Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Media Player, Αντίγραφα ISO παιχνιδιών/ταινιών/Audio CD στον σκληρό, Internet Browser και NES/SNES/Megadrive Emulator μια φορά ΜΟΝΟ το Xbox μπορούσε να υποστηρίξει.

Πλησίαζε σε υπολογιστή αρκετά.

Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Media Player, Αντίγραφα ISO παιχνιδιών/ταινιών/Audio CD στον σκληρό, Internet Browser και NES/SNES/Megadrive Emulator μια φορά ΜΟΝΟ το Xbox μπορούσε να υποστηρίξει.

Πλησίαζε σε υπολογιστή αρκετά.

Nομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο το xbox δεν εχει την δυνατοτητα(λογισμικου) για αντιγραφη iso κ.λ.π σκεψου λιγο αν δεν εχω πσ πως μπορω να κανω αυτα που ανεφερες με το xbox?

Δημοσ.

Μιλάμε για πραγματικές δυνατότητες τώρα ή μιλάμε μόνο για ότι μοιράζει η Μ$;

Δημοσ.

Μιλάμε για πραγματικές δυνατότητες τώρα ή μιλάμε μόνο για ότι μοιράζει η Μ$;

Δημοσ.

Mην τσακώνεστε παίδες και τα δυο μηχανήματα έχουν τα παιχνιδάκια τους και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλές και δυνατές...

Είπα να το παίξω ενωτικός σήμερα :-)

Δημοσ.
Mην τσακώνεστε παίδες και τα δυο μηχανήματα έχουν τα παιχνιδάκια τους και οι δυο κονσόλες είναι πολύ καλές και δυνατές...

Νωρίς ήρθες, έχουμε 2 χρόνια και 2 μήνες για τις 21/12/2012.

Δημοσ.
Παρε και τις δυο (οπως και εγω). Το 360 κοπιες και το PS3 exclusives.

Mα το πούλησα γιατι να το ξανά πάρω;

Η sony μας απογοήτευσε σε τούτη την γενιά δυστυχώς.

Δημοσ.

Γιατί το κάνεις τώρα αυτό ρε Titanomaxos; Πες ότι κάνεις πλάκα σε παρακαλώ! :P

Δημοσ.

μην αναβεις φωτιες mod... προσωπικα οταν μιλαω για πραγματικο gaming δεν βαζω πουθενα μεσα το wii...προτιμω mame!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...