JohnVani18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Να γιατι καθυστερησαν (παλι) το GT5 Like I said it is manufacturing issues. I had it confirmed today. The problem arose when SCE mandated SDK 350 on all games releasing after after October, GT5 was about to go gold running on SDK 341, but it has been delayed by around a week so that they can update to SDK 350. This has caused a big headache for the manufacturing side, given how big this game is missing the gold date by even a week can cause a months worth of delay as slots are already taken up at this time of year for Blu-ray movies and such. So Sony had to find a 3 week slot big enough to make 7m+ copies of this and get them shipped out. If you want to blame anyone, I would direct it at the pirates and hackers, SCE never had any real SDK restrictions before firmware 3.41 was compromised.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το οτι χρησιμοποιει το Cinavia για κλειδωμα του Blu ray player δεν θα το ελεγα οτι ειναι μια χαρα. Και παλι δεν μπορω να σε καταλαβω. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω και παιζει διπλα μου το Spiderman 2 1080p.mkv απευθειας streaming απο το PC μου στο PS3 με το τελευταιο firmware.
skanjos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Να γιατι καθυστερησαν (παλι) το GT5 αυτό λέμε απο χθές θέλαν να περάσουν μέσα την βερσιον 3.50 αναγκαστικό Update για να την πουν στους χάκερς...αυτό σημαίνει το sdk350.... εγώ περίμενα 3.51 για την ακρίβεια .... και η Ms αλλάζει τα waves στα παιχνίδια αλλα όχι και να καθυστερεί ένα παιχνίδι για να το αλλάξει wave,τέτοιες μ@κιες μόνο η σόνυ τις κάνει
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ρε μια εταιρια που να κανει -μονο- βηματα (εστω και μικρα) μπροστα δεν υπαρχει? Γιατι να ειναι τοσο καθυστερημενες ολες ρε και για καθε 2 βηματα μπροστα να κανουν και ενα πισω?
JimChris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και παλι δεν μπορω να σε καταλαβω. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω και παιζει διπλα μου το Spiderman 2 1080p.mkv απευθειας streaming απο το PC μου στο PS3 με το τελευταιο firmware. Το οτι δεν σου ετυχε εσενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει At present, the Cinavia technology has only been introduced into Blu-ray players (which also includes PS3s; and apparently even the PS3 Media Server has a problem playing these DRM-protected files)
anamenos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honor http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins
Titanomaxos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honorhttp://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins E δεν το πιστεύω, αδύνατον!!! :lol:
kostool13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honorhttp://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins E δεν το πιστεύω, αδύνατον!!! :lol: Συμφωνώ, καμία έκπληξη εδώ... στα μέτρια παιχνίδια η πρωτιά πάντα πάει στο XBOX.
nikos5800 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ, καμία έκπληξη εδώ... στα μέτρια παιχνίδια η πρωτιά πάντα πάει στο XBOX. εεε οχι και μετριο παιχνιδι το medal of honor
konstantinos77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ, καμία έκπληξη εδώ... στα μέτρια παιχνίδια η πρωτιά πάντα πάει στο XBOX. Γιατι το ps3 σε ποιες παιχνιδαρες εχει την πρωτια ? Το u2 εκτος απο τα γραφικα παιχνιδακι ειναι .Μόνο το god of war 3 ,το heavy rain και το grand turismo εχει αν αντιπαταραξει το ps3 απεναντι στο 360.Δεν νομιζω παντως πx το bioshock ,mafia 2 ,call of duty ,red dead redemption ,pro που ειναι καλυτερα στο 360 να τα θεωρεις παιχνιδακια.Θελω να πω οτι το ps3 εβγαλε πραγματι 2-3 καλα παιχνιδια κυριως σαν γραφικα τα οποια τα εκανε σημαια την στιγμη που δεν υπαρχει αμεση συγκριση απο την στιγμη που ειναι exclusives και εκτος απο αυτο δεν μπορεις ουτε κατα διανοια να το φερνεις σε αντιπαραθεση απο την στιγμη που δεκαδες αλλα Multiplatform ειναι καλυτερα στο 360.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γιατι το ps3 σε ποιες παιχνιδαρες εχει την πρωτια ?Το u2 εκτος απο τα γραφικα παιχνιδακι ειναι Kανονικα θα επρεπε να σταματησω να διαβαζω καπου εδω αλλα τεσπα. Μόνο το god of war 3 ,το heavy rain και το grand turismo εχει αν αντιπαταραξει το ps3 απεναντι στο 360.Δεν νομιζω παντως πx το bioshock ,mafia 2 ,call of duty ,red dead redemption ,pro που ειναι καλυτερα στο 360 να τα θεωρεις παιχνιδακια. Σχεδον σε καθε κατηγορια εχει παιχνιδι με καλυτερα γραφικα. Ολα αυτα που αναφερεις τα multiplatform δεν εχουν την διαφορα στα γραφικα(μεταξυ των 2 κονσολων) που εχει πχ το u2 με ολα τα υπολοιπα.
Titanomaxos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Kανονικα θα επρεπε να σταματησω να διαβαζω καπου εδω αλλα τεσπα. Σχεδον σε καθε κατηγορια εχει παιχνιδι με καλυτερα γραφικα. Ολα αυτα που αναφερεις τα multiplatform δεν εχουν την διαφορα στα γραφικα(μεταξυ των 2 κονσολων) που εχει πχ το u2 με ολα τα υπολοιπα. XBOX 360 Uploaded with ImageShack.us PS3 (οπτικη σαπιλα)+ drops στα frames = lead platform ps3 Uploaded with ImageShack.us ...σας εχουν παρει πρεφα λεμε εκει στην ΕΑ
Titan91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Το medal of honor στο single player χρησιμοποίει την unreal engine με την οποία δεν τα πάει και πολύ καλά το playstation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις