Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ποτε δεν καταλαβα τα τοσα αρνητικα σχολια για τα COD απο καποιους. Μπορω να καταλαβω οτι προκαλουν αντιπαθεια γιατι βγαινουν συνεχεια,μπορω να καταλαβω οτι ειναι ''καπως'' να βλεπεις παιχνιδια που ειναι εξαιρετικα,να πουλανε πολυ λιγοτερο απο τα cod,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοιο μισος για την σειρα. Παμε στο αλλο ακρο δλδ. Κατ'εμε εχουν αυτο το κατι στο online και γενικοτερα στο gameplay που δεν το εχει κανενα αλλο παιχνιδι του ειδους,για αυτο και εχουν τοσο κοσμο. Σιγουρα παιχνιδια οπως το Halo και το killzone εχουν τα δικα τους θετικα και εχουν εξισου πολυ καλο online.
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) skanjo όσο παράξενο και αν σου φαίνεται το cod δημιούργησε αυτή την τεράστια fanbase για τα άρτια COD:2 και COD:4MW που αν κρίνω από τα γραφόμενα σου, ποτέ δεν έχεις παίξει ή και αν έχεις δοκιμάσεις έμεινες μάλλον στο μικρό κομμάτι της πίττας που λέγεται single. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2010 από anamenos
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το Cod ειναι παιχνιδι σταθμος........ειδικα το 2 ,αχ το 2 απειρες ωρες καψιματος!!!!!!!Εθνικη ομαδα....ReMaLia.......
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το Cod ειναι παιχνιδι σταθμος........ειδικα το 2 ,αχ το 2 απειρες ωρες καψιματος!!!!!!!Εθνικη ομαδα....ReMaLia....... hahahaha τι μου θύμισες *CALL-0-PAIDA*(CP) ήταν η clan μας, αυτό τόσο πολύ κάψιμο σε μια εξεταστική είχα περάσει 1/11 μαθήματα :lol:
skanjos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 skanjo όσο παράξενο και αν σου φαίνεται το cod δημιούργησε αυτή την τεράστια fanbase για τα άρτια COD:2 και COD:4MW που αν κρίνω από τα γραφόμενα σου, ποτέ δεν έχεις παίξει ή και αν έχεις δοκιμάσεις έμεινες μάλλον στο μικρό κομμάτι της πίττας που λέγεται single. αν μου πεις πόσο έχει εξελιχθεί η σειρά απο το cod4 μέχρι σήμερα θα σου πω και μπράβο... εγώ τερμάτισα τα campaigns και έπαιξα μερικά ματσάκια Online και μου φαίνεται ακριβώς ίδιο.αντιθετα με τα halo reach /killzone2 που είχαν τεράστια εξελιξη στα modes τους απο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς τους. δε μου φαίνεται παράξενο που δημιούργησε τεράστια fanbase ,απλά είπα οτι ο τεράστιος λόγος που την δημιούργησε είναι το marketing.δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και άλλοι λόγοι.αν έδινε και η ΕΑ τόσα λεφτά για να διαφημίσει το medal of honor και αγόραζε και σκορ 9άρια και 10άρια όλοι αυτό θα παίζαν φέτος.δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα παιχνίδι το κράζουν όταν δεν έχει δυνατό multi και δεν του δίνουν μεγάλο σκορ ενώ όταν δεν έχει δυνατό single δεν τους καίγεται καρφίτσα και βάζουν τα 9άρια και τα 10άρια αβέρτα..... Double standards ftw.
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 hahahaha τι μου θύμισες *CALL-0-PAIDA*(CP) ήταν η clan μας, αυτό τόσο πολύ κάψιμο σε μια εξεταστική είχα περάσει 1/11 μαθήματα :lol: πρωτη clan μου ηταν οι Prod3gy σε ποιους σερβερ επαιζες?
privateer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 αν μου πεις πόσο έχει εξελιχθεί η σειρά απο το cod4 μέχρι σήμερα θα σου πω και μπράβο... εγώ τερμάτισα τα campaigns και έπαιξα μερικά ματσάκια Online και μου φαίνεται ακριβώς ίδιο.αντιθετα με τα halo reach /killzone2 που είχαν τεράστια εξελιξη στα modes τους απο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς τους. δε μου φαίνεται παράξενο που δημιούργησε τεράστια fanbase ,απλά είπα οτι ο τεράστιος λόγος που την δημιούργησε είναι το marketing.δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και άλλοι λόγοι.αν έδινε και η ΕΑ τόσα λεφτά για να διαφημίσει το medal of honor και αγόραζε και σκορ 9άρια και 10άρια όλοι αυτό θα παίζαν φέτος.δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα παιχνίδι το κράζουν όταν δεν έχει δυνατό multi και δεν του δίνουν μεγάλο σκορ ενώ όταν δεν έχει δυνατό single δεν τους καίγεται καρφίτσα και βάζουν τα 9άρια και τα 10άρια αβέρτα..... Double standards ftw. Τα cod campaigns είναι σαν blockbuster καλοκαιρινές ταινίες και για αυτό που είναι είναι μια χαρά. Μην περιμένεις καμία τρομερή εξέλιξη στον τομέα αυτό. Στο online τομέα είχαμε σημαντικές βελτιώσεις. Με μερικά ματσάκια λογικό να σου φάνηκε το ίδιο. Εξά λου ο πυρήνας του παιχνιδιού πρέπει να μείνει ο ίδιος. Επίσης να δεχτώ το χαλο λόγω forge είχε εξέλιξη στο killzone σε ποια modes είδες κάτι τέτοιο ? Το medal είναι παιχνίδι του 7 λόγω όμως το ότι η εα φυσικά και έχει λεφτά να το προωθήσει θα τσιμπήσει κάνα 1-1.5 βαθμό παραπάνω. Ο κόσμος δεν είναι τόσο πρόβατα όσο νομίζεις αν δεν υπάρχει το gameplay θα το παρατησουν γρήγορα ανεξάρτητα της βαθμολογίας του. Τέλος για τα δίπλα στάνταρ έχουμε δει ένα σωρό παιχνίδια χωρίς μουλτι να περνούν 9 και 10αρια πχ bioshock
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Επίσης να δεχτώ το χαλο λόγω forge είχε εξέλιξη στο killzone σε ποια modes είδες κάτι τέτοιο ? Δλδ θες να πεις οτι το killzone δεν εξελιχθηκε σε συγκριση με το 1???? Κατσε ρε συ ,τωρα πας στο αλλο ακρο και μαλιστο ακρο,ακρο. Το killzone εχει καταπληκτικο online που ακομα και αυτοι(οι λιγοι) που δεν εδωσαν υψηλη βαθμολογια στο παιχνιδι,το αποθεωσαν. Τα cod4 και killzone 2 καταφεραν να με κανουν να κολλησω με τον online τους και μετα το BBC.
Nate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τα cod4 και killzone 2 καταφεραν να με κανουν να κολλησω με τον online τους και μετα το BBC. Όντως, και τα 2 έχουν φοβερό online. Το kiilzone 2 όμως έχει το μειονέκτημα στις πίστες. Παραείναι μουντές (κατά την γνώμη μου πάντα). Θα διορθωθεί αυτό στο 3?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ειναι το στυλ των γραφικων ετσι και δεν νομιζω να αλλαξει πολυ.Εφοσον θα εχει ομως πολυ μεγαλυτερη ποικιλια το 3 σε πιστες,τουλαχιστον θα ειναι αρκετα διαφορετικες.
Nate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ειναι το στυλ των γραφικων ετσι και δεν νομιζω να αλλαξει πολυ.Εφοσον θα εχει ομως πολυ μεγαλυτερη ποικιλια το 3 σε πιστες,τουλαχιστον θα ειναι αρκετα διαφορετικες. Το εννοείς όταν λες στυλ γραφικών?
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ποτε δεν καταλαβα τα τοσα αρνητικα σχολια για τα COD απο καποιους.Μπορω να καταλαβω οτι προκαλουν αντιπαθεια γιατι βγαινουν συνεχεια,μπορω να καταλαβω οτι ειναι ''καπως'' να βλεπεις παιχνιδια που ειναι εξαιρετικα,να πουλανε πολυ λιγοτερο απο τα cod,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοιο μισος για την σειρα. Παμε στο αλλο ακρο δλδ. Κατ'εμε εχουν αυτο το κατι στο online και γενικοτερα στο gameplay που δεν το εχει κανενα αλλο παιχνιδι του ειδους,για αυτο και εχουν τοσο κοσμο. Σιγουρα παιχνιδια οπως το Halo και το killzone εχουν τα δικα τους θετικα και εχουν εξισου πολυ καλο online. Αντιπαθω οποιοδηποτε παιχνιδι σου κραταει το χερακι και δεν σε αφηνει ουτε καν να κανεις ποιο ελευθερες κινησεις εν ωρα παιχνιδιου, δηλαδη να σε εχει δεμενο σε πολυ κοντο σχοινι. Το CoD εχει respawning enemies και αυτες τις καταραμενες χειροβομβιδες απο την κολαση που αν κατσεις για λιγη ωρα σε ενα σημειο ΤΣΟΥΠ να μια χειροβομβιδα για να σε κανει να φυγεις απο εκει ή να ψωφησεις. Αν παλι ξεφυγεις λιγο απο το προκαθορισμενο path σε τιμωρει με θανατο απο πυροβολισμους απο αορατους εχθρους κτλ κτλ. Το CoD ειναι ο ορισμος της παραπανω καταστασης. Ομοιως παιχνιδια οπως το enslaved το οποιο και νοικιασα αλλα δεν μου αρεσε καθολου για τον παραπανω (παρομοιο) λογο. Λες και ειμαστε σκυλακια και θελουμε να μας τραβανε με το λουρακι οπου και οπως θελει το εκαστοτε παιχνιδι.
privateer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δλδ θες να πεις οτι το killzone δεν εξελιχθηκε σε συγκριση με το 1????Κατσε ρε συ ,τωρα πας στο αλλο ακρο και μαλιστο ακρο,ακρο. Το killzone εχει καταπληκτικο online που ακομα και αυτοι(οι λιγοι) που δεν εδωσαν υψηλη βαθμολογια στο παιχνιδι,το αποθεωσαν. Τα cod4 και killzone 2 καταφεραν να με κανουν να κολλησω με τον online τους και μετα το BBC. Μιλάω για την εξέλιξη των modes του που είπε ο skanjos όχι για τον αν εξελιχτηκε σαν παιχνίδι η όχι.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 H ψυχη των παιχνιδιων για μενα θα ειναι παντα το campaign ,ασχέτως αν καποια παιχνίδια στηριχτηκαν στο online και γιατι να μην στηριχτουν αλλωστε.Τα cod σχεδιαστηκαν για πολυ καλο multiplayer mode.Bεβαια δεν υπαρχει θεμα συγκρισης αναμεσα σε multiplayer counter strike και σειρας cod γιατι η διαφορα ειναι χαωδης .Το online των cod φαινεται το λιγοτερο γελοιο απεναντι στα counter strike.Aπο εκει και επειτα η συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων στηριζεται στο campaign και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε .Το multiplayer ειναι μια στατικη εικονα δεν βλεπεις ροη παιχνιδιου ,πιστες ,συνεχειες κτλ.Πολλα παιχνιδια στα οποια οι εταιρειες σχεδιασαν προχειρα ενα multiplayer mode απλα για να εκμεταλλευτουν το οnline απετυχαν παταγωδως.
skanjos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 κύμα γέλιου προκάλεσε για άλλη μια φορά σε όλους τους gamers η καινούρια καθυστέρηση του gran turismo 5..... όχι μακριά μέχρι τα Χριστούγεννα. άποψη μου είναι οτι τόσο θα τους πάρει να βάλουν την 3.50 firmware έκδοση στο παιχνίδι και να προλάβουν να βγάλουν αρκετές κόπιες όταν γίνει gold.... ελπίζω οι χάκερς να έχουν λύση day1 και να τους πάρουν τα σώβρακα γιατί είναι απο τα λίγα παιχνίδια που αξίζουν τα λεφτά τους και το έχω preorder(ακόμα και αν παίζει απο τον θείο)για την συλλογή μου(όπως και όσα άλλα games πιστέυω αξίζουν πραγματικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις