MiltoZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 WDRGR Banned Εγγραφή: 06-07-2007 Μηνύματα: 113 Account No 523 - 16 μέρες και 113 ποστς μετά.
NonBorn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 απλα θα παραθεσω στοιχεια και ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του: το παραδειγμα το οποιο ο nonborn μας φερνει σαν δειγμα οτι το GT ειναι simulator, αποδυκνειει απο μονο του οτι απλα το gt ειναι ανεκδοτο σαν καλο simulator. o jeremy clarkson με το nsx γυρναει τη laguna seca στο gran turismo σε 1,41' με street λαστιχο, ενω στην προσπαθεια του να φτασει το χρονο στην πραγματικοτητα, με το ιδιο ακριβως αυτοκινητο, με επιπλεον κι ολας slick ελαστικα, το καλυτερο που καταφερε μετα απο training ολη μερα και με το δασκαλο της πιστας ειναι .... 1,58ʼ δηλαδη 17(!!!) ολοκληρα δευτερολεπτα διαφορα σε καθε γυρο!!! δεν περιμενω φυσικα να ειναι πιλοτος ο καθε nonborn, αλλα τουλαχιστον οποιος λεει οτι εχει λιωσει τους εξομιωτες, θα επρεπε να καταλαβαινει οτι 17 δευτερολεπτα σε καθε γυρο, ειναι διαφορα οχι απλα τρομακτικα μεγαλη, αλλα κυριοτερα πως ειναι και εντελως ηλιθιο παραδειγμα να φερει κανεις για να αποδειξει οτι το gt ειναι ρεαλιστικος εξομιωτης. ποσο μαλλον να χρησιμοποιησει αυτο το παραδειγμα για να βρισει καποιον αλλον.... παμε και στην ταμπακιερα 1) να το videακι απο το επισοδειο του top gear: εκτος απο την χαοτικη διαφορα στους χρονους, προσεξτε τα σχολια κατα τη διαρκεια της οδηγησης, στα οποια ο clarkson λεει οτι στο gt μπορεις να κανεις απιστευτες μεταβολες πορειας και φρεναρισματα χωρις να χασεις τον ελεγχο, πραγματα που στην πραγματικοτητα ουτε στον υπνο του δεν γινονται οπως λεει. μπορειτε να δειτε και τον δασκαλο της πιστας που γελαει με αυτα που βλεπει στο ps2, οταν ο clarkson του δειχνει την πιστα την οποια διδασκει καθημερινα. δηλαδη αγαπητε nonborn, πιο ΑΚΥΡΟ παραδειγμα απο αυτο με τον clarkson δεν θα μπορουσες να βρεις για να υποστηριξεις τις βρισιες που με στολισες. προφανως εκτος απο οτι αλλο δεν ξερεις, δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις! και απο την αλλη μερια, εχουμε μια ερευνα που εκανε το popular science, το οποιο εβαλε 2 οδηγους αγωνων να τρεχουνε στην road atlanta με διαφορα αμαξια στην πραγματικοτητα και στο forza1. ιδου το videακι no.2 (forza1 @ popular science) δειτε το, και προσεξτε λιγο και τα σχολια των οδηγων αγωνων αλλα και του editor του popular science. αφου το δειτε, ριξτε μια ματια στα αποτελεσματα gran turismo - forza: η διαφορα ειναι τοσο κολοσσιαια, που νομιζω καθε σχολιο περιττευει για το ποιο ειναι ρεαλιστικοτερο εκ των δυο και κατα ποσα χιλιομετρα και αυτα για το forza1, στο xbox1. το forza2 στο 360 εχει πολλαπλασια μεγαλυτερη ακριβεια στη φυσικη, στην τριβη των ελαστικων αλλα και στον αριθμο των υπολογισμων ανα δευτερολεπτο. ετσι λοιπον, αν καμια φορα καποιος απο εμας που ασχολειται σοβαρα με το αθλημα τρελενεται με τις παπαρολογιες που γραφει ο καθε ασχετος, να καταλαβετε οτι εχει το λογο του.... Για πες και το ποιος είναι ο Jeremy clarkson... Οδηγός αγώνων είναι για να κάνει το χρόνο που θες? Για πες μου σε παρακαλώ... Κοίτα καλύτερα σε αυτό που έκανα post και δες τι λέει... 1. 500 to 700 parameters define the driving characteristics of the car physics model. According to the developers, a professional driver was invited to set times using the same car on the Nürburgring Nordschleife circuit, and the GT4 lap times were within 2% of the real life equivalent. 2. There are mistakes. The BMW M3 CSL, for instance, brakes much better on the road than it does on the screen. And thereʼs no way a Peugeot 106 could outdrag a Fiat Punto off the line. But other than this, Iʼm struggling: theyʼve even managed to accurately reflect the differences between a Mercedes SL 600 and the Mercedes SL 55, which is hard enough to do in real life. 3. Thatʼs how it is. This game would only be more real if a big spike shot out of the screen and skewered your head every time you crashed. Και για να εξηγούμαι... Προς όλους που διαβάζουνε... Δε προσπαθώ να πείσω τον P3tran για τίποτα. Είναι γνωστό πόσο κολλημένος είναι το παιδί. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να παραθέσω στοιχεία για να δείτε την πραγματικότητα που δεν την λέω εγώ... Δεν υποστηρίζω το GT. Το χω παίξει το χω λιώσει και μαρέσει πολύ. Όπως έχω παίξει και το Forza και μου αρέσει και αυτό το, καθένα για τους λόγους του. Αλλά δε μπορώ να κάθομαι να ακούω ότι όποιος λέει το GT simulator κάνει χιουμορ. Επειδή μερικοί νομίζουν οτι πληρώνονται από τον Παραθυράκια για να κάνουν διαφήμιση στην κονσόλα του που πρώτη φορά στα χρονικά του Video Gaming θέλει ανα δύο μήνες σερβις για να μπορεί να ξαναπαίξει... Κ το σερβις δεν είναι πάω και το φτιάχνω στην αντιπροσωπεία απο ότι έμαθα. Το στέλνεις Γερμανία και περιμένεις κ κάνα δίμηνο σχεδόν να στο φέρουν πίσω. Ωραία... Παίζεις 2 μήνες και κάθεσαι 2 μέχρι να σου ρθει επισκευασμένο για να μπορεί να ξαναπαίξει. Προσωπική άποψη: Τελικά αυτή η Microsoft είναι φοβερή... Σου λέει αφού θα μου το ξαναστείλουνε γιατί να το φτιάξω καλά? Άστο αχρησιμοποίητο κάνα δίμηνο και θα ξαναπαίξει...:-D:-D
Narayan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 omg NonBorn pwned by p3tran και μιλάει ακόμα; ROTFL :mrgreen: Παιδιά καλό ήταν το GT4 προ 4ετίας αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά κι όχι πίσω... επίσης με τη λογική του ότι το FM αντιγράφει το GT τότε θα έπρεπε να πούμε πως τα Killzone και Halo αντιγράφουν το... Doom Μακάρι το GT5 να καταφέρει να γίνει ο νέος βασιλιάς των racing simulators στις κονσόλες, προς το παρών πάντως ο τίτλος ανήκει αναμφισβήτητα στο FM2.
modecris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Νομίζω πως έχετε ξεφύγει και οι δυο,ειδικά από την στιγμή που άρχισαν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί (εμφανείς και σβησμένοι). ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ GAMES. ΤΕΛΟΣ. . . . . . ευχαριστώ
p3tran Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 :evil: φιλε μου μιλας για κομπλεξ των αλλωνων, ενω εισαι ΓΕΜΑΤΟΣ απο δαυτα. αποδειξη οτι εισαι TROLL εσυ και η παρεα σου ειναι οτι σε ΚΑΘΕ ΜΙΑ <<αντιπαραθεση>> που προσπαθεις να κανεις εδω περα, τελικα καταληγεις στο γνωστο <<αν δεν εσπαγε το xbox>>, <<σε δυο μηνες που θα κανουν να στο φτιαξουν>> κλπ τρολιές! οπου εχεις παει να επιχειρηματολογησεις για οτιδηποτε, εχεις φαει ξυλαρακι καλο απο αποδειξεις και στοιχεια (ασχετος γαρ), και καταληγεις (και εσυ και οι φιλοι σου) παντα σε προσωπικες επιθεσεις!!! δυστυχως δεν εισαι και αντρας αρκετα να μαθεις να ζητας ΣΥΓΝΩΜΗ οταν κανεις μαλακια και επισης δεν φαινεται να εχεις την ικανοτητα να μαθαινεις απο τα λαθη σου. την προηγουμενη φορα που με εβρισες και απαιτησα συγνωμη, το μονο που εγινε τελικα οπως ειδαμε ηταν να περιμενεις στη γωνια για την επομενη μαλακιζμενη επιθεση που θα εκανες. πηρες ομως τα α^&^&%$α μου και αυτη τη φορα, οπως καθε φορα. και το γεγονος οτι συνεχιζεις, απλα ειναι η τελικη αποδειξη οτι εισα χασιμο χρονου για μενα, administrator -ξεadministrator σε οποιοδηποτε play-xbox forum, δυστυχως δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα απλο μποτακι. τελος απο εμενα και welcome to ignore list
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 φιλε μου μιλας για κομπλεξ των αλλωνων, ενω εισαι ΓΕΜΑΤΟΣ απο δαυτα. to parakatw video einai dikia sou eygeniki prosfora? giati an oxi tha itan mia pragmatika diaboliki simptosi... http://kotaku.com/gaming/playstation-3/ps3-launches-in-greece-246509.php
NonBorn Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 :evil: 1 Ψέμα: Δεν είμαι κομπλεξικός γιατί έγω ούτε βρίζω την MS ούτε λέω ότι όλα τα παιχνίδια είναι για τα σκουπίδια. Κ αυτό αποδικνύεται από αυτά που έχω πει πέρι FM κλπ. 2. Τroller εγώ? Είπα εγώ τίποτα για το 360? To μόνο που είπα είναι ότι κάθε δύο μήνες χρειάζεται αλλαγή. Το αμφισβητείς.... Κ το μόνο που είπα είναι θα πάρω xbox όταν η MS θα φτιάξει την κονσόλα και δε θα χει τέτοια προβλήματα. Σαν καταναλωτής μίλησα και όχι ως troller όπως με χαρακτήρισες. 3ο ψέμα: οπου εχεις παει να επιχειρηματολογησεις για οτιδηποτε, εχεις φαει ξυλαρακι καλο απο αποδειξεις και στοιχεια (ασχετος γαρ), και καταληγεις (και εσυ και οι φιλοι σου) παντα σε προσωπικες επιθεσεις!!! Έχω φάει ξύλο ε? Και ποιος το βγάζει αυτό το συμπέρασμα? Εσύ και 2,3 ακόμα ε? Γιατί κάθε φορά που λέω κάτι πας πάντα τη συζήτηση εκεί που θες χωρίς να απαντάς σε αυτά που γράφω. Αυτά δηλαδή που έγραψα παραπάνω με ΕΝΤΟΝΑ γράμματα για να τα δεις είναι ψέματα? Είναι λάθος? Να πάμε να τους κατηγορήσουμε για ψευδές ειδήσεις τότε...Να πάμε και μαζί... 4ο ψέμα: δυστυχως δεν εισαι και αντρας αρκετα να μαθεις να ζητας ΣΥΓΝΩΜΗ οταν κανεις μαλακια και επισης δεν φαινεται να εχεις την ικανοτητα να μαθαινεις απο τα λαθη σου. την προηγουμενη φορα που με εβρισες και απαιτησα συγνωμη, το μονο που εγινε τελικα οπως ειδαμε ηταν να περιμενεις στη γωνια για την επομενη μαλακιζμενη επιθεση που θα εκανες. πηρες ομως τα α^&^&%$α μου και αυτη τη φορα, οπως καθε φορα. Όταν χρειάστηκε εγώ ζήτησα συγνώμη... Εσένα δε βλέπω να παραδέχεσαι λάθη... Και το ποιος είναι άντρας και ποιος όχι άσε να το κρίνει καμιά γκόμενα και όχι 2 λέξεις σε ένα απρόσωπο forum. δυστυχως δεν εισαι τιποτα παραπανω απο ενα απλο μποτακι. Έχεις ανοσία από παρατηρήσεις και από το ban στο forum και ότι και να πεις δεν λαμβάνεται υπόψη ε? OK πάσο... προσκυνώ και εγώ τον p3tran για να μην έχω προβλήματα με τους από πάνω.... Όλοι ικανοποιημένοι τώρα? Edit: Ignore List: Βγάλε να σου δώσω το msn μου να μιλήσουμε αν έχεις χρόνο,να τα πούμε όπως θες εσύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αυτο που δεν εχω καταλαβει ρε petran ειναι το θρασος σου να χαρακτηριζεις τους αλλους τρολλς οταν εσυ εισαι το χειροτερο troll που εχω δει ποτε(σε φορουμς Ελλαδας και εξωτερικου).
