Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα την εχουν βρει τη λυση πλεον τα λαμογια. Firmware και παλι firmware. Θα μας σπανε τα @@ καθε φορα που θα υπαρχει καποια νεα σουπερ κυκλοφορια μονο και μονο για να μην εχει day 1 σπασιμο. Αν ειναι δυνατον.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Λαμογια επειδη προσπαθουν να προστατεψουν την περιουσια τους ;;

Δεν νομιζω

λαμογιά λέω εγώ όταν διαφημίζουν ένα παιχνίδι στην ε3 απο το 2006 για να πουλήσουν κονσόλες και βγαίνει το 2011...

τώρα θα έπρεπε να μιλούσαμε για το gt6.όσο για την προστασία της κονσόλας,έχει σπάσει live with it(sony) ,δεν αλλάζει τπτ πλέον,ότι και να κάνουν θα βρεθεί τρόπος πλέον,το να καθυστερούν ενα παιχνίδι για να του περάσουν καινούριο firmware είναι κάπως χάλια κίνηση..... όπως και της ms που λέει οτι καθυστερεί το gears 3 μέχρι τον επόμενο δεκέμβριο για marketing reasons(ενώ δεν έχει τπτ,εντελώς τπτ απο exclusives μέχρι τότε,in before buuutt fableeee3)ενώ το παιχνίδι είναι σχεδόν έτοιμο(έχει Multi beta εδώ και τόσους μήνες, στην ε3 έδειχνε απίστευτο και η ίδια η epic είπε οτι είναι σχεδόν έτοιμο)

και φυσικά υπάρχει και το little big planet 2 ,καθαρά marketing delay και μετά το ffversus 13(360 port delay????,εντομεταξί η μετοχή της square πατώνει μετά το απαίσιο ffxiv,να μάθουν να μην ξαναβγάζουν κινέζικα mmo,και γενικά mmo.)

για να επιστρέψω στο gt5 ,τελικα ίσως να δούμε το duke nukem forever να βγαίνει νωρίτερα,εκεί έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας.....ή το sadness για το wii!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφερομουνα στο σχολιο του ikaruga24 αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον πρεπει να το λεει ειρωνικα (ελπιζω).

Επισης σχετικα με το σπασιμο του Ps3 μονο θετικα δεν το βλεπω.Αν φλασαρεις το xbox σου εισαι και ο μονος που υφισταται τις συνεπειες.Τρως ενα ωραιο ban και αγοραζεις καινουργιο μηχανημα.Εν αντιθεσει με τη Sony

το σπασιμο της κονσολας της επηρεαζει ολη την κοινοτητα.Μου αφαιρεσε το other os, εβαλε προστασια στις ταινιες mkv που εκανα stream απο το Pc,και αυτη τη στιγμη εχω 2 χειριστηρια που δεν λειτουργουν.Και ολα αυτα για να παιζουν μερικοι Pong και παιχνιδια snes σε μια κονσολα που εχει βγαλει ενα παιχνιδι επιπεδου heavy rain.

Επεξ/σία από JimChris
Δημοσ.

της στραβιας ψ.... της φταινε οι τριχες...τωρα φταιει το σπασιμο, απο το 2006 τι τους πειραζε; για αυτο το μαρκετινγκ της σονυ παει κατα διαολου...

Δημοσ.
λαμογιά λέω εγώ όταν διαφημίζουν ένα παιχνίδι στην ε3 απο το 2006 για να πουλήσουν κονσόλες και βγαίνει το 2011...

τώρα θα έπρεπε να μιλούσαμε για το gt6.όσο για την προστασία της κονσόλας,έχει σπάσει live with it(sony) ,δεν αλλάζει τπτ πλέον,ότι και να κάνουν θα βρεθεί τρόπος πλέον,το να καθυστερούν ενα παιχνίδι για να του περάσουν καινούριο firmware είναι κάπως χάλια κίνηση..... όπως και της ms που λέει οτι καθυστερεί το gears 3 μέχρι τον επόμενο δεκέμβριο για marketing reasons(ενώ δεν έχει τπτ,εντελώς τπτ απο exclusives μέχρι τότε,in before buuutt fableeee3)ενώ το παιχνίδι είναι σχεδόν έτοιμο(έχει Multi beta εδώ και τόσους μήνες, στην ε3 έδειχνε απίστευτο και η ίδια η epic είπε οτι είναι σχεδόν έτοιμο)

και φυσικά υπάρχει και το little big planet 2 ,καθαρά marketing delay και μετά το ffversus 13(360 port delay????,εντομεταξί η μετοχή της square πατώνει μετά το απαίσιο ffxiv,να μάθουν να μην ξαναβγάζουν κινέζικα mmo,και γενικά mmo.)

