Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω τωρα που το σκεφτομαι, ισως και στο PC να μην εχει διαφορα με τις τεραστιες αναλυσεις και τα φιλτρα που προσφερει. Αν ενα παιχνιδι σε πορωσει και χαθεις μεσα του, δεν νομιζω να σταματησεις για να κατσεις να προσεχεις αν εχει καλυτερο Lighting effect απο αλλο συστημα και αν εχει χειροτερο AA. Ισως αυτο να ειναι μια γενικη αληθεια, που απλα να αρνουμαστε να δεχτουμε.

Aυτη η κουβεντα ειναι απο τις πιο σωστες ,αν οχι η πιο σωστη,που εχω διαβασει σε αυτο το thread εδω...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ξερεις τι θα εχει πλακα?

Τα γραπτα μενουν και ειδικα σε αυτη τη γενια εχουν μεινει για τα καλα.Επειδη γυριζει ο τροχος και ειναι αρκετα πιθανον αυτες οι ''εξωπραγματικες'' διαφορες(2 frames και 2 pixels) στην επομενη γενια να ειναι υπερ του Ps3 στα multiplatform,εχουμε να δουμε απειρες κωλοτουμπες,νεους λογαριασμους κτλ.

καλα αστο αν αρχισουμε να μιλαμε για τις κωλοτουμπες των πσ3 φανς σε αυτη την γενια δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο:lol:

τελευταιο παραδειγμα το jailbreak

Δημοσ.
καλα αστο αν αρχισουμε να μιλαμε για τις κωλοτουμπες των πσ3 φανς σε αυτη την γενια δεν θα τελειωσουμε ουτε αυριο:lol:

τελευταιο παραδειγμα το jailbreak

Παντως για μενα δεν μπορεις να πεις κατι γι αυτο το θεμα (jailbreak).Γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.Για σενα ομως θα εχω να πω στην επομενη γενια,εκτος αν λες τα ιδια και τοτε.(καλα να ειμαστε πανω απ'ολα):P

Κωλοτουμπες θα υπαρξουν και απο ps3 users αυτο ειναι δεδομενο για διαφορα θεματα.

Δημοσ.

Λες οτι το DVD είναι απαρχαιωμένο, απο την στιγμή που το 90% των παιχνιδιών τρέχουν οπτικά καλύτερα στο 360. Και μην ακούσω πάλι την καθυστερημένη καραμέλα περι γραφικά Uncharted 2 και Killzone. Άυτα απομυθοποιήθηκαν με το που είδαμε το πρώτο graphics footage του Gears3 όπου τα γραφικά αν μη τι άλλο φαίνονται ισάξια.

σωστος το γκιαρς 3 δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τα 2-3 καλα σε γραφικα παιχνιδια του πσ3

ιδιως τωρα που εχει και νεο συστημα φωτισμου

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=SrxNMnglvr8[/ame]

Δημοσ.
σωστος το γκιαρς 3 δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο τα 2-3 καλα σε γραφικα παιχνιδια του πσ3

ιδιως τωρα που εχει και νεο συστημα φωτισμου

Tι συστημα φωτισμου?

Δημοσ.

Πρωσοπικά δεν βλέπω τίποτα τρομερά γραφικά στο GeoW 3. Εντάξει λίγο αναβαθμισμένη και customαρισμένη Unreal Εngine αλλά σε γραφικά δεν βλέπω και τρομερή διαφορά από το UT3.

Δημοσ.

μου αρεσει που μερικοι λετε για το ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΡΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ... μαλλον δεν εχετε δει ποσα gb ειναι τα παιχνιδια του ps3...

Δημοσ.
μου αρεσει που μερικοι λετε για το ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΡΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ... μαλλον δεν εχετε δει ποσα gb ειναι τα παιχνιδια του ps3...

Υπαρχουν παιχνιδια που χωρανε σε dvd ,αλλα και παιχνιδια που δεν χωρανε .Το ιδιο ισχυει και για την προηγουμενη γενια(υπηρχαν παιχνιδια που επαιζαν ανετα σε cd).

Αν κυριαρχουσε το dreamcast ,το ιδιο θα ελεγες πιθανονατα και για το dvd στην προηγουμενη(οτι δεν το εχουμε αναγκη κτλ)...

Δημοσ.

Και?

εχουμε μιλιησει ξανα γιατι το ps3 δεν τα παει καλα με την συμπιεση και γιατι εχει μεγαλα αρχεια. Δεν ειναι επειδη "αυτα ειναι ποιοτητα" ειναι επειδη ο καιμενος ο cell πρεπει να παει να βοηθησει την gfx

Δημοσ.

Ε αυτό ακριβώς. Όταν μπορείς να βοηθήσεις επιπλέον τα γραφικά θα το κάνεις, εκτός αν είσαι βλάκας. Επίσης, τα high definition textures είναι όπως και να το κάνεις μεγαλύτερα σε μέγεθος.

Παρόλα αυτά αν δεν τα δέχεσαι όλα αυτά, I'm game. Το FF 13, που είναι και multi, είναι επίσης 40GB. Μη μου πεις τώρα ότι και το 360 βοηθάει την gfx card με τον επεξεργαστή.

Δημοσ.
Ξερεις τι θα εχει πλακα?

Τα γραπτα μενουν και ειδικα σε αυτη τη γενια εχουν μεινει για τα καλα.Επειδη γυριζει ο τροχος και ειναι αρκετα πιθανον αυτες οι ''εξωπραγματικες'' διαφορες(2 frames και 2 pixels) στην επομενη γενια να ειναι υπερ του Ps3 στα multiplatform,εχουμε να δουμε απειρες κωλοτουμπες,νεους λογαριασμους κτλ.

εγω παντως δεν θα αλλαξω τον λογαριασμο μου:-D οσο γιαυτο που λες περι καλυτερων γραφικων σε multi στο ps4 για να συμβει αυτο θα πρεπει το ps4 να εχει υποδεεστερο hardware, αν το ανδεχεις αυτο, και μετα οι xbox fans θα λενε εχουμε την κονσολα με τα καλυτερα γραφικα στα exclusive και παι λεγοντας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και?

εχουμε μιλιησει ξανα γιατι το ps3 δεν τα παει καλα με την συμπιεση και γιατι εχει μεγαλα αρχεια. Δεν ειναι επειδη "αυτα ειναι ποιοτητα" ειναι επειδη ο καιμενος ο cell πρεπει να παει να βοηθησει την gfx

Kαι στα multi πως εχει μικρα αρχεια?

Εχει προβλημα που φαινεται μονο στα exclusives?(γιατι εκει κατα κυριο λογο εχει μεγαλα αρχεια).

Ειναι η πρωτη φορα που σε νεα γενια δεν αλλαζουμε μαζικα format,εχει αλλαξει μονο το ps3 αλλα αυτο δεν λεει κατι.Δεν υπαρχει τοση διαφορα(οσον αφορα την επιτυχια) απο το 360 ωστε να συμφερει τους devs να κλεισουν τα ματια στο dvd(360).Οποτε αυτο το γεγονος γενικα επηρεαζει κατα την γνωμη μου και την γενια.

Σου ειπα οτι μια χαρουλα θα σου φαινοταν και το cd στην προηγουμενη γενια.Αλλωστε και στο ps2 τα πρωτα παιχνιδια σε cd τα παιζαμε μια χαρα.Αρα ποιος ο λογος που ειχαμε dvd αργοτερα.

εγω παντως δεν θα αλλαξω τον λογαριασμο μου:-D οσο γιαυτο που λες περι καλυτερων γραφικων σε multi στο ps4 για να συμβει αυτο θα πρεπει το ps4 να εχει υποδεεστερο hardware, αν το ανδεχεις αυτο, και μετα οι xbox fans θα λενε εχουμε την κονσολα με τα καλυτερα γραφικα στα exclusive και παι λεγοντας

Δεν παει ετσι.Καθε γενια εχει τα δικα της.Δεν σημαινει λοιπον οτι στην επομενη θα γινει ακριβως το αντιστροφο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας χωρεσουν τοτε ολα τα τοπ exclusives του ps3 οπως το hr , uncharted , motrostrom , gow , lbp , kz2 , Gt5 , ο hd ηχος (lpcm) που εχουν καποια , οπως και το 3d

Στο dvd του 360 :lol:

Περιεργως τα gaming sites , δεν πηγαν ποτε στο κοπο να δημοσιευσουν αρθρα με τεχνικες λεπτομεριες ολων αυτων των παιχνιδων και να αναλυσουν ποσο χωρο καταλαμβουν στο blu ray ωστε να καταλαβουν ολοι , αν χρειαζεται η οχι το blu ray στο gaming

Το πιθανοτερο ειναι οτι δεν ξερουν που τους πανε τα πεντε

Ουτε ειδαμε ποτε συγκριτικα στην ποιοτητα και το τεχνικο τομεα του καθε exclusive μεταξυ 360 - ps3 (γραφικα , ποιοτητα textures , αριθμο πολυγωνων , vertex -pixel shaders , volumetric effe και διαφορα αλλα )

Ολη τους η δηθεν αντικειμενικη ενημερωση αναλυεται στα μετρια multi ports με αρχαιοελληνικες μηχανες γραφικων και συνολικα μετριο τεχνικο τομεα συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα

Δημοσ.
Υπαρχουν παιχνιδια που χωρανε σε dvd ,αλλα και παιχνιδια που δεν χωρανε .Το ιδιο ισχυει και για την προηγουμενη γενια(υπηρχαν παιχνιδια που επαιζαν ανετα σε cd).

Αν κυριαρχουσε το dreamcast ,το ιδιο θα ελεγες πιθανονατα και για το dvd στην προηγουμενη(οτι δεν το εχουμε αναγκη κτλ)...

Στα PS3 τα περισσότερα GB χρησιμοποιούνται στις περισσότερες των περιπτώσεων για ασυμπίεστο ήχο - στα multiplatform - και σε μερικές περιπτώσεις exclusives ή π.χ. στην περίπτωση του FF13 για ασυμπίεστο video. Τα παραπάνω είναι καλοδεχούμενα, δεν έχουμε όμως δει πολλά παιχνίδια που να χρησιμοποιούν πολλά περισσότερα textures, ώστε να δικαιολογήσουν την επιπλέον χωρητικότητα που προσφέρει το blu-ray. Επίσης, ένα αρνητικό του blu-ray που πρέπει να το αναφέρουμε και αυτό είναι οι αργές ταχύτητες ανάγνωσης σε σχέση με το dvd-rom του 360.

Συνολικά, πιστεύω πως το blu-ray στο ps3 ήταν καλοδεχούμενη προσθήκη από την άποψη αυτού που θα το χρησιμοποιήσει, ίσως όμως ήταν και το blu-ray που οδήγησε το ps3 να έχει αυτή την αρχική εξωφρενική τιμή, κάτι που το έκανε απλησίαστο σε πολλούς. Προς τιμή της sony όμως, η τελευταία φροντίζει με τα διάφορα firmware updates να αναβαθμίζει τις δυνατότητες του blu-ray drive της και να το κρατάει up-date με τους blu-ray players της αγοράς.

Πάντως ως μουσικόφιλος, κρίμα που αφαίρεσαν τη δυνατότητα super Audio CD από το PS3. Όσοι έχουν ακούσει SACD σε 5.1 mix - p.x. το Dark Side of The Moon των Pink Floyd θα καταλάβουν τι λέω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...