Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nope ,είπα οτι για μένα το καλύτερο ραλάκι της γενιάς είναι το dirt2 ,πρώτον γιατί ειμαι WRC fan και 2ον γιατί είμαι πιο πολύ των arcade καταστάσεων παρά των καθαρών sim, πχ πάντα έπαιζα προ και δεν το γυρνάω σε φίφα με τπτ,και έτσι και γυρνούσε το virtua striker εκείνο θα έπαιζα τώρα.

γιαυτό έγραψα οτι είναι Underated ,γιαυτά που προσφέρει απο τους racing sim που κυλοφορούν.

όσο για το αν είναι το forza το καλύτερο ,ακόμα και οι καθαροί 360 fanboys δεν ξέρουν,μερικοί λένε οτι είναι καλύτερο το pgr4.

χωρίς να είμαι expert στα ραλάκια και χωρίς να με ενδιαφέρουν και πολύ το gran turismo με νοιάζει όπως και πολύ κόσμο που δεν ασχολείται φανατικά με τους racing sims.αυτό είναι που το ξεχωρίζει απο άλλες σειρές.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Forza 3 μπροστά ακόμα και στο GT5P μοιάζει arcadάκι. Εμένα δεν με εντυπωσίασε πάντως το Forza3. Πλαστικά γραφικά, συμπεριφορά αυτοκινήτου για γέλια, και γενικά αντιγράφει το GT ανεπιτυχώς. Χίλιες φορές το Grid imo...

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει γιατί αργεί τόσο το gt5 αλλα μόλις βγει ελάτε να κάνουμε σύγκριση.Η μάχη θα είναι άνιση βέβαια γιατί το παιχνίδι δεν θα παίζεται...

Δημοσ.
Κανείς δεν ξέρει γιατί αργεί τόσο το gt5 αλλα μόλις βγει ελάτε να κάνουμε σύγκριση.Η μάχη θα είναι άνιση βέβαια γιατί το παιχνίδι δεν θα παίζεται...

Oταν κατι αργει πολυ καλυτερα να ανησυχεις παρα να προτρεχεις για δοξα και αναγνωριση...Ετσι θα εισαι και καλυμενος .Αν βγει το gt5 καλυτερο απο το forza3 κερδος για τους gamers θα ειναι .Μην πονταρεις ομως τοσα πολλα γιατι μπορει και να τα χασεις ...

Δημοσ.

Γιαυτο το ξεφορτωθηκα γρηγορα (απο τα πρωτα wii που ηρθαν στην ελλαδα ηταν)

Ενταξει καποια games αξιζουν.

Απο την αλλη πιστευω οτι το move και το kinect θα ειναι απλα 10 φορες χειροτερα σε games.

Δημοσ.

Γιαυτο το ξεφορτωθηκα γρηγορα (απο τα πρωτα wii που ηρθαν στην ελλαδα ηταν)

Ενταξει καποια games αξιζουν.

Απο την αλλη πιστευω οτι το move και το kinect θα ειναι απλα 10 φορες χειροτερα σε games.

Δημοσ.

Σιγα το wii ρε παιδια κωσταντινε το ότι αργεί δεν με ανησυχεί γιατί απο ότι φαντάζομαι προσπαθούν να βρουν τροπο να το τελειοποιησουν

Δημοσ.

Σιγα το wii ρε παιδια κωσταντινε το ότι αργεί δεν με ανησυχεί γιατί απο ότι φαντάζομαι προσπαθούν να βρουν τροπο να το τελειοποιησουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...