panther_512 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δεν ξεκολλάτε λέω εγώ από αυτά τα "Want-to-be-simulator-racer-but-I-can't" χαζοπαίχνιδα και να παίξετε κάνα πραγματικό racer? Excite truck και τέλειωσε η κουβέντα. Πιό ρεαλιστικό δεν γίνεται. Κάθε Turbo-jump βασίζεται σε πολύπλοκους μαθηματικούς αλγόριθμους όπου συνυπολογίζονται τα πάντα: Aπό την υγρασία στον αέρα της πίστας και το πόσες πετρούλες έχει στο χώμα μέχρι το τί φαγητό έχετε παρατήσει ξεχασμένο στο ψυγείο του σπιτιού σας.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δεν ξεκολλάτε λέω εγώ από αυτά τα "Want-to-be-simulator-racer-but-I-can't" χαζοπαίχνιδα και να παίξετε κάνα πραγματικό racer? Excite truck και τέλειωσε η κουβέντα. Πιό ρεαλιστικό δεν γίνεται. Κάθε Turbo-jump βασίζεται σε πολύπλοκους μαθηματικούς αλγόριθμους όπου συνυπολογίζονται τα πάντα: Aπό την υγρασία στον αέρα της πίστας και το πόσες πετρούλες έχει στο χώμα μέχρι το τί φαγητό έχετε παρατήσει ξεχασμένο στο ψυγείο του σπιτιού σας. Αυτα ειναι ωραιος.. Να σου πω ομως, πως επιτρεψατε να ονομαστει το topic PS3vs360? Γιατι οχι PS3 vs 360 vs teh_roxorz_N1n73nd0 ? Τι εισαστε δλδ παιδια ενος κατωτερου ΘΕΟΥ..? Ο λαος δεν θελει διπολισμο!! Ψηφο στην Nintendo ΤΩΡΑ!!
GabrielConnor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δεν ξεκολλάτε λέω εγώ από αυτά τα "Want-to-be-simulator-racer-but-I-can't" χαζοπαίχνιδα και να παίξετε κάνα πραγματικό racer? Excite truck και τέλειωσε η κουβέντα. Πιό ρεαλιστικό δεν γίνεται. Κάθε Turbo-jump βασίζεται σε πολύπλοκους μαθηματικούς αλγόριθμους όπου συνυπολογίζονται τα πάντα: Aπό την υγρασία στον αέρα της πίστας και το πόσες πετρούλες έχει στο χώμα μέχρι το τί φαγητό έχετε παρατήσει ξεχασμένο στο ψυγείο του σπιτιού σας. ' Είστε όλοι off - Πετάξτε Xbox-PS3-Wii και παίξτε WoW:mrgreen::mrgreen: @Panther +1000:mrgreen:
Stormwatch Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ....αντε παλι η κλαψα για τους μεροληπτικους mods του insomnia
littlelouievegos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ' Είστε όλοι off - Πετάξτε Xbox-PS3-Wii και παίξτε WoW:mrgreen::mrgreen: Γιατι τεκνον μου ενθαρρυνεις οσους εχουν γλυτωσει (δεν ειναι και πολλοι εδω που τα λεμε) να πεσουν στο λακο με τα φιδια; Καιγομαστε που καιγομαστε με την ζεστη, καηκε η Παρνηθα, να καουν και με το WoW δλδ;
ProEvoFan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ....αντε παλι η κλαψα για τους μεροληπτικους mods του insomnia ma de vlepeis pos mila more o allos pio pano..louzei opoion goustarei k de tou kanei kaneis tpt..oxi mono tora..edo k 2 xronia tora..opoios allos pei edo xontrada einai ekso me ti mia..nomizeis mou einai dyskolo na arxizo na louzo k go..
panther_512 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αυτα ειναι ωραιος..Να σου πω ομως, πως επιτρεψατε να ονομαστει το topic PS3vs360? Γιατι οχι PS3 vs 360 vs teh_roxorz_N1n73nd0 ? Τι εισαστε δλδ παιδια ενος κατωτερου ΘΕΟΥ..? Ο λαος δεν θελει διπολισμο!! Ψηφο στην Nintendo ΤΩΡΑ!! Μπα, δεν χρειάζεται το Wii στο παρών τόπικ για τον απλούστατο λόγο ότι η κονσόλα της Nintendo είναι σε ανώτερο υπαρξιακό/τεχνολογικό επίπεδο. Από κεί ψηλά που βρίσκεται, παρατηρεί από κάτω του τη διαμάχη PS3-XBOX360 και ξεκαρδίζεται στα γέλια. Και ενώ οι ΧΒΟΧ-άκηδες και Playstation-άκηδες θα μαλώνουν για τα texture resolutions των Killzone2 vs Halo3, εμείς θα πατάμε πάνω στην Wii-fit board και θα βλέπουμε το πόσο ζυγίζουμε στη TV μας και όλα αυτά σε Real Time! Τέρμα πιά οι last-gen ζυγαριές. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο από τον ενθουσιασμό και μόνο που το σκέφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις