Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, μην χέρεσαι και πολύ. Οι ανθρωποί ψάχνουν για developer ο οποίος να έχει δουλέψει σε παιχνίδι/α της τωρινής γενιάς κονσολών, δεν σημαίνει ότι κάνουν port για το 360 και γι αυτό ψάχνουν dev που να έχει κάνει παιχνίδι στο 360. Αν ήταν έτσι δεν θα έβαζε "development experience on a PS3, or Xbox 360 package title" αλλά μόνο Xbox 360.

Δημοσ.

Έτσι γιατί κάποιοι εδώ πέρα είχαν βαλθεί να μας πείσουν οτι το συγκεκρημενο δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει και για 360 παρά μόνο για ps3.

Τι έγινε ps3 fanboys τώρα που βλέπετε το ένα μετά το άλλο παιχνίδια του ps3 να μεταπηδάν και στο 360?

Ναι οκ ακόμα είναι απλά μια φήμη αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν βγει και σε 360 αφού τα rpg games τα απεχθάνομαι αλλά δεν παύει να είναι ακόμα μια νίκη του 360 προς το ps3.

Grandgamer οκ το δέχομαι και δεν λέω τίποτα παραπάνω αλλά αν γίνει το κουλό και τελικά κυκλοφορήσει και για 360 να δω τότε τι θα λες.

Δημοσ.
Αυτό δεν σημαίνει τίποτα, μην χέρεσαι και πολύ. Οι ανθρωποί ψάχνουν για developer ο οποίος να έχει δουλέψει σε παιχνίδι/α της τωρινής γενιάς κονσολών, δεν σημαίνει ότι κάνουν port για το 360 και γι αυτό ψάχνουν dev που να έχει κάνει παιχνίδι στο 360. Αν ήταν έτσι δεν θα έβαζε "development experience on a PS3, or Xbox 360 package title" αλλά μόνο Xbox 360.

εγω σου λεω οτι θα το κανουν με αυτο που διαβασα κατα την γνωμη μου κατα 99.99 ειναι σιγουρο το Multi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έγινε ps3 fanboys τώρα που βλέπετε το ένα μετά το άλλο παιχνίδια του ps3 να μεταπηδάν και στο 360?

Ναι οκ ακόμα είναι απλά μια φήμη αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν βγει και σε 360 αφού τα rpg games τα απεχθάνομαι αλλά δεν παύει να είναι ακόμα μια νίκη του 360 προς το ps3.

Kαλα εσυ ζεις κλασικα στο δικο σου κοσμο...

Δεν εχεις δει κανενα παιχνιδι να μεταπηδα απο το 360 στο ps3?Μηπως ειναι και περισσοτερα αυτα?

Ξαναλεω παρε ps3.

θα ηρεμησεις.....

YΓ.Δεν ειναι απιθανο να βγει και στο 360,αλλα και μονο που περιμενεις να βγει(αν και δεν θα το παιξεις)για να πανηγυρισεις την ''ηττα'' του ps3,ενω παραλληλα σε ενοχλουν τα ps3 fanboys...

Eχμμ..

Ενταξει.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Grandgamer οκ το δέχομαι και δεν λέω τίποτα παραπάνω αλλά αν γίνει το κουλό και τελικά κυκλοφορήσει και για 360 να δω τότε τι θα λες.

Eγώ δεν είπα ότι δεν μπορεί τελικά να το κάνουν multi, εγώ έχω πει ότι είναι απίθανο αφού κοντεύει να τελειώσει η Ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού και ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα τέτοιο. Είναι πιθανό να περιμένει η SE να δει τι πωλήσεις θα κάνει στην Ιαπωνία το FF13 για 360 που βγαίνει το Δεκέμβριο, που δεν θα κάνει καθόλου πωλήσεις δηλαδή.

Δημοσ.

εγω εχω να πω αν και χβοχακιας οτι μου εμεινε στα χερια απο rod το τριτο μου χβοχ. εχω βαρεθει να τους περναω παστα λες και ειμαι οδοντιατρος και ροδελες λες και δουλευω σε μηχανουργιο. θα μου πεις παρε jasper. ε εχω και 2 jasper αλλα και στα αλλα λεφτα εδωσα δεν πουλησα το κορμι μου

Δημοσ.
Kαλα εσυ ζεις κλασικα στο δικο σου κοσμο...

Δεν εχεις δει κανενα παιχνιδι να μεταπηδα απο το 360 στο ps3?Μηπως ειναι και περισσοτερα αυτα?

Ξαναλεω παρε ps3.

θα ηρεμησεις.....

YΓ.Δεν ειναι απιθανο να βγει και στο 360,αλλα και μονο που περιμενεις να βγει(αν και δεν θα το παιξεις)για να πανηγυρισεις την ''ηττα'' του ps3,ενω παραλληλα σε ενοχλουν τα ps3 fanboys...

Eχμμ..

Ενταξει.

Πως δεν εχω δει εννοείτε ότι εχω δει και υπάρχουν αλλά αποκλιεται να είναι περισσότερα από αυτά που αναπήδησαν από τo ps3 -> xbox360.

Και μιας και λες ότι είναι περισσότερα για πες τα μου.

Μα δεν είπα ποτέ ότι εγώ σε αυτή τη γενιά κονσολών δεν είμαι xbox fanboy.

Δημοσ.
Πως δεν εχω δει εννοείτε ότι εχω δει και υπάρχουν αλλά αποκλιεται να είναι περισσότερα από αυτά που αναπήδησαν από τo ps3 -> xbox360.

Μα δεν είπα ποτέ ότι εγώ σε αυτή τη γενιά κονσολών δεν είμαι xbox fanboy.

Εκτος απο το FF13 ποια αλλα παιχνιδια "exclusive" εχουν φυγει απο το PS3 και πηγαν στο Χ360?

Δημοσ.

Ninja gaiden Sigma 1-2

Mass effect 2

Bioshock 1-2

Dead rising 2

Lost planet 1-2

Braid

Eternal Sonata

Star Ocean 4

GTA 4 (τα 2 extra)

Mερικα που μου ερχονται τωρα.Σιγουρα ειναι πολλα ακομα.

Αλλα με το δικο σου σκεπτικο ομως εγινε η παραπανω λιστα.

Γιατι εγω δεν θεωρω ''ηττες'' τα παραπανω,(οπως θεωρεις εσυ ηττα της sony το οτι παιχνιδια που ηταν exclusives στο ps2 τωρα τα παιζεις και στο 360,πχ Devil may cry),αλλα φυσιολογικη εξελιξη.

Ειναι δυσκολο πλεον ,παιχνιδι που βγαινει απο third party εταιρια να ειναι exclusive.

Δημοσ.

Απο ποτε τα:

bioshock

dead rising

gta4(Τα 2 έξτρα ήταν πάντα time exlusive και όχι σκέτο exlusive)

ήταν αποκλειστικότητες του 360?

ninja gaiden 2 sigma(Είναι κάτι σαν το ninja gaiden 1.5 & όχι 2 κατι που ποτέ δεν ήταν αποκλειστικότητα)

Και εσύ μήπως ξεχνάς κάποιες μέγα αποκλειστικότητες του ps3 που ήρθαν/θα έρθουν σε 360.

Μερικές από αυτές είναι οι:

Final fantasy xiii

Metal gear solid(Το νέο rising)

Tekken 6(Και γενικότερα ποτέ κανένα παλιότερο tekken δεν είχε βγει σε άλλη κονσόλα πέρα της sony)

Πες μου εσύ ένα μέγα παιχνίδι αποκλειστικό του 360 που έβγαινε ανέκαθεν σε microsoft κονσόλα που βγήκε και στο ps3 κάτι σαν το tekken ή final fantasy.

Δημοσ.
Απο ποτε τα:

bioshock

dead rising

ninja gaiden 2 sigma(Είναι κάτι σαν το ninja gaiden 1.5 & όχι 2 κατι που ποτέ δεν ήταν αποκλειστικότητα)

Bioshock

http://www.vgboxart.com/boxes/360/21510_bioshock-print.png

dead rising

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c8/Deadrising_boxart.jpg

Διαβασε τι γραφει πανω στα κουτια τους

Το επεισοδια(GT4) δεν ηταν ποτε time exclusive(μετα εγιναν)

To ninja gaiden 2 sigma ειναι κατι σαν το ninja gaiden 2.5 οχι 1.5 και ηταν αποκλειστικο για το 360.

Και εσύ μήπως ξεχνάς κάποιες μέγα αποκλειστικότητες του ps3 που ήρθαν/θα έρθουν σε 360.

Final fantasy xiii

Tekken 6(Και γενικότερα ποτέ κανένα παλιότερο tekken δεν είχε βγει σε άλλη κονσόλα πέρα της sony)

Δεν ξεχναω τπτ.

Οχι και μεγαλο το tekken σημερα...

Για το rising θα δειξει,γιατι δεν ειναι kojima game.

btw απο τα παραπανω το metal gear rising δεν ηταν ποτε ps3 exclusive.

Δημοσ.
Ναι... θα γεμίσει ο κόσμος πανάκριβες κονσόλες αλουμινίου με αρχαίο hardware, ταλιμπάν να τις στηρίζουν χωρίς επιχειρήματα και gaming επιπέδου angry birds... δεν μιλάμε για βήματα μπροστά... για άλματα μιλάμε

Χαχαχαχα το καλυτερο comment που διαβασα ποτε!!! Αααχαχαχαχα!!!Καλοοο!!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.
Απο ποτε τα:

bioshock

dead rising

Final fantasy xiii

Πες μου εσύ ένα μέγα παιχνίδι αποκλειστικό του 360 που έβγαινε ανέκαθεν σε microsoft κονσόλα που βγήκε και στο ps3 κάτι σαν το tekken ή final fantasy.

Εχεις ψιλομπερδεψει τα μπουτια σου. Μην μπερδευεις first party, second party και third party εταιριες μεταξυ τους. Ξερεις ποσα παιχνιδια εχει το X360 απο first k second party εταιριες?

Οι third party εταιριες παλατζαρουν μεταξυ των κονσολων. Δεν υπαρχει τιποτε "exclusive" απο μερους τους εκτος και αν πουν ρητα οτι "το ταδε παιχνιδι θα ειναι σιγουρα exclusive στην ταδε κονσολα". Οι first k second party ειναι -δεδομενο- οτι θα εχουν 100% exclusive παιχνιδια μονιμα πανω στην εκαστοτε κονσολα.

Ετσι για να μην ξεχνιομαστε εχουμε δει Metal Gear τοσο σε gameboy, GC, Xbox1 κτλ οσο και Tekken και Final Fantasy και πολλα αλλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...