε band,ουτε χανετε η εγγυηση αμα ξερεις τι κανεις ή σε ποιον το πας.Ειναι σαν το crack στο pc. Τωρα αν καποιος ξερει να φλασαρει ή που να φλασαρει ps3(δεν νομιζω να υπαρχει αυτο ή το ξερουν ελαχιστοι ή ειναι προβληματικο ή δυσκολο και ακριβο) ή ξερει που βρισκει τα games του γνησεια μεχρι 10 ευρω σε σχετικα καλο χρονικο διαστημα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του game,τοτε οκ πασο. Παντως για οσους σκανε απο 15ε και ανω για ενα game...τι να πω; ή πολυ πορωση εχουν ή τα εχουν και τα σκανε ή παιζουν γενικα ελαχιστα ουτο σι αλλος... Ποσο μαλλον αυτοι που σκανε το τραγικο 70ρικο για ενα game:eek: Και μη μου πει κανεις το φοβερο και τρομερο :''μα καλα και οι εταιριες κλεφτες θα γινουν;'' διοτι εγω προσωπικα οταν βλεπω ενα game στο εξωτερικο σε πολυ καλη τιμη,που μου αρεσε και το εχω τερματισει δωρεαν κατεβασμενο απο τις πρωτες μερες που ειναι στην αγορα,το παραγγελνω απο ενα φιλαρακι μου που εχει κονε με τετοιες εταιριες και το αγοραζω με δωρεαν μεταφορικα γιατι το φερνουν με το εμπορευμα της εταιρειας του φιλου μου.Καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να το κανει αυτο,ας περιμενει μεχρι να παλιοσει ελεηνα και να το παρει απο το σκρουτζ ή κατι τετοιο αν του αρεσε και θελει να κανει support στο company οπως εγω.Αμα τα κανανε ολοι αυτα και δεν υπηρχαν μερικοι-μερικοι να σκανε το 70-50-30ρικο,θα σου λεγα για ποτε θα ριχνανε τις τιμες και για ποτε θα λυνανε το δικο μας και το δικο τους προβλημα.Εμενα μου αρεσουν τα γνησια σαν γνησια,περα απο το support,γιατι οχι αν ειναι οικονομικα; Βρισκουν και τα κανουν δεν καταλαβαινουν οτι ο κοσμος πιναει(παντα οι καιροι ηταν δυσκολοι). Θα μπορουσαν να εχουν και κατι σαν συνδρομη για τους hardcore players και να κατεβαζεις απο επισημο site πληρωνοντας αναλογα με τις απαιτησεις σου,παντα σε μια σχετικα λογικη τιμη.Το video club της γειτονειας μου το υποστιριζω ας πουμε που εχει προσφορα τα blu-ray 1ευρω και ας μπορω να την κατεβασω την ταινια αμα θελω.Και πολλες αλλες λυσεις αλλα δεν ειναι του παροντος.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ναι PDS, θεωρώ οτι η παρουσίαση του Kinect ήταν χοντρή πατάτα. Όμως άλλο να συγκρίνεις την άκυρη παρουσίαση ενος περιφερειακού εξαρτήματος, που στο κάτω-κάτω απευθύνεται σε συγκεκριμένο μερίδιο ανθρώπων, και άλλο να προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις το 1080p@60fps σε 4D. Το πήγαμε πολύ πίσω η αλήθεια είναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Ναι PDS, θεωρώ οτι η παρουσίαση του Kinect ήταν χοντρή πατάτα. Όμως άλλο να συγκρίνεις την άκυρη παρουσίαση ενος περιφερειακού εξαρτήματος, που στο κάτω-κάτω απευθύνεται σε συγκεκριμένο μερίδιο ανθρώπων, και άλλο να προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις το 1080p@60fps σε 4D. Το πήγαμε πολύ πίσω η αλήθεια είναι... Kαι τα 2 ειναι ανοησιες κατ'εμε.Το Lag του...παρουσιαστη στο kinect,αλλα και το 4d ειναι για γελια. Tωρα για το 1080p60 εξαρταται πως το ειπε.Δεν εχω καποιο link.Γιατι το οτι μπορει να βγαλει 1080p60 και καλα γραφικα το ξερουμε.Wipeout ΗD/MLB the show.Eφοσον μπορει σε αυτα ,μπορει και στην πλειοψηφια των multiplatform,που εχουν χειροτερα γραφικα απο τα παραπανω(ανεξαρτητα απο τα fps και την αναλυση). Απο κει και περα εξαρταται πως το προωθησε.Δλδ ειπε οτι ολα τα παιχνιδια θα τρεχουν σε 1080p60 ή οτι μπορουν να τρεχουν σε 1080p60(τα περισσοτερα,δεν μιλαω για uncharted2). Το πρωτο ειναι λαθος.Το δευτερο κατ'εμε σωστο εν μερη.
DrFreeman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 x2 Όλοι θυμούνται άλλωστε τις εποχές με τους BlizzardBill, Slay και ΣΙΑ. Για να μην ξεχνιόμαστε έτσι; Tι μου θύμισες τώρα...αθάνατο 2005-06.... Ακόμη έχω αποθηκευμένες σελίδες από εκείνα τα θρυλικά threads!
Titanomaxos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Τους ποιούς; Eισαι μικρος εσυ!!! Φοβερες εποχες τοτε... δεν τους ειπανε και ολους!!!
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το είδα, μόλις τώρα έκανα μια ιστορική αναδρομή στις παλαιότερες σελίδες του thread. BTW, εσύ ρε Titanomaxe πως τα θυμάσαι; Αφού απο τον Απρίλη είσαι γραμμένος
nikos5800 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Ειχα δει σε μια εκθεση το 360 και το ps3 σε ακριβως ιδια οθονη,50αρα plasma 1920χ1080p hdmi,με το ιδιο game διπλα-διπλα μαζι με φιλους μου και τα γραφικα ηταν ακριβως τα ιδια.Μπορω να πω και στους τρεις φιλους μου να postαρουν να σας το πουν και αυτοι,εκ των οποιων οι δυο ειναι κατοχοι ps3 ο ενας wii κι εγω 360. Σε καποια games μονο του ps3 οπως το killzone κτλ καταλαβα λιγακι τις δυναμεις του ps3 αλλα δεν ειναι λογος αυτος να πουμε οτι εχει γενικα καλυτερα games ή γραφικα σε καμια περιπτωση.Επισης το blu-ray δε σημενει απαρετητα οτι επιδη ειναι πιο νεο και με μεγαλυτερη χωριτηκοτητα απο το DL του 360,ειναι και τρελα καλυτερο στα games(στα movies ναι αλλα δεν πηραν ολοι κoνσολα για movies).Φανταστητε μονο οτι οσο η τεχνολογια προχωραει,τι σημπιεσεις αρχειων μπορουν να κανουν τωρα ποια αφηνοντας τα αθηκτα απο θεμα ποιοτητας...Ολα ειναι θεμα καλου προγραματισμου απο τις εταιρειες των games και καλου επεξεργαστη,ram και καρτας γραφικων(360=ps3 στο περιπου οσο καταλαβαινει ανθρωπινο ματι αλλιως με μετριτικα μηχανιματα ps3>360).Αργοτερα ολα τα δεδομενα θα ερχοντε απο usb ή απο το net σε τρελα μικρα συμπιεσμενα αρχεια με φοβερη ποιοτητα. Οταν ειχε πρωτοβγει το 360 κατι ασχετοι χωρις να το εχουν ΚΑΝ δει απο κοντα,λεγανε να ο κλονος του ps2 απο την microsoft που προσπαθει να κλεψει απο την sony αλλλα δεν θα τα καταφερει ποτε Δηλαδη για μερικους sony funs ηταν χειροτερο απο το ps2:shock: ελεος... Αλλα απο την αλλη οχι και μερικοι microsoft funs να λενε οτι το ps3 ειναι κατωτερο!Ειναι παρα πολυ καλη κονσολα το ps3 και απλα θα επρεπε αντι να εχει ολα αυτα τα multimedia να ειναι σε λιγο καλυτερη τιμη. Επισης να σκεφτουμε το blu-ray(μονο για τις ταινιες) και το 3rrod του 360 που ενοχλησε πολυ κοσμο και εδιξε την πολυ κακη ποιοτητα κατασκευης της πρωτης φουρνιας 360,αλλα μετα ευτυχως εφτιαξε το πραγμα με τα νεα 360 με το hdmi και η microsoft με εξυπυρετησε φοβερα οταν το ειχα παθει εγω και μου το εφτιαξε στα καπακια,απο το σπιτι μου το πηραν και στο σπιτι μου το φεραν μετα απο 15 μερες,ολα τσαμπα με ενα τηλ(και αυτο τσαμπα).Τωρα για οσους το παθανε μετα την 3ετια και ηταν εκτος εγγυησης,πραγματικα το βουλωνω και υποκλινομαι στη sony,ναι καλα βλεπετε φανατικος 360αρης υποκλινετε στη sony.Για ελατε λιγο στη θεση των αυτων που την πατησαν ετσι...Θα το ειχα πεταξει στις 7 μαυρες θαλασσες το 360 αμα μου τυχενε εμενα και θα επερνα ps3 στα καπακια εστω και με δωσεις... Απο εκει περα εφοσον ειναι τα ιδια στα γραφικα με καλη οθονη αμα θελεις μια καθαρη κονσολα να κανεις καλα την δουλεια σου παιρνεις 360,αλλιως αμα θα επερνες ουτο σι αλλος ντε και sony;) blu-ray γιατι εισαι εκτος απο gamer και movie fun και γουσταρεις multimedia γιατι δεν εχεις ας πουμε pc(οχι οτι ειναι το ιδιο) και δεν εχεις budget να παρεις ενα,πας στο ακριβοτερο ps3.Και ουτε λογος για το αποτυχημενο HDDVD γιατι ουτε με το φαναρι δε βρισκεις ταινια...blu-ray τωρα ποια υπαρχουν πολλες και θα βγουν και αλλες+οτι πωλητε ξεχωριστα.PC με το ιδιο badget και στις δυο περιπτωσεις δεν παιρνεις για games. Αυτα ειναι τα γενικα.Εγω πιστευω οτι δεν αξιζει με τιποτα καποιος να παρει ps3 εφοσον δεν φλασαρετε (δεν χακαρετε,δεν τσιπαρετε δηλ) Ποιος λογικος ανθρωπος που βγαζει λιγοτερο απο 1.500 ευρω το μηνα και θελει να πεζει ολα τα νεα games μολις βγουν,θα εδινε 70ρικο για καθε game που ενας μεσος gamer το τελειωνει το πολυ σε 20 ωρες και καποιο multiplayer ειτε σπιτι ειτε on-line? Ενω το 360 το φλασαρα μονος μου ανετα,απο tutorial που βρηκα στο net και αν κανεις σωστη δουλεια και update στο filmware,σωστα patch και update στα games ουτε band ουτε τιποτα δε τρως απο το live.Και να φας,αμα ξερεις το διωρθωνεις ανετα.Τοσα χρονια τιποτα δεν εχω παθει ουτε εγω ουτε οι φιλοι μου και δεν ειναι τυχη ειναι σωστη δουλεια.Ολα τα games τσαμπα απο το torrentz ή private server τα κατεβαζω και το μονο που πληρωνω ειναι το DL το δισκακι ενα ευρω το ενα (verbatim στο σκρουτζ.gr). Και για οποιον δεν ξερει πως να το κανει και δε γουσταρει να ασχολιθει για να μαθει,ξερω πολλα μικρα μαγαζια-παιχνιδαδικα που το κανουν με 70 ευρω στα νεα 360 (επιδη αλλαζουν και το drive) και με 40 στα παλια 360(στα παλια δε χρειαζετε αλλαγη drive) και 5 games πειρατικα δωρο εξισου καλα ετοιμα για live με εγγυηση οτι αν κατι δεν παιξει καλα το ξαναγραφουν ή αν χρειαστει σου ξαναφλασαρουν τσαμπα την κονσολα ή αν φας band(που αυτα στους επαγγελματιες δεν γινοντε αμα μπλεξετε με κανεναν ερασιτεχνη αστα να πανε,για αυτο θελει προσοχη το θεμα επιλογης,οποιος θελει ας μου στειλει πμ) Μετα θα παιρνεις επτα ευρω το game (με εγγυηση ποιοτητας και band) απο αυτους αμα δε ξερεις να κατεβαζεις και ολα τα αλλα+οτι στα 3 games το ενα δωρο! Καποιος που θα θελει να παρει πχ 7 νεα games και λεει:τι θα κανω τωρα πρεπει να περιμενω ποσο καιρο γιατι τωρα βγηκαν και εχουν 70ε και μετα απο το περιμενε να χαλασω το λιγοτερο 140ε (20ε το ενα στην καλητερη μετα απο ποσο καιρο+οποιες προσφορες καταστηματων για να βγει τοσο) γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο και βαρεθηκα αυτα που εχω. 'Η απλα δεν περιμενει καθολου δινει 119ε και παιρνει 15 games!αν εχει 360+οτι απο εκει και περα οτι παρει 7ε+στα 3 το ενα δωρο!Το μονο που χανει ειναι τα κουτια τα πολυχρωμα χαρτια και τα βιβλιαρακια,τιποτα αλλο!Κανενας φιλος μου τοσα χρονια δεν εχει παθει τιποτα ουτε χαλασε η κονσολα,τα games παιζουν ολα κανονικα,ουτε band,ουτε χανετε η εγγυηση αμα ξερεις τι κανεις ή σε ποιον το πας.Ειναι σαν το crack στο pc. Τωρα αν καποιος ξερει να φλασαρει ή που να φλασαρει ps3(δεν νομιζω να υπαρχει αυτο ή το ξερουν ελαχιστοι ή ειναι προβληματικο ή δυσκολο και ακριβο) ή ξερει που βρισκει τα games του γνησεια μεχρι 10 ευρω σε σχετικα καλο χρονικο διαστημα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του game,τοτε οκ πασο. Παντως για οσους σκανε απο 15ε και ανω για ενα game...τι να πω; ή πολυ πορωση εχουν ή τα εχουν και τα σκανε ή παιζουν γενικα ελαχιστα ουτο σι αλλος... Ποσο μαλλον αυτοι που σκανε το τραγικο 70ρικο για ενα game:eek: Και μη μου πει κανεις το φοβερο και τρομερο :''μα καλα και οι εταιριες κλεφτες θα γινουν;'' διοτι εγω προσωπικα οταν βλεπω ενα game στο εξωτερικο σε πολυ καλη τιμη,που μου αρεσε και το εχω τερματισει δωρεαν κατεβασμενο απο τις πρωτες μερες που ειναι στην αγορα,το παραγγελνω απο ενα φιλαρακι μου που εχει κονε με τετοιες εταιριες και το αγοραζω με δωρεαν μεταφορικα γιατι το φερνουν με το εμπορευμα της εταιρειας του φιλου μου.Καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να το κανει αυτο,ας περιμενει μεχρι να παλιοσει ελεηνα και να το παρει απο το σκρουτζ ή κατι τετοιο αν του αρεσε και θελει να κανει support στο company οπως εγω.Αμα τα κανανε ολοι αυτα και δεν υπηρχαν μερικοι-μερικοι να σκανε το 70-50-30ρικο,θα σου λεγα για ποτε θα ριχνανε τις τιμες και για ποτε θα λυνανε το δικο μας και το δικο τους προβλημα.Εμενα μου αρεσουν τα γνησια σαν γνησια,περα απο το support,γιατι οχι αν ειναι οικονομικα; Βρισκουν και τα κανουν δεν καταλαβαινουν οτι ο κοσμος πιναει(παντα οι καιροι ηταν δυσκολοι). Θα μπορουσαν να εχουν και κατι σαν συνδρομη για τους hardcore players και να κατεβαζεις απο επισημο site πληρωνοντας αναλογα με τις απαιτησεις σου,παντα σε μια σχετικα λογικη τιμη.Το video club της γειτονειας μου το υποστιριζω ας πουμε που εχει προσφορα τα blu-ray 1ευρω και ας μπορω να την κατεβασω την ταινια αμα θελω.Και πολλες αλλες λυσεις αλλα δεν ειναι του παροντος. η εκθεση σου παιρνει 20
Titanomaxos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Το είδα, μόλις τώρα έκανα μια ιστορική αναδρομή στις παλαιότερες σελίδες του thread. BTW, εσύ ρε Titanomaxe πως τα θυμάσαι; Αφού απο τον Απρίλη είσαι γραμμένος Βασικα παρακολουθουσα και παλιοτερα, αλλα δεν ποσταρα!!! ....δεν είχα γίνει μέλος τότε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις