Pytzamarama Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Dead Rising 2 - αποτελεσμα οτι και στα υπολοιπα multiplatform τοσα χρονια τωρα(εχει κανα smiley που να χασμουριεται?) http://www.lensoftruth.com/?p=22823
ionutz329 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 το gears δεν είναι της bungie είναι της epic.... το μοναδικό exclusive παιχνίδι μη jrpg που ευχαριστήθηκα στο 360 και το μόνο που περιμένω για τουχρόνου στην κονσόλα.βασικά αυτό και το project kingdoms. πραγματικά όμως έχω βαρεθεί την Unreal engine,γιαυτό χαίρομαι με κάνα exclusive του ps3 παραπάνω ,ξέρεις οτι θα δεις κάτι διαφορετικό,δεν λέω οτι είναι άσχημα τα παιχνίδια αλλα μοιάζουν υπερβολικά,ίδια character models,animation,μουντό περιβάλλον.... τουλάχιστον στη σειρά gears βλέπεις οτι ρίχνουν πολύ δουλειά παραπάνω απο τους υπόλοιπους. ανακοινώθηκε και το dmc με unreal engine 3.... απλά έλεος...όχι αλλο unreal engine... Sorry, ηταν και πρωι, καταλαβαινεις... Κατ τ αλλα περι unreal, αυτη ξερουν, αυτη χρησιμοποιουν. Σιγα μη κατσει η καθε εταιρεια να βγαλει διαφορετικες εκδοσεις για 360-ps3
ikaruga24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν νομίζεις οτι με τα συγκεκριμένα καρα casual games (εκτός του GT5) που μέσα σε 8 ώρες τα έχει τερματίσει και η κουτσή Μαρία (που όλα μαζί έχουν τις μισές πωλήσεις του Halo) 3) η Sony έχει ξεπεράσει την MS ποσοτικά και ποιοτικά, τότε κάτι δεν υπολόγισες σωστά. Απο ποτε πωλησεις = ποιοτητα? Να πεταξω εγω εδω ενα ονομα ετσι αυθαιρετα (Nintendo) και να σταματησουν τις γελοιες συγκρισεις αμφοτεροι της MS k Sony fanboys αν πραγματικα πιστευεις στον παραπανω συλογισμο? Λες οτι το DVD είναι απαρχαιωμένο, απο την στιγμή που το 90% των παιχνιδιών τρέχουν οπτικά καλύτερα στο 360. Και μην ακούσω πάλι την καθυστερημένη καραμέλα περι γραφικά Uncharted 2 και Killzone. Άυτα απομυθοποιήθηκαν με το που είδαμε το πρώτο graphics footage του Gears3 όπου τα γραφικά αν μη τι άλλο φαίνονται ισάξια. 90% των multiplatform παιχνιδιων. Οσο για τα γραφικα του Gears 3 κανε ενα περιμενε γιατι το ιδιο πιστευαμε και ακουγαμε για το Alan Wake και δες που "καταντησε" (παντα σε σχεση με το τι μας ελεγαν και επεμεναν κιολας ακομα και μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου). Μην βιαζεστε λοιπον. Θα γερασετε γρηγορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αν νομίζεις οτι με τα συγκεκριμένα καρα casual games (εκτός του GT5) που μέσα σε 8 ώρες τα έχει τερματίσει και η κουτσή Μαρία Aυτη την καραμελα με τις ωρες δεν την καταλαβαινω.Το πεταξε καποιος σαν επιχειρημα(εδω,γιατι μονο εδω το διαβαζω) και το αναπαραγουν καποιοι. Δλδ το GeoW ειναι μεγαλυτερο απο το Uncharted ,το Halo ειναι μεγαλυτερο απο το Killzone και το SC μεγαλυτερο απο το MGS4?Μην μου πεις 2 ωρες πανω-2 κατω.Και εν τελη θελω να μαθω ποσες ωρες μεγαλα ειναι τα παιχνιδια γενικοτερα σε αυτη τη γενια...γιατι εγω... εχω την εντυπωση οτι πανω κατω ολα την ιδια διαρκεια εχουν. Περι casual games δεν το σχολιαζω καν,ειναι αστειο. Λες οτι το DVD είναι απαρχαιωμένο, απο την στιγμή που το 90% των παιχνιδιών τρέχουν οπτικά καλύτερα στο 360. Και μην ακούσω πάλι την καθυστερημένη καραμέλα περι γραφικά Uncharted 2 και Killzone. Άυτα απομυθοποιήθηκαν με το που είδαμε το πρώτο graphics footage του Gears3 όπου τα γραφικά αν μη τι άλλο φαίνονται ισάξια. Αν το dreamcast ειχε την επιτυχια του 360 αναλογικα για την εποχη του.Toτε στην προηγουμενη γενια πιθανον θα μας φαινοταν υπεραρκετο το CD... Για τα γραφικα δεν απομυθοποιηθηκε τπτ.Πολυ δυσκολα θα φτασει αυτα τα παιχνιδια.Μην κοιτας τα video. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2010 από Επισκέπτης
skanjos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Dead Rising 2 - αποτελεσμα οτι και στα υπολοιπα multiplatform τοσα χρονια τωρα(εχει κανα smiley που να χασμουριεται?)http://www.lensoftruth.com/?p=22823 μάρεσε που είδες το comparisson του dead rising 2 που έχει βγει εδώ και 1 μήνα σχεδόν και δεν είδες το comparisson του castelvania.... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-castlevania-lords-of-shadow-face-off?page=2 ps3 better version.... απο τα λίγα φυσικά αλλα όλα δείχνουν οτι στο μέλλον όλο και περισσότερα multi θα πάνε έτσι.