για να επιστρέψω στο gt5 ,τελικα ίσως να δούμε το duke nukem forever να βγαίνει νωρίτερα,εκεί έχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας.....ή το sadness για το wii!!!!

Δεν ξερω τι να σου πω τα ειπες υπεροχα!!!

Δημοσ.
H ψυχη των παιχνιδιων για μενα θα ειναι παντα το campaign ,ασχέτως αν καποια παιχνίδια στηριχτηκαν στο online και γιατι να μην στηριχτουν αλλωστε.Τα cod σχεδιαστηκαν για πολυ καλο multiplayer mode.Bεβαια δεν υπαρχει θεμα συγκρισης αναμεσα σε multiplayer counter strike και σειρας cod γιατι η διαφορα ειναι χαωδης .Το online των cod φαινεται το λιγοτερο γελοιο απεναντι στα counter strike.Aπο εκει και επειτα η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων στηριζεται στο campaign και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε .Το multiplayer ειναι μια στατικη εικονα δεν βλεπεις ροη παιχνιδιου ,πιστες ,συνεχειες κτλ.Πολλα παιχνιδια στα οποια οι εταιρειες σχεδιασαν προχειρα ενα multiplayer mode απλα για να εκμεταλλευτουν το οnline απετυχαν παταγωδως.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πες μου σε παρακαλώ πολύ γιατί υποστηρίζεις κάτι τέτοιο;

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως βλέπεις καλύτερο το counter από το COD.

Δημοσ.

Το περίεργο θα ήτανε να μην έχει και άλλη καθυστέρηση στο πολυκαθηστερημένο gt5 γιατί κάτι τέτοιο έλεγαν μερικοί από εδώ αλλά τελικά για ακόμα μια φορά διαψεύσθηκαν.

Πάντωςτο gt5 είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες καθυστερήσεις ever δεν συμφωνείτε?

Δημοσ.
Το περίεργο θα ήτανε να μην έχει και άλλη καθυστέρηση στο πολυκαθηστερημένο gt5 γιατί κάτι τέτοιο έλεγαν μερικοί από εδώ αλλά τελικά για ακόμα μια φορά διαψεύσθηκαν.

Πάντωςτο gt5 είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες καθυστερήσεις ever δεν συμφωνείτε?

1.duke nukem forever

2.alan wake

3.sadness

4.final fantasy versus 13

5.gran turismo 5

με την συγκεκριμένη σειρά(παιχνίδια αυτής της γενιάς,εντάξυ το duke nukem βαράει 2-3 γενιές για πλάκα αλλα θα βγει σε αυτήν αυτό εννοώ)

Δημοσ.
Για κάτσε πως γινεται το alan wake να είχε περισσότερες καθυστερήσεις από το gt5 μου το εξηγείς λίγο αυτό σε παρακαλώ πολύ.

alan wake

"Alan Wake was announced at E3 2005 for the PC and the next generation of consoles."

gt5

"The game was first revealed at E3 2006 under the name Vision Gran Turismo"

nuff said??? αλλαγές απο open world σε Linear ,αλλαγές engine κτλπ? ψάξε βρες τα αν θες.....

Δημοσ.
Αναφερομουνα στο σχολιο του ikaruga24 αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον πρεπει να το λεει ειρωνικα (ελπιζω).

Επισης σχετικα με το σπασιμο του Ps3 μονο θετικα δεν το βλεπω.Αν φλασαρεις το xbox σου εισαι και ο μονος που υφισταται τις συνεπειες.Τρως ενα ωραιο ban και αγοραζεις καινουργιο μηχανημα.Εν αντιθεσει με τη Sony

το σπασιμο της κονσολας της επηρεαζει ολη την κοινοτητα.Μου αφαιρεσε το other os, εβαλε προστασια στις ταινιες mkv που εκανα stream απο το Pc,και αυτη τη στιγμη εχω 2 χειριστηρια που δεν λειτουργουν.Και ολα αυτα για να παιζουν μερικοι Pong και παιχνιδια snes σε μια κονσολα που εχει βγαλει ενα παιχνιδι επιπεδου heavy rain.

Δεν το λεω ειρωνικα. Οπως λενε, της κοντης ψ@λης της φταινε οι τριχες.

Εδιτ: Επισης οι ταινιες MKV μια χαρα τρεχουν και streamαρουν και τωρα με το τελευταιο firmware media center.

Δημοσ.

Το οτι χρησιμοποιει το Cinavia για κλειδωμα του Blu ray player δεν θα το ελεγα οτι ειναι μια χαρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...