Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Rising ουδεμια σχεση εχει με metaλ gear (πιο πολυ με Castlevania μοιαζει

σε MGS Universe). Οπως και το FF13 ουδεμια σχεση με Final Fantasy, peran του

ονοματος.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ονοματος.

tactical espionage action τα mgs ,το rising θα είναι lightning bolt action. εμένα μου φέρνει πιο πολύ σε devil may cry(όχι bayonetta είπαμε χεχεχε)το στυλ που θα ακολουθήσει το spin off.αλλα έχω αρκετές ελπίδες για το game,ήμουν απο τους λίγους που τους άρεσε ο raiden στο 2 και η όλη υπόθεση τότε.

Δημοσ.

ονοματος.

αυτο τι σημασια εχει μπορει στο μελλον το final fantasy να γινει fps:-D και το mgs jrpg:lol:

Δημοσ.

πλέον έχουν κατασταλάξει και οι διαφορές στα multi ανάμεσα στις 2 κονσόλες,είναι αποιροελάχιστες,πάντα λέω content>λίγο καλύτερα γραφικά/frame dips κτλπ γιαυτό αν κάποιος ενδιαφέρεται για το fallout new vegas η 360 είναι η καλύτερη επιλογή απο τις κονσόλες. εμένα δεν με νοιάζει το dlc,αλλα δεν με νοιάζει και το fallout οπότε κλάιν χεχεχε.

Δημοσ.

Αυτο το σκηνικο με τα DLC εχει αρχισει να μου τη δινει στα νευρα. Οχι οτι εχω καποιο προβλημα μιας και το παιχνιδι ετσι και αλλιως στο PC θα το παιξω αλλα πραγματικα αυτος που ανακαλυψε το DLC και το εκανε και μονιμο resident θελει σκοτωμα. Δεν θελει και πολυ για να καταλαβει κανεις το ποσο μεγαλο ψεμα τρωμε στη μαπα.

Δημοσ.

εμένα να δεις πόσο μου την δίνουν ειδικά τα capcom day1 dlc,όπως το online mode του re5,τα costumes στο sfiv κτλπ. ενα σωστό dlc δεν είδα σε παιχνίδι,ίσως στο valkyria chronicles ενα dlc pack με 4story missions αλλα και πάλι όταν τελειώνουν ένα παιχνίδι πρέπει να πιάνουν το επόμενο,θα μπορούσε να ήταν το Side mission στο vc2,άντε ας βγάλουν κανα πατς για να διορθώσουν πράγματα αλλα το να επικεντρώνει μια εταιρία την προσοχή της σε ένα παιχνίδι που έχει ήδη βγεί και να βγάζει map packs /costumes κτλπ είναι κατάντια.

Δημοσ.
εμένα να δεις πόσο μου την δίνουν ειδικά τα capcom day1 dlc,όπως το online mode του re5,τα costumes στο sfiv κτλπ. ενα σωστό dlc δεν είδα σε παιχνίδι,ίσως στο valkyria chronicles ενα dlc pack με 4story missions αλλα και πάλι όταν τελειώνουν ένα παιχνίδι πρέπει να πιάνουν το επόμενο,θα μπορούσε να ήταν το Side mission στο vc2,άντε ας βγάλουν κανα πατς για να διορθώσουν πράγματα αλλα το να επικεντρώνει μια εταιρία την προσοχή της σε ένα παιχνίδι που έχει ήδη βγεί και να βγάζει map packs /costumes κτλπ είναι κατάντια.

Δεν "επικεντρωνεται" καθολου. Απλα "κομμενο" content ειναι (για το 99% των παιχνιδιων εκει εξω) και μας το πασαρουν οποτε γουσταρουν επι πληρωμη τοσο για το κερδος και φυσικα για διαφημιση (παπατζα) οτι και καλα η εταιρια στηριζει το παιχνιδι της.

Δημοσ.
Δεν "επικεντρωνεται" καθολου. Απλα "κομμενο" content ειναι (για το 99% των παιχνιδιων εκει εξω) και μας το πασαρουν οποτε γουσταρουν επι πληρωμη τοσο για το κερδος και φυσικα για διαφημιση (παπατζα) οτι και καλα η εταιρια στηριζει το παιχνιδι της.

Ενδιαφερουσα αποψη...

Δημοσ.

Ασχετο, στο Assasins Creed 2 για PS3, ισχυει πως οι πιστες 11,12,13 ειναι ανυπαρκτες και τις κατεβαζεις σαν dlc, η μου πε μουφα ο κολλητος μου?

Δημοσ.
Ασχετο, στο Assasins Creed 2 για PS3, ισχυει πως οι πιστες 11,12,13 ειναι ανυπαρκτες και τις κατεβαζεις σαν dlc, η μου πε μουφα ο κολλητος μου?

όχι κανονικό είναι. τερματισμένο το έχω με platinum 100% κιόλας στo ps3. ίσως να έχει dlc με καμία collectors edition ή από προπαραγγελία άλλα όχι κατι βασικό σχετικά με την ιστορία. άντε να έχει πχ καμιά κρυφή περιοχή με λεφτά σεντούκια κτλ.

---------- Προσθήκη στις 18:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ----------

σχετικά με τα dlc . πχ στο borderlands το zombie island of doctor ned (αν θυμαμαι καλά το ονομα) έκανε μπαμ οτι ήταν βασικό και το έκοψαν.

maps για fps κτλ δεν το συζητώ καν. 2 βδομάδες αφού βγει κάτι τσουπ να το map pack.

ίσως το καλύτερο dlc αν και δεν το έχω βάλει "ακόμα" είναι το undead nightmare για το red dead redemption. καινούρια πλοκή, προσθήκη zombie σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και διάρκεια του dlc 7-8 ώρες το στόρυ και πολλές περισσότερες για να πάει 100% και καινούρια multiplayer mode . όλα αυτά με 10 ευρό. όσα έιπα τα έχω διαβάσει.... ένα εχω να πω//// Αυτό είναι dlc :shifty:

και πασάρουν το ODST για ολόκληρο παιχνίδι με 60 ευρο.... ουστ (δεν τ λέω σαν ps3 fan αλλά σαν gamer γενικά)

Δημοσ.
όχι κανονικό είναι. τερματισμένο το έχω με platinum 100% κιόλας στo ps3. ίσως να έχει dlc με καμία collectors edition ή από προπαραγγελία άλλα όχι κατι βασικό σχετικά με την ιστορία. άντε να έχει πχ καμιά κρυφή περιοχή με λεφτά σεντούκια κτλ.

Περιεργο. Εμενα παντως μου ειπε οτι λειπαν αυτες οι πιστες και δημιουργησε κενα στην ιστορια του παιχνιδιου...

Δημοσ.
Περιεργο. Εμενα παντως μου ειπε οτι λειπαν αυτες οι πιστες και δημιουργησε κενα στην ιστορια του παιχνιδιου...

sorry λάθος. υπάρχουν όντως dlc τ sequence 12 k siquence 13. απλά πάει καιρός π τ έιχα παίξει και το ξέχασα.

Δημοσ.
sorry λάθος. υπάρχουν όντως dlc τ sequence 12 k siquence 13. απλά πάει καιρός π τ έιχα παίξει και το ξέχασα.

Απαραδεκτο δεν ειναι αυτο ρε παιδια? Να σου βαζει dlc, κομματι του κανονικου παιχνιδιου για το οποιο εχεις πληρωσει? Και PC/XBOX παιζει αυτο ή μονο PS3?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...