therock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Απο ποτε πωλησεις = ποιοτητα? Να πεταξω εγω εδω ενα ονομα ετσι αυθαιρετα (Nintendo) και να σταματησουν τις γελοιες συγκρισεις αμφοτεροι της MS k Sony fanboys αν πραγματικα πιστευεις στον παραπανω συλογισμο? Και εγω αυτο σκεφτομουν χτες, μιας και αναρωτιομουν πως γινεται να εχω σχεδον οτι κονσολα εχει κυκλοφορησει, εκτος απο Nintendo που εχω μονο GB και SNES. Ουτε N64, ουτε GC, ουτε DS, ουτε Wii πηρα. Οποτε ναι μεν η Nintendo, μπορει μεσα στα 20 παιχνιδια με τις περισσοτερες πωλησεις να εχει κυκλοφορησει τους τιτλους που να κατεχουν τις πρωτες 15 θεσεις (στατιστικα vgchartz.com) αλλα οντως αλλου βρισκεται η ποιοτητα. Aυτη την καραμελα με τις ωρες δεν την καταλαβαινω.Το πεταξε καποιος σαν επιχειρημα(εδω,γιατι μονο εδω το διαβαζω) Αν αυτο ειναι μπηχτη για μενα, απλως να πω οτι δεν το εθεσα σαν επιχειρημα. Εγω απλως ειπα οτι σε ενα 9 διαστημα μηνων απλως αφιερωσα 20 ωρες για 4 παιχνιδια ενω xbox που εχω απο Ιουλιο παιζω συνεχεια γιατι εχει καλυτερα μultiplatform. Και μην πεις οτι στο xbox παιζεις πιο ευκολα backup γιατι εδω και τοσο καιρο εχει βγει το ps3jailbreak...
skanjos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 πάντως απο τότε που μου ήρθε το Minimus το 360 δεν το έχω ξανανοίξει.... κάποιοι εδω μέσα λέγανε για κόστος των Blueray αντιγραφών χαχαχα. έ ρε πως αλλάζουν τα πράγματα. region-free (σιγά μην περιμένω μήνες για ευρωπαικά releases),iso loader,emulators,custom media center και δεν καις ούτε ενα δισκάκι... αυτά είναι μόνο το σκηνικό με τα καινούρια παιχνίδια και το firmware να λυθεί (όπως με τα waves στο 360) και μετά θα πάιξω xbox τον δεκέμβριο του 2011....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν αυτο ειναι μπηχτη για μενα, απλως να πω οτι δεν το εθεσα σαν επιχειρημα. Εγω απλως ειπα οτι σε ενα 9 διαστημα μηνων απλως αφιερωσα 20 ωρες για 4 παιχνιδια ενω xbox που εχω απο Ιουλιο παιζω συνεχεια γιατι εχει καλυτερα μultiplatform. Και μην πεις οτι στο xbox παιζεις πιο ευκολα backup γιατι εδω και τοσο καιρο εχει βγει το ps3jailbreak... Δεν αναφερομουν σε σενα(δεν ειχα διαβασει καν το ποστ σου).Απλα εχω ξαναδιαβασει εδω αυτο το επιχειρημα της διαρκειας. Λογικο ειναι,αφου εχεις και τις 2 κονσολες να προτιμησεις να παιξεις τα παιχνιδια εκει που ειναι εστω λιγο καλυτερα.Αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι θα σε χαλαγε να τα παιξεις στο Ps3,γιατι οι διαφορες ειναι μικρες(οπως ειναι μικρες και αυτες του castlevania που ειναι καλυτερο στο ps3). Το ps3jailbreak δεν υπαρχει 9 μηνες που λες,αλλα και να υπηρχε..οπως σου ειπα,λογικοτατο ειναι να επιλεξεις της καλυτερη εκδοση.Το ιδιο θα εκανες αν ηθελες να παιξεις castlevania φανταζομαι.
yakuza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δεν αναφερομουν σε σενα(δεν ειχα διαβασει καν το ποστ σου).Απλα εχω ξαναδιαβασει εδω αυτο το επιχειρημα της διαρκειας. Λογικο ειναι,αφου εχεις και τις 2 κονσολες να προτιμησεις να παιξεις τα παιχνιδια εκει που ειναι εστω λιγο καλυτερα.Αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι θα σε χαλαγε να τα παιξεις στο Ps3,γιατι οι διαφορες ειναι μικρες(οπως ειναι μικρες και αυτες του castlevania που ειναι καλυτερο στο ps3). Το ps3jailbreak δεν υπαρχει 9 μηνες που λες,αλλα και να υπηρχε..οπως σου ειπα,λογικοτατο ειναι να επιλεξεις της καλυτερη εκδοση.Το ιδιο θα εκανες αν ηθελες να παιξεις castlevania φανταζομαι. ναι αντι για 22fps να το παιξει στο πσ3 με 24 fps μεγαλη διαφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ναι αντι για 22fps να το παιξει στο πσ3 με 24 fpsμεγαλη διαφορα Γιατι που ακριβως εγραψα οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα? (οπως ειναι μικρες και αυτες του castlevania που ειναι καλυτερο στο ps3)
skanjos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ναι αντι για 22fps να το παιξει στο πσ3 με 24 fpsμεγαλη διαφορα ενώ τα Μulti που είναι καλύτερα στο 360 έχουν μεγαλύτερες διαφορές.....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ενώ τα Μulti που είναι καλύτερα στο 360 έχουν μεγαλύτερες διαφορές..... Ξερεις τι θα εχει πλακα? Τα γραπτα μενουν και ειδικα σε αυτη τη γενια εχουν μεινει για τα καλα.Επειδη γυριζει ο τροχος και ειναι αρκετα πιθανον αυτες οι ''εξωπραγματικες'' διαφορες(2 frames και 2 pixels) στην επομενη γενια να ειναι υπερ του Ps3 στα multiplatform,εχουμε να δουμε απειρες κωλοτουμπες,νεους λογαριασμους κτλ.
therock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ενώ τα Μulti που είναι καλύτερα στο 360 έχουν μεγαλύτερες διαφορές..... Εδω τωρα που το σκεφτομαι, ισως και στο PC να μην εχει διαφορα με τις τεραστιες αναλυσεις και τα φιλτρα που προσφερει. Αν ενα παιχνιδι σε πορωσει και χαθεις μεσα του, δεν νομιζω να σταματησεις για να κατσεις να προσεχεις αν εχει καλυτερο Lighting effect απο αλλο συστημα και αν εχει χειροτερο AA. Ισως αυτο να ειναι μια γενικη αληθεια, που απλα να αρνουμαστε να δεχτουμε.
yakuza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ενώ τα Μulti που είναι καλύτερα στο 360 έχουν μεγαλύτερες διαφορές..... οταν το παιχνιδι τρεχει τοσο κατω απο τα 30 δεν μου λεει τπτ αν ειναι στα 22 η στα 24 αντιθετα η διαφορα απο 28 σε 30 ειναιπολυ μεγαλη οσο αφορα την ομαλοτητα της κινησης στο καθε παιχνιδι το παιχνιδι τρεχει χαλια ειτε ειναι στο πσ3 ειτε στο χβοχ και τα μουλτι στο χβοχ εχουν και ενα α aa πολυ βασικο σε μια εποχη που ψαχνουμε hd παιχνιδια στις κονσολες με το κυαλι
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εδω τωρα που το σκεφτομαι, ισως και στο PC να μην εχει διαφορα με τις τεραστιες αναλυσεις και τα φιλτρα που προσφερει. Αν ενα παιχνιδι σε πορωσει και χαθεις μεσα του, δεν νομιζω να σταματησεις για να κατσεις να προσεχεις αν εχει καλυτερο Lighting effect απο αλλο συστημα και αν εχει χειροτερο AA. Ισως αυτο να ειναι μια γενικη αληθεια, που απλα να αρνουμαστε να δεχτουμε. Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω. Οταν τελειωσεις το παιχνιδι η ιδια αισθηση θα σου εχει μεινει τελικα.Το καλυτερο ΑΑ,καλυτερη αναλυση και καλυτερα frames(στο ιδιο παιχνιδι)δεν κανουν το παιχνιδι διαφορετικο(μιλαω για τις πιο μεγαλες διαφορες με τα pcs,ποσο μαλλον για τις 2 κονσολες).Ο ιδιος τιτλος θα ειναι. Θα υπηρχε πραγματικη διαφορα αν μπορουσε να σου δωσει κατι που δεν γινεται με τπτ να τρεξει στην αλλη πλατφορμα.Πχ 360-pc-ps3 games δεν γινεται να τρεξουν στο wii. Απο κει και περα αν εχεις την επιλογη ειναι λογικο να προτιμησεις την εκδοση που εχει και ενα frame περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις