Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα ειμαι φανατικος gamer! ειμαι 34 και εχω στο σπιτι 55 τετραγωνικα ολο κονσολες και καμπινες (hyperspin κλπ) χαιρομαι που απλα υπαρχουν αυτες οι 2 κονσολες! οταν εχεις μεγαλωσει με bboble και pacman οι διαφορες που βρισκουν στις 2 κονσολες στα γραφικα μου φαινονται αστειες...καλο gameplay να υπαρχει και εχει ο Θεος...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να σου θυμίσω το πόσο πούλαγε το ps2 στην αρχή και πόσο αφού βγήκαν οι νεες κονσόλες ή είναι περιττό?

Να σου θυμίσω πότε σταμάτησε να πουλάει το PS2 και πότε το xbox1 ή είναι περιττό;

Δημοσ.
Να σου θυμίσω το πόσο πούλαγε το ps2 στην αρχή και πόσο αφού βγήκαν οι νεες κονσόλες ή είναι περιττό?

Να σου θυμίσω πότε σταμάτησε να πουλάει το PS2 και πότε το xbox1 ή είναι περιττό;

Δημοσ.

Kaθολου περιττό.

Καθε χρόνο πουλαει περισσοτερο το ps3.

Δημοσ.

Kaθολου περιττό.

Δημοσ.
Kaθολου περιττό.

επίσης καθόλου περιττό ότι και οι δύο κονσόλες θα έχουν την καλύτερη τους χρονιά φέτος η μια στον 5 χρόνο της ζωής της και η άλλη στο 4ο. Επιτέλους πάτο το Wii

Δημοσ.
Kaθολου περιττό.

επίσης καθόλου περιττό ότι και οι δύο κονσόλες θα έχουν την καλύτερη τους χρονιά φέτος η μια στον 5 χρόνο της ζωής της και η άλλη στο 4ο. Επιτέλους πάτο το Wii

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα εγώ ποτέ ότι το xbox1 τα πήγε καλύτερα από το ps2?

Ίσα - ίσα το ps2 σάρωσε στην προηγούμενη γενιά κονσολών δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό και μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα με το προηγούμενο ποστ μου.

Kaθολου περιττό.

Φυσικά γι' αυτό είναι ακόμα 3 και καταϊδρωμένο.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα εγώ ποτέ ότι το xbox1 τα πήγε καλύτερα από το ps2?

Ίσα - ίσα το ps2 σάρωσε στην προηγούμενη γενιά κονσολών δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό και μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα με το προηγούμενο ποστ μου.

Kaθολου περιττό.

Φυσικά γι' αυτό είναι ακόμα 3 και καταϊδρωμένο.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...