Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά καμία σχέση τα exclusives που ανέφερες με αυτά του PS2. Το DOA υπήρχε και στο PS2, το Full Spectrum Warrior ήταν multi, ενώ το HL2 και Doom 3 ήταν PC ports. Τώρα εντάξει, στην θέση του Fable το PS2 είχε καμιά 50αριά ανώτερα RPG's. Τα υπόλοιπα στην λίστα σου είναι της πλάκας.

Y.Γ: Τώρα υπερασπίζομαι κονσόλα PS; Στην πυρά :lol:

---------- Προσθήκη στις 01:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:08 ----------

Και δεν ηταν μονο αυτα τα καλα.Βαλε τα ΚΗ,τα pes ως ενα σημειο.Suikoden,Okami...Ico,SOTC,Shadow Hearts ,xenosaga..

Δεν θα τελειωσουμε ποτε.:P

Σωστά. Πραγματικά καμία σχέση η σύγκριση μεταξύ των τότε συστημάτων. Αμφιβάλλω για το αν υπήρχαν καν fanboys σε τέτοιο βαθμό όσο υπάρχουν τώρα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχε καλα παιχνιδια αλλα το Ps2 ειχε ξεφυγει.

Ακόμα και η μοναδική κονσόλα να ήταν κάποιου δε νομίζω να μην είχε παιχνίδια να παίξει αρκεί να του αρέσουν τα είδη που είχε.

Αυτο.

Ας πουμε απο τα παραπανω, δοκιμασα τα περισσοτερα,αλλα τελικα επαιξα μονο fable,ninja gaiden ,το sc.(που δεν το εχεις βαλει),ξανα το shenmue 2(το ειχα τερματησει στο DC)

Θα ηθελα να ασχοληθω με το Jade Empire αλλα τελικα ποτε δεν το εκανα.

Αυτα.

Κατα τα αλλα ισως η λιγοτερο χρησιμοποιημενη κονσολα που ειχα ποτε.

Σωστά. Πραγματικά καμία σχέση η σύγκριση μεταξύ των τότε συστημάτων. Αμφιβάλλω για το αν υπήρχαν καν fanboys σε τέτοιο βαθμό όσο υπάρχουν τώρα.

Υπηρχαν,αλλα τι να πεις...

Τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα δεν μιλαμε για τοσο μεγαλες διαφορες.

Δημοσ.
Καλά καμία σχέση τα exclusives που ανέφερες με αυτά του PS2. Το DOA υπήρχε και στο PS2, το Full Spectrum Warrior ήταν multi, ενώ το HL2 και Doom 3 ήταν PC ports. Τώρα εντάξει, στην θέση του Fable το PS2 είχε καμιά 50αριά ανώτερα RPG's. Τα υπόλοιπα στην λίστα σου είναι της πλάκας.

Το DOA 3 ήταν μόνο στο Xbox.

To FSW είχε και single.

Τα PC ανέφερα από την αρχή ότι τα βγάζω απ'έξω μιας και μιλάμε για κονσόλες.

Μπορείς να μου αναφέρεις τα 50 καλύτερα του Fable που είχε το PS2;

Το ότι δεν άρεσαν σε εσένα(αλήθεια έχεις παίξει όλα αυτά; ) δε σημαίνει ότι ήταν της πλάκας.

Επίσης να αναφέρω εδώ, γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ότι δεν κάνω σύγκριση απλά θέλω να δείξω ότι και αυτός που είχε Xbox είχε παιχνίδια να παίξει.

Δημοσ.
Το DOA 3 ήταν μόνο στο Xbox.

To FSW είχε και single.

Τα PC ανέφερα από την αρχή ότι τα βγάζω απ'έξω μιας και μιλάμε για κονσόλες.

Μπορείς να μου αναφέρεις τα 50 καλύτερα του Fable που είχε το PS2;

Το ότι δεν άρεσαν σε εσένα(αλήθεια έχεις παίξει όλα αυτά; ) δε σημαίνει ότι ήταν της πλάκας.

Επίσης να αναφέρω εδώ, γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ότι δεν κάνω σύγκριση απλά θέλω να δείξω ότι και αυτός που είχε Xbox είχε παιχνίδια να παίξει.

Προφανως το 50 το ειπε ετσι..

Δεν το εννοει φυσικα,αλλα στο 1 καλο(fable) υπηρχαν 10rpg απο την αλλη.

Ειχε το DOA3 αλλα το αλλο ειχε tekken και virtua fighter.

10-15 χρονια πριν θα ηταν η φαντασιωση του καθε gamer(αυτα τα 2 στην ιδια κονσολα).:P

Δημοσ.

Το αυτό.

χηζξζξγζ

Δημοσ.

Ειχε το DOA3 αλλα το αλλο ειχε tekken και virtua fighter.

10-15 χρονια πριν θα ηταν η φαντασιωση του καθε gamer(αυτα τα 2 στην ιδια κονσολα).:P

Δε θα έλεγα ότι είχε τόσα πολλά WRPG το PS2 πάντως.

Μα δεν είπα ότι το άλλο δεν είχε. Άλλωστε μπροστά στο Soul Calibur όλα οδοντοκρεμες ήταν... :devil:

Απλά λέω ότι και αυτός με το Xbox κάτι είχε να παίξει. Δεν κάνω απευθείας σύγκριση.

Δημοσ.
απο τα παραπανω που εγραψες θες να πεις οτι το xbox ηταν καλυτερο του ps2:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ποιος το λεει αυτο , τα καλυτερα παιχνιδια απο πλευρας ποιοτητας οσο και ποσοτητας ( exclusive ) τα ειχε το ps2 ασχετως αν ειχε χειροτeρο hardware στα χαρτια

Το καλυτερο παιχνιδι απο πλευρας γραφικων και τεχνικου τομεα στην προηγουμενη γενια κονσολων ηταν το god of war 2

Δημοσ.
Δε θα έλεγα ότι είχε τόσα πολλά WRPG το PS2 πάντως.

Μα δεν είπα ότι το άλλο δεν είχε. Άλλωστε μπροστά στο Soul Calibur όλα οδοντοκρεμες ήταν... :devil:

Απλά λέω ότι και αυτός με το Xbox κάτι είχε να παίξει. Δεν κάνω απευθείας σύγκριση.

Oντως ,εγω μιλησα γενικα για rpgs.Το xbox ας πουμε δεν ειχε καθολου jrpgs νομιζω,Ουτε ενα.Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Ναι ξεχασα και το Soul calibur ,αν και λατρεψα αυτο του dreamcast περισσοτερο απ'ολα.:P

Δημοσ.
Oντως ,εγω μιλησα γενικα για rpgs.Το xbox ας πουμε δεν ειχε καθολου jrpgs νομιζω,Ουτε ενα.Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Δε μου έρχεται κάποιο στο μυαλό.

Δημοσ.

Τα παιχνίδια είναι καθαρά θέμα γούστου. Ναι, οκ, το PS2 όντως είχε πολλαπλάσια exclusives από το Xbox αλλά το 90% από αυτά πραγματικά δεν μου έλεγε τίποτα, ειδικά τα ιαπωνικά. Όταν έβαζα κάτω τις λίστες με τα παιχνίδια της μίας και της άλλης κονσόλας δεν έβρισκα ιδιαίτερο λόγο να δώσω άλλα τόσα λεφτά για να πάρω και PS2. Τα περισσότερα ιαπωνικά παιχνίδια πραγματικά μου προκαλούν μια απέχθεια, δεν ξέρω που οφείλεται, θα είναι στο DNA φαίνεται. Οπότε αν κάποιος μου αντιπαραθέσει πχ. τα jrpg του PS2, θα του πω ότι με εξαίρεση τα Lost Odyssey και λίγο το FF13 έχω να παίξω jrpg από το FF7. Θέμα γούστου.

Δημοσ.
Δε μου έρχεται κάποιο στο μυαλό.

Sudeki και Shenmue II από ιαπωνικά. Για western, με μια πρώτη σκέψη Jade Empire, KOTOR 1 και 2, Fable 1, Morrowind και Arx Fatalis.

Δημοσ.

@nzepposΙσως γιατι δεν τα δοκιμασες.Η μπορει να ησουν προκατειλημενος αρνητικα(δεν υπηρχε και η ενημερωση που υπαρχει σημερα,ωστε να υπαρχει και αναγνωριση της αξιας καποιων παιχνιδιων).Εκτος απο τα ιαπωνικα παιχνιδια ειχε και αλλα.Γενικα πολυ δυσκολο να μην εμενες ευχαριστημενος απο αυτη τη κονσολα. Ειχε τα παντα.

Ας πουμε τα 2-3 πρωτα pes τα ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο τα επομενα(που ηταν μουλτι).Ειχαν μεγαλη διαφορα απο αυτα του ps1 και ειχα πορωθει.Τα Gow δεν ειναι ιαπωνικα,ουτε τα παιχνιδια της naughty dog,insomniac,Sucker Punch στο ps2.Δεν ειναι μονο αυτα φυσικα.

cortaN@

To shenmue 2 δεν ηταν jrpg και νομιζω ουτε το sudeki.To οποιο το περιμενα πως και πως γιατι εδειχνε φοβερο και τελικα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.

Δημοσ.
Sudeki και Shenmue II από ιαπωνικά. Για western, με μια πρώτη σκέψη Jade Empire, KOTOR 1 και 2, Fable 1, Morrowind και Arx Fatalis.

Το Sudeki δεν ηταν ιαπωνικο παιχνιδι οπως και το Shenmue 2 δεν ηταν καν RPG. Tα αλλα RPG που ανεφερες δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο χωρια που υπηρχαν και στο PC.

Δημοσ.
Το Sudeki δεν ηταν ιαπωνικο παιχνιδι οπως και το Shenmue 2 δεν ηταν καν RPG. Tα αλλα RPG που ανεφερες δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο χωρια που υπηρχαν και στο PC.

Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το Jade Empire, τα KOTOR και το Morrowind...; :confused: :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...