Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι αλλα αφου το θεμα ειναι 360 vs PS3 τοτε οι απαντησουν οφειλουν να δινονται με σκεπτικο "δεν υπαρχει Pc". Εχεις τον υπολογιστη. Και; Αν δεν ειχες τον υπολογιστη ομως θα επαιρνες 360 για τα παιχνιδια που ανεφερες; Αυτο ειναι το ολο point

Πες τα ρε φίλε πες τα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι αλλα αφου το θεμα ειναι 360 vs PS3 τοτε οι απαντησουν οφειλουν να δινονται με σκεπτικο "δεν υπαρχει Pc". Εχεις τον υπολογιστη. Και; Αν δεν ειχες τον υπολογιστη ομως θα επαιρνες 360 για τα παιχνιδια που ανεφερες; Αυτο ειναι το ολο point

Πες τα ρε φίλε πες τα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο.

Δημοσ.

Αφου και το 360 ενας υπολογιστης ειναι, τι σπατε τα κεφαλια σας..?

Ειδες που και σε αυτη τη συγκιρση (PS3 vs X360) υπαρχει pc?

Δημοσ.

Δημοσ.
Πότε άλλαξα θέμα?

Απλά απάντησα σε εσενα που ότι παιχνίδι βγει λες υπάρχει σε pc όποτε δεν με ενδιαφέρει αφού είναι καλύτερο σε pc(Που δεν αντιλέγω καθότι οτιδήποτε παιχνίδι υπάρχει και σε pc είναι σαφώς ανώτερο οποιασδήποτε κονσόλας αλλά ποιος βάζει στη συζήτηση και το pc εγώ ή εσύ με το να συγκρίνεις όλα παιχνίδια με τις pc versions) σε ένα τοπικ καθαρά για κονσόλες.

Οπότε ποιος είναι εκτός θέματος και αλλάζει συνέχεια θέμα εγώ ή εσύ?

Από το "Ποιος dev θα ασχοληθεί με το PS3;" πήδηξες στο "Ποιος dev είναι πιο σημαντικός;" και μετά στο "To PC δεν συγκρίνεται σε αυτό το forum." Εγώ μόνο για devs μίλησα και με ποιες πλατφόρμες ασχολούνται. Όταν μιλάς για devs μιλάς γενικά, με ποιες πλατφόρμες ασχολούνται γενικά και με ποιες περισσότερο.

Αυτό είναι μία υπόθεση, αν δεν είχα PC θα... Εδώ μιλάμε με αλήθειες και η αλήθεια είναι ότι το PC υπάρχει, δεν μπορούμε να το διαγράφουμε. Δεν είμαι εδώ για να συγκρίνω τις κονσόλες με το PC, αυτό δεν γίνεται.

Δημοσ.
Πότε άλλαξα θέμα?

Απλά απάντησα σε εσενα που ότι παιχνίδι βγει λες υπάρχει σε pc όποτε δεν με ενδιαφέρει αφού είναι καλύτερο σε pc(Που δεν αντιλέγω καθότι οτιδήποτε παιχνίδι υπάρχει και σε pc είναι σαφώς ανώτερο οποιασδήποτε κονσόλας αλλά ποιος βάζει στη συζήτηση και το pc εγώ ή εσύ με το να συγκρίνεις όλα παιχνίδια με τις pc versions) σε ένα τοπικ καθαρά για κονσόλες.

Οπότε ποιος είναι εκτός θέματος και αλλάζει συνέχεια θέμα εγώ ή εσύ?

Από το "Ποιος dev θα ασχοληθεί με το PS3;" πήδηξες στο "Ποιος dev είναι πιο σημαντικός;" και μετά στο "To PC δεν συγκρίνεται σε αυτό το forum." Εγώ μόνο για devs μίλησα και με ποιες πλατφόρμες ασχολούνται. Όταν μιλάς για devs μιλάς γενικά, με ποιες πλατφόρμες ασχολούνται γενικά και με ποιες περισσότερο.

Αυτό είναι μία υπόθεση, αν δεν είχα PC θα... Εδώ μιλάμε με αλήθειες και η αλήθεια είναι ότι το PC υπάρχει, δεν μπορούμε να το διαγράφουμε. Δεν είμαι εδώ για να συγκρίνω τις κονσόλες με το PC, αυτό δεν γίνεται.

Δημοσ.

Άλλο ένα customized μηχάνημα για να παιζει μόνο παιχνίδια και άλλο ένας υπολογιστής που είναι για ένα κάρο εφαρμογές και λειτουργίες.

Και το 360 δεν κατατάσσεται στους υπολογιστές αλλά στις κονσόλες.

Μην μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με τα κουλά που λες.

Δημοσ.

Άλλο ένα customized μηχάνημα για να παιζει μόνο παιχνίδια και άλλο ένας υπολογιστής που είναι για ένα κάρο εφαρμογές και λειτουργίες.

Και το 360 δεν κατατάσσεται στους υπολογιστές αλλά στις κονσόλες.

Μην μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με τα κουλά που λες.

Δημοσ.

Γιατι, εχω αδικο? Απο την στιγμη που στυριζεται (καθαρα) σε τεχνικες υπολογιστων, τι ειναι?

Ακομα και η κατασκευη του ειναι φτηστο pc.

Δημοσ.

Γιατι, εχω αδικο? Απο την στιγμη που στυριζεται (καθαρα) σε τεχνικες υπολογιστων, τι ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις μέγα λάθος.

Όταν μιλάς για devs σε ένα τοπικ μόνο για κονσόλες τότε μιλάς αποκλειστικά μόνο για κονσόλες και ότι αφορούν τους devs και της κονσόλες όχι τα pc(Είπαμε σαν να μην υπάρχει pc).

Και εγώ δεν μίλησα πότε για devs μήπως με μπέρδεψες με τον "Titanomaxos"

Δεν παιζει απολύτως κανένα ρόλο που στηρίζεται αλλά σε τι κατατάσσεται.

Και αν δεν με απατά η μνημη μου κατατάσσεται στις κονσόλες. Έχω άδικο?

Και στο κάτω - κάτω της γραφής δηλαδη το ps3 που στηρίζεται σε αεροπλάνο? :-)

Δεν έχει κι αυτό cpu, gpu, ram κ.τ.λ. που αυτή η τεχνολογία ξεκίνησε από τους υπολογιστές.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις μέγα λάθος.

Όταν μιλάς για devs σε ένα τοπικ μόνο για κονσόλες τότε μιλάς αποκλειστικά μόνο για κονσόλες και ότι αφορούν τους devs και της κονσόλες όχι τα pc(Είπαμε σαν να μην υπάρχει pc).

Και εγώ δεν μίλησα πότε για devs μήπως με μπέρδεψες με τον "Titanomaxos"

Δεν παιζει απολύτως κανένα ρόλο που στηρίζεται αλλά σε τι κατατάσσεται.

Και αν δεν με απατά η μνημη μου κατατάσσεται στις κονσόλες. Έχω άδικο?

Και στο κάτω - κάτω της γραφής δηλαδη το ps3 που στηρίζεται σε αεροπλάνο? :-)

Δεν έχει κι αυτό cpu, gpu, ram κ.τ.λ. που αυτή η τεχνολογία ξεκίνησε από τους υπολογιστές.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

Oχι, δεν εχεις αδικο, απλα ειναι τελιως διαφορετικη η φιλοσοφια της κονσολας (ps3)..

(Σε f22 raptor στηριζεται το ps3, μην το πεις σε κανεναν ομως!! :P)

Δημοσ.

Oχι, δεν εχεις αδικο, απλα ειναι τελιως διαφορετικη η φιλοσοφια της κονσολας (ps3)..

(Σε f22 raptor στηριζεται το ps3, μην το πεις σε κανεναν ομως!! :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...