pigos23 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδια Την παρασκευη που μας ερχετε εχω επιλεγει για test (το 1ο σταδιο πριν την συνεντευξη) απο την τραπεζα πειραιως. Το test περιλαμβανει απο οτι ξερω λογικη/αγγλικα/μαθηματικα/ψυχολογικα Οσοι μπορειτε κ θελετε (κ κυριως παιδια που εχουν περασει απο την διαδικασια προσληψης σε τραπεζα)περιμενω βοηθεια/συμβουλες για το τι να προσεξω σε αυτα τα test αλλα κ στην συνεντευξη μετα Ευχαριστω Πανος
louben Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 ΝΑ προσεξεις να εχεις πολυ χοντρο βυσμα. Αυτο και μονο αυτο χρειαζεται. Οπως και να χει καλη τυχη.
giorkarapas Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Λοιπόν φίλε μου τα τεστ που λες τα έχω περάσει και εγώ αρκετές φορές.Δεν συνάντησα ποτέ καμία δυσκολία.Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι απλά να έχεις το μυαλό σου καθαρό και να είσαι συγκεντρωμένος(και να ξέρεις πως λειτουργει το κομπιουτεράκι σου!-αν σου επιτρέπουν).Από κει και πέρα είναι πολύ πιθανό να μην προλάβεις να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, εκείνοι συνήθως θέλουν να περάσεις τη βάση. ΄Οσο για το είδος των ερωτήσεων αν έχεις δώσει GMAT μοιάζουν αρκετά αλλά είναι πιο εύκολες.Αν δεν έχεις δώσει μην ανησυχείς, σε όλες τις εταιρίες πάνω κάτω τα ίδια βάζουν, και μετά από 2-3 φορές θα τις βαρεθείς. Όσο για συνέντευξη δεν έχω να σου πω πολλά μιας και έιναι το αδύνατο σημείο μου απλά αν έχεις πτυχίο σχετικό με Λογιστική προετοιμάσου να σου πετάξουν έναν ισολογισμό μπροστά και να αρχίσουν να ρωτάνε!!Αυτά βέβαια συνήθως όχι στην πρώτη αλλά στη δεύτερη συνέντευξη... καλή επιτυχία ΥΓ στο τεστ που θα δώσεις...θα δεις ΤΑ μ**ια...Το κινητό φορτισμένο λοιπόν Αν έχεις τπτ απορίες στη διάθεση σου..
pigos23 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 κομπιουτεράκι ναι επιτρεπουν Γενικα δεν εχω ιδεα απο τετοιου ειδους test.Πρωταρης λοιπον... Οσες ερωτησεις δεν ξερω να τις αφηνω ή να τις απαντω κ ας ειναι λαθος?? Πτυχιο πληροφορικης εχω
pigos23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδια Τελικα το test νομιζω οτι πηγε μια χαρα.Μας ειπαν οτι θα μας ενημερωσουν αυτοι.. Το test περιελαμβανε 5 ενοτητες.Αναλυτικα: Τεστ λογικης(ερωτησεις πανω σε κειμενο) : 40 ερωτησεις 20 λεπτα Τεστ μαθηματικων (το μονο που δεν απαντησα ολες τις ερωτησεις.Απαντησα ομως τις μισες σιγουρα σωστα) : 40 ερωτησεις 20 λεπτα Τεστ παρατηρητικοτητας (ελεγχος ορθοτητας στοιχειων απο διαφορους πινακες που μας ειχαν δωσει): 40 ερωτησεις 20 λεπτα Τεστ Αγγλικων 1 : 40 ερωτησεις 20 λεπτα Τεστ Αγγλικων 2: 18 ερωτησεις 10 λεπτα Τεστ συμπεριφορας σε πελατη(ψυχολογικο) : 180 ερωτησεις 60-80 λεπτα Μια ιδεα για να δειτε πως ειναι περιπου γενικα αυτα τα τεστ στις τραπεζες (αν κ διαφερουν απο τραπεζα σε τραπεζα) ειναι : http://www.mou.gr/index.asp?a_id=279 Τα θεματα της ενοτητας Α μας ενδιαφερουν Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. **Σε περιπτωση παντως που ολα πανε καλα κ με παρουν για συνεντευξη ξερετε μερικα tips που μπορω να ακολουθησω,τις λεγομενες standart ερωτησεις που κανουν αλλα κ πως μπορουν(γιατι το ακουσα κ αυτο)να σε εκνευρισουν κ να σε φερουν σε αμηχανη θεση πανω στην συζητηση??
gatoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 τώρα που έδωσες το τεστ κοίτα να βάλεις και κανα βύσμα γιατί παίζει της π....ας απο κονέ εκεί.απλά πρόσεξε να μην λές τις λέξεις δεν έχούμε-δεν το ξέρω αυτό και γενικά μην δίνεις αρνητικές απαντήσεις. δηλαδή η τράπεζα και τα μάτια σου. με το καλό να γίνεις συνάδελφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.