nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Media Player, Αντίγραφα ISO παιχνιδιών/ταινιών/Audio CD στον σκληρό, Internet Browser και NES/SNES/Megadrive Emulator μια φορά ΜΟΝΟ το Xbox μπορούσε να υποστηρίξει. Πλησίαζε σε υπολογιστή αρκετά. Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox?
nikos5800 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Media Player, Αντίγραφα ISO παιχνιδιών/ταινιών/Audio CD στον σκληρό, Internet Browser και NES/SNES/Megadrive Emulator μια φορά ΜΟΝΟ το Xbox μπορούσε να υποστηρίξει. Πλησίαζε σε υπολογιστή αρκετά. Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox?
GrandGamer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox? Μιλάμε για πραγματικές δυνατότητες τώρα ή μιλάμε μόνο για ότι μοιράζει η Μ$;
GrandGamer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox? Μιλάμε για πραγματικές δυνατότητες τώρα ή μιλάμε μόνο για ότι μοιράζει η Μ$;
Titanomaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Mην τσακώνεστε παίδες και τα δυο μηχανήματα έχουν τα παιχνιδάκια τους και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλές και δυνατές... Είπα να το παίξω ενωτικός σήμερα
GrandGamer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Mην τσακώνεστε παίδες και τα δυο μηχανήματα έχουν τα παιχνιδάκια τους και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλές και δυνατές... Είπα να το παίξω ενωτικός σήμερα Νωρίς ήρθες, έχουμε 2 χρόνια και 2 μήνες για τις 21/12/2012.
Titanomaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Aπλα τελος το console war απο εμενα, καλα περασαμε! Το χαβαλες μας καναμε... Πανω απο ολα χιουμορ μαγκες!!!
egw_eimai_re Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παρε και τις δυο (οπως και εγω). Το 360 κοπιες και το PS3 exclusives. Mα το πούλησα γιατι να το ξανά πάρω; Η sony μας απογοήτευσε σε τούτη την γενιά δυστυχώς.
gRim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Mην τσακώνεστε παίδες και τα δυο μηχανήματα έχουν τα παιχνιδάκια τους και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλές και δυνατές... Είπα να το παίξω ενωτικός σήμερα Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ρε Titanomaxos; Πες ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ!
BRAXOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εγω ειμαι xboxακιας αλλα τα exclusives του play δεν παιζονται!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εγω ειμαι xboxακιας αλλα τα exclusives του play δεν παιζονται!!! Είναι τόσο χάλια που δεν θελεις ούτε να τα παίξεις εεε?
BRAXOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 μην αναβεις φωτιες mod... προσωπικα οταν μιλαω για πραγματικο gaming δεν βαζω πουθενα μεσα το wii...προτιμω mame!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις